REVISTA PRESEI ::: marti 13 martie 2007



RapidFans.RO FORUM

   CUPA ROMANIEI ::: urnele valorice

   Joi, 15 martie a.c., la ora 15.30, va avea loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți a jocurilor semifinale ale Cupei României-Timișoreana, ediția 2006-2007.
  
   Conform dispozițiilor ROAF, cele patru echipe calificate în această fază a competiției vor fi repartizate, în vederea operațiunii, în două urne:
  
   URNA A: SC FC steaua SA București și SC FC RAPID SA București
  
   URNA B: FC U Politehnica Timișoara & Invest SA și CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu
  
   Jocurile sunt programate să aibă loc în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă,
pe teren neutru, în zilele de 17 și 18 aprilie a.c.


FC Rapid

   Locul doi depine numai de noi acum

   Răzvan Lucescu și-a lăudat elevii pentru prestația din fața Aradului, declarând că depinde doar de Rapid să-și îndeplinească obiectivul de a se clasa pe un loc de Champions League: "A fost un meci spectatculos și am câștigat meritat, chiar dacă prima repriză a fost mai dificilă. Am făcut un meci bun, am măcinat prima repriză, după care ne-am desprins clar, nu mai sunt foarte mult de spus după un asemenea joc. Acum suntem în față și depinde numai de noi să rămânem pe locul doi, dacă. Dacă vom câștiga tot, sigur nu vom rata locul doi".
  
   De partea cealaltă, Marius Lăcătuș, antrenorul formației arădene, a declarat că este rușinos să pierzi la un asemenea scor. "Este rușinos să pierzi cu 4-0, chiar și în fața Rapidului, pe Giulești. Am avut o evoluție slabă, prea mulți jucători nu au jucat la un nivel mulțumitor. Acest rezultat este un semnal de alarmă, sper să fie un duș rece binevenit care să ne facă să ne gândim că pe viitor, dacă vom trata astfel meciurile, nu vom avea nici rezultate bune. Cu Steaua am făcut 0-0, cu Rapid am pierdut cu 0-4, aceasta este diferența Nu vreau să fac comparații, pe mine mă interesează doar echipa mea".
  

ProSport

      IONUT MAZILU
      Atacantul spune ca, pentru a prinde locul 2, giulestenii nu trebuie sa faca pasi gresiti în compania unor echipe mici, asa cum s-a întâmplat în tur.
     
      Ionut Mazilu a marcat duminica primul sau gol în 2007, ajungând la cota cinci în zece partide disputate în Liga I în acest sezon.
     
      Se simte deja aerul Ligii Campionilor?
      Nici vorba, deocamdata trebuie sa adunam puncte. A început sa ne mearga mai bine si jocul, deci suntem pe drumul cel bun.
     
      Cine crezi ca este principala voastra contracandidata pentru pozitia secunda?
      Noi suntem, pentru ca în acest moment numai de noi depinde daca vom reusi sau nu sa ne îndeplinim obiectivele. In afara de Steaua si Dinamo, am batut toate echipele din partea superioara a clasamentului, dar ne-am încurcat cu celelalte.
     
      Ce-ai prefera, daca ai putea sa alegi, locul 2 sau Cupa României?
      Mi-ar placea amândoua. Daca nu s-ar putea, atunci as opta mai repede pentru locul 2, prin prisma faptului ca am avea sansa de a juca în Liga Campionilor.
     
      Din afara se vede ca în acest moment nu mai exista aceeasi presiune care era în toamna...
      Asa este, acum este mai multa liniste si sper sa fie la fel pâna la finalul sezonului.
     
      Te-ai obisnuit si tu acum în sistemul cu trei vârfuri?
      Da, oricum la mine nu a fost problema de acomodare, cât de accidentarea care m-a tinut pe margine. Ma simt bine ca vârf împins, este pozitia care-mi convine cel mai mult.
     
      Ai reusit sa marchezi cinci goluri în zece partide...
      Este un procentaj destul de bun, dar se poate si mai bine de atât, mai ales ca am si ratat câteva ocazii. Mi-a lipsit foarte mult golul pâna la meciul cu UTA, fiindca nu mai înscrisesem de ceva vreme.
     
      Viorel Moldovan spunea ca te considera urmasul sau la echipa nationala, un veritabil numar 9...
      Ii multumesc foarte mult, dar mai am mult de munca pâna sa ajung la nivelul lui. Oricum, de când Vio este si antrenor secund, ne ajuta foarte mult pe noi, atacantii, si lucram împreuna la finalizare.
     
      Pleaca daca rateaza obiectivele
      Dupa ce George Copos a afirmat ca nu îl va forta pe Razvan Lucescu sa semneze un nou contract cu Rapid, dar ca va face tot posibilul ca el sa ramâna la echipa, antrenorul a reactionat. “Sa nu începem iar cu discutiile astea! Contractul este problema mea personala si sa nu mai facem supozitii! Nu voi lua o decizie decât la finalul campionatului, dar, daca ma fortati, ma duc si semnez acum contractul, care la vara se poate rupe foarte usor!”, a marturisit Lucescu jr. Tehnicianul a conditionat însa prelungirea întelegerii cu giulestenii si de îndeplinirea celor doua obiective ramase: locul 2 în campionat si Cupa României Timisoreana. “Daca obtinem ceea ce ne dorim, putem merge mai departe, daca nu, putem pleca. De ce sa existe tensiuni si alte probleme cum au fost de-a lungul timpului?”, a concluzionat Lucescu.
     
     
rapidisti.ro

   Comisia de Disciplina urma sa judeca astazi, de la ora 15:00, memoriul depus de Universitatea Craiova împotriva atacantului Ionel Ganea, acuzat ca l-ar fi lovit pe australianul Baird în pauza meciului Craiova - Rapid 0 - 0.
   Nici un martor al incidentului petrecut pe tunelul care duce la vestiare nu s-a prezentat saptamâna trecuta în fata Comisiei de Disciplina, iar astazi oltenii au retras memoriul împotriva lui Ganea si cazul a fost închis.
   Drept urmare, Razvan Lucescu va putea conta pe golgeterul turului de campionat în meciul de sâmbata, în compania echipei FC Vaslui, o partida în care Rapidul nu îsi permite nici un pas gresit, înaintea derby-ului cu Steaua de pe 1 martie.

   Dupa victoria înregistrata de Rapid aseara, cu UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii I, giulestenii au urcat pe locul doi, pozitie care garanteaza accesul în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, aflându-se la egalitate cu CFR Cluj, 43 de puncte, si la doua puncte în fata Stelei.
  Referitor la lupta pentru locul al doilea, care asigura prezenta în preliminariile Ligii Campionilor, Perja a precizat pentru NewsIn:
   "Am urcat pe locul doi si am devenit favoriti. Totusi, trebuie sa fim foarte atenti la Steaua, chiar daca toata lumea vorbeste de CFR Cluj, pentru ca ei sunt mai periculosi. Însa daca vom continua sa jucam asa, nimeni nu ne va opri din drumul spre Liga Campionilor".


prosport.ro

   Golgheterul editiei trecute a Ligii I, Ionut Mazilu, a reusit aseara sa marcheze cea de-a cincea reusita a sa din acest sezon. El a evoluat însa doar în zece partide de campionat, deoarece a fost mul timp accidentat. Altfel, capitanul Maftei a reusit si el sa înscrie la nu mai putin de 18 luni de la precedenta reusita, din 18 septembrie 2005, când deschidea de asemenea scorul într-un meci cu Pandurii.

   Conducerea < alb-visiniilor > va lua o decizie cu privire la transferul togolezului Cherif Toure Mamam mâine, dupa amicalul pe care Rapidul îl va sustine cu echipa a doua din esalonul trei, pregatita de Cristian Petre. Toure a evoluat ultima oara în Ligue 2, la FC Metz.

   Invitat la emisiunea "Fanatik Show", gazduita de Telesport, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a lansat un atac dur la adresa fostului arbitru Constantin Zotta, actualm,ente director general al giulestenilor. "Daca se mai da mita la arbitri în fotbalul românesc? Cel maio bine stie Zotta. Are el cunostiintele si intrarile lui, daca-l dai afara pe usa intra pe geam", a afirmat Mititelu.


Onlinesport.ro

   "Sunt fericit ca am marcat din nou dupa patru ani, dar si mai bucuros ca am demonstrat ca îl pot înlocui cu brio pe Karamian. Dupa plecarea lui toata lumea îl regreta, era disperata si spunea ca avem nevoie de mijlocas stânga, dar nimeni nu s-a gândit ca eu, Ionut Stancu sau Emil Dica putem fi solutii pentru acest post. M-a deranjat acest lucru, dar nu am facut fite si am demonstrat în teren ce pot. Razvan (n.r. Lucescu) mi-a spus ca este multumit de mine", a spus Perja.

   Danut Perja a marcat pentru Rapid dupa o pauza de 3 ani si 10 luni, ultima reusita a fotbalistului în Liga I consemnându-se la 28 mai 2003, în meciul Farul-Rapid 2-1, din ultima etapa a sezonului 2002-2003, an în care giulestenii au câstigat ultimul titlu. "Sa dea Dumnezeu sa se întâmple ca atunci si sa luam si acum titlu, desi este foarte greu. Ar fi foarte frumos ca Rapidul sa câstige campionatul în fiecare an în care marchez eu. Sper sa o mai fac si pe viitor, pentru ca postura de mijlocas stânga ma ajuta", a afirmat Perja.

   Jucatorul si-a îndreptat tirul spre patronul George Copos, sugerându-i ca ar trebui sa îi mareasca si lui contractul, având în vedere ca este unul dintre cei mai vechi jucatori din lot: "Domnul Copos a spus prin ziare ca toti jucatorii Rapidului au contracte de peste o suta de mii de dolari, dar eu am doar 60.000. Îmi aduc aminte acum un an, când mi-am prelungit contractul, ca abia s-au lasat înduplecati sa îmi adauge 10.000 în plus, iar la alti jucatori se vehiculeaza sume de sute de mii. Lui Karamian i-au oferit 960.000 de euro pe trei ani si jumatate, adica 270.000 pe an, si nu cred ca juca el de patru ori mai bine decât mine". Perja a continuat: "Ar trebui sa se încerce o egalizare aproximativa a contractelor. Nu spun aici ca vreau cât câstiga un atacant, eu ma compar cu jucatorii de pe postul meu si sa se tina cont de faptul ca sunt si eu de vreo sase ani pe aici".

   Artiom Karamian s-a transferat în aceasta iarna de la Rapid la Poli Timisoara. Armeanul a refuzat în repetate rânduri sa îsi prelungeasca întelegerea cu feroviarii, exasperându-l pe George Copos: "I-am facut o oferta care nu se poate refuza, 960.000 de euro pe trei ani si jumatate, dar e imposibil sa tratezi cu el". Dupa plecarea mijlocasului armean, conducerea Rapidului i-a cautat acestuia un înlocuitor. Razvan Lucescu a încercat mai multe solutii, printre care si brazilianul Marcelo, si s-a oprit în cele din urma la fundasul central Danut Perja.

   Perja a mai spus ca nu se teme de eventualul transfer al mijocasului togolez, Mamam Toure, pentru ca este obisnuit cu concurenta: "Poate sa vina. Am auzit ca a jucat pe la turneul final din Germania, l-am vazut la antrenamente, pare un jucator bun, dar nu ma tem de el. Eu sunt obisnuit cu concurenta, pentru ca întotdeauna am avut coechipieri de calibru pe postul meu, ca Iencsi, Soava, Rada sau Sapunaru".

   Antrenorul Rapidului Razvan Lucescu testeaza în aceasta saptamâna un mijlocas stânga din Togo, Mamam Toure, care a jucat în toate cele trei partide ale nationalei sale la turneul final al Campionatului Mondial din 2006.

   Referitor la lupta pentru locul al doilea, care asigura prezenta în preliminariile Ligii Campionilor, Perja a precizat: "Am urcat pe locul doi si am devenit favoriti. Totusi, trebuie sa fim foarte atenti la Steaua, chiar daca toata lumea vorbeste de CFR Cluj, pentru ca ei sunt mai periculosi. Însa daca vom continua sa jucam asa, nimeni nu ne va opri din drumul spre Liga Campionilor".

   Dupa victoria cu UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a Ligii I, Rapid a urcat pe locul doi, pozitie care garanteaza accesul în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, aflându-se la egalitate cu CFR Cluj, 43 de puncte, si la doua puncte în fata Stelei, care este pe locul patru.


andreivochin.ro

   Cifrele din ultima etapa confirma impresiile. Giulestenii aduc mingea în fata portii adverse mult mai usor si mai des ca ros-albastrii. Pentru ca orice constructie începe de la fundatie, si Cosmin Olaroiu, si Razvan Lucescu merita felicitati pentru lucrul la baza. În ciuda faptului ca obiectivul îi împinge, indiferent de adversar, sa atace, amîndoi au constientizat si, în consecinta, au perfectionat sisteme defensive solide. La portile lui Coman si Andrey bate puternic vîntul, numarul ocaziilor adversarului fiind copiat parca dintr-un cod binar.

   1 este numarul situatiilor de gol pe care le-au avut UTA si Farul în fata Rapidului si a Stelei

   Situatia nu e întîmplatoare. La fel au stat lucrurile si în primele doua etape. Diferenta e aceea ca FC Vaslui si Farul, adversarii Stelei, au reusit sa marcheze la singura situatie ivita, iar ce Craiova si UTA, nu! Aici Oli poate invoca ghinionul. Dar doar aici. În continuare, are cuvîntul Razvan.

   Atacul difera
   Daca pe faza defensiva echipele au parametri aproximativ egali, nu la fel stau lucrurile de la mijloc în sus. Aici superioritatea Rapidului e evidenta. Prima diferenta porneste de la numarul de fotbalisti pe care dinamica jocului îi aduce la poarta adversa. Steaua continua sa evolueze cu doi mijlocasi defensivi. Adaugîndu-i pe cei 4 din linia de fund, dintre care doar Radoi mai urca din cînd în cînd, constatam ca, numeric, jucatorii care participa în atac sînt doar cei 4 din fata. La Rapid, alaturi de cei 3 atacanti, apar mereu cei doi jucatori de banda, plus, alternativ, cîte un mijlocas central. Am spus deja 6. La meciul cu UTA, Sapunaru a avut doua ocazii de gol, Marius Constantin a initiat 6(!!!) din cele 14 atacuri periculoase ale echipei, iar Maftei a deschis scorul. Cu alte cuvinte, cel putin 9 din cei 10 jucatori din fata lui Coman au ajutat atacul.

   Posesie amîndoua, progresie doar Rapid
   La posesiii aproximativ egale (Rapid 61%, Steaua 60%), elevii lui Razvan Lucescu si-au creat 6 din cele 8 ocazii din faze de joc. Explicatia se poate deduce din fluxurile paselor celor doua echipe. Daca stelistii au purtat mingea de la fundasi la mijlocasi, acolo unde totul s-a blocat (vezi schema 1), rapidistii au avut continuare variata, atît în centru, prin coborîrile lui Viorel Moldovan, cît si pe ambele parti ale terenului (vezi schema 2). Nimic întîmplator, de vreme ce la ultimele doua antrenamente dinaintea jocului cu UTA, sesizînd ca aradenii sînt vulnerabili pe benzi, Razvan a comandat jocuri cu scheme de scoatere a mingilor la margine si centrari în careu. Urmarea? Rapid a trimis nu mai putin de 30 de centrari, în vreme ce Steaua numai 14. Mai mult decît atît, esential chiar, calitatea lor a fost net favorabila giulestenilor (26-5!!!!). Cît de important este acest aspect în conditiile în care adversarii au aglomerat jocul pe centru? Oamenii lui Lucescu au înscris primele 3 goluri în urma unor astfel de faze, iar Steaua si-a creat singurele situatii din a doua repriza de la Constanta asijderea.

   87%-35% în favoarea Rapidului a fost raportul procentual al centrarilor utile
   În afara numarului mai mare de fotbalisti care participa la faza de atac si al jocului pe flancuri, o a treia calitate a Rapidului vine din eficacitate. Specialistii au constatat ca echipele de top marcheaza în Liga Campionilor o data la doua situatii ivite. Si Rapid, si Steaua au tras cîte 14 suturi la poarta în acest week-end. Diferenta s-a facut la calitate. Primii si-au creat 8 ocazii, ceilalti doar 6. Iar pe tabelele de marcaj din Giulesti si de la Constanta, în dreptul visiniilor a aparut cifra 4, fata de doar 1 pentru ros-albastri. Cu 50% eficacitate adaugata la celelalte criterii de comparatie, Rapidul îsi justifica pe deplin locul actual din clasamentul Ligii 1.



libertatea.ro

   'Pe Zotta il mananca pielea'

   Rapidul duce razboaie si in afara gazonului cu adversarele din Bucuresti, chiar daca pana la confruntarile directe mai sunt cateva saptamani. Iritat de declaratiile lui Constantin Zotta, care a criticat jocul lui Dinamo, Cristi Borcea a raspuns prompt. Pe Zotta il mananca pielea. Le dam 3-0. Ati castigat si voi un meci si acum aveti gura mare. In toamna v-am dat trei si apoi ne-am oprit. Ultimele minute nu ati mai vazut mingea. Erau ole-uri ca pe Bernabeu , a precizat, la Telesport, Cristi Borcea.
   Ionel Ganea a avut si el ceva de impartit, dar cu Steaua, dupa ce s-a vehiculat faptul ca ros-albastrii ar fi vrut sa premieze UTA pentru a opri Rapidul. Meme, tine banii sa mai cumperi un brazilian , le-a transmis atacantul rivalilor din Ghencea, dupa Rapid - UTA 4-0. Altfel, Ionel Ganea a scapat de o posibila suspendare dupa ce Universitatea Craiova si-a retras memoriul prin care il acuza pe rapidist ca l-a lovit cu capul in gura pe Michael Baird.
  

ATAC

   Încredere maxima la Rapid

  
   "Feroviarii" s-au dezlantuit duminica împotriva aradenilor de la UTA, reusind o victorie neta si ajungând astfel pe pozitia secunda a clasamentului. În Giulesti, optimismul a atins cotele cele mai înalte. "Alb-visiniii" sunt convinsi ca nu mai pot rata participarea în sezonul viitor de Champions League.
  
   Razvan Lucescu a început partida contra echipei lui Marius Lacatus cu un trio ofensiv format din veteranii Ionel Ganea si Viorel Moldovan, ajutati de mai tânarul Ionut Mazilu. Totusi, în prima repriza cei trei nu s-au sincronizat foarte bine, reusind cu greu sa-si faca loc printre aparatorii aradeni. Atacul nu sa dezmortit nici în repriza secunda, însa, izbavirea a venit dinspre compartimentul defensiv. Primul care a marcat a fost capitanul Vasile Maftei, acesta trimitând mingea cu capul în plasa portii lui Tudor, în minutul 49. A urmat un gol urât, dar linistitor, marca Ionut Mazilu, pentru ca, în minutul 62, unul dintre jucaotrii cu cel mai mic contract de la Rapid, Danut Perja, sa urce în atac si sa marcheze cu multa siguranta din voleu.
  
   Ultimul gol a fost înscris de Marius Maladasanu, cel care a intrat în teren abia în mintulul 63 în locul decarului Emil Dica. Cu aceasta victorie, "alb-visinii" au ajuns pe locul doi în campionat, facându-i pe plac patronului George Copos. Finantatorul rapidist va trebui totusi sa scoata mai multi bani din buzunar de acum înainte, rapidistii urmând sa încaseze 75% din prime pentru ca sunt în graficul trasat pentru acest sezon. La finalul partidei cu UTA, tehnicianul echipei din Giulesti, Razvan Lucescu a declarat ca îsi va prelungi contractul în functie de locul ocupat la sfârsitul campionatului: "Daca ne îndeplinim obiectivele, participarea în preliminariile Ligii Campionilor, voi continua la Rapid. Altfel, sunt dispus sa renunt", a spus Razvan. Totusi, "alb-visiniii" nu cred ca vor mai cadea de pe pozitia pe care au ocupat-o dupa aceasta ultima etapa si spun ca nu-si mai fac griji în privinta jocurilor de culise: "La meciul cu Steaua nu mai cerem arbitrii straini, poate sa ne arbitreze si Gigi Becali. Nu ne temem" a spus Ionel Ganea, completat de Viorel Moldovan: "Daca mai pierdem locul, noi, numai noi, suntem vinovati". Si Razvan Lucescu împartaseste încrederea pe care o emana jucatorii: "A fost un meci spectaculos si am obtinut o victorie meritata, chiar daca prima repriza a fost mai grea pentru noi.
  
   Acum suntem în fata si sta în puterea noastra sa ramânem aici. Daca vom câstiga toate meciurile pe care le mai avem de disputat, devine clar ca nu vom mai rata locul doi", a concluzionat Lucescu junior. De cealalta parte, Marius Lacatus s-a aratat dezamagit de prestatia elevilor sai: "E rusinos sa pierzi cu un asemenea scor, chiar daca ai în fata un adversar ca Rapidul", a spus cel supranumit "Fiara", la conferinta de presa de dupa meci. În alta ordine de idei, oficialii Universitatii Craiova si-au retras, ieri, memoriul de la Comisia de Disciplina a FRF în cazul "Ionel Ganea - Michael Baird". Atacantul rapidist era acuzat ca l-a lovit cu capul în figura pe fotbalistul australian al "Stiintei" la meciul direct dintre Craiova si Rapid, disputat în etapa 21 a Ligii I. La prima înfatisare, cea de saptamâna trecuta, Baird nu s-a prezentat la Comisia de Disciplina, dezumflâ nd scandalul: "Nu l-a lovit nimeni. S-a accidentat în timplul meciului si acum da vina pe Ganea. Astea-s oltenisme", spuneau oficialii de la Rapid. Astfel, golgheterul Ligii I a scapat de teama ca nu va evolua în derby-ul cu Steaua. Rapid joaca etapa viitoare cu FC Vaslui, urmând ca, în runda cu numarul 24, "alb-visinii" sa primeasca în Giulesti campioana en-titre. (C. Delcea)
  

Curentul

   Razvan Lucescu îl va testa pe Toure într-un amical cu Rapid II

   Dupa ce au reusit sa avanseze pe locul al doilea în Liga I, în urma victoriei de pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fata aradenilor de la UTA, Rapid se încearca sa se întareasca prin achizitionarea unui jucator african, Cherif Toure. Mijlocasul de origine togoleza, se afla de mai multe zile în probe la formatia giulesteana, iar pentru a lua o decizie în privinta transferului sau, echipa lui Razvan Lucescu va juca astazi o partida amicala, împotriva formatiei Rapid II.
  
   De asemenea, principalul actionar de la Rapid, George Copos, nu doreste sa-i ofere africanului un salariu prea mare, oferta acestuia ridicandu-se la un salariu de 100.000 de euro pe sezon.
  
   Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca doreste sa îl urmareasca pe Toure si în cadrul unui meci, iar o decizie finala în privinta achizitionarii sale va fi luata de conducerea clubului. "Deocamdata, din ce am vazut la antrenamente, pot sa spun despre Toure ca are calitati, dar vreau sa îl vad si într-un amical, de aceea vom juca saptamana aceasta cu Rapid II o partida de verificare. Decizia în ceea ce îl priveste pe Toure o va lua conducerea", a precizat Lucescu.
  
   Toure a mai evoluat la Hanovra, în Germania si Livingstone, în Scotia, iar ultima sa echipa a fost Metz, din Franta.

Gandul

   Dupa un sec 4-0 cu UTA, Rapid sta confortabil pe un loc de Liga Campionilor

   Rapidul a reusit sa profite in cele din urma de sirul de esecuri ale Stelei si a ajuns pe locul doi al Ligii I, dupa victoria cu 4-0 in fata celor de la UTA.
   Astfel, rapidistii vor incasa de acum inainte 75% din primele de joc, in loc de 50% cat luau pentru clasarea pentru un loc ce nu permitea accederea in Liga Campionilor. "A fost un meci spectaculos, pe care l-am castigat meritat, chiar daca prima repriza a fost mai dificila. Acum suntem in fata si numai de Rapid depinde daca putem ramanem pe locul doi, daca vorbim numai de fotbal. Daca vom castiga tot, sigur nu vom rata locul doi", a spus antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, dupa meciul cu UTA. Cu stadionul cat se poate de plin, rapidistii au tremurat serios in prima repriza cand apararea compacta a aradenilor nu le-a permis sa aiba multe ocazii de poarta.
   "Am baut un ceai si am iesit mai calzi pe teren", a glumit atacantul Ionel Ganea, care a explicat astfel revenirea giulesenilor din repriza secunda, cand s-au marcat toate cele patru goluri.
   La randul sau Lucescu a povestit ca le-a cerut mult calm elevilor sai, spunandu-le ca pot marca si in minutul 90. Nu a fost insa cazul. "Cand pierzi cu 4-0 este rusinos, chiar daca joci cu Rapid, pe terenul acesteia. Sper ca acest rezultat sa fie un semnal de alarma, un dus rece bine-venit care sa ne faca sa ne gandim ca pe viitor, daca vom trata astfel meciurile, rezultatele bune nu au cum sa apara", a spus la finalul partidei si antrenorul oaspetilor, Lacatus. (D.R.)

Ziarul

   Mititelu sprijina Rapidul in lupta cu Steaua

   Patronul Universitatii s-a impacat cu Ganea., atacantul giulestenilor scapand, astfel, de o posibila suspendare. Adrian Mititelu si Ionel Ganea au facut pace, patronul juvetilor dand astfel o mana de ajutor giulestenilor in razboiul cu Steaua pentru ocuparea celui de-al doilea loc de Liga Campionilor.
   Episoadele recente: "Ganeo, da-te cu deodorant ca imputi studioul tv" si "Mititelule, cand trec pe la Craiova sa nu uit sa-ti aduc un borcan de mustar" au fost sterse cu buretele. Si scandalul de dupa meciul dintre Craiova si Rapid din etapa 21 a Ligii I, cand, pe tunelul spre vestiare, Ganea i-a aplicat o lovitura de cap in figura australianului Baird a fost stins, ieri, U. Craiova retragandu-si memoriul in acest caz. Astfel, Ganea este lasat sa joace in liniste si in etapa viitoare, contra Vasluiului, si peste doua runde, contra Stelei. (C. Bolozan)
  

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     13 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...