RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 
REVISTA PRESEI ::: Miercuri 21 martie 2007


frf.ro

REPARTIZAREA ACREDITĂRILOR DE PRESĂ PENTRU MECIUL ROMÂNIA - LUXEMBURG
Publicăm mai jos repartizarea acreditărilor (presă și foto) pentru meciul România - Luxemburg, programat la data de 28 martie a.c., de la ora 18.30, pe stadionul "Ceahlăul" din Piatra Neamț, în cadrul preliminariilor EURO 2008.Precizăm că în considerare au fost luate exclusiv solicitările care ne-au sosit până la ora 16.00 a zilei de azi, 21 martie a.c.
Cu regretele de rigoare, eventualele solicitări ulterioare nu vor mai fi onorate.

PRESA SCRISĂ ȘI AUDIO, LA MASA PRESEI:

Câte trei acreditări: ProSport, Gazeta Sporturilor, Sport Total
Câte două acreditări: Libertatea, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Adevărul, Mediafax, Ceahlăul, Monitorul de Neamț, Terra Radio Piatra Neamț
Câte o acreditare: Jurnalul Național, Averea-Click, Sport 4all, Rompres, NewsIn, Vestea, Jurnalul de Est, Lumina, Realitatea Media, Ochiul Public, Telegraf Constanța, Ediție Specială Craiova, Radio Timișoara, Radio As Piatra Neamț, Radio România

POSTURI TV NEDEȚINĂTOARE DE DREPTURI, LA MASA PRESEI:
Câte patru acreditări: Pro TV, Antena 1, Național TV, Telesport, 1TV Neamț
Câte două acreditări: Realitatea TV, Prima TV, TV Sport, Kanal D, Antena 1 Iași, TVM Piatra Neamț, Tele "M" Piatra Neamț

FOTO:
Câte două acreditări: Gazeta Sporturilor, Sport Total, Mediafax, Rompres, Reuters
Câte o acreditare: ProSport, Evenimentul Zilei, Cotidianul, France Presse, Adevărul, Sport 4all, Ceahlăul, Vestea, Pro Foto, Realitatea Media, Monitorul de Neamț, Ochiul Public, Telegraf Constanța, Ediție Specială Craiova, RapidFans.Ro, Radio România

. PRESA SCRISĂ ȘI POSTURILE DE RADIO vor ridica acreditările din sala de conferințe de presă a stadionului "Ceahlăul" DOAR în ziua de 27 martie a.c., între orele 18.00-19.00, adică înaintea antrenamentului oficial al echipei Luxemburgului, programat la ora 19.00. Acreditările vor fi eliberate numai după prezentarea legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs.

. În ceea ce privește POSTURILE DE TELEVIZIUNE NEDEȚINĂTOARE DE DREPTURI, acestea vor primi acreditările doar între orele 17.00-17.30, la intrarea în Tribuna Oficială, DAR NUMAI DUPĂ CE VOR PREDA CAMERELE DE LUAT VEDERI. Acestea vor fi păstrate într-o cameră specială, aflată sub pază, și vor fi returnate cu cinci minute înaintea încheierii meciului. Accesul posturilor TV nedeținătoare de drepturi cu camere de luat vederi în incinta stadionului înaintea partidei și în timpul acesteia este interzisă. Persoanele care vor încălca această prevedere vor fi imediat evacuate din stadion. De altfel, posturile mai sus menționate vor primi permise de parcare speciale și vor intra spre zona Tribunei Oficiale printr-o poartă special rezervată. După ora 17.30 nu vor mai fi eliberate acreditări.

. Accesul presei în Tribuna Oficială este interzisă.


rapidiști.ro

   Toure s-a accidentat! 
Echipa a doua a Rapidului a învins formatia Dunarea Giurgiu, cu scorul de 3 - 2, într-un un meci amical disputat pe terenul giulestenilor. Desi trebuia sa îmbrace din nou tricoul alb-visiniu, mijlocasul togolez, Cherif Toure nu a putut evolua din cauza întinderii suferite la piciorul drept zilele trecute, la un antrenament sub comanda lui Razvan Lucescu.
Accidentarea nu este grava, medicul i-a recomandat mijlocasului sa nu faca efort si acesta îsi va reveni complet în 3 - 4 zile.

   Cherif Toure: "Sunt pregatit pentru meciul cu Steaua, sper sa luam cele trei puncte"
Cherif Toure a efectuat în aceasta dimineata vizita medicala la INMS, mijlocasul trecând testele cu brio, dupa cum a declarat medicul echipei, Marian Dumitru.Internationalul togolez în vîrsta de 25 de ani a declarat la finalul vizitei medicale ca se simte bine la Rapid si este pregatit pentru derby-ul cu Steaua.

   "Ma simt bine la Rapid, este o echipa buna, un grup unit. Desi baietii au pierdut doua puncte importante în ultimul meci, fiind egalati în ultimele minute, atmosfera este buna si se gândesc la meciurile care vor urma."

   Giulestenii asteapta sa primeasca de la Metz, ultima echipa la care a evoluat Toure, cartea verde a africanului pentru ca acesta sa aiba drept de joc. "Important era sa fac vizita medicala si sa nu fie probleme, urmeaza acum sa primesc cartea verde de la francezi", a spus Toure.

   Internationalul togolez ar putea debuta în tricoul alb-visiniu chiar în meciul cu Steaua, de pe 1 aprilie, în cazul în care nu vor aparea probleme în ceea ce priveste rezultatele analizelor si va primi cartea verde în timp util.
"Eu sunt pregatit sa joc împotriva Stelei, ma simt în forma si sper sa luam cele trei puncte", a declarat Toure, care a mai spus si primele cuvinte în limba româna "Batem Steaua si Dinamo".

   Mugurel Buga: "Sunt dezamagit ca nu am fost convocat la nationala, dar nu prea am mai jucat în ultima vreme"
   Atacantul alb-visiniilor, Mugurel Buga, a declarat pentru Fanatik ca respecta decizia selectionerului de a nu-l convoca pentru meciul de sâmbata, cu Olanda si considera ca absenta lui Chivu este una importanta.

   Dezamagit de neconvocare?
   - Bineînteles. Dar nu prea am mai jucat în ultima perioada. Daca selectionerul a considerat ca nu trebuie sa fiu convocat, eu îi respect decizia.

   Partida grea cu Olanda.
   - Un meci foarte greu, trebuie neaparat sa facem un rezultat bun. Daca nu pierdem la Rotterdam, sansele noastre de calificare cresc considerabil. Din cîte am vazut eu, nici Olanda nu joaca prea stralucit. Totul depinde numai de noi.

   Va conta absenta lui Chivu?
   - Va fi o absenta importanta, zic eu. Lipseste capitanul echipei nationale! Am totusi convingerea ca înlocuitorul sau se va descurca excelent.

   La Rotterdam suporterii sînt foarte fanatici...
   - Nu cred ca fanii pot influenta jocul nostru. Avem jucatori cu experienta, care evolueaza în campionatele puternice ale Europei, care sînt obisnuiti cu asemenea atmosfera. Cred ca publicul olandez nu va fi un impediment pentru noi.

   Rapidul refuza amicalele pentru derby-ul cu Steaua
   În Giulesti, meciul anului nu este Olanda - România, ci partida contra "ros-albastrilor" de la începutul lunii aprilie. Fara Badoi, Coman, Zicu si Mazilu, convocati la echipa nationala, trupa lui Razvan Lucescu se antreneaza la Pro Rapid pentru cel mai important derby al returului. Anul trecut, în aceeasi perioada, cele doua grupari se întâlneau în sferturile Cupei UEFA, informeaza Atac.

   Rapidistii încearca sa se linisteasca înainte de marea confruntare cu Steaua, de la începutul lunii aprilie. "Alb-visiniii" îsi recunosc propriile slabiciuni de la meciul din ultima runda si se feresc sa mai declanseze vreun scandal. "Nu ne intereseaza daca vasluienii au fost stimulati sau nu. Trebuia sa ne concentram si sa nu pierdem, indiferent de ce recompense financiare ar fi primit "galben-verzii", a spus presedintele Rapidului, Constantin Zotta.

    rupa lui Razvan Lucescu nu va disputa nici un amical în perioada de doua saptamâni care a ramas pâna la derby-ul cu Steaua.
"Am avut oferte din tara si strainatate, însa am preferat sa pregatim în liniste acest meci", a precizat Zotta, care se afla în aceste zile la un forum pe probleme de regulament sportiv organizat de UEFA.

   Pâna la întâlnirea de la 1 aprilie, Rapid, ca si Steaua, asteapta sa-si recupereze cei patru jucatori pe care fiecare i-a dat echipei nationale pentru întâlnirile cu Olanda si Luxemburg.
De la giulesteni au fost convocati Valentin Badoi, Daniel Coman, Ianis Zicu si Ionut Mazilu.

   


ProSport.RO

   Rateaza sezonul
   AMINTIRE Ultima aparitie a lui Burdujan în tricoul alb-visiniu s-a consemnat la 29 octombrie 2006, când a jucat 5 minute si a reusit sa înscrie un gol în partida cu CFR Cluj
RAPID Desi oficialii giulestenilor au dezmintit mai demult problemele medicale ale lui Burdujan pentru a-l împrumuta la FC Arges, atacantul are acum piciorul în ghips.

   Lucian Burdujan pleca luna trecuta, împreuna cu Ryan Griffiths, pentru a da probe la mai multe echipe din China si din Coreea de Sud.

   Românul s-a dovedit a fi însa mai ghinionist. Dupa ce ca nici nu si-a gasit un club la care sa se transfere, precum australianul, atacantul în vârsta de 23 de ani s-a si accidentat la una din sesiunile de pregatire din China, în urma unei interventii mai dure a unui jucator. Acesta a fost si motivul pentru care nici patronul celor de la FC Arges, Cornel Penescu, nu s-a mai aratat interesat de aducerea rapidistului în Trivale, unde avea întâietate la transfer din partea lui George Copos.

   "Cu Lucian nu mai am ce sa fac. Eu l-as vrea, dar am înteles ca si-a luxat piciorul la probe prin China. Cu el accidentat ce sa fac?", a spus Penescu, desi atât impresarul Adrian Ilie, cât si oficialii giulesteni au dezmintit cu vehementa ca atacantul ar avea probleme medicale, care pâna la urma s-au dovedit reale.
Momentan, Lucian Burdujan are piciorul stâng în ghips, pe care îl poate da jos abia dupa o luna, si îsi petrece dupa-amiezile la baza Pro Rapid, acolo unde urmareste antrenamentele coechipierilor sai.

   Cherif a trecut de vizita medicala
   Altfel, Mamam Cherif Toure a efectuat ieri-dimineata controlul medical periodic la INMS. Togolezul a trecut cu bine testele, care au durat doua ore. Astfel, este foarte posibil ca africanul sa fie legitimat în scurt timp în Giulesti, el urmând sa semneze o întelegere valabila pâna în vara, cu drept de prelungire pe alte doua sezoane, si în urma careia va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro.

   UEFA amendeaza Federatia Româna
   PENALIZARE Forul continental a hotarât ca suma pe care Federatia Româna de Fotbal o primea anual sa fie micsorata cu 20 la suta. Acest fapt vine în urma neregulilor comise cu privire la procesul de licentiere al cluburilor Sportul Studentesc si Jiul Petrosani. "Ni s-a suspendat certificatul privind calitatea functionarii procesului de licentiere si vom pierde aproximativ 60.000 de franci elvetieni. Implicit si noi vom da fiecarui club doar 8.000 de RON în loc de 10.000 cât primesc în prezent", a declarat Viorel Duru, directorul Departamentului Licentiere.


spt.ro

    PATRONUL DIN GIULESTI SE ABTINE DE LA CRITICI DURE

   "Sint descumpanit"

   Pe George Copos l-a deranjat atitudinea jucatorilor din meciul cu SC Vaslui.
Patronul giulestean nu a digerat prea bine semi-esecul Rapidului de la Vaslui, care i-a coborit pe alb-visinii pina pe locul patru in clasament. Desi era foarte suparat la finalul partidei, acesta nu si-a criticat echipa, asa cum facea de obicei in cazul unui rezultat mai slab, refuzind sa faca orice fel de declaratie.

   George Copos a vorbit, ieri, pentru prima data dupa meciul de la Vaslui si nu si-a mai putut ascunde supararea fata de jucatorii antrenati de Razvan Lucescu. "Ma bucur pentru cei patru rapidisti care au fost convocati la echipa nationala, dar sint foarte dezamagit de atitudinea si de mentalitatea echipei. Nu pot sa spun mai multe, pentru ca sint descumpanit", a declarat patronul echipei de sub Podul Grant.

   Dupa ce a promis, la inceputul acestui an, ca nu va mai pune presiune pe echipa, Copos face eforturi mari sa-si stapineasca nemultumirea fata de felul in care Rapidul a pierdut in mod prostesc doua puncte in fata moldovenilor. Boss-ul alb-visiniilor nu vrea sa arunce critici mai dure la adresa formatiei pe care o patroneaza, pentru a nu strica atmosfera din sinul echipei.

   In conditiile in care urmatorul meci, derby-ul cu Steaua, este unul foarte important, un eventual esec in fata rivalilor din Ghencea ii va indeparta pe rapidisti de locul doi al clasamentului. Acest lucru ar putea produce, probabil, o reactie foarte dura din partea lui George Copos.

   Amagit de Piti
   Costin Lazar crede despre selectioner ca este omul care i-a dat sperante ca va fi convocat la nationala, pentru ca apoi tot acesta sa i le ia. Cu toate acestea, mijlocasul giulestenilor nu este suparat pe Piturca si isi doreste sa-l convinga de utilitatea sa, prin jocurile bune de la Rapid. Rapidistul a jucat doua partide pentru nationala, pe vremea cind evolua la Sportul.
Simplu, lucid, eficace. Aceasta este maniera de joc prin care mijlocasul Costin Lazar s-a impus la Rapid, aduci nd echipei siguranta la mijlocul terenului, ca inchizator, dar ajutind adesea si la constructie. Astfel, jocul sau constant l-a ajutat sa devina titular incontestabil inca de la aducerea sa de la Sportul Studentesc, in toamna lui 2006.

   In ciuda evolutiilor bune de la Rapid, Costin nu a intrat in vizorul lui Victor Piturca pentru ultimele partide ale primei reprezentative, si nici pentru Olanda - Romania. Paradoxal, jucatorul are doua selectii la nationala in 2005, la partidele Romania - Nigeria si Coasta de Fildes - Romania, atunci cind evolua in Regie.

   "Simt ca nea Piti mi-a dat sperante si tot el mi le-a luat inapoi. Daca eram la Sportul, jucam bine si nu ma chema, poate n-as fi fost asa suparat, dar acum joc la Rapid si cred ca m-a putut vedea mai usor. Eu speram ca voi fi chemat", a declarat jucatorul.

   Intrebat daca este suparat pe selectioner, desi afectat, Lazar a raspuns elegant: "Eu imi doresc enorm sa joc la nationala si de aceea sint foarte mihnit ca nu pot fi printre tricolori. Oricum, nu am ce sa-i reprosez eu antrenorului. Tot ce pot sa fac e sa-mi vad de treaba in continuare la Rapid si sa-l oblig, prin evolutiile mele, pe nea Piti sa-si intoarca privirea si spre mine".

   Victor Piturca a preferat sa pastreze un echilibru in ce priveste convocarile la prima reprezentativa, chemind cite patru fotbalisti de la Rapid, Dinamo si de la Steaua.

   Burdujan ramine
   Dupa ce, in aceasta iarna, a fost aproape de un transfer la FC Arges sau Ceahlaul, iar apoi s-a plimbat citeva saptamini prin China, nereusind sa isi gaseasca echipa, Lucian Burdujan va ramine cel putin pina in vara tot in tabara giulesteana. Atacantul se afla, pentru moment, in stadiul de recuperare in urma unei entorse si, in scurt timp, va reveni la antrenamentele conduse de Razvan Lucescu.

   Suparat ca pierde derby-ul
   In finalul meciului de la Vaslui, Mugurel Buga a primit un cartonas galben si va rata derby-ul cu Steaua, din etapa urmatoare. Atacantul este extrem de dezamagit ca nu va putea fi prezent pe teren in meciul care va fi, practic, cel mai important din acest sezon pentru echipa din Grant.

   "Voiam sa joc neaparat cu Steaua, pentru ca este un adevarat derby, o ocazie cu care te intilnesti de putine ori intr-un campionat. Este un meci decisiv pentru locul doi", a declarat Pele din Giulesti.

   SOARTA TOGOLEZULUI SE DECIDE IN ACESTE ZILE. Toure a trecut vizita medicala
   Togolezul Cherif Toure a efectuat ieri-dimineata vizita medicala la Institutul de Medicina Sportiva, iar, la finalul vizitei, care a durat mai bine de doua ore, doctorul Marian Dumitru a declarat ca nu au fost probleme.

   Impresarul fotbalistului, Traian Gherghisan, spune ca soarta lui Toure se va clarifica in zilele urmatoare: "Prin presa s-a scris ca jucatorul ar fi semnat deja cu Rapid, dar nu este adevarat. In aceste zile, in functie si de rezultatele testelor medicale, se va decide daca el va ramine sau nu in Giulesti."

   Varianta impresarului a fost confirmata si de unul dintre oficialii giulesteni, Grigore Sichitiu: "Toure inca nu a semnat si, inainte de a ne pronunta, asteptam rezultatele definitive de la vizita medicala". Togolezul nu s-a putut antrena normal aseara, din cauza unei intinderi musculare.


fanatik.ro

    BALAJ SAU COLTESCU LA RAPID - STEAUA?
   Dupa ce la inceputul anului anuntase ca va aduce arbitri straini la derby-uri, seful arbitrilor, Gheorghe Constantin pare sa se fi razgindit. Astfel, e posibil ca meciul Rapid - Steaua, programat pe 1 aprilie, sa fie condus de Cristi Balaj sau Sevastian Coltescu, sustine Gazeta Sporturilor.

   Gheorghe Constantin
   "Nu e sigur ca vor fi straini. Ma mai gindesc pina la finalul acestei saptamini si voi lua o decizie. E posibil sa oficieze si romani"

   Valeriu Argaseala
   "Noi am facut o adresa oficiala in care am solicitat arbitri straini nu numai la meciul cu Rapid, ci si la cele cu Dinamo si CFR Cluj. Deci, asteptam raspuns la ce am solicitat. Noi dorim arbitri de afara in Giulesti"

   TOURE S-A ACCIDENTAT!
   Impresarul togolezului, Traian Gherghisan, a declarat ca proaspata achizitie a giulestenilor, Mamam Cherif Toure, a suferit o intindere la piciorul drept la antrenamentul de luni al echipei antrenate de Razvan Lucescu. Gherghisan a mai declarat ca antrenorul alb-visiniilor e multumit de jucator si ca in zilele urmatoare spera ca transferul sa se rezolve.

   Traian Gherghisan:
   "S-a accidentat la antrenamentul de luni, dar nu este ceva grav. Din ce am inteles, a suferit o intindere la piciorul drept si medicul i-a recomandat sa nu faca efort 3-4 zile. Cred ca acest lucru nu va influenta discutiile pentru transfer"

   "Razvan este multumit de Toure. Deocamdata nu pot sa spun ca ne-am inteles cu cei din conducerea clubului pentru transfer, dar eu sper sa o facem zilele acestea dupa ce se intoarce si domnul Zotta din strainatate"

   "Toure e un jucator bun, chiar azi trebuia sa joace intr-un amical pentru Rapid II, dar am inteles ca are o intindere si nu avea rost sa forteze. Deocamdata nu s-a luat nicio decizie in privinta pastrarii lui, ne vom decide in perioada urmatoare" - Griogore Sichitiu


     
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     21 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...