RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


       

   



   Lucescu și jucătorii, amenințati și înjurați de fani!


   Jucătorii Rapidului au fost înjurați și amenințați de suporteri, la plecarea de la stadion, după remiza cu Oțelul Galați, scor 3-3.
  
   După finalul meciului, aproximativ 30 de suporteri rapidiști au încercat să intre la vestiare, dar nu au reușit. În schimb, președintele Ligii Suporterilor Rapidiști, Gheorghe Răducanu, și liderul galeriei, Petre Ștefan, au pătruns la vestiare și au încercat să-l bruscheze pe mijlocașul Valentin Bădoi, căruia i-au reproșat că a luat bani de la finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali.
  
   În momentul în care au urcat în autocar, jucătorii echipei Rapid au fost înjurați de suporteri, iar Emil Dică, Ionuț Mazilu, Marius Constantin și Valentin Bădoi amenințați. "Când vă prindem, vă rupem picioarele", le-au strigat suporterii jucătorilor.
  
   "Sunteți niște vânzători, niște mercenari nenorociți, ne băgați în pământ", "Ați luat bani de la Gigi Becali să pierdeți campionatul" și "Ne este rușine că am ajuns să ne înscriem în Intertoto", au mai strigat fanii prezenți la stadion.
  
   Atacantul Ionel Ganea a fost singurul jucător care a stat de vorbă cu suporterii giuleșteni. Aceștia i-au spus: "Tu și cu Măldărășanu sunteți liderii la echipă, ați mai luat titlul cu Rapid, puneți bătaia pe ei. Ne este rușine să mai mergem la Timișoara, la finala Cupei, mai bine trimitem echipa de tineret".
  
   La ieșirea autocarului din curtea stadionului, jucătorii au fost întâmpinați din nou cu înjurături și huiduieli, iar antrenorului Răzvan Lucescu i s-a recomandat să plece din Giulești: "Lucescu du-te bă și lasă-ne, du-te la Brașov, în B".

   Răzvan și-a acuzat jucătorii de îngâmfare


   Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat că jucătorii săi au avut, în meciul cu Oțelul, scor 3-3, momente frumoase, spectaculoase, iar apoi o totală relaxare și chiar îngâmfare, apreciind că atunci când "nu au mai pus piciorul au primit o palmă de sus".
  
   "Acest meci seamănă cu foarte multe altele din acest campionat. Am avut azi momente frumoase, momente spectaculoase, iar apoi o totală relaxare și chiar îngâmfare. Nu s-a mai pus piciorul și am primit o palmă de sus. Sunt foarte supărat în special pe acel cartonaș roșu (n.r. - Romeo Stancu eliminat în minutul 86) primit cu foarte mare ușurință în ultimele minute, de aceea nu pot să nu îmi atenționez încă o dată echipa, chiar dacă în acest final de campioant nu mai avem nicio motivație, având în vedere că Steaua și CFR Cluj s-au distanțat. Era important să câștigăm acest meci pentru a avea un moral puternic în finala Cupei României, pentru că pe acest final totul se poate transforma într-un eșec total sau într-o mare bucurie prin câștigarea trofeului", a spus Lucescu.
   Răzvan Lucescu a precizat că mijlocașul Marius Măldărășanu nu a evoluat în meciul cu gălățenii din cauza unei tendinite.

   Rapid Otelul 3-3 / Ce meci nebun!


   Primul gol al Otelului, marcat de Labukas cu o executie de clasa, a deschis nebunia
   Giulestenii n-au reusit decât o remiza în fata unei echipe a Otelului care a oferit o cu totul alta replica fata de meciul cu Steaua
   Dupa cum a început meciul, se parea ca va fi un simplu galop de sanatate pentru rapidisti, iar pe galateni îi pastea o noua umilinta, mai ales ca în tur oamenii lui Lucescu le-au administrat un usturator 7-0.
   Buga a deschis repede scorul, în minutul 5, cu largul concurs al lui Semeghin si totul mergea ca pe roate. Un minut mai târziu, Zicu a ratat cu seninatate desprinderea, dar n-au mai trecut decât putine secunde pâna când Grigore l-a învins si el pe Vâtca.
   Surprinzator, de aceasta data elevii lui Petre Grigoras n-au mai plecat capetele si au început sa joace. Impinsi de la spate de un Viorel Tanase care a alegat ca-n prima tinerete, oaspetii s-au apropiat tot mai amenintator de poarta aparata si de aceasta data de Edel Bete. Astfel, n-a mai mirat pe nimeni când, în minutul 36, lituanianul Labukas l-a pacalit pe Maftei si a redus din diferenta printr-un sut de exceptie de la marginea careului. Apoi, Daniel Stan a obtinut un penalty în urma unui duel cu Ionut Rada, permitându-i eroului din runda precedenta, Emil Jula, sa-si mai treaca un gol în palmares. 2-2 si meciul era din nou relansat.
   Desi au dominat partea secunda, giulestenii n-au mai reusit nici de aceasta data sa etaleze acel fotbal spectaculos cu care au obisnuit, iar de partea cealalta Daniel Stan si-a permis chiar luxul sa rateze cu poarta goala. In minutul 80, Zicu a marcat si el, dupa ce Vâtca a scapat balonul din mâna. Cartile pareau facute si de aceasta data. N-a fost de acord însa Jula, care l-a învins din nou pe Edel cu cinci minute înainte de final, dupa ce cu doua minute înainte Romeo Stancu fusese eliminat pentru cumul de cartonase.

   Constantin: "Ma tin de cuvant si voi demisiona daca Federatia imi impune arbitri straini"


   Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a reiterat miercuri, pentru Mediafax, ca, in mod sigur, va demisiona daca Federatia ii va impune sa aduca arbitri straini la finala Cupei Romaniei, dintre Politehnica Timisoara si Rapid Bucuresti.
  
   "O fi facut Rapid cerere pentru arbitri straini la federatie, dar la mine n-a ajuns nimic. Dar si daca ajunge si daca nu ajunge, rezultatul e acelasi. Adica va arbitra o brigada romaneasca. Este exclus, sa aducem straini la finala Cupei. Nu se pune problema asta nici un moment, tot asa ramane. Eu o sa ma tin de cuvant si o sa-mi dau demisia daca domnul Mircea Sandu imi va cere sa aduc arbitri straini la finala Cupei", a spus Constantin.
  
   Gheorghe Constantin a mentionat ca este foarte probabil ca si Poli Timisoara sa ceara arbitri straini pentru acel meci. "Intr-un timp stiu ca si Poli a cerut straini la finala. Probabil că dacă au cerut la semifinală nu e nici o noutate și vor cere oficial și la finală. Dar nu asta mă frământă pe mine acum, ce cer ei și ce nu. Este problema lor dacă nu au încredere în arbitri români. Nici nu vreau să comentez prea mult problema arbitrilor străini la finala Cupei pentru că nu face bine nimănui. Nici arbitrilor care vor oficia la acest meci, și nici stării care se va crea înainte de meci în rândul antrenorilor, jucătorilor și al spectatorilor. Pentru că din tribună spectatorii reacționează în funcție de declarațiile pe care le fac majoritatea conducătorilor", a adăugat Constantin.
  
   Despre recentele greseli ale celor mai titrati arbitri romani, Alexandru Tudor, Cristi Balaj si Sorin Corpodean, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a explicat ca asemenea greseli s-au intamplat si la arbitri mai cunoscuti. "Toți arbitrii mari au greșit. Arbitri mult mai mari ca ei au greșit. Asta nu înseamnă că cei trei nu mai arbitrează. Acum nu pot să spun că nu-l dau la finală pe X sau Y. Vom vedea. În săptămâna aceea voi face o analiză a prestațiilor lor pe întregul sezon. De obicei arbitrul anului conducea finala Cupei României, dar uneori se poate întâmpla să nu se respecte această regulă", a precizat oficialul.



   Vasile Maftei: "Suntem proștii proștilor!"


   Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, le dă dreptate fanilor furioși după rezultatul înregistrat în fața formației Oțelul Galați, 3-3. Fundașul giuleștean crede că rapidiștii sunt: "proștii proștilor"
   "Noi suntem proștii satului, proștii României, suntem proștii proștilor. Suporterii au motive să fie supărați. Este normal când faci 3-3 acasă cu Oțelul. Au dreptate. Vom vorbi cu ei, pentru că este nevoie să purtăm o discuție și vom încerca să ne reabilităm", a spus Maftei.

   Marius Stan: "Mi-e și frică să mă gândesc la Rapid"


   Uluitorul 0-7 suferit in tur de catre galateni in meciul cu Rapid poate fi atenuat printr-o revansa in aceasta seara (18.00, National TV) crede presedintele Otelului.
   "A fost cel mai rusinos rezultat al Otelului si al meu de cand ma stiu. Imi e si frica sa ma gandesc ca jucam din nou cu Rapidul. Poate reusim acum un rezultat bun pentru a mai sterge din penibilul acelei intalniri", a declarat Marius Stan pentru Ziarul.
   Antrenorul Petre Grigoras se arata ceva mai optimist: "Rapid nu mai are nici o sansa la locul trei si vrem sa profitam de acest lucru. Daca vrem sa jucam in Intertoto, trebuie sa-i batem. Atat le zic: sa aiba grija, venim! Vrem sa ne luam revensa dupa cele 11 goluri incasate in ultimele doua meciuri jucate cu ei"

   George Copos: "Răzvan a fost prea bun cu jucătorii"


   George Copos, patronul Rapidului, vorbește pentru Atac despre sezonul eșuat pe care echipa de sub Podul Grant se pregătește să-l încheie. Deși spune că rămâne alături de alb-vișinii, finanțatorul lasă de înțeles că jucătorii "l-au lucrat" pe Lucescu junior, fiind principalii vinovați.
  
   Deși echipa este aproape să rateze toate obiectivele pe care și le-a propus în acest sezon, la Rapid atmosfera rămâne surprinzător de liniștită, cel puțin în aparență. Dacă altădată nu mai contenea cu criticile la adresa formației sale, George Copos este acum mai temperat, în ciuda faptului că investițiile majore pe care le-a făcut în acest sezon nu i-au adus satisfacț ii prea mari.
  
   "Când am spus că ar trebui să mergem la agricultură a fost doar o metaforă, pe care mulți au înțeles-o greșit. Eu rămân în continuare alături de echipă și am încredere în băieți și în Răzvan. Campionatul acesta este terminat. Să sperăm că jucătorii au învățat ceva din greșelile pe care le-au făcut și s-au maturizat. Am pierdut atâtea puncte din naivitate, pe finalul partidelor. Aici este vorba de mentalitate. Răzvan a fost prea bun cu jucătorii, prea elegant. El e un mare caracter, însă uneori e nevoie și de puțină asprime, altfel ai de pierdut. Nu este rușinos să jucăm în Intertoto, Rapidul are un coeficient bun și va ajunge ușor în Cupa UEFA. Îmi pun însă speranța în finala de Cupă, pe care îmi doresc foarte mult să o câștigăm", a declarat patronul giuleștenilor.

   George Copos: "La vară aducem întăriri"


   Dacă finanțatorul alb-vișiniilor consideră campionatul încheiat, Rapid mai având doar șanse matematice să prindă podiumul, jucătorii se concentrează asupra partidei din această seară, în care vor da piept cu Oțelul Galați, echipă pe care au învins-o în tur cu un incredibil 7-0.
  
   "Trebuie să câștigăm această partidă, nu avem altă variantă. Oțelul este o echipă bună, atletică, care practică un fotbal ofensiv. Am câștigat ultimele meciuri cu ei la scoruri destul de mari și n-ar fi rău să repetăm acest lucru și mâine", a declarat Viorel Moldovan.
  
   Din păcate, echipa antrenată de Răzvan Lucescu va fi lipsită și de această dată de susținerea suporterilor, aceasta fiind ultima etapă pe care Rapidul mai trebuie să o dispute cu tribunele închise. Dacă în Liga I e greu să mai prindă chiar și un loc de Cupa UEFA, rapidiștii pot realiza acest lucru câștigând finala Cupei, devenită cea mai importantă partidă din acest final de sezon pentru giuleșteni.
  
   George Copos este dispus ca în pauza de vară să aducă jucători de valoare, pentru a completa posturile deficitare și a spus pentru Atac: "La vară vom mai aduce ceva întăriri, Grigore Sichitiu se va ocupa de acest lucru. El va căuta jucători și va răspunde pentru politica de achiziții".









Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...