RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Duminica 20 mai 2007

   
     Federatia Romana de Fotbal


   BILETELE PENTRU FINALA
CUPEI ROMÂNIEI-TIMIȘOREANA


   Luni, 21 mai a.c., începând de la ora 16.00, vor fi puse în vânzare (la casele de bilete ale stadionului "Dan Păltinișanu" din Timișoara, precum și la casele de bilete obișnuite ale clubului FC U Politehnica Timișoara & Invest SA) biletele de intrare la finala Cupei României-Timișoreana, FC Rapid București - FC U Politehnica Timișoara & Invest SA, programată sâmbătă, 26 mai 2007, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Păltinișanu" din Timișoara.
  
   Casele de bilete vor fi deschise zilnic (adică în zilele de 22, 23, 24 și 25 mai a.c.) între orele 10.00-16.30, pentru ca în ziua jocului să se vândă bilete până la ora 17.00.
  
   Iată, mai jos, și prețurile biletelor:
   TRIBUNA 0 (1.000 de bilete puse în vânzare) - 50 lei / biletul
   TRIBUNA I (7.930 bilete) - 25 lei / biletul
   TRIBUNA A II-A (8.400 bilete) - 25 lei / biletul
   TRIBUNA NORD (3.900 bilete) - 10 lei / biletul
   TRIBUNA SUD (6.600 bilete) - 10 lei / biletul

     FC RAPID Bucuresti




   Lucescu jr, în istoria Giuleștiului


   Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, la finalul partidei câștigate de giuleșteni, vineri seară, cu 4- 1 în fața Ceahlăului, că va face parte din istoria clubului, indiferent de rezultatul care se va înregistra în finala Cupei României: „Mi-am adus o contribuție importantă în realizarea unor performanțe. Am pus mai mult suflet decât mulți alții. Rapid va fi mereu în inima mea. Voi face parte din istoria acestui club".



   Zotta: "Vrem arbitri straini"


   Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a afirmat ca giulestenii doresc arbitri straini la finala Cupei Romaniei Timisoreana, care se va desfasura sambata, 26 mai, arena "Dan Paltinisanu" din Timisoara.
  
   "Vrem arbitri straini la meciul din finala cupei. Daca au fost delegati fluierasi din strainatate la meciurile din campionat, Steaua - Dinamo, CFR - Steaua sau Rapid - Steaua, de ce ar fi o problema acum ? Viitorul Rapidului conteaza si de finala Cupei Romaniei Timisoreana. Noi vom cistiga finala si vom merge in Cupa UEFA, unde vom repeta parcursul bun cu care ne-am obisnuit fanii", a spus Zotta intr-o emisiune televizata.



   Tren special pentru fanii rapidiști


   George Copos vrea să facă un tren special pentru finala Cupei României, ce se va disputa sîmbătă, la Timișoara. "Luni trebuie să discutăm concret. Plătim și apoi informăm oamenii, să avem cîți mai mulți spectatori la Timișoara. Rapid are nevoie de fanii săi, sînt sigur că vor veni și din alte părți. Nu am nici o emoție, vom cîștiga", a declarat patronul giuleștean.

   Pe cine vreti antrenor la Rapid?

   Razvan Lucescu 60.33%
   Ioan Andone 11.96%
   Ladislau Boloni 8.15%
   Viorel Hizo 5.98%
   Cristiano Bergodi 3.8%
   Dorinel Munteanu 3.26%
   Dan Petrescu 2.72%
   Alt antrenor (strain) 3.8%
   Numar raspunsuri: 184









Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...