RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Vineri 4 mai 2007

   
Liga suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea suporterilor RAPIDisti la Cluj-Napoca

      . . . se va face cu trenul ce pleaca la ora 7:08 din Gara de Nord si ajunge la 15:16 la Cluj-Napoca , iar intalnirea suporterilor nostri are loc sambata 5 mai, la ora 06:45, in Gara de Nord.
      Intoarcerea galeriei alb-visinii se va face tot cu trenul, imediat dupa meci. Costul biletului la aceasta partida este de 10 RON bani ce se vor strange din tren.
      Toti cei care fac deplasarea separat de galerie sa fie la stadion la ora 15:30 la sosirea galeriei pentru a isi putea lua biletele de meci in sectorul rezervat galeriei echipei RAPID.

     FC RAPID Bucuresti


     Răspuns pentru Nicolae Manea

     Afirmațiile domnului Nicolae Manea, făcute în interviul postat pe fzr.ro, sunt la fel de "ancorate în realitate" ca și aberația potrivit căreia eu l-aș fi căutat pe Mihai Stoica după demiterea lui de la steaua pentru a-l aduce președinte la Rapid.
     Am toată considerația pentru ceea ce a făcut domnul Nicolae Manea la Rapid, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Mă așteptam ca și el, la rândul lui, dacă tot se laudă că e rapidist, să aibă cât de cât considerație pentru ceea ce s-a întâmplat cu clubul lui de suflet în ultimii 15 ani.
     Din păcate pentru nostalgici, vremurile legendare ale fotbalului absolut dezinteresat, când jucătorii dormeau în vagon și mâncau brânza și roșiile cumpărate de antrenor, au trecut cam de multișor. Între timp, fără ca domnul Manea să fi băgat de seamă, el s-a transformat într-un business extrem de costisitor, în care jucătorii câștigă sute de mii de euro pe an, stafful tehnic nu este nici el mai prejos, standardele cerute pentru stadioane și pentru organizarea meciurilor sunt extrem de sofisticate, alimentația și programul de viață al fotbaliștilor urmează rețete stricte ș.a.m.d.
     Nici Rapidul n-a făcut excepție de la aceste evoluții și iată că azi urmașii jucătorilor care mâncau brânză cu roșii bat la poarta fotbalului mare, de talie europeană. Îmi place să cred că acest lucru se întâmplă și datorită implicării mele în viața acestui club, implicare pentru care mulți îmi contabilizează nereușitele (multe dintre ele imaginare), fără a scoate însă nici o iotă atunci când vine vorba și de merite.
     Sincer, aș fi preferat ca domnul Manea (sau oricine altcineva) să nu doarmă nopți întregi încercând să găsească soluții financiare în ceea ce privește construirea unei baze de antrenament pentru Rapid, așternerea celui mai modern covor de gazon pe stadionul din Giulești, transferuri de jucători, manageri și tehnicieni care să permită clubului să câștige titluri și cupe. Din păcate, n-a fost să fie așa, a trebuit să fac eu toate astea și chiar mai mult. Iar acum, când, după 15 ani de strădanii și de nopți nedormite, încep să apară rezultatele durabile, iată că apar frustrații și denigratorii! Mai rar așa dovadă de dăruire rapidistă!
     
      Gheorghe Copos


Rapid rămâne cea mai bine cotată echipă românească în topul mondial al cluburilor

     Cu toate că a coborât opt locuri față de ierarhia din luna trecută, Rapid rămâne cea mai bine clasată echipă din România (locul 28, la egalitate cu formația mexicană FC Pachuca), cu trei poziții mai sus decât Dinamo, în "Top 350", clasamentul Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului, întocmit la finele lunii aprilie 2007. steaua e mult mai jos, pe locul 77, după ce a coborât nu mai puțin de 29 poziții, comparativ cu ierarhia anterioară.
     Echipa lunii aprilie a fost desemnată Chelsea, însă FC Sevilla este cea care continuă să conducă topul mondial al cluburilor, în care este urmată de Manchester United și Chelsea.
     
     Clasamentul IFFHS valabil pentru perioada 1 mai 2006-30 aprilie 2007 este următorul (între paranteze, locul de luna trecută):
        1. (1.) SEVILLA FC 277,0
        2. (7.) Manchester United 270,0
        3. (11.) Chelsea Londra 267,0
        4. (4.) CSD Colo Colo Santiago de Chile 259,5
        5. (5.) AC Milan 247,0
        6. (2.) Internazionale Milano 241,0
        7. (8.) FC Liverpool 233,0
        8. (11.) AS Roma 222,0
        9. (6.) Newcastle United 221,0
      10. (13.) FC Sao Paulo 218,0
            (14.) FC Santos 218,0
      12. (16.) Espanyol Barcelona 215,0
            (3.) FC Barcelona 215,0
      14. (9.) Internacional Porto Alegre 211,0
      15. (31.) Osasuna Pamplona 209,0
      ------------------------------------------------------------------------------
      28. (42.) FC Pachuca 180,5
            (20.) Rapid București 180,5
      30. (29.) CF Valencia 178,0
      31. (38.) Dinamo București 176,0



Dani Coman: "Să dea toți portarii afară!"

Goalkeeperul giuleștean le-a luat din nou apărarea colegilor săi Edel Apoula și Andrei Marinescu, după ce aceștia au fost criticați în urma partidelor cu Dinamo, respectiv Gloria Bistrița.
     
"La Rapid sunt patru portari care pot apăra la orice echipă din țară. Edel și Marinescu, dar și Mincă, sunt portari valoroși, dar sunt tineri și mai fac și greșeli. Asta este viața noastră. a portarilor. Mai greșesc și cei mari, se fac gafe și la 35 de ani. Nu poți să aperi în continuu fără să greșești, dar trebuie să fim și noi ajutați ca restul jucătorilor", a declarat Dani Coman.
     
Coman a venit însă cu o propunere mai tranșantă când a venit vorba de criza de portari din Giulești. "Dacă se consideră că e criză de portari la Rapid, atunci eu propun să ne țină până la vară pe tușă, iar atunci să ne dea afară pe toți. Să ne trimită prin Divizia B sau C, acolo unde putem și noi să apărăm. Dacă se consideră și la vară că este o criză, sunt alți portari buni în țară care pot veni în locul nostru", a completat Dani.
     
Coman a revenit în țară după ce a fost diagnosticat de medicii de la clinica Isokinetic, din Bologna, cu desprindere de fragmente osoase, și speră ca de săptămâna viitoare să se altăture coechipierilor la antrenamente.



Balaj îi ironizeaza pe rapidisti


Aflând de cererea conducerii giulestene de a primi arbitrii straini la jocul cu CFR, de sâmbata, "centralul" desemnat de CCA, Cristian Balaj i-a taxat pe sefii rapidistilor.
"Bine ca nu au cerut cu 5 minute înainte de meci. Regulamentul e la fel, indiferent ca Balaj e sau nu la centru. Cine greseste o face pe raspunderea lui, fie ca e jucator sau arbitru", a marturisit ieri Balaj, care ar urma sa fie secondat la margini de Zoltan Szekely si Octavian Sovre
    


Dani Coman: "Sa dea Dumnezeu sa câstigam la Cluj"


Desi nu va evolua în partida de sâmbata contra CFR-ului, Dani Coman spune ca tot lotul giulestean este motivat sa obtina cele trei puncte, vitale în lupta pentru locul 2.
"Va fi un joc dificil, cu o echipa buna si bine asezata în teren. Noi suntem foarte motivati sa câstigam acest meci, si zic 'suntem' pentru ca fac si eu parte din lot, desi nu pot evolua. Sa dea Dumnezeu sa câstigam meciul de la CFR si restul pâna la finalul campionatului, iar dupa vom trage linie si vom vedea unde ne aflam", a spus Coman.



Ionut Rada: "Sanse 50-50 cu CFR"

Fundasul Rapidului considera ca echipa sa trebuie sa profite în urma scandalului de la CFR Cluj, unde patru jucatori sunt acuzati ca nu si-ar fi aparat corect sansele contra Stelei.
"Sansele sunt 50-50, însa ei trec printr-o serie de scandaluri. Au o perioada mai putin buna si câtiva jucatori care nu mai sunt în lot si trebuie sa profitam de aceste lucruri. Trebuie sa câstigam pentru a spera în continuare la locul doi, dar dupa meci vom face calcule. Oricum, cei care vor intra în locul celor absenti sigur vor dori sa demonstreze ca au valoare", a spus Rada.
Da ca favorita la locul doi pe CFR
"Nu pot spune cei de la Steaua ca ei sunt principalii favoriti pentru ca deocamdata nu ei sunt pe locul doi, ci cei ce la CFR. Atâta timp cât matematic noi nu suntem iesiti din cursa, ne vom bate cât mai sunt sanse", a adaugat Ionut Rada.



Vor arbitri straini


Bucurestenii au solicitat ca întâlnirea cu CFR sa fie oficiata de o brigada de peste hotare, însa au fost refuzati.
Cu doar trei zile înaintea disputarii partidei de la Cluj, clubul giulestean a solicitat arbitri straini. Rapidistii s-au lovit însa de refuzul presedintelui CCA, Gheorghe Constantin. "Este imposibil de adus o brigada straina într-un timp asa de scurt", a motivat Constantin. Aceasta decizie a CCA nu i-a deranjat însa pe elevii lui Razvan Lucescu, iar Dani Coman a declarat ca are încredere în Cristi Balaj, cel care va oficia partida de sâmbata. "Nu se impun arbitri straini cu CFR, eu am încredere în arbitrii nostri", a afirmat portarul. Colegul acestuia, Ionut Rada, a preferat sa vorbeasca doar de formatia lui Cristiano Bergodi. "La Cluj e scandal acum la echipa. Ei trec printr-o perioada mai putin buna si trebuie sa profitam. La CFR sunt jucatori buni care nu au mai fost inclusi în lot pentru meciul cu noi, iar cei care îi vor înlocui vor dori sa demonstreze ca au valoare", a punctat Rada. Fundasul a tinut sa le raspunda si stelistilor, care se vad deja în Liga Campionilor. "Clujul, daca va câstiga tot pâna la sfârsitul campionatului, Doamne fereste pentru noi, ramâne pe locul 2. Deci se poate spune ca ei sunt favoriti, nu stelistii", a încheiat Rada.



Dani Coman: "Sper să mă antrenez normal de săptămâna viitoare"


 Dani Coman nu ține cont de sfatul medicilor care i-au recomandat repaus total 2-3 săptămâni și vrea ca de săptămâna viitoare să se antreneze alături de echipă, în regim normal. De la o mai veche accidentare, portarului rapidist i s-au desprins două fragmente de os și a fost nevoit să absenteze la ultimele 4 meciuri disputate de Rapid.
"Deocamdată fac tratament, sper ca de săptămâna viitoare să fiu alături de echipă și să mă antrenez normal".



Dani Coman: "La Razvan nu s-a pus niciodata problema banilor"

Dani Coman crede ca noul contract oferit de George Copos lui Razvan Lucescu de 600.000 de euro, pe o durata de 3 ani, nu îi va lua ochii
antrenorului rapidist care în acest sezon are un salariu de 70.000 de euro.
"La Razvan nu s-a pus niciodata problema banilor, daca ne îndeplinim obiectivele pe pe care le avem, toata lumea va fi multumita si vom aborda altffel viitorul campionat", a spus Coman rugat sa comenteze sansle lui Lucescu jr. de a continua în Giulesti si în sezonul urmator.
    


Dani Coman: "Am încredere în arbitrii români"

Desi oficialii Rapidului au cerut ca meciul CFR Cluj - Rapid sa fie condus de o brigada de arbitri straini, partida de sâmbata va fi arbitrata de o brigada din tara. Dani Coman spune ca nu are nici o problema cu acest lucru si spera ca echipa sa sa câstige cele 3 puncte puse în joc.
"Eu am încredere în abitrii nostri, cred ca pot arbitra bine si afara, nu numai în tara, nu e obligatoriu sa aducem arbitri straini la fiecare meci important. Sa dea Domnul sa cîstigam si la Cluj, si restul partidelor care urmeaza, iar la sfîrsit tragem linie. O victorie cu CFR-ul ne ajuta în primul rând pe noi."



Dani Coman: "Daca e criza de portari la Rapid, propun sa ne dea afara pe toti la finalul sezonului"

Dani Coman le ia apararea celorlalti portari din lot si spune ca orice goal-keeper poate gresi, indiferent de vârsta. Coman s-a aratat deranjat de întrebarile jurnalistilor despre criza de portari de la Rapid:
"Cred ca la Rapid sunt 4 portari care pot apara oriunde în tara. Trebuie tinut cont ca Marinescu si Edel sunt tineri, nu au aparat, trebuie sa le acordam circumstante pentru ca sunt valorosi. Si Mihai Minca, si Edel si Marinescu sunt tineri si este normal sa mai faca si greseli.
Si la 35 de ani se fac greseli, asta este viata portarilor, nu întotdeauna poti sa aperi foarte bine, trebuie sa fim si noi ajutati cum sunt si alti jucatori.
Daca e criza de portari la Rapid eu propun sa ne tina pâna la vara pe toti, apoi sa ne dea afara, sa mergem sa jucam în Divizia B sau C. Sunt altii în tara care pot veni în locul nostru."



Coman îsi pune sperantele în fostii sai colegi, acum la Urziceni, si crede ca Dan Petrescu îi poate încurca pe stelisti

Dupa ce Gigi Becali i-a transmis lui Petrescu sa nu joace cu "rautate" si sa faca echipa "strîmb" pentru meciul U Urziceni - Steaua, portarul rapidist crede ca echipa lui Dan Petrescu îsi va apara corect sansele si chiar ar putea sa-i încurce pe cei din Ghencea. Stelistii se afla la 2 puncte în fata Rapidului si la un punct de CFR Cluj.
"Chiar azi am vorbit cu fostii mei colegi Bogdan Mara, Marius Bilasco si Vali Negru si am mare încredere în ei, ca si în toata echipa Urziceniului. Stiu ca Dan Petrescu este un antrenor orgolios si îsi doreste foarte mult sa câstige în fata echipelor mari. Sînt sigur ca cei de la Urziceni vor juca corect si îi vor încurca pe stelisti".



Ionut Rada: "Punctele adunate în cupele europene sunt pentru România, nu doar pentru Dinamo"

Ionut Rada crede ca cele doua echipe ajunse în finala Champions League, Liverpool si AC Milan, au demonstrat ca joaca cel mai bun fotbal, dar spune ca ar fi fost bine pentru fotbalul românesc ca Chelsea sau Manchester sa se califice în finala:
"Pentru România ar fi fost bine sa fi mers în finala una dintre cele doua echipe: Chelsea sau Manchester, dar la cum au jucat Milan si Liverpool, amândoua meritau sa joace finala. Tot ce se acumuleaza în cupele europene, e bine pentru România, nu doar pentru Dinamo"



  Razvan Lucescu: "Ganea nu are dreptul sa îsi comenteze colegii"

Declaratia lui Copos pe seama lui Ganea a fost o replica la faptul ca atacantul si-a criticat colegii la meciul cu Poli Iasi: "Nu toti doresc îndeajuns sa se ajunga în Liga, rezervele nu fac fata si se cunoaste", a spus Ganea.
Copos a replicat "Ganea sa mai taca din gura. Are un salariu net de 200.000 de euro si vom trage o linie apasata la finalul sezonului sa vedem cît ne-au costat golurile lui".
Si Razvan Lucescu a fost surprins neplacut: "Nu cred ca Ganea a declarat asa ceva. Daca a spus-o cu adevarat, atunci e grav. Nu are dreptul sa îsi comenteze colegii, nu avem nevoie de asa ceva la echipa".



Copos are o strategie prin care Ganea sa ramâna fara postul de vicepresedinte promis

George Copos are o mare problema cu Ganea. În contract scrie ca, la finalul carierei de fotbalist, îi asigura un post de vicepresedinte la club. Altfel îi plateste 250.000 de euro despagubirii. Anturajul lui Copos vorbeste de o strategie prin care sa fie driblata clauza.
Postul de vicepresedinte nu exista, iar pentru înfiintarea lui e nevoie de o decizie a Adunarii Generale. Masina de vot a lui Copos nu va fi de acord, iar Ganea e informat ca nu s-a putut înfiinta postul promis.



Acuzatii

George Copos a lansat ieri un atac dur la adresa lui Gigi Becali. "E gata sa cumpere tot orasul Urziceni pentru a cîstiga meciul cu Unirea. Ca sa ia locul 2, e în stare sa cumpere tot, si Ceahlaul, si Pandurii, desi la Pandurii sînt sigur ca nu vor fi probleme pentru ca sînt prieteni", a spus Copos. Rednic a ironizat si el lupta dintre Steaua si Rapid. "Propun sa faca un play-off pentru locul al doilea, decît sa joace partidele pe care le joaca", a zis "Puriul".



În dizgratie

Ionel Ganea a fost lasat din brate de George Copos si viitorul sau la Rapid e incert
Ionel Ganea a început sa îl calce pe nervi pe George Copos, iar declaratia care anunta un viitor sumbru al atacantului în Giulesti a fost data la începutul acestei saptamîni: "Ganea sa mai taca din gura. Are un salariu net de 200.000 de euro si vom trage o linie apasata la finalul sezonului sa vedem cît ne-au costat golurile lui". Reteta nu e inaugurata acum, a mai simtit-o si Griffiths pe propria piele: "Am dat pe el 1 milon de euro si a înscris o data. Asadar, un gol al lui ne-a costat 500.000 de euro", spunea Copos în vara, iar Griffiths a fost împrumutat în China pe 350.000 de euro, împotriva vointei lui Razvan Lucescu.
Ganea se apara spunînd ca s-a accidentat jucînd pentru Rapid si chiar a evluat avînd probleme medicale, la Constanta si în Cupa cu Pandurii. "Am vrut sa ma operez, dar am tot amînat, întelegînd ca e nevoie de mine în teren. Cum naiba sa fiu acelasi din tur cînd, la Constanta, ma durea pîna în radacina zonei pubiene? Am strîns din dinti si am pus echipa mai presus de sanatate", s-a confesat fotbalistul. Ganea a acuzat o pubalgie si de curînd a fost diagnosticat cu ruptura la muschii abdominali.
"A gresit!"
Declaratia lui Cpos pe seama lui Ganea a fost o replica la faptul ca atacantul si-a criticat colegii la meciul cu Poli Iasi: "Nu toti doresc îndeajuns sa se ajunga în Liga, rezervele nu fac fata si se cunoaste". Si Razvan Lucescu a fost surprins neplacut: "Nu cred ca Ganea a declarat asa ceva. Daca a spus-o cu adevarat, atunci e grav. Nu are dreptul sa îsi comenteze colegii, nu avem nevoie de asa ceva la echipa".
Cum scapa de el
Gerge Copos are o mare problema cu Ganea. În contract scrie ca, la finalul carierei de fotbalist, îi asigura un post de vicepresedinte la club. Altfel îi plateste 250.000 de euro despagubirii. Anturajul lui Copos vorbeste de o strategie prin care sa fie driblata clauza. Postul de vicepresedinte nu exista, iar pentru înfiintarea lui e nevoie de o decizie a Adunarii Generale. Masina de vot a lui Copos nu va fi de acord, iar Ganea e informat ca nu s-a putut înfiinta postul promis.



Dănuț Coman: " Fotbaliștii formației Unirea Urziceni vor evolua corect și vor încurca steaua "

Portarul echipei Rapid, Dănuț Coman, a declarat, joi, că este sigur că fotbaliștii formației Unirea Urziceni vor evolua corect și vor încurca steaua în partida de sâmbătă.
"Chiar azi am vorbit cu foștii mei colegi Bogdan Mara, Marius Bilașco și Vali Negru și am mare încredere în ei, ca și în toată echipa Urziceniului. Știu că Dan Petrescu este un antrenor orgolios, care își dorește foarte mult să câștige în fața echipelor mari și sunt sigur că cei de la Urziceni vor juca corect și îi vor încurca pe cei de la steaua", a spus Coman.
Finanțatorul stelist Gigi Becali i-a transmis, în cursul săptămânii, antrenorului echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, să o lasă mai moale, pentru că este stelist, în meciul cu steaua.



Moldovan: "As vrea sa antrenez Rapidul"

Veteranul Rapidului, Viorel Moldovan, a reiterat ieri ideea ca se va retrage din vara, urmînd sa opteze pentru meseria de antrenor. Atacantul a dezvaluit ca are deja o oferta de la o echipa din tara, dar ca dorinta sa cea mai mare este aceea de a antrena în Giulesti.
Decizia finala va fi luata la sfîrsitul sezonului. Moldovan îl lauda din nou pe Zicu si spune ca machedonul este cel mai bun jucator din tara

Sport Total: Cum este atmosfera în lot înainte de meciul decisiv de la Cluj?
Viorel Moldovan: Este foarte buna, ne asteapta o partida dificila împotriva celor de la CFR si sper sa cîstigam, pentru ca avem nevoie de cele trei puncte. Avem unele probleme de efectiv, dar trebuie sa trecem peste ele si sa demonstram ca sîntem un grup unit si valoros, cum am facut-o mereu în momentele dificile.

În vara te vei retrage sau vei continua cariera de jucator?
Gata, la vara agat ghetele în cui! Sînt multumit de ce am realizat anul acesta si îmi doresc sa cîstig cupa. Vreau sa ma dedic 100% muncii de antrenor. În acest moment am o oferta de a pregati o echipa din România. Dar îmi doresc sa ramîn în Giulesti si, daca se poate, chiar sa antrenez Rapidul. Asta în functie de ce se va întîmpla la finalul sezonului.

Cum te întelegi cu Razvan?
Foarte bine, îmi place sa lucrez cu el si, din punctul meu de vedere, este un mare antrenor. Cred ca a demonstrat din plin acest lucru de cînd este aici. Sper sa nu plece în vara pentru ca Rapid are nevoie de el si cred ca este normal sa îsi continue munca.

De cînd ai devenit secundul lui Razvan, Zicu joaca din ce în ce mai bine. Cum reusesti sa-l motivezi?
În pauza de iarna, am discutat tot timpul cu Ianis, i-am explicat ca este un fotbalist foarte bun si ca trebuie sa dea totul pe teren. Poate ca ma vede pe mine cum încerc sa fac orice ca echipa sa cîstige si atunci cred ca acest lucru îl ambitioneaza foarte mult. Tot ceea ce pot spune despre el e ca este un fotbalist care poate decide singur un meci, iar acest lucru se întîmpla din ce în ce mai rar la noi în campionat.



Lui Rada îi pare rau de cîini

Rapidistului Ionut Rada îi pare rau ca Dinamo nu va intra direct în grupele Ligii Campionilor si ca rivala va fi nevoita sa joace un tur preliminar. "Pentru Romania ar fi fost bine sa fi mers în finala Chelsea sau Manchester, dar la cum au jucat Milan si Liverpool, amîndoua merita sa joace finala. Tot ce se acumuleaza în cupele europene, e bine pentru Romania", a declarat fundasul giulestean.



Hotarîti sa cîstige

Giulestenii sînt decisi sa cîstige la Cluj împotriva celor de la CFR, pentru a continua lupta cu Steaua pentru ocuparea pozitiei secunde care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Ieri, într-o conferinta de presa, portarul Dani Coman a admis ca partida cu ardelenii va fi una foarte grea. "Este un joc dificil, cu o echipa asezata bine în teren, dar sîntem foarte motivati. Ma includ si pe mine aici, pentru ca fac parte din lot chiar daca nu joc. Ne dorim foarte mult victoria", a spus Coman. Acesta a fost completat de Ionut Rada care spera ca rapidistii sa profite mîine de pe urma problemelor cu care se confrunta cei din Gruia. "Ei trec printr-o perioada mai putin buna, dupa scandalul din ultima saptamîna. Am înteles ca sînt cîtiva jucatori importanti care nu vor face parte din lot. Noi mergem sa luam cele trei puncte, pentru a spera în continuare la locul doi. Vedem dupa meciul de la Cluj ce se va întîmpla, apoi ne putem gîndi si vom face calcule, acum ne gîndim doar la meci", a declarat fostul fundas al Universitatii Craiova.



"Avem încredere"

Pentru Rapid urmeaza un meci foarte dificil împotriva celor de la CFR Cluj, hotarîtor în lupta pentru ocuparea pozitiei secunde la finalul campionatului. Rapidistii ar fi dorit ca partida de mîine de la Cluj sa fie condusa de o brigada de arbitri straini, pentru a elimina orice suspiciune. "Ajunsesem la un acord cu cei de la CFR ca meciul sa fie condus de un arbitru strain. Noi am facut un demers la CCA în acest sens, dar timpul scurt de a gasi si a aduce arbitri straini în tara ne-a facut sa renuntam la aceasta idee. Asta este, noi avem încredere în arbitrii români, chiar daca am patit ce am patit", a spus directorul executiv al giulestenilor Constantin Zotta. Partida va fi condusa de Cristi Balaj, iar oficialul rapidist a declarat ca acest lucru nu îl deranjeaza, atîta timp cît va fi corect si nu va dezavantaja Rapidul. 



Copos crede ca Rapid poate termina pe locul doi

Patronul Rapidului, George Copos, crede in continuare in sansele echipei sale de a ocupa locul doi in Liga I si spune ca giulestenii au cea mai buna echipa din campionatul Romaniei.
"Rapid are sanse de a lua locul doi, avea sanse reale de a castiga campionatul, din pacate am pierdut in ultimele secunde, in ultimele fractiuni de secunda extrem de multe puncte. Cred in continuare ca Rapid are cea mai puternica echipa, cred ca puteam castiga acest campionat si sunt convins ca avem sanse reale de a veni pe locul doi", a declarat George Copos pentru Info Pro.
CFR Cluj si Rapid Bucuresti se vor intalni, sambata, de la ora 16:00, intr-un meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Liga I. In tur, giulestenii s-au impus cu 3-1, prin golurile marcate de Costin Lazar, Ianis Zicu si Lucian Burdujan, pentru ardeleni marcand Romeo Surdu.
Inaintea acestei partide, CFR Cluj ocupa locul doi in campionat, cu 57 de puncte in 29 de partide, iar rapidistii se claseaza pe locul patru, cu 54 de puncte.
 


Ionut Rada: ''CFR e favorita la locul doi''

Fundasul echipei Rapid, Ionut Rada, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca CFR Cluj este echipa favorita sa termine campionatul secund pe locul secund si nu steaua sau Rapid.
"CFR Cluj e favorita la locul doi din moment ce, in acest moment, ocupa aceasta pozitie. Cei de la steaua nu pot spune ca sunt favoriti din moment ce nu ocupa acest loc. Atat timp cat mai avem sanse, noi ne vom lupta", a declarat Rada.
Aceasta a vorbit si despre meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei saptamani. "Sansele sunt 50-50 pentru ca ei trec printr-o perioada mai putin buna si trebuie sa profitam de acest lucru. Trebuie sa castigam neaparat pentru a spera in continuare la locul doi."
In privinta meciului Unirea Urziceni – steaua, fundasul de 24 de ani e convins ca echipa gazda va isi va juca pe teren sansa. "Sunt sigur ca cei de la Urziceni vor juca corect si pot incurca steaua", a mai spus Ionut Rada.






Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...