REVISTA PRESEI ::: joi 15 martie 2007



Liga Suporterilor RAPID-isti

   Sambata 17 martie ora 15:30 FC Vaslui - RAPID

   PLECAREA LA VASLUI, SĀMBĆTĆ, LA ORA 5:15 a.m. DIN GARA DE NORD
   ĪNTĀLNIREA LA ORA 5:00 ĪN GARĆ
   ĪNTOARCEREA IMEDIAT DUPĆ MECI.



Prosport.ro

"Coman are multe clase peste Lobont, inclusiv liceul"

Giulestenii īi iau apararea colegului lor Dani Coman, aflat īn lupta pentru titularizare īn poarta nationalei cu dinamovistul, dar totodata fostul rapidist Bogdan Lobont. "Coman ar trebui sa apere cu Olanda, are multe clase peste Lobont, inclusiv liceul", a spus amuzat Romeo Stancu. De partea lui Coman este chiar si goalkeeper-ul Ceahlaului Piatra-Neamt, Catalin Multescu: "Atāt Coman, cāt si Bogdan Lobont sunt doi portari valorosi. Insa, īn momentul de fata, reprezentantul de la Rapid are prim-planul

"Copos īl sfatuieste pe Gigi Becali"

Actionarul principal al Rapidului, George Copos a declarat pentru Stirile Pro Tv ca īnlocuirea tehnicianului stelist Cosmin Olaroiu nu este cea mai buna solutie pentru redresarea formatiei ros-albastre. "L-as sfatui pe

Gigi sa nu faca aceeasi greseala pe care am facut-o eu cu Razvan īn urma cu ceva vreme", a spus Copos referindu-se la episodul īn care, dupa un meci egal cu Argesul īn Giulesti l-a demis pe Lucescu jr. pentru ca numai dupa o zi sa-l repuna īn functie.

"Copos vrea sa readuca locomotiva cu aburi la stadion"

Dupa ce a declarat ca a contactat deja o firma de profil din Anglia, care se va ocupa de modificarea emblemei clubului giulestean, aceasta urmānd sa īnfatiseze o locomotiva, George Copos se gāndeste si la readucerea īn Giulesti a noului simbol al echipei.

Si īnca ceva: dupa o prima discutie despre acest proiect, firma din Anglia crede ca simbolul Rapidului ar trebui sa fie o locomotiva. Ce parere aveti? Daca da, cum credeti ca am putea readuce la stadion o locomotiva cu aburi, asa cum era pāna acum cātiva ani? >, a scris Copos pe blogul sau.


   "Rica si Ganea au depanat amintiri"
   Inaintea antrenamentului de seara, fotbalistii giulesteni au avut parte de o vizita-surpriza: legendarul Rica Raducanu, fostul portar al Giulestiului. Dupa ce a trecut prin dreptul acestuia si l-a salutat, golgheterul Ionel Ganea si-a amintit cānd l-a vazut pentru prima oara īn carne si oase pe cel poreclit "Tamango". "Era prin '88, cānd ai venit la Fagaras pentru niste meciuri demonstrative. Aveam si eu 15 ani pe atunci, eram tinerel", a povestit Ganea. "Pe-atunci ma retrageam si eu din fotbal!", a venit raspunsul lui Rica
  
   "Vor sa joace cu Poli Timisoara"
   Giulestenii si-ar dori ca sortii sa le scoata īn cale echipa lui Marian Iancu, FCU Poli Timisoara, la tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romāniei Timisoreana, care va avea loc astazi. "Imi doresc sa picam cu Timisoara, iar ea sa se retraga ulterior, ca sa batem cu 3-0", a spus amuzat Romeo Stancu, cel care a evoluat timp de trei sezoane pentru banateni, īntre 2002 si 2005
  
   "Sper sa reusesc sa repet istoria!"
   REMEMBER Romeo Stancu ar vrea sa marcheze din nou īn poarta Vasluiului. Mijlocasul a sarit si īn apararea lui Mutu.
   La chiar primul sau meci īn tricoul alb-visiniu, pe 6 august 2005, Romeo Stancu marca singurul gol al unei īntālniri care consfintea prima īnfrāngere a moldovenilor īn Liga I.
  
   "Este adevarat, ma leaga amintiri placute de stadionul celor de la Vaslui. Sper sa se repete istoria, desi este mai greu, tinānd cont ca vin dupa o lunga perioada de inactivitate", a spus ieri mijlocasul. Acesta avertizeaza ca bucurestenilor nu le va fi deloc la īndemāna sa opreasca seria de zece meciuri consecutive fara īnfrāngere a trupei lui Viorel Hizo. "FC Vaslui e un adversar incomod, are multi jucatori tineri. Ca orice echipa, indiferent de valoare, daca este lasata sa joace, poate pune probleme. De aceea, noi trebuie sa abordam meciul cu maxima seriozitate", a precizat Stancu. Rapidistii s-au referit si la "cazul Mutu", catalogat drept "un tiganus smecher" de presedintele celor de la Palermo. "Eu zic ca acel presedinte ar trebui sa-si ceara scuze. A dovedit ca nu are cei sapte ani de acasa. Noi, rapidistii, suntem obisnuiti sa ni se spuna tigani. Poate ca suntem noi mai colorati. Ce sa facem acum? O fi din cauza soarelui!", au afirmat Stancu si Sapunaru.
  
Rapidisti.ro

"Giulestenii sunt pregatiti pentru partida cu FC Vaslui"

Ajunsi pe locul doi īn clasament dupa ultima etapa, rapidistii promit sa trateze cu atentie fiecare meci. Sāmbata, giulestenii joaca la Vaslui, unde vor da piept cu trupa lui Viorel Hizo, neīnvinsa īn ultimele zece etape din Liga I, informeaza RTV.

Rapidistii nu se tem de īntālnirea cu FC Vaslui, echipa care a īnvins Steaua īn urma cu doua etape. Stadionul Municipal din Vaslui īi trezeste amintiri placute lui Romeo Stancu. "Am amintiri placute, a fost primul meci si primul gol. Acum va fi mai greu pentru ca vin dupa o perioada lunga de accidentare."

Rapidistii vor sa confirme la Vaslui statutul de echipa a momentului īn Liga I, īnsa vor fi nevoiti sa īnvinga o echipa care nu a mai pierdut de zece etape.

"Tratam fiecare meci cu atentie si sper sa fim noi primii care īi īnving atāt trebuie sa facem, sa cāstigam toate meciurile si totul depinde de noi pentru locul doi", spune si fundasul Cristian Sapunaru.

"Viorel Moldovan: "Locul 2 este prioritar pentru noi"

Īntr-un interviu acordat ziarului Fanatik, antrenorul secund al Rapidului, Viorel Moldovan, vorbeste despre fotbalistul aflat īn probe, Toure, despre partida cu FC Vaslui si despre obiectivele Rapidului īn acest sezon.

- Viorel, Toure a debutat ieri īntr-un meci amical. Cum ti s-a parut?
- Asa este, īnsa nu a fost ceva concludent pentru noi. Una e sa evoluezi īntr-un meci amical, alta īntr-unul oficial. S-a miscat bine, e un jucator interesant, dispune de anumite calitati. Īn aceasta saptamāna vom lua o decizie finala cu privire la situatia lui.

- Urmeaza un meci greu la Vaslui.
- O partida dificila, cum vor fi toate de acum īncolo. Mergem acolo sa luam trei puncte pentru a ne consolida pozitia īn clasament. Este foarte important sa nu facem nici un pas gresit pāna la finalul campionatului.

- Ce va doriti mai mult? Cupa sau locul secund?
- Locul doi e obiectivul nostru prioritar. Am avea sansa sa intram īn grupele Ligii Campionilor, ceea ce, īn raport cu UEFA, ar īnsemna alta competitie, alti bani, ar fi altceva si pentru jucatori. Asta nu īnseamna īnsa ca vom renunta la Cupa Romāniei.

- Te-ar tenta sa devii antrenor principal din vara daca Razvan va pleca?
- Nu are rost sa discutam despre asa ceva acum. Mai este pāna la vara, o sa vedem ce se va īntāmpla.

- Urmeaza meciul cu Olanda.
- Sper sa facem un meci bun la Rotterdam. Numai cu o victorie ne putem mentine sansele de calificare.

"Toure de Liga Campionilor"

Togolezul Maman Cherif Toure i-a convins pe rapidisti. "Are stofa de Liga Campionilor", a spus Marian Rada despre Toure care a jucat 75 de minute īntr-un amical disputat de echipa a doua a giulestenilor, chiar la baza de la Pro Rapid, anunta RTV.

Duminica seara, Toure a fost īn Giulesti si i-a vazut pe rapidisti zdrobind UTA lui Marius Lacatus. Marti dimineata, togolezul a jucat 75 de minute pentru Rapid II īntr-un amical cu FC Chitila, disputat la Pro Rapid.

Secunzii lui Razvan Lucescu, Marian Rada si Viorel Moldovan, l-au urmarit pe Toure, care joaca atāt mijlocas stānga, cāt si mijlocas central si asteapta ca patronul George Copos sa-si dea acceptul pentru contractul de 300.000 de euro pe an, solicitat de togolez.

Romeo Stancu avertizeaza: "Vasluienii ne pot pune probleme"

Prezent la conferinta de presa organizata azi la baza sportiva ProRapid, mijlocasul Romeo Stancu a declarat:
"FC Vaslui este o echipa incomoda, cu jucatori tineri si dornici de afirmare si ne pot pune probleme. Trebuie sa ramānem concentrati si sa fim atenti."

Echipa lui Razvan Lucescu īntālneste sāmbata, 17 martie, formatia FC Vaslui, īn cadrul etapei XXIII. Meciul va fi transmis īn direct pe National TV, de la ora 15.30.

Īntrebat ce adversar īsi doreste sa īntālneasca īn semifinala Cupei Romāniei, fostul jucator al Timisoarei a raspuns: "As vrea sa jucam cu Poli, ei sa se retraga si noi sa cāstigam cu 3-0 la masa verde."

Tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romāniei la fotbal va avea loc joi, de la ora 15.30, la Casa Fotbalului.

La multi ani, Adrian Mihai Iencsi!

Nascut pe 15 martie 1975, fostul capitan al giulestenilor, Adrian Iencsi, īsi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria Rapidului, Adi Iencsi, a debutat īn Divizia A la Ceahlaul īn 1993, īnsa cele mai mari performante ale carierei le-a obtinut la Rapid, acolo unde a jucat īntre 1997 si 2004, perioada īn care a cucerit tot ce se poate alaturi de giulesteni: campionatul Romāniei de doua ori (1998 - 1999, 2002 - 2003), Cupa Romāniei (1998, 2002) si de trei ori Supercupa Romāniei(1999, 2002, 2003).

Prin munca si daruire a devenit un titular incontestabil īn linia defensiva a Rapidului, a fost capitan de echipa si a cāstigat repede dragostea patimasei galerii rapidiste.
Īn aceasta pauza competitionala Adrian Iencsi s-a īntors dupa un deceniu la Cehlaul Piatra Neamt, clubul de unde a plecat īn 1997 spre Giulesti.

Carte de vizita
Debut: 16.03.1994 / Inter Sibiu - Ceahlaul (3-1)
Cariera: Melana Savinesti (1993), Ceahlaul (1993-1994, 1995-1996), Cetatea Tg. Neamt (1995), Rapid Bucuresti(1997- 2003)

Palmares la Rapid : Campion cu Rapid (1998 - 1999, 2002 - 2003), Cupa Romaniei (1998, 2002), Supercupa Romaniei(1999, 2002, 2003)

Statistica : 190 meciuri in divizia A si 22 goluri. Cupa Campionilor(2003-2004): 2 meciuri, 0 goluri
Cupa Uefa(2002-2003): 4 meciuri, 1 gol
Cupa Uefa(2001-2002): 4 meciuri, 0 goluri
Cupa Uefa(2000-2001): 4 meciuri, 1 gol
Cupa Campionilor(1999-2000): 2 meciuri, 0 goluri
Cupa Uefa(1998-1999): 2 meciuri, 0 goluri
Nationala Romāniei: 30 de meciuri, 1 gol
Prima convocare: Romania - Iugoslavia 2-1(2000)
A jucat pentru Nationala Romāniei cu: Iugoslavia, Algeria(2000), Slovacia, Slovenia, Slovenia(2001), Polonia, Grecia, Croatia(2002), Slovacia, Bosnia, Norvegia, Ucraina, Luxembourg, Danemarca, Japonia, Italia(2003), Scotia, Germania, Finlanda, Macedonia, Andorra, Cehia(2004), Slovacia, Finlanda, Coasta de Fildes(2005), Armenia, Slovenia, Uruguay, Irlanda de Nord(2006)


Sport Total

CCA/ Tudor la Vaslui - Rapid

FC Vaslui - Rapid Bucuresti (ora 15.30)
Arbitri: Alexandru Tudor - Aurel Onita, Sebastian Stoianof - Marius Martis
Observatori: Mircea Stoenescu, Nicolae Grigorescu

Romeo Stancu: "Vreau sa cadem cu Poli in Cupa Romaniei ca sa se retraga si sa cistigam"

Jucatorul rapidist sustine ca Steaua este principala adversara a formatiei giulestene in lupta pentru locul doi.
"In Cupa Romaniei imi doresc sa cadem cu Poli Timisoara ca sa se retraga si sa cistigam cu 3-0. Nu stiu sigur daca se retrage, dar eu imi doresc asta ca sa cistigam. Cu Steaua putem sa jucam si in finala, important e sa cistigam", a spus Stancu.
"Contracandidata mai serioasa la locul doi este Steaua, o echipa cu mai multa experienta, dar in ultimul timp a aparut si CFR-ul. Dar sa vedem cit ii tine si locomotiva", a adaugat mijlocasul.
Directorul general al FC Dinamo, Cristian Borcea, este sfatuit de Romeo Stancu sa joace la pariuri daca este asa de sigur de victoria cu 3-0 a echipei antrenate de Mircea Rednic in derbiul cu Rapid. "Pai daca stie ca se termina asa sa joace si la pariuri, ca sigur are cota mare. Noi nu vrem sa le dam trei goluri, e sufient sa cistigam cu 1-0", a mentionat Stancu.
Intrebat daca ar accepta ca Rapid sa joace in Liga Campionilor pe terenul rivalei Steaua din Ghencea, fundasul Cristian Sapunaru a raspuns: "Nu stiu... nu exista alt stadion in tara? Orice stadion e bun, dar numai sa jucam noi in Liga Campionilor".

Sapunaru: "Noi rapidistii, suntem obisnuiti sa ni se spuna tigani"

Fundasul echipei Rapid, a declarat, inaintea antrenamentului de miercuri dupa-amiaza, ca jucatorii giulesteni sunt obisnuiti sa fie numiti tigani, facind referire la patronul clubului Palermo, Maurizio Zamparini, care l-a catalogat pe Adrian Mutu ca fiind "un tiganus smecher".
"Toti romanii au fost numiti tigani. Eu zic ca acel presedinte ar trebui sa-si ceara scuze. Noi, rapidistii, suntem obisnuiti sa ni se spuna tigani. Nu ne mai simtim nici cum. Nu mai conteaza", a spus Sapunaru.
Mijlocasul Romeo Stancu sustine ca Zamparini nu are cei sapte ani de acasa. "Nu e normal ca i-a zis asa lui Mutu, dar ce sa facem? Trebuie sa suportam si vorbele altora care nu au cei sapte ani de acasa. Si noua ne zic asa. Poate ca suntem noi mai colorati, ce sa facem acum? Poate din cauza soarelui, dar eu nici nu aud asta pe teren, pentru ca sunt concentrat la joc", a afirmat Stancu.


  
   "100% Rapidist" de Cristian Dinu, Mihai Voinea
   Intrebat despre posibilitatea sa continue si din vara la gruparea din Grant, Razvan Lucescu a evitat un raspuns la obiect, declarind doar ca este cel mai mare suporter al giulestenilor. El spune despre adversarii din Cupa ca numai o echipa care poate bate Steaua si Rapid merita sa joace in Europa. Tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, omul care raspunde elegant si la intrebarile indiscrete, chestionat daca va mai continua cu Rapid si din vara, a replicat mai virulent ca oricind, ocolind intrebarea. "Nu exista nici un rapidist mai mare ca mine. Este munca mea, creatia mea, iar, in cazul in care pierdem, eu sint cel mai suparat. Nu poate exista cineva care sa spuna ca tine mai mult ca mine la aceasta echipa", a declarat antrenorul.
   Chiar daca ultimele rezultate si jocurile reusite facute de giulesteni ii propun ca echipa a momentului, Razvan ramine realist, fiind in garda in lupta pentru al doilea loc de Champions League. El proiecteaza, totusi, un posibil traseu al Rapidului si al lui Dinamo, care i-ar putea duce pe feroviari pe primul loc.
   "Nu-mi place sa ma gindesc la primul loc, pentru ca diferenta este mare si as pierde din vedere ocuparea locului doi. Pentru pozitia secunda sint trei echipe in lupta: noi, CFR Cluj si Steaua. Ca Dinamo sa piarda campionatul, este nevoie sa fie invinsa in cinci etape la rind, iar noi sa mergem perfect", a declarat tehnicianul.
   In opinia lui Razvan, bataliile importante abia acum incep sa apara. Derby-ul cu Steaua, de peste doua etape, este privit cu incredere de Lucescu Junior, care se bazeaza pe faptul ca giulestenii sint neinvinsi in fata ros-albastrilor de peste trei ani. Despre Cupa, antrenorul spune ca decizia FRF de a desemna Steaua si Rapid drept capi de serie este cea mai inspirata.
   "Mi se pare corect ca in Cupa Romaniei sa existe capi de serie, pentru ca interesul fotbalului romanesc este sa aiba o reprezentanta puternica. Daca o echipa este suficient de puternica sa bata Rapid sau Steaua, va avea parte si de experienta europeana", a spus antrenorul.
  
   Preferinta lui Romeo Stancu
   Revenit la antrenamente dupa accidentarea care l-a scos din circuit citeva luni bune, Romeo Stancu vrea sa joace cu orice pret finala Cupei Romaniei. In ce priveste adversarul din semifinale, pe care rapidistii il vor afla astazi, variantele fiind Pandurii si Poli Timisoara, mijlocasul lui Razvan Lucescu si-a argumentat preferinta foarte original: "Imi doresc sa picam cu Poli Timisoara, deoarece ei vor sa se retraga si vom cistiga cu 3-0".
  
   Nu renunta la imn
   Dupa ce zilele trecute George Copos a lansat campania de rebranding a Rapidului, ieri, pe blogul personal, a adus lamuriri suporterilor: "Daca la sigla am putea umbla spre binele clubului, categoric nu trebuie sa renuntam la actualul imn. Aceste concluzii vor fi gindite de specialisti si, numai in cazul in care va rezulta ca avem nevoie de aceasta schimbare la fata, ne vom apuca s-o facem".
  
   ADVERSAR. Nu desconsidera Vasluiul
   Alb-visiniii au vorbit ieri, intr-o conferinta de presa, despre meciul pe care il au de disputat in etapa urmatoare, in deplasare cu SC Vaslui. "Ei au o echipa tinara si dornica de afirmare si va trebui sa ne concentram la maximum, pentru ca altfel ne vor pune probleme. Stim ca nu au mai pierdut de mult, insa noi vom cistiga sigur contra lor", a declarat Cristian Sapunaru. Referitor la derby-ul cu Steaua, giulestenii cred ca rivalii din Ghencea se vor mobiliza mai mult contra lor si va fi un meci extrem de dificil.
  
   Ping pong cu Toure
   Togolezul Sherif Toure a fost apreciat, deja, de banca tehnica a Rapidului ca fiind un fotbalist care ar putea aduce un plus in jocul echipei. Mai mult, un jucator care vine in probe si are si lacune mari in pregatirea fizica este greu de crezut ca poate cere un salariu exorbitant pentru Liga I, de 300.000 de euro pe sezon, astfel ca i s-ar putea oferi o remuneratie in jurul a 100.000 de euro pe an. Dincolo de faptul ca inregimentarea africanului pare destul de accesibila, ramine un mare semn de intrebare: cine isi va asuma responsabilitatea transferului?
  
   Razvan Lucescu a declarat ca o decizie va fi luata de conducere, insa George Copos arunca magareata in curtea tehnicianului, declarind: "Daca e dorit de banca tehnica, eu ma conformez". Astfel, patronul alb-visiniilor ar fi perfect acoperit, in cazul in care transferul nu ar fi unul prolific, el asumindu-si transferurile lui Lazar, Mazilu si lui Ganea, punind esecul aducerii lui Ryan Griffiths din vara pe umerii fostului presedinte Dinu Gheorghe.
  
   "Si noi sintem tigani"
   Insultele aduse la adresa lui Adrian Mutu de patronul lui Palermo, Maurizio Zamparini, care l-a facut "tiganus priceput" pe atacantul Fiorentinei in urma golului controversat marcat de acesta, i-au sensibilizat pe juca- torii Rapidului. Obisnuiti cu astfel de apelative, folosite adeseori la adresa Rapidului, giulestenii spun ca au reusit sa se adapteze cu acest gen de insulte.
  
   "N-avem ce sa facem, ne-am obisnuit sa fim numiti tigani. Incercam sa-i ignoram pe cei care ne ataca in acest mod si sa ne vedem de fotbal", a declarat Cristian Sapunaru. De asemenea, colegul sau Romeo Stancu considera ca jucatorii romani ar trebui sa fie suta la suta solidari cu Adrian Mutu, unul dintre liderii echipei nationale.
  
   "Nu este normal ce i s-a intimplat si cred ca ar trebui ca acel domn Zamparini sa-i ceara scuze lui Mutu. Cind galeriile adverse folosesc astfel de apelative la adresa noastra eu nu le bag in seama si ma concentrez asupra jocului", spune mijlocasul albvisiniilor.
  
   Altfel, Romeo nu a vrut sa vorbeasca despre cit de mari sint sansele Rapidului la locul doi sau daca mai spera la titlu, multumindu-se sa declare: "Nu e bine sa vorbim acum. Vom da totul pe teren, iar la finalul campionatului vom trage linie".
  
  
Gazeta Sporturilor

Cherif pīna īn vara

Sefii Rapidului au fost impresionati placut de prestatia lui Cherif Mamam Toure (26 de ani) īn amicalul Rapid II - FC Chitila (3-2) si vor sa-l achizitioneze pe mijlocasul togolez. Oferta pe care i-au facut-o lui Toure: un contract pīna la sfīrsitul campionatului, adica pentru doua luni. Dupa aceasta perioada, acordul ar urma sa fie prelungit, īn functie de randamentul africanului.
Suma pe care africanul urmeaza sa o primeasca pentru cele doua luni de contract cu Rapid ar fi īn jurul a 30.000 de euro, adica 15.000 de euro pe luna, peste media salariilor giulestenilor. Īn cazul īn care conducerea din Grant va ajunge la un acord cu Toure, togolezul ar putea sa debuteze oficial pentru echipa antrenata de Razvan Lucescu chiar sīmbata, īn meciul cu FC Vaslui.
"Toure e un jucator care are stofa de Liga Campionilor, dar ultimul cuvīnt īn privinta lui īi apartine domnului Copos"
Marian Rada, antrenor secund Rapid

Cum īl vad antrenorii
- loveste mingea cu ambele picioare, dar stīngul e de baza
- putin lent īn reactii, īnsa are viteza cīnd este lansat
- e foarte tehnic, dar deficitar pe faza defensiva
- are viziunea jocului
- spre deosebire de Karamian, nu este chiar un jucator de banda, ci poate juca mai degraba mijlocas central sau atacant stīnga

Chemat la "nationala"
Toure va juca peste zece zile pentru reprezentativa statului Togo īmpotriva Sierra Leone. Meciul conteaza pentru preliminariile Cupei Africii si i-ar putea opune pe rapidstul Toure si pe Julius Wobay, atacantul Universitatii Craiova. Cherif are pīna acum 43 de selectii si 8 goluri pentru Togo.
(Radu Oprisan, Remus Raureanu)


Stiri Flash / Rapid

Atac īn justitie
Rapid se va supune deciziei Curtii de Arbitraj si-i va plati lui Poli Iasi 189.500 de dolari īn urma transferului lui Daniel Pancu la Cesena. Giulestenii fac plata pentru ca sīnt obligati de regulament, riscīnd ca īn termen de 15 zile sa primeasca interdictie la transferuri. Ei vor ataca īnsa decizia īn instantele civile si spera sa primeasca banii īnapoi.

Pace cu ministerul
Copos sustine ca "sīnt sanse ca, īmpreuna cu Ministerul Transporturilor, sa gasim curīnd cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei stadionului". El crede ca "Rapid are cel mai performant lot din Liga I" si a ironizat rivalele din campionat: "Steaua si Dinamo au umflat artificial balonul de sapun al imaginii lor de invincibile, balon care acum sta sa crape".


Onlinesport

   "Azi tragerea sorti semifinale Cupa Romaniei"

   Joi, 15 martie a.c., la ora 15.30, va avea loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a jocurilor semifinale ale Cupei Romāniei, editia 2006/2007.
   Conform dispozitiilor ROAF, cele patru echipe calificate īn aceasta faza a competitiei vor fi repartizate, īn vederea operatiunii, īn doua urne:
   URNA A: SC FC Steaua SA Bucuresti si SC FC Rapid SA Bucuresti
   URNA B: FC U Politehnica Timisoara & Invest SA si CS Pandurii Lignitul Tārgu Jiu
   Jocurile sunt programate sa aiba loc īn sistem eliminatoriu, īntr-o singura mansa, pe teren neutru, īn zilele de 17 si 18 aprilie
  
   "Rapidistii īi iau apararea lui Mutu "
   Rapidistii Cristian Sapunaru si Romeo Stancu s-au declarat sustinatori ai atacantului Adrian Mutu īn scandalul cu presedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, care l-a facut tiganus smecher pe decarul echipei nationale a Romāniei.
  
   Cu cāteva zile īnaintea unui nou meci foarte greu īn campionat, īmpotriva lui FC Vaslui īn deplasare, jucatorii Rapidului au tinut sa precizeze ca nu sunt de acord cu apelativul cu care presedintele lui Palermo, de tiganus smecher, l-a gratulat pe atacantul Adrian Mutu.
  
   Doi dintre jucatorii giulesteni, Cristian Sapunaru si Romeo Stancu, au afirmat ca nu este normal ce s-a īntāmplat si ca Maurizio Zamparini nu are cei sapte ani de acasa si trebuie sa-si ceara scuze.
  
   De asemenea, cei doi fotbalisti au mai afirmat ca si ei sunt obisnuiti ca rapidistilor sa li se spuna tigani īnsa chiar daca romānii sunt poate mai colorati, cel mai bun raspuns poate veni prin prestatiile avute īn teren, acolo unde orice jucator trebuie sa-si vada de joc si sa īncerce sa evolueze cāt mai bine.
  
   Īn etapa a 28-a din campionatul italian de fotbal, īn timpul partidei Palermo - Fiorentina īncheiata la egalitate, 1-1, Adrian Mutu a marcat golul oaspetilor īn urma unei faze īn care un jucator de la Palermo se afla cazut pe gazon.
  
   La finalul partidei, dupa acea faza, Maurizio Zamparini, presedintele lui Palermo, i-a catalogat atāt pe Adrian Mutu cāt si pe romāni, īn general, drept niste tiganusi smecheri, lucru atacat si de fanii Fiorentinei care au initiat o manifestare intitulata "Si eu sunt tigan".
  

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     15 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...