REVISTA PRESEI ::: sambata 17 martie 2007



Liga Suporterilor RAPID-isti

   Sambata 17 martie ora 15:30 FC Vaslui - RAPID

   PLECAREA LA VASLUI, SĀMBĆTĆ, LA ORA 5:15 a.m. DIN GARA DE NORD
   ĪNTĀLNIREA LA ORA 5:00 ĪN GARĆ
   ĪNTOARCEREA IMEDIAT DUPĆ MECI.



rapidisti.ro

   Ionut Mazilu: "Nu ne intereseaza ca vasluienii sunt motivati de Steaua, noi vrem 3 puncte"
   Atacantul "alb-visiniilor", Ionut Mazilu, īsi doreste ca echipa sa sa stopeze parcursul bun pe care FC Vaslui īl are in Liga I, conform Fanatik. Elevii lui Razvan Lucescu īntālnesc īn deplasare formatia vasluiana māine, de la ora 15.30, īn direct la National TV.
"Speram sa oprim seria de 10 meciuri fara īnfrāngeri ale vasluienilor. Vrem cele 3 puncte. Nu ne intereseaza ca sīnt motivati de Steaua, nu ma deranjeaza acest lucru", a declarat Ionut Mazilu.

   "Maftei, īn locul lui Chivu"
   Atacantul Rapidului, Ionut Mazilu, si-a exprimat opinia si despre echipa nationala, propunāndu-i selectionerului sa īl ia la prima reprezentativa pe capitanul giulestenilor, Vasile Maftei, īn locul lui Cristi Chivu, anunta Fanatik.
"Īn opinia mea, Maftei ar merita sa-l īnlocuiasca pe Chivu, dar Victor Piturca va decide. Ca orice jucator, imi doresc sa fiu si eu īn lot", a spus Mazilu.

   Ianis Zicu: "Sper ca Dani Coman sa nu fie nevoit sa marcheze"
   Atacantul rapidist, Ianis Zicu, este convins ca nationala poate obtine un rezultat bun īn partida cu Olanda de pe 24 martie. "Vārful" giulestean spera ca Dani Coman sa nu fie nevoit sa participe si la faza de atac, fiind īncrezator īn forta echipei de a rezolva meciul:
"Sunt convins ca vor face cea mai buna echipa pentru binele Romāniei.Ce s-a petrecut aseara la meciul Sevilla-Shakhtar se īntāmpla o data la 100 de ani. Cei de la Shakhtar sunt jucatori cu experienta si cu siguranta vor trece peste acest lucru. Speram ca Dani Coman sa nu fie nevoit sa marcheze si sa rezolvam noi meciul", a declarat Zicu.

   Ianis Zicu: "Mergem la Vaslui sa cāstigam"
   Prezent la conferinta de presa organizata azi la baza sportiva, Ianis Zicu, crede ca Rapidul lui Razvan Lucescu va cāstiga māine la Vaslui, chiar daca vasluienii sunt motivati financiar de rivalii din Ghencea.
   "Mergem la Vaslui sa jucam si sa cāstigam. FC Vaslui este o echipa buna, cu un antrenor foarte valoros. Nu conteaza ca sunt motivati de alte formatii, chiar nu ma deranjeaza daca Steaua face asta. E dreptul vasluienilor sa spere la Cupa UEFA si trebuie respectati pentru asta".

   Viorel Hizo: "Īntīlnim cea mai tare echipa din Romānia la ora actuala"

   "Un adevarat derby"
   Vasluienii spun ca meciul de mīine cu Rapidul este derby-ul etapei, tinīnd cont de locurile ocupate de cele doua formatii. Viorel Hizo anunta ca pe elevii sai īi asteapta o partida extrem de dificila:
"Īntīlnim cea mai tare echipa din Romānia la ora actuala! Presiunea e la Rapid, noi avem numai de cīstigat. Va fi greu, dar eu cred īn baietii mei!".
Artizanul victoriei cu Steaua, Razvan Neagu, spune ca īsi doreste enorm sa dea gol si Rapidului: "E o echipa foarte mare, dar sīnt pregatit sa īnscriu".

   FC Vaslui - Rapid / Stadion arhiplin
   Vasluienii mizeaza pentru meciul cu Rapid pe un stadion plin, la fel ca īn confruntarea cu Steaua. Cererea pentru bilete era imensa ieri, vīnzīndu-se aproape toate cele 9.000 de tichete scoase la vīnzare.
"Sīnt sigur ca publicul ne va fi aproape si ca ne va sustine īn momentele grele", a marturisit antrenorul Viorel Hizo.


spt.ro

   Hizo: "Rapid este, in acest moment, cea mai buna echipa din Romania"
   "Ne asteapta o partida foarte grea, impotriva celei mai bune echipe, in acest moment, din fotbalul romanesc. Ii respectam pe cei de la Rapid, dar ii vom trata la fel ca si pe celelalte echipe cu care am jucat. Intram pe teren sa cistigam, nu sa ne aparam si cu siguranta vor fi doua echipe in teren care se vor lupta pentru cele trei puncte, sper ca cea mai buna sa cistige. Presiunea este la Rapid, care are nevoie de toate punctele, pentru a se mentine pe locul doi. Sunt convins ca publicul vasluian va fi din nou al 12-lea jucator si ne va purta spre victorie", a declarat Hizo.
   Jandarmeria vasluiana a apelat si la colegii de la Bacau pentru a asigura masurile de securitate la acest meci. Astfel vor fi prezenti 300 de jandarmi, care, impreuna cu politia, vor avea grija ca suporterii celor doua echipe sa nu se incaiere, la fel ca in sezonul trecut. Galeria Rapidului va fi preluata inca de la gara si va fi tinuta sub observatie pina la plecarea din Vaslui.
   Meciul FC Vaslui - Rapid va avea loc, simbata, de la ora 15.30, in etapa a XXIII-a a Ligii I.

   Mazilu: "Mergem la Vaslui sa cistigam trei puncte"
   Jucatorul rapidist este de parere ca Vasile Maftei poate fi o solutie pentru defensiva echipei nationale in meciurile acesteia cu Olanda si Luxemburg din cadrul preliminariilor EURO 2008.
"Noi mergem acolo sa cistigam toate cele trei puncte. Sper sa intrerupem astfel seria lor de meciuri fara infringere. Si chiar daca vor juca la fel cum au facut-o cu Steaua, eu cred ca tot putem sa-i batem", a spus Mazilu inaintea antrenamentului de dupa-amiaza al formatiei giulestene.

   Atacantul Ianis Zicu este de parere ca Pandurii Tirgu Jiu este un adversar dificil in semifinalele Cupei Romaniei. "La prima vedere poate pare un adversar mai accesibil decit Poli Timisoara, dar cu siguranta ne va fi greu. Mai ales ca, dupa cum se stie, meciurile de Cupa sunt mai grele", a mai spus Zicu.

   Zicu sustine ca doar o data la 100 de ani se intimpla ca un portar sa inscrie in ultimele secunde ale unei partide, asa cum a facut Andres Palop in meciul Sahtior Donetk - Sevilla (scor 2-3 dupa prelungiri). "iĪmi pare rau, dar ce s-a intimplat aseara (n.r. - joi seara) se intimpla o data la 100 de ani. Dar din ce stiu eu s-a mai intimplat chiar in Cupa UEFA ca portarul sa marcheze, cred ca intr-un meci al unei echipe italiene", a spus Zicu.


jurnalulnational.ro

   Rapid - Copos se ia de rivale
    Cand a adus prima data vorba despre rebranding, George Copos a pomenit, printre altele, ca intentioneaza sa schimbe sigla clubului, iar locul acvilei sa fie luat de o locomotiva si de o sina de cale ferata.
   Fanii giulesteni au reactionat promt. "Ocupati-va mai intai de stadion si abia pe urma de rebranduire", le-au sugerat acestia conducatorilor rapidisti. Un alt suporter nici nu vrea sa auda de renuntarea la actuala sigla: "Va rog sa nu modificati sigla, abia mi-am tatuat-o pe umar si nu mai pot sterge tatuajul".

RASPUNS. Copos a tinut ieri sa-i lamureasca pe toti aceia care privesc cu reticenta rabrandingul. "Din pacate, unii nu s-au gandit decat ca este vorba despre o cosmetizare de suprafata, adica dam jos acvila de pe sigla, punem locomotiva si gata. Ei bine, nu! Am specificat ca este vorba despre o schimbare mult mai profunda, pentru ca un brand puternic si bine gestionat reprezinta un instrument esential de marketing. In al doilea rand, in ceea ce priveste schimbarea simbolurilor rapidiste, s-ar putea sa nici nu fie nevoie de asa ceva", le-a raspuns suporterilor patronul "alb-visiniilor" pe blogul sau. Pentru a fi si mai convingator, dupa ce a insiruit toate aspectele pozitive pe care le genereaza rebranduirea clubului, Copos le-a luat la pret de matineu pe rivalele Rapidului: "Uitati-va la Steaua si la Dinamo, care au umflat artificial balonul de sapun al imaginii lor de invincibili, balon care acum sta sa crape".

TRANSFER. Altfel, togolezul Mamam Cherif Toure, care se afla la Rapid in probe, nu este tocmai incantat de oferta pe care i-au facut-o rapidistii, 30.000 de dolari pentru un contract pe doua luni, cu drept de prelungire. "Eu il stiu foarte bine pe Toure, a fost jucatorul meu o vreme, doar ca n-am avut timp sa ma ocup de el. Este un fotbalist de valoare, in genul coreeanului Kim, pe care l-am transferat la Otelul, dar nu stiu daca va accepta sa semneze cu Rapid pentru o perioada atat de scurta, plus ca nu-l vad dispus sa accepte un salariu mai mic de 300.000 de dolari pe sezon", a spus impresarul Dumitru Tudor.


gandul.ro

    Rapid spera ca Steaua sa fie eliminata de Poli Timisoara
   
Steaua va intalni Poli Timisoara in semifinalele Cupei Romaniei, in timp ce Rapid va juca in compania celor de la Pandurii Targu-Jiu. Rezultatul tragerii la sorti care a avut loc ieri a picat destul de bine in tabara rapidista, presedintele gruparii giulestene, Constantin Zotta, afirmand ca Rapidul nu va avea emotii in fata Pandurilor si se va califica in finala competitiei. Zotta a spus insa ca daca vor exista surprize in semifinale, acestea vor aparea la meciul pe care Steaua il va juca impotriva celor de la Poli Timisoara. "Sunt multumit de tragerea la sorti. Imi era indiferent cu cine cadeam pentru ca si cu Pandurii si cu Poli Timisoara am avut mereu meciuri dificile.
   Cu toate acestea, cred ca Rapid are prima sansa. Nu cred ca se poate intampla vreo minune in aceasta semifinala. Poate in cealalta. Doresc sa pastram Cupa in Giulesti pentru ca s-a obisnuit aici", a declarat Zotta. Mijlocasul Marius Maldarasanu a afirmat ca la tragerea la sorti "a iesit" asa cum a vrut presedintele gruparii din Targu Jiu, Marin Condescu, afirmand insa ca desfasurarea partidei nu va mai semana cu cea din campionat, cand Pandurii au reusit sa egaleze la unu in ultimul minut. "Ne-a vrut, ne are. Sa nu se imbete insa cu apa rece si sa creada ca, daca ne-a egalat in minutul 93, pe Giulesti, au mai multe sanse acum", a amenintat Maldarasanu. Intrebat daca exista posibilitatea ca intalnirea cu Poli sa se dispute la Timisoara, directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a raspuns: "Cine a pus problema sa jucam la Timisoara? Pai noi nu am cumparat pe nimeni de la Poli. Nu se pune problema ca Steaua sa joace unde doreste o alta echipa, decat in conditiile in care regulamentul este respectat", a spus Argaseala. Semifinalele se vor disputa intr-una din zilele 17, 18 sau 19 aprilie, intr-o singura mansa eliminatorie, pe teren neutru.




Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     17 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...