RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Joi 24 mai 2007

   
RapidFans.RO

      Zotta: "Nu suntem jigniți că ne cer control antidoping"

   Gheorghe Chivorchian a cerut din partea clubului Poli Timișoara ca toți componenții echipei Rapid să fie supuși testelor antidoping la finala Cupei României Timișoreana.
   Deși este un gest inedit, cei din Giulești nu s-au arătat supărați.
  
   "E foarte bine. Toți băieții o să meargă la control și o să sărbătorim trofeul cu bere la antidoping. Nu știu dacă avem voie cu șampanie, dar vedem. Nu ne supărăm, pentru că este dreptul lor. Orice finală are control, chiar dacă nu la toată echipa. Abia nu mai poate comenta nimeni că nu se va juca corect. Și noi când evoluam în Cupa UEFA am avut jucători meci de meci la control. Și în 16-imi, și în optimi, și în sferturi au mers băieții la testarea antidoping. Este și normal acum, când este vorba de o finală a Cupei României să se ia toate măsurile", a declarat directorul general al alb-vișiniilor, Constantin Zotta.

Liga suporterilor RAPIDisti

      BILETELE PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI

. . . Marti, 22 mai 2007, s-au pus în vânzare la Fan SHOP RAPID de la stadionul "Giulesti" din Bucuresti biletele de intrare la finala Cupei României 2007 sambata 26 mai ora 20:45
||| Poli Timisoara - RAPID |||
   Prețul biletelor puse în vânzare, cu care se poate intra în sectorul rezervat suporterilor rapidiști (peluza Nord) este de 10 lei.

Deplasarea suporterilor RAPIDisti la Timisoara
   . . . se va face cu trenul care pleaca sambata 26 mai la ora 10:45 din Gara de Nord , iar intalnirea suporterilor nostri are loc la ora 10:00 in fata la INFORMATII in Gara de Nord.
R691 10:45 Bucuresti Nord 10:45 - Videle 11:26 - Rosiori Nord 12:06 - Caracal 12:58 - Craiova 13:40 - Filiasi 14:12 - Drobeta Turnu Severin 15:38 - Orsova 16:04 - Baile Herculane 16:25 - Caransebes 17:54 - Lugoj 18:21 - Timisoara Nord 19:05
   Intoarcerea galeriei alb-visinii se va face imediat dupa meci.




   Becali, pacalit de rapidisti


   Finantatorul echipei ros-albastre a cazut victima unei farse puse la cale de fotbalistii din Giulesti, care l-au sfatuit pe Daniel Niculae sa se autopropuna la Steaua! Gigi a muscat!

Pentru a-l convinge pe Lucescu jr sa continue în Giulesti, Copos este gata sa-i satisfaca toate doleantele, una dintre ele fiind si repatrierea lui Daniel Niculae.

Pe fir a intrat si Gigi Becali, care a afirmat marti seara într-o emisiune tv ca Nico va juca în România numai la Steaua. "Credeti ca o sa-l las eu pe Daniel Niculae sa se duca la Rapid? Daca el va veni sa joace în România, va veni numai la Steaua!", a spus finantatorul "militarilor".

Patronul giulestenilor a fost luat prin surprindere de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. "Luni seara, la masa de la Crowne Plaza, l-am sunat pe Nico si toti baietii au vorbit cu el, iar Niculae ne-a promis ca, daca se va întoarce în România, o va face numai la Rapid. Domnului Becali puteti sa-i spuneti Machiavelli-Becali!", a spus Copos.

Se pare ca totul a fost doar o farsa pusa la cale de fotbalistii Rapidului, care s-au saturat de declaratiile pe care le face latifundiarul din Pipera la adresa giulestenilor. Rapidistii l-au sfatuit pe Niculae sa se autopropuna la Steaua.

Gigi Becali a discutat cu jucatorul lui Auxerre si acesta i-a dat de înteles, chipurile, ca ar fi dispus sa îmbrace tricoul ros-albastru din aceasta vara. Giulestenii au tinut astfel sa-i dea o lectie patronului stelist si sa destinda putin atmosfera înaintea finalei Cupei României.

Credeti ca o sa-l las eu pe Daniel Niculae sa se duca la Rapid? Daca baiatul va veni sa joace în România, va veni numai la Steaua!

Gigi Becali, finantator Steaua

Eu n-am vorbit cu Nico pe tema asta, adica sa joace el la Steaua, niciodata! Ma mir. Nu sunt convins ca Nico ar fi spus ca joaca la Steaua. Eu nu cred asa ceva.

Victor Becali, impresarul jucatorului

Becali confunda Steaua cu Rapidul. Nu-mi schimb declaratiile, asa cum fac majoritatea oamenilor din fotbalul românesc. Am afirmat ca în România voi juca doar la Rapid si asa va fi! In rest, multa bafta alor mei sâmbata în Cupa!

Daniel Niculae, jucator Auxerre





   Dani Coman: "Fac eforturi mari să joc, dar numai Răzvan va decide dacă intru sau nu"


   Goalkeeperul Rapidului, Dani Coman, nu știe încă dacă va putea să apere în finala Cupei. Coman a declarat în cadrul emisiunii Fanatik Show că este dispus să riște oricât pentru a-și ajuta echipa și că singurul care va decide dacă va fi pe teren este tehnicianul Răzvan Lucescu:
  
   "În momentul de față chiar nu pot să spun dacă apăr sau nu la Timișoara. am început antrenamentele de ieri, nu alături de echipă, fac separat cu antrenorul de portari Marian Ioniță, deocamdată nu sunt 100% refăcut, nici din punct de vedere medical, nici din punct de vedere al pregătirii, mai sunt 2 zile până la meci. Eu fac eforturi mari să joc, vreau să îmi ajut echipa de pe teren. Mi-e foarte greu să mă gândesc. Ce va fi numai Răzvan va decide dacă mă va băga sau nu. Risc oricum, risc o accidentare, o recidivă și o perioadă mai lungă de repaus, risc în cazul în care oricum nu sunt pregătit deloc, am stat o lună și 3 săptămâni, nu m-am antrenat deloc. Risc să apăr prost"

   Pe cine vreti antrenor la Rapid?

   Razvan Lucescu 63.22%
   Ioan Andone 11.36%
   Ladislau Boloni 6.99%
   Viorel Hizo 6.4%
   Dan Petrescu 2.44%
   Cristiano Bergodi 2.69%
   Dorinel Munteanu 2.36%
   Alt antrenor (strain) 4.55%
   Numar raspunsuri: 1188









Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...