RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Luni 21 mai 2007

   
Liga suporterilor RAPIDisti

      BILETELE PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI

      . . . Marti, 22 mai 2007, începând de la ora 13.00, vor fi puse în vânzare la casa de bilete a LSR de la stadionul "Giulesti" din Bucuresti biletele de intrare la finala Cupei României
||| Poli Timisoara - RAPID ||| 26 mai ora 20:45
. . . in curand detalii despre deplasarea la Timisoara

     Federatia Romana de Fotbal


   BILETELE PENTRU FINALA
CUPEI ROMÂNIEI


   Luni, 21 mai 2007, începând de la ora 16.00, vor fi puse în vânzare (la casele de bilete ale stadionului "Dan Păltinișanu" din Timișoara, precum și la casele de bilete obișnuite ale clubului FC U Politehnica Timișoara & Invest SA) biletele de intrare la finala Cupei României-Timișoreana, FC Rapid București - FC U Politehnica Timișoara & Invest SA, programată sâmbătă, 26 mai 2007, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Păltinișanu" din Timișoara.
  
   Casele de bilete vor fi deschise zilnic (adică în zilele de 22, 23, 24 și 25 mai a.c.) între orele 10.00-16.30, pentru ca în ziua jocului să se vândă bilete până la ora 17.00.
  
   Iată, mai jos, și prețurile biletelor:
   TRIBUNA 0 (1.000 de bilete puse în vânzare) - 50 lei / biletul
   TRIBUNA I (7.930 bilete) - 25 lei / biletul
   TRIBUNA A II-A (8.400 bilete) - 25 lei / biletul
   TRIBUNA NORD (3.900 bilete) - 10 lei / biletul
   TRIBUNA SUD (6.600 bilete) - 10 lei / biletul

     FC RAPID Bucuresti




   Bilete pentru finala Cupei României


   De mâine, începând cu ora 12:00, la casele de bilete ale Stadionului "Giulești-Valentin Stănescu" se vor putea procura tichetele de acces pentru meciul Rapid - Poli Timișoara, din finala Cupei României, programată sâmbătă, 26 mai 2007, la Timișoara.
   Prețul biletelor puse în vânzare, cu care se poate intra în sectorul rezervat suporterilor rapidiști (peluza Nord) este de 10 lei.



   Coman a reluat antrenamentele


   Titularul buturilor rapidiste, Dani Coman, a început antrenamentele usoare. "Robocop" a declarat ca momentan face antrenamente separat, sub atenta monitorizare a lui Marian Ionita, fara însa a forta prea tare.
  
   "Fac exercitii pentru priza dar deocamdata atât. O iau treptat si mi-as dori sa joc macar 10 sau 15 minute în meciul cu FC National. Nu ma gândesc înca la Finala, pentru mine importante sunt zilele care vor urma. Dar mi-as dori enorm sa pot apara în ultimul act al competitiei", a încheiat Coman.

   Au mai ramas doi
Dintre Viorel Hizo si Ioan Sabau se va alege viitorul antrenor al Rapidului. Sanse mai mari are primul


   Cu toate ca George Copos sustine ca are încredere totala în Razvan Lucescu si îl doreste în continuare în Giulesti, patronul cauta deja un înlocuitor pentru actualul antrenor.
   Ovidiu Sabau si Viorel Hizo au ramas singurele solutii viabile pentru Rapid, mai ales ca cei doi au lasat de înteles ca sunt gata sa plece de la echipele lor de club, nemultumiti fiind de conditiile oferite de Jean Padureanu, respectiv Adrian Porumboiu.
   Sabau a facut minuni la Gloria Bistrita, însa este gata sa-si faca valizele pentru Giulesti, deoarece presedintele Jean Padureanu nu va aloca nici în aceasta vara un buget consistent pentru transferuri, ba din contra, mai multi jucatori vor pleca. "Nu sunt dispus ca de la vara sa încep munca de la zero. Pâna acum tot asa am facut... Le-am transmis conducatorilor sa faca tot posibilul, daca vor sa mai ramân, sa pastreze actualul lot. Vreau sa ma bazez pe ceva stabil, daca nu, colaborarea mea cu Gloria va înceta", a declarat "Motul".
  
   Si Viorel Hizo este aproape de o despartire de Vaslui. Porumboiu însa l-a îndrumat pe Hizo sa cugete bine înainte de a veni la Rapid, pentru ca "stie el mai bine cum a plecat de patru ori din Giulesti!". Finantatorul vasluienilor a dezvaluit si motivul pentru care "Dulaul" ar putea parasi gruparea moldava: "Este vorba de un teren de pregatire pe care mi l-a cerut. Sper sa începem lucrarile cât mai repede, pentru ca nu vreau ca Hizo sa plece". "Nu vreau sa vorbesc despre Rapid, pentru ca acolo este un antrenor", a declarat oficial Hizo, care a marturisit totusi unor apropiati la finalul meciului dintre Vaslui si Jiul ca va prelua Rapidul.
  
   Viorel Hizo
   Plusuri
   A mai antrenat Rapidul si are o relatie foarte buna cu George Copos
   A facut minuni la Vaslui, fiind unul dintre cei mai apreciati antrenori ai sezonului
   Este apreciat de suporterii din Giulesti
  
   Minusuri
   Nu a avut rezultate notabile pe plan european si nici national
   Foloseste sisteme de joc învechite
  
   Ovidiu Sabau
   Plusuri
   A facut treaba buna la Bistrita cu jucatori necunoscuti
   Este un antrenor tânar si încearca sa imprime jucatorilor o mentalitate de profesionisti
   A câstigat un campionat cu Rapid, ca jucator
  
   Minusuri
   Fara prea mare experienta în Liga I
   Nu a lucrat pâna acum sub presiune, un cuvânt obisnuit în Giulesti



   Cupa României / Poli - Rapid
Meciul va fi arbitrat de Cristi Balaj sau Augustus Constantin


   Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a afirmat pentru Fanatik ca finala Cupei Romaniei dintre Poli Timisoara si Rapid va fi condusa de o brigada din Romania, dupa ce ambele formatii cerusera in prealabil arbitri straini:
  
   "Dupa etapa de miercuri vom stabili cine va arbitra la finala Cupei. Cu siguranta meciul va fi arbitrat de o brigada romaneasca. In ceea ce priveste centralii, avem doua variante: Cristian Balaj si Augustus Constantin. In cazul asistentilor avem mai multe variante si vom stabili dupa ultima etapa".

   Pe cine vreti antrenor la Rapid?

   Razvan Lucescu 63.47%
   Ioan Andone 11.58%
   Ladislau Boloni 6.59%
   Viorel Hizo 6.39%
   Dan Petrescu 3.39%
   Cristiano Bergodi 2.4%
   Dorinel Munteanu 2.2%
   Alt antrenor (strain) 3.99%
   Numar raspunsuri: 501









Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...