REVISTA PRESEI ::: duminica 11 martie 2007



PRO TV

Galeria Rapidului a trecut la treaba: a scos pensula si a vospit Giulestiul

Rapidistii au luat initiativa sa vopseasca singuri Giulestiul lasat mostenire de regii Ferdinand si Carol, pentru ca patronul Copos asteapta bani si sustinere de la guvernul pe care l-a parasit.
"Īi felicit", a fost mesajul lui Copos, un fel de "sa vopsiti bine" prezidential. Rapid joaca māine cu UTA, īntr-un meci decisiv pentru viitorul īn Champions League.




newsin.ro

Copos: ''Aranjamentele constituie principalul hobby al unor oameni din fotbal''

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, vineri, īntr-un interviu acordat agentiei NewsIn, ca fotbalul romānesc nu a scapat īnca de jocurile de culise, si ca mai exista oameni din fenomen a caror principala preocupare o reprezinta aranjamentele.

NewsIn: Razvan Lucescu a spus ca acest campionat este fals, ierarhia actuala fiind stabilita mai mult de greselile arbitrilor sau observatorilor si de deciziile comisiilor abilitate ale FRF, si nu pe calea performantelor din teren. Dumneavoastra ce parere aveti?

George Copos: Īntr-adevar, sunt si eu de acord cu opinia potrivit careia actuala ierarhie din campionatul romānesc nu reflecta neaparat si ierarhia valorica a cluburilor noastre. Īnca n-am scapat de vechile metehne, iar aranjamentele de culise constituie īnca principalul hobby al unor oameni de fotbal. Din fericire, lucrurile par sa se schimbe īn bine, prin respectarea din ce īn ce mai consistenta a reglementarilor din fotbal. Pe de alta parte īnsa, din pacate, aceasta schimbare nu este atāt de rapida si de profunda pe cāt ar trebui sa fie.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a precizat ca, īn cazul īn care cluburile vor solicita mutarea comisiilor de la FRF īnapoi la LPF, va fi de acord cu acest lucru. Era mai bine īnainte, cānd comisiile erau īn jurisdictia LPF sau acum cānd sunt ale FRF?

George Copos: Comisiile trebuie sa ramāna la FRF si sa respecte la sānge reglementarile existente. Iar presedintele FRF ar trebui sa vegheze cu toata autoritatea sa ca regulamentul sa fie litera de lege. El nu trebuie sa uite faptul ca, la alegerea sa ca membru al Comitetului Executiv al UEFA, au contat si punctele adunate de Rapid si Steaua īn competitiile europene. De aceea, noi nu-i cerem decāt atāt: ca presedinte al FRF si membru al CEx al UEFA, are obligatia sa impuna si sa supervizeze respectarea īntocmai a regulamentelor, atāt a celor interne, cāt si a celor ale UEFA.

Dumitru Dragomir a spus ca sunteti cel mai mare dusman al lui, si ca īn fata īl lingusiti, pentru ca mai apoi sa le spuneti angajatilor dumneavoatra "aveti grija ca māine sa īi luati carotida". Cum comentati aceste afirmatii?

George Copos: La cāte contacte au angajatii mei cu Dumitru Dragomir, ma tem ca el va ramāne cu carotida īntreaga multa vreme de aici īncolo... Cāt priveste dusmania, eu nu am cum sa fiu dusmanul presedintelui LPF. Acest lucru nu ma īmpiedica totusi sa īmi exprim opinia atunci cānd consider ca decizii sau actiuni ale LPF defavorizeaza clubul al carui finantator sunt. Presedintele LPF este si trebuie sa ramāna "primus inter pares" (n.r. primul dintre egali) īn ceea ce priveste apararea intereselor fotbalului romānesc si are responsabilitati extrem de mari īn stārpirea apucaturilor cooperatiste. Cānd Dumitru Dragomir se va angaja cu toata fiinta sa īn aceste actiuni, va fi cel mai bun prieten al meu si ma voi māndri oricānd si oriunde ca am asemenea prieten.

Tot dumnealui a mai spus, ca daca ar fi luat si el bani de la Loto si Pronosport, ar fi putut sa construiasca un stadion pe "Tapsanul din Balcesti de īi era lui Copos mai mare dragul sa joace acolo". Cum comentati?

George Copos: Īi dau toti banii pe care i-am cāstigat de la Loto si de la Pronosport, cu conditia sa construiasca un stadion conform cu criteriile UEFA de omologare pentru categoria a treia, dar fara sa apeleze īn nici un fel la sprijinul comunitatilor centrale sau locale. Daca poate face un stadion rentabil cu banii astia, poate sa-l construiasca unde vrea, la Balcesti sau īn alta parte.

Presedintele LPF a mai spus ca telefoanele oamenilor din fotbalul romānesc sunt ascultate de peste doi ani. Stiati de acest lucru? E normal? E o solutie pentru depistarea eventualelor aranjamente sau pentru prevenirea lor?

George Copos: Eu mi-am mai exprimat recent opinia īn legatura cu asemenea amestecuri īn viata privata a cetateanului. Tot felul de organe, fie ca este vorba de procurori, de comisiile din fotbal, de perceptorii de taxe sau de vānzatorii de sampoane, toti si-ar īndeplini exemplar atributiile profesionale, cu conditia sa fie lasati sa ne asculte telefoanele, sa ne verifice e-mailurile, sa cotrobaiasca prin cutia noastra de scrisori, pe sub patul nostru s.a.m.d. Cred ca toti acesti vajnici īncalcatori ai dreptului la viata privata ar trebui sa se gāndeasca mai mult la cresterea standardelor lor profesionale si mai putin la telefoanele si calculatoarele noastre.

Gigi Becali a declarat ca arbitrul Silviu Bogdan este prietenul dumneavoastra si, din aceasta cauza, a luat decizia eliminarii lui Cyril Thereau īn meciul FC Vaslui-Steaua, cu intentia de a favoriza indirect Rapidul īn lupta pentru locul doi.

George Copos: Basme becaliene. Daca e sa mergem pe asemenea povesti, as putea si eu sa afirm ca nu Silviu Bogdan, ci īnsusi Thereau este prietenul meu, iar eu l-am rugat sa-l calce pe cap pe acel fotbalist vasluian numai asa, ca sa fie eliminat si sa moara si capra (sau oaia?) lui Gigi... Adevarul e ca Steaua trece printr-o criza pe care si-a provocat-o cu propria māna ca urmare a exceselor mediatice pe care le-a provocat si īntretinut atāta vreme. Balonul de sapun nu se poate umfla la nesfārsit.

Se vehiculeaza ca unii actionari de la Dinamo doresc īnlocuirea lui Mircea Rednic cu Ioan Andone. Credeti īn aceasta varianta? Credeti ca au luat īn calcul decizia schimbarii antrenorului pentru ca se tem ca ar putea pierde titlul īn ciuda avansului de 16 puncte?

George Copos: Nu cunosc amanunte despre ce se īntāmpla la Dinamo, dar si ei s-au cam jucat cu balonasele de sapun...

Avocatul clubului Poli Iasi, Stefan Damian, a declarat ca "Rapidul risca sanctiuni severe care pot duce pāna la excluderea din campionat, daca nu plateste cei 185.000 de dolari, bani proveniti din transferul lui Pancu la Cesena". Credeti ca se poate ajunge la o astfel de situatie? Veti plati acesti bani īn ciuda faptului ca aveti o conventie cu presedintele de atunci, Vasile Drutca, īn care se stipuleaza ca formatia din Copou renunta la aceasta suma?

George Copos: Exista niste decizii legale care s-au luat īn legatura cu aceasta chestiune, dupa cum exista si niste cai de atac pe care noi le putem folosi. Īn opinia noastra, tranzactia cu Poli Iasi s-a finalizat corect si la timp, conform actelor existente. Ne vom apara aceasta opinie prin toate modalitatile la care legea ne da dreptul si asta facem acum: verificam ce cai legale putem folosi īn apararea noastra. Īn momentul īn care va exista o decizie definitiva si irevocabila, ne vom supune ei, dar, pāna atunci, avem dreptul sa ne aparam.


Sport Total

"Sparg gheata!"


Autor: Cristian Dinu
Ionut Mazilu a marcat ultima data o dubla, in victoria cu 3-0 in deplasarea de la Ceahlaul, in luna noiembrie a anului trecut. Desi a jucat titular in cele doua etape de la reluarea campionatului si in partida de Cupa cu FC Arges, jucatorul nu a reusit sa puncteze, chiar daca a fost foarte activ in jocul feroviarilor. Odata cu revenirea Rapidului in Giulesti, virful promite sa inscrie in poarta aradenilor.
Sport Total: Este Rapid cea mai in forma echipa a momentului?
Ionut Mazilu: Nu stiu, cel mai important lucru e sa fim pragmatici. Esential e sa ne adjudeca m toate punctele, pentru ca s-a incins lupta pentru locul doi si orice pas gresit poate fi speculat de Steaua sau de CFR.

Cum se face ca nu te-ai mai lipit la gol de mult?
De cind a reinceput campionatul ma simt perfect, dar, deocamdata, am fost ocolit de sansa. N-am mai punctat din tur si ar fi cazul sa o fac din nou. Razvan are incredere in mine, si asta ma face sa am moralul ridicat.

Dai gol cu UTA?
Eu fac tot posibilul. Pina acum, am fost mai tot timpul prezent in joc, dar nu a vrut sa intre in ate. Ori am ratat de putin poarta, ori m-a blocat portarul advers. Imi doresc nespus sa marchez si simt ca sint aproape sa sparg gheata anul acesta, chiar cu Aradul.

Este acest campionat mai puternic decit precedentele?
Eu cred ca da. Lupta, atit la virf, cit si la retrogradare, este extrem de echilibrata, si practic toate echipele trebuie sa depuna maximum de efort pentru atingerea obiectivelor. Asta creste nivelul competitiei.

Din nou pe Giulesti, intr-un meci oficial, dupa patru luni.
Trebuie sa fie de bun augur revenirea acasa. Chiar ne era dor sa simtim caldura fanilor. Nu avem voie sa facem pasi gresiti, cu atit mai mult cu cit o sa avem si sustinerea publicului. De multe ori ne impinge spre victorii. E si greu sa nu ataci in Giulesti cind fanii te indeamna in ofensiva.

UTA. Lacatus ar fi vrut sa se joace la Timisoara
Tehnicianul aradenilor spune ca ar fi preferat ca meciul cu Rapid sa se joace la Timisoara, daca terenul giulestenilor ar fi fost suspendat. "As fi vrut la Timisoara, pentru ca era mai aproape. Poate e mai bine ca nu se joaca acolo, pentru ca s-ar fi aprins spiritele in stadion sau in afara si apoi s-ar fi luat masuri de ambele parti", a spus Lacatus.

Lectie pentru Copos
Mai multi fani rapidisti au decis sa nu mai astepte ca stadionul Giulesti sa fie refacut din banii lui George Copos si sa ia pe cont propriu schimbarea aspectului arenei: "Vom cumpara vopsea si trafaleti, vom vopsi sectorul presei si tunelul de la vestiare. Nu-l mai asteptam pe domnul Copos sa scoata bani de la el sau sa astepte de la altii!".

 

 

IMPRESARUL AUSTRALIANULUI A COMENTAT SITUATIA PRIN CARE TRECE JUCATORUL DE CARE RAPID VREA SA SCAPE
Autor: Cristian Dinu

"Ryan isi distruge cariera in Asia"
Marcel Popescu crede ca Griffiths se va rata in China.
Dupa doua saptamini de probe la mai multe echipe din China, s-a clarificat situatia atacantilor refuzati in Grant, Lucian Burdujan si Ryan Griffiths. Daca primul nu a obtinut vreun angajament, urmind ca, cel mai probabil, sa fie imprumutat la FC Arges, australianul, adus in vara de la FC National pentru suma de un million de euro, a fost imprumutat, pentru un an, la o formatie chineza din prima liga.

Astfel, se contureaza si mai vizibil esecul managerial al Rapidului, care l-a luat pe Griffiths pe un million de euro in vara de la FC National, jucatorul nereusind sa se impuna in Grant. Dupa imprumutul fotbalistului in China, impresarul sau, Marcel Popescu, s-a declarat extrem de dezamagit: "I-am spus sa nu mearga in China, pentru ca nu face decit sa piarda timpul pe acolo. Imi pare rau de el, dar e major si judeca singur. Regret ca-si distruge cariera in acest mod".

Impresarul crede ca alegerea cea mai buna ar fi fost un eventual imprumut la Pitesti: "Pentru Ryan, FC Arges era o solutie de o mie de ori mai buna decit China. Era aici, in Europa, puteau sa-l vada mai multe echipe. Greseste ca are incredere in anumiti oameni", a declarat procuratorul.

MARCEL POPESCU (impresarul lui Griffiths):" Rapid are metode de amatori. Ryan ar trebui sa fie suparat pe cei care l-au plimbat pe la tirgurile de fotbalisti din China. N-as fi dus niciodata acolo un international australian. In Anglia da, dar nu in China, Kazahstan sau mai stiu eu pe unde."


Prosport

Cherif nu s-a īnteles la bani

Mamam Cherif Touré, mijlocasul togolez adus marti īn curtea giulestenilor pentru negocieri, nu si-a clarificat situatia īn Grant. Internationalul togolez s-a antrenat sub comanda lui Razvan Lucescu, dar discutiile purtate cu oficialii giulesteni sunt īngreunate din cauza salariului mare pe care īl solicita fotbalistul. "Inca nu s-a finalizat nimic pentru ca Cherif are totusi niste pretentii financiare cu care trebuie sa fie de acord si domnul Copos", a declarat impresarul jucatorului, Traian Gherghisan.

Zicu, singurul absent cu UTA

Considerat unul dintre cei mai in forma jucatori giulesteni de la inceputul returului, Ianis Zicu va lipsi din lotul de astazi al Rapidului, care va intalni, cu incepere de la ora 18:30, pe UTA. Atacantul este suspendat pentru cumul de cartonase galbene si va absenta astfel pentru a treia oara intr-un meci de Liga I disputat in acest sezon de Rapid. Vesti bune vin din linia mediana a alb-visiniilor, unde au redevenit apti de joc Nicolae Grigore si Romeo Stancu.


GSP

Toure visiniu
Remus Raureanu
Togolezul ar putea deveni cel mai bine platit jucator strain din istoria Ligii I: 300.000 de euro pe sezon. Toure Mamam se antreneaza doar de cīteva zile cu Rapidul, dar e deja pe cale sa stabileasca un record īn fotbalul romānesc. Īn cazul īn care rapidistii vor decide sa-l achizitioneze, internationalul togolez ar deveni jucatorul strain cu cel mai mare salariu din istoria Ligii I. Suma pe care ar primi-o africanul īn Giulesti: minimum 300.000 de euro pe sezon!

La Rapid, doar Ganea are mai mult, 350.000 de euro anual, īn vreme ce capitanul Maftei primeste 150.000 de euro, aceeasi suma revenindu-i si lui Ianis Zicu. Toure e liber de contract si va afla la īnceputul saptamīnii viitoare, dupa negocieri cu sefii Rapidului, daca ramīne sau nu īn Giulesti. Cei din staff-ul tehnic al alb-visiniilor au fost impresionati placut de prestatiile de la antrenamente ale lui Toure, dar Razvan Lucescu vrea sa-l vada si īntr-un amical. Pentru a-l testa pe Cherif, giulestenii ar putea programa un joc de verificare contra echipei a doua a clubului, din Liga a III-a.

350.000 de euro a fost salariul lui Toure la Metz, ultimul club la care a evoluat togolezul

270.000 de euro e salariul anual al lui Elton la Steaua. Aproximativ aceeasi suma o primesc si alti doi straini ai Stelei, Saban si Thereau

E mijlocas central, nu stīnga
Rapidistii īl vor pe Toure pentru a acoperi golul lasat pe partea stīnga a liniei de mijloc dupa plecarea lui Karamian la Timisoara. Togolezul este jucator de piciorul stīng, dar a evoluat mai mult īn zona centrala a liniei de mijloc la "nationala" tarii sale, inclusiv la Campionatul Mondial de asta-vara.

Descoperit de Kopke
Nascut īn Togo, Toure a venit īn Europa de la vīrsta de 14 ani. A fost descoperit īn Africa de catre Andreas Kopke, ex-portarul "nationalei" Germaniei, care l-a dus la Academia de Juniori a lui Eintracht Frankfurt. Conform site-ului oficial al CM 2006, Toure a debutat īn "nationala" Togo la vīrsta de 17 ani neīmpliniti si a fost comparat cu Abedi Pele, fostul fotbalist ghanez al lui Marseille. Francezii l-au adus pe Cherif, care nu a confirmat la Olympique si a plecat pentru doi ani īn tarile arabe.

Cum īl vad rapidistii
Singurul jucator al Rapidului de care Toure auzise pīna sa vina īn Romānia era Viorel Moldovan. "Nu l-am prins īn Franta, pentru ca el plecase cīnd am jucat eu la Metz, dar am auzit acolo vorbindu-se despre Moldovan", a spus togolezul. Razvan Lucescu a apreciat ca "e cert ca Toure are calitati, dar ramīne de vazut īn ce masura se va adapta la Rapid". "Stie cu mingea, alearga bine, dar sa-l vedem si īn jocuri cum se descurca", l-au caracterizat jucatorii vicecampioanei pe african.

Malda, out!
Meciul cu UTA ar putea fi primul din 2007 pe care Marius Maldarasanu īl īncepe pe banca de rezerve. Mijlocasul īn vīrsta de 32 de ani a avut evolutii slabe īn cele trei meciuri oficiale jucate de Rapid īn acest an si a fost schimbat de fiecare data īnaintea finalului. Locul lui Maldarasanu īn primul unsprezece ar fi luat de Emil Dica.

Griffiths egal 500.000 de euro
Rapid īl va ceda pe australianul Ryan Griffiths īn China, sub forma de īmprumut pīna la 31 decembrie 2007. "Cangurul" s-a īnteles deja cu o formatie din prima liga chineza, iar actele urmeaza sa fie semnate īn cursul zilei de azi. Giulestenii vor īncasa 500.000 de euro pentru perioada īn care Griffiths va juca īn Asia. Rapid i-a platit lui FC National vara trecuta 1,1 milioane de euro īn schimbul australianului. "A dat doua goluri, deci 550.000 de euro pentru fiecare reusita", l-a criticat George Copos pe fostul "bancar".

"Special"
Daniel Chirita revine īn Giulesti ca adversar al fostului sau coechipier, Razvan Lucescu.Actualul fundas al Aradului, Daniel Chirita, a evoluat la Rapid īntre 1999 si 2002, īn primul sezon reusind eventul cu Mircea Lucescu la timona. "Gladiatorul" e nostalgic dupa atmosfera din Giulesti, de care vrea sa se bucure si la meciul de azi, chiar daca va apara culorile "Batrīnei Doamne". "Sincer, pentru mine jocul e cu totul special pentru ca revin īn Giulesti, pe stadionul unde am cunoscut satisfactii extraordinare. Am cīstigat campionatul cu Rapid, Cupa Romāniei si Supercupa. Au fost vremuri frumoase. Astept cu nerabdare meciul. Simt o bucurie sa stiu ca voi revedea Giulestiul. Astept sa vad cum ma va primi publicul rapidist", a marturisit Chirita, care a fost coleg si cu Razvan Lucescu. "Ne-am īnteles bine. Am fost colegi buni. Mi-a ramas īn minte un 0-0 cu Liverpool, jucat īn 2000, meci īn care Razvan a aparat excelent", a mai spus fundasul care va īmplini pe 24 martie 33 de ani.


www.rapidisti.ro

Acum 4 ani Rapid sarbatorea titlul īntr-un meci cu UTA
Īn precedentele cinci confruntari de pe terenul Rapidului, aradenii n-au luat nici macar un punct: 2-1 (31.03.1976), 2-1 (02.04.1977), 3-1 (18.12.1993), 1-0 (09.09.1994), 3-0 (24.05.2003).

Ultima vizita a coincis cu premierea echipei giulestene pentru titlul cucerit īn 2003, atunci cānd actualul antrenor al "alb-visiniilor", Razvan Lucescu, ocupa functia de vicepresedinte!

Statistica / Rapid - UTA, episodul 62
Rapid si UTA se īntīlnesc duminica pentru a 62 -a oara. De-a lungul vremii, Rapid a cāstigat 22 de meciuri, UTA a īnvins īn 23 de partide, iar 16 intālniri s-au īncheiat la egalitate.

Rapid si UTA au jucat 30 de partide pe Giulesti, dintre care 14 le-au cāstigat giulestenii, 7 victorii au reusit aradenii, iar 9 partide s-au īncheiat la egalitate.

Copos: S-a dus vremea cānd Dinamo stabilea ierarhiile
George Copos iese la atac. Indignat dupa ce dinamovistul Cristi Borcea a promis ca Rapid nu va termina pe locul doi, patronul din Giulesti īi avertizeaza pe rivalii din Stefan cel Mare: "sa nu creada ca mai traim īn vremurile īn care ei stabileau cine cāstiga campionatul", informeaza RTV.

Disputa dintre Copos si Cristi Borcea a īnceput dupa eliminarea liderului din Cupa UEFA, atunci cānd patronul din Grant i-a ironizat pe dinamovisti. "Veti vedea ca Rapid nu va termina pe locul doi", a promis conducatorul din Stefan cel Mare.

Replica din Giulesti nu s-a lasat prea mult asteptata: "Am vazut ca dinamovistii au promis ca ori Steaua, ori CFR Cluj va termina pe locul doi. Se pare ca jocurile de culise sunt principalul hobby al unor oameni din fotbal. Sa nu uitam ca nu mai traim īn vremurile īn care cei de la Dinamo trimiteau Rapidul īn B, iar cāstigatoarea campionatului era stabilita dinainte. Din fericire asa ceva nu mai este posibil acum", a declarat George Copos.

Portarii Rapidului, īn mare forma
Māine seara, vor sta fata īn fata doua echipe, Rapid si UTA, care n-au primit gol īn primele jocuri din sezonul de primavara. Goal-keeperul Rapidului si al echipei nationale, Dani Coman, si-a pastrat poarta ferecata timp de 270 de minute, īn meciurile de campionat cu Poli Timisoara (2-0) si Universitatea Craiova (0-0), ca si īn cel de Cupa, cu FC Arges (2-0), informeaza siteul oficial al giulestenilor.

De partea cealalta, portarul aradean Daniel Tudor a fost imbatabil īn fata atacurilor Stelei (la Oradea) si al Argesului, pe teren propriu, egalāndu-si astfel propriile recorduri izbutite anterior īn acest campionat, adica doua meciuri consecutive fara gol primit: 1-0 FC Arges si 1-0 Rapid (etapele 4 si 5); 1-0 Univ. Craiova si 0-0 Farul (etapele 17 si 18). Singura diferenta ar fi aceea ca aradenii au pastrat cifra 0 si pe coloana golurilor marcate īn primele 180 de minute ale primaverii.

Altfel, la capitolul imbatabilitate poate figura si numele tānarului goal-keeper giulestean Andrei Marinescu, capitanul echipei secunde a Rapidului. Dupa victoria din prima etapa a returului Diviziei C (2-0 cu Avāntul Māneciu), copiii antrenati de Cristian Petre au īnvins ieri cu 1-0 (gol Paun, min. 85) pe terenul uneia dintre favoritele la promovare, Juventus Bucuresti.

Dinu Gheorghe despre Copos: "Ce mai oftica!"
Dinu Gheorghe īl taxeaza pe Copos, care īl certa asta-vara ca l-a adus pe Zicu. Dinu Gheorghe, fostul presedinte al Rapidului, si-a adus aminte de vechiul sau "amic" George Copos si nu a scapat prilejul sa īl taxeze:

"Aud ca acum a dat navala la Milano sa discute cu Moratti despre transferul definitiv al lui Zicu. Ma bucur, numai ca nu pot sa uit cum, atunci cānd l-am adus, la primele meciuri, un tip de la tribuna oficiala din Giulesti īsi trecea degetele prin paru-i rar si ofta: 'Ce nepriceput din conducerea clubului a putut sa aduca un asemenea jucator?".

Actualul presedinte al Brasovului si Razvan Lucescu au decis īn vara sa discute, ajutati de Mircea Lucescu, īmprumutul lui Zicu de la Inter. I l-au suflat lui Dinamo, dar le-a fost greu sa īl convinga pe Copos de utilitatea transferului. Dupa ce a semnat pe 150.000 de euro pe an, Zicu i-a devenit antipatic patronului, care se vaita la fiecare ratare a acestuia. Jocurile bune din acest īnceput de sezon l-au convins pe Copos ca Zicu e o buna investitie.
Ianis Zicu a venit īmprumut de la Inter, iar milanezii īl coteaza la aproximativ doua milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 


  


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     11 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...