RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Vineri 25 mai 2007

   
RapidFans.RO

      Zotta: "Nu suntem jigniți că ne cer control antidoping"

   Gheorghe Chivorchian a cerut din partea clubului Poli Timișoara ca toți componenții echipei Rapid să fie supuși testelor antidoping la finala Cupei României Timișoreana.
   Deși este un gest inedit, cei din Giulești nu s-au arătat supărați.
  
   "E foarte bine. Toți băieții o să meargă la control și o să sărbătorim trofeul cu bere la antidoping. Nu știu dacă avem voie cu șampanie, dar vedem. Nu ne supărăm, pentru că este dreptul lor. Orice finală are control, chiar dacă nu la toată echipa. Abia nu mai poate comenta nimeni că nu se va juca corect. Și noi când evoluam în Cupa UEFA am avut jucători meci de meci la control. Și în 16-imi, și în optimi, și în sferturi au mers băieții la testarea antidoping. Este și normal acum, când este vorba de o finală a Cupei României să se ia toate măsurile", a declarat directorul general al alb-vișiniilor, Constantin Zotta.

Liga suporterilor RAPIDisti

      BILETELE PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI

. . . Marti, 22 mai 2007, s-au pus în vânzare la Fan SHOP RAPID de la stadionul "Giulesti" din Bucuresti biletele de intrare la finala Cupei României 2007 sambata 26 mai ora 20:45
||| Poli Timisoara - RAPID |||
   Prețul biletelor puse în vânzare, cu care se poate intra în sectorul rezervat suporterilor rapidiști (peluza Nord) este de 10 lei.

Deplasarea suporterilor RAPIDisti la Timisoara
   . . . se va face cu trenul care pleaca sambata 26 mai la ora 10:45 din Gara de Nord , iar intalnirea suporterilor nostri are loc la ora 10:00 in fata la INFORMATII in Gara de Nord.
R691 10:45 Bucuresti Nord 10:45 - Videle 11:26 - Rosiori Nord 12:06 - Caracal 12:58 - Craiova 13:40 - Filiasi 14:12 - Drobeta Turnu Severin 15:38 - Orsova 16:04 - Baile Herculane 16:25 - Caransebes 17:54 - Lugoj 18:21 - Timisoara Nord 19:05
   Intoarcerea galeriei alb-visinii se va face imediat dupa meci.

     FC RAPID Bucuresti





   Ne-a căzut cortina-n cap:
0-4 cu FC Național în ultima etapă de campionat


   Final neașteptat pentru Rapid în sezonul 2006-2007 al Ligii 1. Chiar dacă Răzvan Lucescu a folosit jucătorii care au evoluat mai puțin în ultima vreme, gen Mincă, Săpunaru, R. Stancu, I. Stancu sau Ganea, și trei debutanți de la echipa secundă, Petroiu, Pistol și Răduță, alți trei (Păun, Tincu, Barbu) aflându-se pe bancă, rezultatul rușinos din Cotroceni nu poate fi scuzat în nici un fel. E drept și că n-a existat concentrare mai deloc, gândurile tuturor fiind îndreptate către importantul meci de sâmbătă, de la Timișoara, dar nici acesta nu poate fi un argument puternic în a justifica cea mai categorică înfrângere, din ultimii 12 ani și jumătate, a Rapidului.
  
   În afara faptului că jucătorii trimiși de Răzvan Lucescu în teren și-au creat vreo două jumătăți de ocazii (Răduță, în prima repriză, și Mazilu, după pauză), plus două lovituri libere ale lui I. Stancu, Rapidul n-a contat în economia partidei, celor patru goluri încasate de Mincă (I. Savu-33, R. Iancu-43, Cl. Drăgan-76, Ilin-86) putându-li-se adăuga pe tabelă alte două, trei șanse mari de gol irosite de o echipă deja căzută, de etape bune, în eșalonul secund!
  
   Speranța rămâne ca finalul ratat de campionat să fie răzbunat printr-o victorie în finala Cupei, programată sâmbătă seară, la Timișoara. Atunci chiar că n-ar mai conta nici acest 0-4 încasat în Cotroceni, nici ghinioanele din ultima vreme, care au parafat cea mai slabă clasare a Rapidului din 2001 încoace.
  
   FC Național: Cr. Munteanu - Martins, Papură, Oprsal - Ghindeanu/cpt., R. Iancu, Binaware (55 R. Costin), L. Rusu - Ilin, I. Savu (67 Cl. Drăgan), Borbely (70 D. Marin). Antrenor Eugen Nae
  
   Rapid: Mincă - Petroiu, Pistol, Rada/cpt. - Săpunaru, C. Lazăr (55 Grigore), R. Stancu, I. Stancu - Zicu (46 V. Moldovan), L. Răduță - I. Ganea (46 Mazilu).
   Antrenor Răzvan Lucescu
  
   Arbitru: Marius Avram (București)



   Apel pentru respectarea locurilor de pe bilete


    Accesul spectatorilor la finala Cupei dintre Poli si Rapid ce se va disputa maine pe stadionul “Dan Paltinisanu” va fi permis începând cu ora 15:00, deoarece de la ora 16:00 pe arena banateana se va disputa finala Cupei la fotbal feminin între Clujana Cluj si Pandurii Târgu Jiu.
    Spectatorii vor putea intra numai cu biletul deja cumparat, abonamentele fiind inutilizabile. De asemenea, oamenii sunt îndemnati sa-si respecte numarul locului scris pe bilet pentru a nu se crea situatii tensionate.

   Lucescu: "Ar fi fost corect sa fie arbitri straini"


    Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat vineri ca i s-ar fi parut corect ca brigada de arbitri desemnata la finala Cupei Romaniei, sa fie una din strainatate.
    "Cred că s-a greşit. Din punctul nostru de vedere, au fost multe jocuri în care am fost dezavantajaţi, mai ales atunci când reuşiserăm să ne infiltrăm în lupta pentru locul doi. Dacă s-a putut să vină arbitri străini la meciuri ca Steaua-Cluj sau Steaua-Poli din semifinala Cupei României, cred că ar fi fost corect ca şi la acest meci să fie delegată brigadă străină. Presiunea este foarte mare pe brigada românească. Dacă ar fi fost străini, n-ar fi existat niciun fel de speculaţii", a declarat Lucescu.
    Finala Cupei României, dintre Poli Timişoara şi Rapid, care va avea loc, sâmbătă, de la 20.45, pe stadionul Dan Păltinişanu, şi va fi arbitrată de o brigadă condusă de Augustus Constantin.



   Ionuț Rada: "Vom juca și pentru Răzvan, și pentru suporteri"

sursa: Click!
  
   Căpitan în meciul cu FC Național, din ultima etapă a campionatului, fundașul rapidist Ionuț Rada spune că finala Cupei României, contra lui Poli Timișoara, este o luptă de totul sau nimic pentru giuleșteni.
  
   Click! Care e atmosfera la echipă după înfrângerea 0-4 contra Naționalului?
   Ionuț Rada: Sincer, eram cu gândul doar la meciul cu Poli. Nu suntem demoralizați în vederea finalei de mâine seară.
  
   Puteți salva sezonul cu o victorie în Cupă...
   Da, cam așa e. Trebuie să strângem rândurile mai ales acum, în perioada asta, și să fim uniți. Cu o astfel de atitudine am obținut rezultate excelente în trecut în cupele europene.
  
   E ultimul meci al lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a Rapidului? V-a spus ceva?
   Zilele acestea nu s-a pus problema de așa ceva. Oricum, noi vom juca și pentru Răzvan, și pentru suporteri.
  
   Cum vezi meciul cu Poli?
   În mod sigur va fi ceva deosebit, pentru că, se știe, jocurile din Cupă nu seamănă cu cele din campionat. În plus, Poli e pe val acum, joacă și acasă și își doresc foarte mult acest trofeu. Noi o să le demonstrăm că ni-l dorim și mai mult (râde).
  
   Plecați cu un minus față de bănățeni, având în vedere că finala se joacă la Timișoara?
   Nu, din contră. Presiunea publicului ne motivează. Nu ai văzut cum am jucat în sezonul trecut de UEFA, când stadioanele erau pline?







   Traseul finalistelor

  
   Rapid
   "16" - imi (la Bucuresti)
  
   CSM Ramnicu Valcea - Rapid............................................0-4
   (Griffiths 14, Zicu 28 si 45, Buga 86) "8-imi" (la Ploiesti)
  
   Rapid - Univ. Craiova..........................................................1-0
   (Badoi 33) "Sferturi" (la Ploiesti)
  
   Rapid - FC Arges................................................................2-0
   (Zicu 99, Ganea 104) "Semifinale" (la Timisoara)
  
   Pandurii - Rapid...................................................................0-2
   (Zicu 11, V. Moldovan 79)
  
   Poli Timisoara
   "16"-imi (la Timisoara)
  
   Poli II Tim. - Poli Tim...........................................................1-3
   (Daminuta 31/Plesan13,Balace15(11m),Izvoranu(68) "8-imi" (Hunedoara)
  
   Poli Timisoara - CFR Cluj...................................................2-0
   (A. Cristea 20 si 51) "Sferturi" (la Timisoara)
  
   Poli Timisoara - Poli Iasi .....................................................2-1
   (G. Bucur 38 si 80/ Sfarlea 90) "Semifinale" (la Bucuresti)
  
   Poli Timisoara - Steaua......................................................1-0
   (McKain 45)




Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...