RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Sambata 12 mai 2007

   
Liga suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea suporterilor RAPIDisti la Urziceni
      . . . se va face cu autocare ce pleaca duminica 13 mai la ora 14:00 de la stadionul "Giulesti" , iar intalnirea suporterilor nostri are loc la ora 13:45 in fata la stadion.
      Intoarcerea galeriei alb-visinii se va face imediat dupa meci.
      Toti cei care fac deplasarea separat de galerie sa fie la stadion la ora 16:30 la sosirea galeriei pentru a isi putea lua biletele de meci in sectorul rezervat galeriei echipei RAPID.

Cei care doresc sa insoteasca echipa la meci sunt rugati sa aibe obligatoriu asupra lor bani pentru biletul de intrare la meci. LSR anunta ca interzice accesul pe stadion persoanelor care au consumat bauturi alcoolice .

     FC RAPID Bucuresti


   Dorinel Munteanu, "uns" antrenor de către presă


   În urma articolelor apărute în presa de astăzi, care îl dau pe Dorinel Munteanu ca viitor antrenor al Rapidului, ne vedem nevoiți să dezmințim această variantă existentă doar în calculele celor care, înșirând câteva nume, la intervale diferite de timp, se gândesc probabil că unul dintre ele "s-o nimeri" și vor putea folosi cândva expresia
"v-am spus noi?".
  
   Rapid are antrenor și, așa cum principalul acționar a și anunțat deja, își dorește prelungirea colaborării cu Răzvan Lucescu. Foarte adevărat, este posibil ca discuțiile să nu se concretizeze, dar aceasta este o altă problemă. Îl respectăm pe Dorinel Munteanu, ca și, de altfel, pe ceilalți antrenori instalați la Rapid tot de către presă, dar nu s-a purtat nicio negociere cu alt antrenor în afara celui cu care clubul are încheiat contract în momentul de față.



   Blocati la porti


   Fanii suparati pe echipa au fortat la alte meciuri portile tribunelor, dar acum au adoptat o metoda mai civilizata: au mers la discutii la Pro Rapid
   Suporterii au mers la cantonamentul echipei, dar accesul le-a fost interzis de oamenii patronului George Copos
  
   La sfârsitul jocului cu Otelul, fanii au luat cu asalt zona de la vestiarele Rapidului, unde au amenintat si le-au cerut socoteala elevilor lui Razvan Lucescu. Ieri, suporterii au dorit sa poarte noi discutii cu jucatorii.
  
   Membrii galeriei au primit si acordul antrenorului pentru a intra la baza de lânga Lacul Straulesti pentru a putea discuta cu fotbalistii. Fanii au avut însa surpriza sa constate ca nu sunt lasati sa intre. Câtiva bodyguarzi blocasera poarta din ordinul patronului George Copos, suparat pe scandalul facut de fani la finalul remizei cu galatenii.
   "Suporterii au dat dovada de niste apucaturi nu tocmai urbane. Gigi Corsicanu , care ar trebui sa arate ca este cu adevarat un conducator de galerie, sa-si stie bine locul!", nota pe blogul sau conducatorul rapidist.
  
   Cu toate acestea, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu , ne-a marturisit ieri ca fanii nu vor renunta sa poarte o discutie cu jucatorii. "Nu am reusit sa intram pentru ca nu ne-a lasat domnul Copos. Stiu ca mi-a zis sa-mi vad de locul meu, dar el oricum niciodata nu a fost de acord cu noi. Noi am tot asteptat, desi rezultatele nu erau dintre cele mai bune, dar când am vazut ca nu mai suntem în grafic nici macar pentru locul 3 am încercat sa avem o discutie barbateasca cu jucatorii. Vrem sa-i facem sa înteleaga ca trebuie sa dea totul pentru câstigarea Cupei României. Macar atât!", a comentat ieri Corsicanu.
  
   Trebuie sa îi certam, sa le vina mintea la cap si sa puna osul.
La Rapid nu poti sa intri pe teren si sa te faci ca dai cu piciorul în minge
   Gigi Corsicanu , presedintele LSR

   Malda a fugit


   Mijlocasul echipei giulestene s-a suparat luni la un antrenament si s-a mai prezentat la lot dupa trei zile
   George Copos i-a reprosat în dese rânduri lui Razvan Lucescu ca este prea întelegator si iertator cu unii jucatori, si nu exigent si incisiv cum l-a sfatuit.
   Se pare însa ca eleganta cu care i-a tratat antrenorul pe elevii sai i se întoarce acum împotriva. Unul dintre liderii echipei, Marius Maldarasanu (foto), a absentat de la meciul de miercuri cu Otelul Galati, oficialii giulesteni punând indisponibilitatea lui de ultima ora pe seama unei tendinite, accidentare care îl facea indisponibil si pentru meciul de mâine, de la Urziceni. De fapt, mijlocasul nu se mai prezentase la echipa si la antrenamente înca de luni, când, în urma unui contact mai dur cu unul dintre coechipieri, a parasit suparat sesiunea de pregatire la jumatatea ei. Atunci si-a aruncat tricoul si a plecat de la Pro Rapid, refuzând sa mai raspunda apoi la telefon. A anuntat ca sufera o tendinita si a primit o saptamâna liber, desi se spera ca se va putea conta pe serviciile sale pentru partida cu Otelul. Maldarasanu si-a închis însa telefonul si nu a venit la stadion nici în ziua meciului.
   Joi, însa, a putut fi contactat si a fost convins sa revina la antrenamente, din cauza atmosferei tensionate dupa egalul cu moldovenii, fiind nevoie si de aportul sau pentru meciul de la Urziceni, vital în lupta pentru locul 3. Astazi, rapidistii vor intra din nou în cantonament în vederea jocului cu trupa lui Dan Petrescu.

   Trei jucatori au fost amendati


   Rezultatul de 3-3 cu Otelul în Giulesti a adus noi sanctiuni pentru fotbalistii Rapidului. Dupa ce i-a certat în vestiar la finalul meciului, Razvan Lucescu i-a anuntat pe trei dintre elevii sai ca vor fi sanctionati financiar pentru greselile din meci. Astfel, Ionut Rada si Ionut Stancu au primit câte o amenda de 1.000 de euro, în timp ce Romeo Stancu a fost taxat mai dur, cu 5.000 de euro, pentru eliminarea de pe teren cu cinci minute înainte de finalul partidei, la scorul de 3-2.










Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...