RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 
REVISTA PRESEI ::: Vineri 23 martie 2007


F R F

   "EL E!" ALTĂ DEZINFORMARE!

   În pagina 16 a ediției de azi a cotidianului "Gazeta Sporturilor", redactorul Dan Udrea oferă, chipurile, o "bombă" jurnalistică: slovacul Vladimir Hrinak va conduce proximul derby al campionatului Ligii I, Rapid - Steaua.

   Trecând peste faptul că numele celui care va oficia la această partidă nu este cunoscut, de unde și concluzia că bomba este una fâsâită, ziaristul amintit furnizează, încă din startul articolului, și o minciună. Chipurile, președintele FRF, domnul Mircea Sandu, i-ar fi ordonat șefului CCA, domnul Gheorghe Constantin, să aducă brigăzi de arbitri din străinătate la derby-urile Ligii I.

   Poate că această nouă mostră de dezinformare practicată de "GSp" la adresa FRF reprezintă rezultatul unui ordin. Nu ne pronunțăm. Cert e, apropo de activitatea

   COMITETUL DE URGENȚĂ AL FRF

   Întrunit ieri, 21.03.2007, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat următoarele :

1. Modificarea programului competițional al Ligilor I, a II-a și a III-a astfel :

   Liga I - etapa a 24-a - 31.03.2007; etapa a 25-a - 07.04.2007; etapa a 26-a - 14.04.2007; etapa a 27-a - 21.04.2007; etapa a 28-a - 25.04.2007; etapa a 29-a - 28.04.2007; în continuare, campionatul se desfășoară conform programării inițiale ;

2. Programul jocurilor din semifinalele Cupei României - Timișoreana :

   FC U Politehnica Timișoara & Invest SA - SC FC Steaua București SA, miercuri, 18 aprilie 2007, ora 20.45, stadion "Ceahlăul" din Piatra Neamț ;

   CS Pandurii Lignitul Tg Jiu - FC Rapid SA București, joi, 19 aprilie 2007, ora 20.45, stadion "Dan Paltinișanu" din Timișoara .


rapidiști.ro

     
      "Ganea regreta"
      Surse din interiorul clubului sustin ca scandalul dintre Razvan si Ganea s-a accentuat atunci cînd antrenorul a anuntat o sedinta tehnica, iar atacantul a replicat: "Iar sedinta? Ce dracu facem atîtea sedinte, ca eu joc tot cum stiu". Ieri, Ganea era abatut în vestiar, recunoscînd fata de colegi ca a gresit: "Bine, dar problema trebuia sa ramîna între mine si Razvan, nu sa ajunga în presa".
     
      "Moratti vine la derby!"
      Vizita lui Massimo Moratti în România, anuntata de catre George Copos, urmeaza sa se produca duminica viitoare. Patronul Interului va veni în Bucuresti chiar înaintea derby-ului Rapid-Steaua, la care urmeaza sa asiste, si va pleca imediat dupa partida. Copos a sustinut ca va încerca sa-l convinga pe italian sa-l cedeze definitiv pe Zicu în Giulesti.

   Ciprian Vasilache, autorul ultimului gol românesc pe De Kuip, îi încurajeaza pe "tricolori"

   Fostul rapidist Ciprian Vasilache încearca sa le ridice moralul fotbalistilor lui Piturca, aducându-le aminte ca el a marcat în Olanda, în meciul pe care giulestenii l-au terminat la egalitate, cu Feyenoord, în Cupa UEFA, scor 1-1, informeaza Averea.

   Ciprian, tu ai reusit sa dai un gol olandezilor. Crezi ca o vor face si jucatorii nationalei?
Da, normal! Nu cred ca trebuie sa punem problema asa. Chiar daca la nivelul echipelor nationale nu stam prea bine în fata lor, la echipele de club nu ne-am facut de râs.

   Ai marcat pe De Kuip... Ai vreun sfat pentru "tricolori"?
Vreau doar sa le urez sa aiba sansa. Stii cum e, fara noroc, e greu în sport. Mie mi-a purtat mare noroc stadionul acela. Am scos penalty si l-am si transformat.

   Ce sanse crezi ca avem contra Olandei?
Probabil as fi spus 50% - 50%, dar pentru ca nu joaca Cristi Chivu, merg pe 55% ei, 45% noi. Dar astea nu prea conteaza. Ce, noi când am jucat cu Feyenoord, nu aveam nici 10 % sanse si s-a vazut cum au stat lucrurile!

   Cine crezi ca este cel mai periculos om al lor?
Greu de spus, dar Kuyt mi se pare foarte viclean si agresiv. Pacat ca noi avem probleme majore daca lipseste Cristi Chivu sau Adi Mutu, în timp ce ei îsi permit sa lase acasa jucatori precum Van Nistelrooy sau Mark Van Bommel.

   Cel mai bun gazon din viata mea
"Gazonul de pe De Kuip este cel mai bun gazon pe care am jucat în viata mea", îsi aminteste actualul fotbalist al Pandurilor. "Desi în ziua meciului cu Feyenoord a plouat cu galeata, de nu se vedea bine pe strada, terenul a fost impecabil! Sigur, gazonul nu o sa creeze pro-bleme, indiferent de vreme, chiar daca am auzit acum ca în Olanda ar fi nins", mai spune Vasilache. Arena din Rotterdam are o capacitate de 51.177 de locuri, toate pe scaune.

   Comitetul de Urgenta al Federatieii Române de Fotbal a decis astazi ca partida Pandurii Târgu Jiu - Rapid Bucuresti, contând pentru semifinalele Cupei României, sa se dispute la Timisoara.
   Întâlnirea va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 20.45, pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara.

   Antrenorul secund al Rapidului, Marian Rada, a comentat stirea conform careia Razvan Lucescu si Ionel Ganea s-ar fi certat. Rada spune ca între cei doi a existat o discutie si ca se da o amploare prea mare declaratiilor lui Ganea:
   "Vad ca deja se da o amploare prea mare asupra a ceea ce a spus Ganea despre cum juca el la Dinamo. A fost o discutie, nimic mai mult, si totul s-a rezolvat. Ionel nu a fost nici o clipa la echipa a doua. Razvan i-a zis "Te trimit la echipa a doua", dar a fost o simpla vorba si Ganea a doua zi s-a antrenat cu noi. Acum, daca ai o discutie în contradictoriu cu cineva, gata, trebuie sa te iei la bataie?", a spus Marian Rada pentru Fanatik.

   Mircea Lucescu nu se gândeste la transferuri. În ultima saptamâna s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Zicu la Sahtior, însa Lucescu neaga aceasta ipoteza, dar nu l-ar refuza pe rapidist daca jucatorul si-ar dori sa plece din Giulesti, informeaza RTV.
   Mircea Lucescu spune ca nu l-a ofertat pe Zicu si nu crede ca George Copos l-ar lasa pe acesta sa plece din Giulesti. Antrenorul lui Sahtior recunoaste însa ca nu ar refuza un posibil transfer al rapidistului.
   "În conditiile în care nu si-ar gasi alt club, nu m-as da la o parte sa îl invit sa joace la Sahtior", spune Mircea Lucescu. 
   Mircea Lucescu a afirmat la Fanatik Show ca Ionel Ganea trebuie sa înteleaga ca el este privit ca un exemplu, iar atunci când are nemultumir trebuie sa discute direct cu Lucescu jr.:
   "Ionel Ganea este un tip special, pe care trebuie sa-l cunosti. El trebuie sa înteleaga ca se asteapta foarte mult de la el. A jucat în campionate puternice si are o anumita experienta. Daca vrea sa fie o primadona greseste foarte mult. A avut un conflict cu Boloni, cu Rednic si ar putea sa aiba si cu Razvan. Trebuie sa respecte regulile, altfel adaptarea lui dureaza foarte mult. Trebuie sa fie foarte atent pentru ca el este un exemplu. Daca are ceva de zis, se duce si vorbeste cu antrenorul" , spune Mircea Lucescu.
   Mircea Lucescu a vorbit la Fanatik Show si despre fiul sau, Razvan si a declarat ca este convins ca tehnicianul Rapidului va ramâne la echipa daca va termina campionatul pe locul 2:
   "Nu stiu daca el va pleca pâna la urma. A facut multe si sper sa-si duca la bun sfârsit aceasta legatura. Nu cred ca ar renunta daca va termina pe doi si ar avea sansa sa evolueze în Champions League. Meciurile astea sunt cele mai importante", crede Mircea Lucescu.
   Invitat în emisiunea Fanatik Show, Mircea Lucescu a marturisit ca a fost la un pas sa dea o lovitura incredibila pe vremea când antrena Rapidul:
   "I-am pierdut pe Mutu si Chivu. Eram foarte aproape sa-i iau. Am stat pâna la 4 dimineata în fata la Lido împreuna cu Giovani Becali. George Copos nu a înteles în acel moment ca trebuie sa faca un efort. A fost o greseala si din partea mea si îmi pare rau. Cu ei doi în echipa, Rapid putea sa aiba un parcurs foarte lung în cupele europene", a spus Lucescu senior.


Prosport

     
     
      "Razvan nu pleaca!"
      RAPID Mircea Lucescu spune ca fiul sau nu va parasi Rapidul daca se califica în Liga Campionilor si îi atrage atentia lui Ionel Ganea
      Desi în iarna declara cu certitudine ca Razvan Lucescu va pleca din Giulesti, antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu , este acum de alta parere.
     
      Invitat în cadrul emisiunii "Fanatik Show", 'Il luce" a dezvaluit ca ambitia fiului sau nu îl va lasa sa paraseasca gruparea din Grant, în cazul unei calificari în Liga Campionilor. "Nu stiu daca va pleca din vara, dar el îsi va duce pâna la capat relatia cu Rapid, pentru care a facut multe. Eu sunt sigur ca nu ar renunta la Liga Campionilor daca Rapid termina campionatul pe locul 2. Sunt convins ca nu pleaca Razvan fara sa se bata în Liga!", a spus Mircea Lucescu. Tehnicianul alb-visiniilor marturisea si el ca îndeplinirea obiectivelor este cea care conditioneaza ramânerea sa în Giulesti. "Daca ne îndeplinim obiectivele, mergem mai departe, daca nu, putem pleca. Nu are rost sa mai apara probleme si tensiuni ca în trecut", declara Razvan Lucescu la finalul partidei cu UTA.
     
      Mircea Lucescu a comentat si incidentul cu Ionel Ganea, trimis la echipa a doua a Rapidului si reprimit dupa o zi, în urma unor declaratii referitoare la postul pe care joaca în Giulesti. "Despre Ganea nu prea pot sa comentez, ca el de sub comanda mea a plecat la Stuttgart. Este un tip mai special si trebuie sa-l cunosti. Cu toate acestea, si el trebuie sa înteleaga ca experienta pe care a acumulat-o la atâtea cluburi trebuie împartasita. Greseste daca vrea sa fie primadona, pentru ca asa se ajunge la conflicte! Toti trebuie sa înteleaga ca este nevoie sa existe un respect al rolurilor si al regulilor pe care le gasesti când vii la o echipa noua. Ganea sa fie atent, caci este un exemplu, si când are ceva de spus, sa discute direct cu antrenorul, pentru ca Razvan întelege orice", a încheiat "Il Luce".
     
      Mugurel Buga si-a facut blog!
      RAPID Atacantul Mugurel Buga are si el blog, iar ieri a postat un prim comentariu pe www.mugurelbuga.ro/blog . Fotbalistul este convins ca giulestenii vor câstiga derby-ul de duminica viitoare, cu rivalii din Ghencea. "Am ajuns la egalitate de puncte cu Steaua, însa eu cred ca suntem capabili sa profitam de meciul direct si sa învingem. Daca reusim sa câstigam, nu cred ca mai putem pierde locul 2. Pariez 1 solist!", a afirmat Buga, care va rata întâlnirea cu elevii lui Olaroiu, fiind suspendat.
     

   Conform Ziarului Financiar, hotelul de cinci stele Crowne Plaza, detinut de patronul giulestenilor, George Copos (foto) a realizat numai anul trecut venituri de 5 milioane de euro din organizarea de evenimente si conferinte de presa, bani care au reprezentat jumatate din cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro pe care compania a realizat-o în 2006. Crowne Plaza, stabilimentul care a gazduit si majoritatea evenimentelor din sânul Rapidului, de la conferinte de presa pâna la diverse sedinte si adunari generale, face parte din grupul Ana Hotels si activeaza sub franciza Intercontinental International.


Onlinesport.ro

     
      Bataie pe Zicu
      George Copos si Mircea Lucescu se lupta pentru a obtine semnatura lui Ianis Zicu din aceasta vara. Boss-ul Rapidului s-a aratat dispus sa îl transfere definitiv pe jucator, în timp ce tehnicianul lui Sahtior Donetk a declarat ca îl va astepta pe acesta în Ucraina daca nu îsi va gasi un angajament în Italia.
     
      Ianis Zicu, cel mai în forma jucator al Rapidului, a ajuns subiect de disputa între patronul giulestenilor, George Copos, si antrenorului Sahtiorului, Mircea Lucescu. Daca patronul Rapidului doreste ca Zicu sa ramâna si din vara în Giulesti, în schimb Il Luce si-a exprimat dorinta de a-l transfera în Ucraina.
     
      "Zicu e un jucator talentat, de perspectiva.În conditiile în care nu îsi va gasi alt club, nu ne vom da la o parte si îl vom lua la Donetk", a declarat Mircea Lucescu.
     
      Raspunsul lui George Copos nu s-a lasat asteptat, acest sustinând ca va face tot ce îi sta în putinta pentru a-l pastra pe Zicu : "Nu credeam ca Mircea Lucescu va juca teatru vreodata. Nici nu stiu ce sa mai spun. Nu îl voi lasa sa îl ia pe Zicu si voi lupta pentru el."
     
      Jucatorul a lasat sa se înteleaga ca nu îsi mai doreste sa evolueze pentru Rapid, exprimându-si dorinta de a juca într-un campionat strain. "Îmi doresc sa plec în strainatate. Liga 1 nu mai este o prioritate pentru mine", ar fi spus Zicu, citat de Antena 1.
     
      Ianis Zicu este împrumutat de Inter Milano la Rapid Bucuresti pâna la vara, iar patronul italienilor, Massimo Moratti cere pe acesta aproximativ 1 million de euro, suma pe care, atât Rapidul, cât si Sahtior, doresc sa o achite pentru achizitionarea internationalului român.
     
      Mircea Lucescu:
''Eram foarte aproape sa-i iau la Rapid pe Mutu si pe Chivu''

      Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri seara, la Telesport, ca nu crede ca fiul sau, Razvan Lucescu, va parasi pe Rapid daca giulestenii vor termina sezonul pe o pozitie care sa le permita sa evolueze în Liga Campionilor. El a mai vorbit si despre perioada in care a antrenat Rapidul si despre oportunitatile de atunci.
     
      "Nu stiu daca el va pleca la vara. A facut multe si sper sa-si duca munca la bun sfârsit. Nu cred ca ar renunta daca va termina pe locul doi si ar avea sansa sa evolueze în Liga Campionilor. Meciurile din aceasta competitie sunt cele mai importante", a spus Lucescu.
     
      Rapid este pe locul 4 în Liga I cu 44 de puncte, la doua puncte în spatele formatiei CFR Cluj, care se afla pe locul 2, pozitie care asigura participarea în preliminariile Ligii Campionilor.
      Lucescu a mai spus ca în perioada în care a pregatit pe Rapid i-a dorit foarte mult pe Adrian Mutu si Cristian Chivu, dar ca transferurile nu s-au realizat, pentru ca finantatorul George Copos nu a fost dispus sa plateasca o anumita suma de bani:
     
      "Eram foarte aproape sa-i iau la Rapid pe Mutu si pe Chivu, dar i-am ratat din cauza lui Copos. Pentru Mutu, am stat pâna la patru dimineata în fata la Lido împreuna cu Giovanni Becali. George Copos nu a înteles în acel moment ca trebuie sa faca un efort financiar. A fost o greseala si din partea mea si îmi pare rau acum. Cu ei doi in echipa, Rapid putea sa aiba un parcurs foarte lung în cupele europene".
     
      Mircea Lucescu a pregatit pe Rapid în perioada 1997-2000, în care a cucerit un titlu de campion si o Cupa a României.
     
     
Fanatik.ro

     
      "RAPID-STEAUA NU E DECISIV"
      Atacantul "visiniilor" a declarat pentru FANATIK ca intre Ganea si Razvan Lucescu nu a fost niciun conflict si ca derby-ul cu Steaua nu este decisiv. "Moldo-gol" a mai spus si ca disparitia meciurilor strategice este un lucru bun.
     
      Viorel Moldovan:
      "Nu este un conflict, a fost o simpla discutie, care a luat amploare, ca de obicei fiecare vorba fiind rastalmacita. Astfel de discutii trebuie sa ramina in cadrul echipei"
     
      "Acest meci este un derby indiferent pe ce loc s-ar afla cele doua echipe. Este vorba despre ambitie si onoare. Nu e un meci decisiv deoarece mai sint multe etape, iar echipele mici au inceput sa puna probleme. Important este sa nu facem pasi gresiti"
     
      "E bine ca nu mai sint meciuri strategice si ca rezultatele nu se cunosc dinainte"
     
GSp

     
      "Anti Ganea"
      Fostele glorii rapidiste îl condamna pe atacant, care a avut un conflict cu Razvan Lucescu. "Marchez rar din cauza sistemului 3-4-3 si a faptului ca nu mai joc vîrf!". "Daca nu-ti convine, poti merge la echipa a doua!". Acestea au fost discutiile dintre Ionel Ganea si Razvan Lucescu la începutul saptamînii. Tehnicianul l-a trimis initial la echipa a doua, conflictul a fost aplanat apoi si jucatorul a revenit la antrenamente primei formatii, dar nu putini sînt cei care anticipeaza o continuare a ostilitatilor dintre Ganea si Razvan.
     
      "Sa respecte regulile!"
      Mircea Lucescu îl atentioneaza pe atacantul de 34 de ani: "Sa fie foarte atent si sa respecte regulile! Daca vrea sa fie o primadona, greseste. A avut conflicte cu Boloni, Rednic si acum ar putea sa aiba si cu Razvan. Daca are ceva de zis, ar trebui sa mearga sa discute cu antrenorul".
     
      "Nu e momentul"
      Fostele glorii ale clubului din Grant se tem ca disputa Ganea-Razvan va afecta echipa în meciul cu Steaua, de duminica viitoare. "Nu e normal sa faca asta cînd se bat pentru locul doi. Creeaza disensiuni si le recomand sa nu strice atmosfera din vestiar, care era punctul forte al Rapidului", a spus Marius Sumudica. Niculae Lupescu e convins ca "în astfel de situatii, antrenorul are dreptate! Ganea ar trebui sa asculte", iar Ilie Greavu a zis: "Iar au început scandalurile! Tocmai acum, înaintea meciului cu Steaua! Nu cred ca relatia Ganea-Razvan poate sa dureze".
     
      "Nu e o surpriza, am anticipat conflictul. Copos d-aia l-a adus pe Ganea, sa-l tina în frîu pe Razvan Lucescu"
      Danut Lupu
      "Nu e momentul, înaintea meciului cu Steaua, pentru un asemenea conflict. Sa nu strice atmosfera în vestiar"
      Marius Sumudica
      "Vama" nu l-a vrut"
      Dinu Gheorghe a fost acuzat de catre George Copos ca, în vara, nu a vrut sa îl aduca pe Ganea la Rapid. Fostul presedinte s-a opus exact din cauza felului de a fi al lui Ganea, încercînd sa nu aduca un certaret la echipa. "Ganea? Nu exista pentru mine ca om si nici ca fotbalist", a declarat acum Dinu "Vama".
     
      Ganea regreta
      Surse din interiorul clubului sustin ca scandalul dintre Razvan si Ganea s-a accentuat atunci cînd antrenorul a anuntat o sedinta tehnica, iar atacantul a replicat: "Iar sedinta? Ce dracu facem atîtea sedinte, ca eu joc tot cum stiu". Ieri, Ganea era abatut în vestiar, recunoscînd fata de colegi ca a gresit: "Bine, dar problema trebuia sa ramîna între mine si Razvan, nu sa ajunga în presa".
     
      Iancu a intuit Marian Iancu a fost primul personaj din fotbal care a spus raspicat ca Ganea îi va face probleme lui Razvan Lucescu. "Copos l-a adus special pentru a-i submina autoritatea, sa divizeze vestiarul. Razvan are jucatorii de partea lui si asta nu îi convine lui Copos. Lucescu va avea probleme cu Ganea", era parerea lui Iancu la începutul anului.
     
      "Sper ca Razvan sa ramîna" Mircea Lucescu crede ca Razvan va continua în Giulesti daca Rapidul va termina sezonul pe locul al doilea în campionat: "Meciurile din Liga Campionilor sînt cele mai importante si sper ca Razvan sa ramîna sa-si duca munca la bun sfîrsit. Nu cred ca ar renunta daca termina pe doi".
     
      Confirma ca-l vrea pe Zicu
      Sahtior Donetk e în acest moment cea mai probabila destinatie pentru Ianis Zicu din vara, iar Mircea Lucescu a confirmat ca si l-ar dori pe atacantul împrumutat de Inter Milano la Rapid. "Daca nu îsi va gasi un alt club, nu m-as da la o parte de la a-l lua pe Zicu", a spus antrenorul ucrainenilor.
     
      Renunta la Toure?
      Rapidistii sînt tentati sa renunte sa-l mai legitimeze pe Cherif Toure (foto). Motivul? Pretentiile financiare ale togolezului. Giulestenii convenisera cu Toure pentru un contract pe doua luni, adica pîna la sfîrsitul campionatului, dar mijlocasul a solicitat o clauza de prelungire a acordului din vara, pentru o suma considerata inacceptabila de catre sefii alb-visiniilor.
     
      Moratti vine la derby!
      Vizita lui Massimo Moratti în România, anuntata de catre George Copos, urmeaza sa se produca duminica viitoare. Patronul Interului va veni în Bucuresti chiar înaintea derby-ului Rapid-Steaua, la care urmeaza sa asiste, si va pleca imediat dupa partida. Copos a sustinut ca va încerca sa-l convinga pe italian sa-l cedeze definitiv pe Zicu în Giulesti.
     
     
Sport Total

     
      "A intrecut masura!"
      Razvan Lucescu a explicat pentru Sport Total motivul pentru care Ganea a fost trimis sa se antreneze doua zile la echipa secunda. Tehnicianul a fost deranjat ca atacantul si-a insusit rolul de antrenor in timpul unui antrenament, dindu-le indicatii colegilor sai si subminindu-i astfel autoritatea. Razvan a acceptat scuzele lui Ganea, fara sa-l absolve, totusi, de pedeapsa.
      Sport Total: Este adevarat ca te-ai certat cu Ganea dupa ce a declarat ca nu se integreaza in sistemul de joc de la Rapid? Razvan Lucescu: Nicidecum. Totul a pornit de la altceva si a fost o chestie care a picat intimpla tor. Se discuta despre desfas urarea sedintei tehnice si Ganea si-a depasit atributiile de jucator, incercind sa le explice colegilor sai anumite lucruri. Eu eram prezent si am reactionat imediat, pentru ca eu sint antrenorul echipei, iar jucatorii au doar responsabilitatea prega tirii.
     
      Care este relatia ta cu jucatorul in acest moment?
      Atunci, pe loc, au fost niste contre intre mine si Ganea. M-am impus si l-am trimis sa se antreneze doua zile cu echipa a doua. Omul a venit singur si si-a cerut scuze. Eu i le-am acceptat, dar si-a ispasit pedeapsa, si azi (n.r.- ieri) a efectuat deja al doilea antrenament cu Rapid II, astfel ca se poate pregati din nou cu echipa mare.
     
      Poate afecta acest incident intr-un fel moralul echipei?
      Nu cred, mai ales ca toate lucrurile au intrat pe fagasul normal si nu exista nici un fel de tensiune la echipa. Trebuie sa raminem concentrati, pentru ca ne asteapta un campionat foarte greu care, intr-un fel, seamana cu cel de anul trecut, numai ca printre echipele din Bucuresti, pentru primele locuri acum se bate CFR in locul Sportului.
     
      E cruciala partida cu Steaua pentru locul doi?
      Nu. In nici un caz nu e decisiva, pentru ca mai ramin zece meciuri. E mai mult o batalie a orgoliilor, pentru ca lupta in acest campionat, foarte imprevizibil, se va da pina in ultima etapa. Cine va bate in acest derby va avea un avantaj moral pentru etapele urmatoare.
     
      Puteau fi mai multi rapidisti la nationala?
      Cred ca da, dar respect decizia selectionerului. Eu oricum sint multumit ca nu a evitat sa cheme jucatori de la Rapid, si, prin convocarea lor, simt ca imi aduc si eu aportul la performant ele echipei nationale.
     
      Cu Pandurii, la Timisoara
      Comitetul de Urgenta al FRF a stabilit ieri locul de disputare al partidelor din semifinalele Cupei Romaniei. Astfel, Rapidul se va deplasa la Timisoara pentru duelul cu Pandurii, care le poate aduce giulestenilor calificarea in finala. Meciul se va disputa pe data de 19 aprilie, de la ora 20:45, in timp ce finala competitiei este programata pe 26 mai, tot pe arena din Timisoara.
     
      Mutu si Chivu, aproape de Rapid
      Mircea Lucescu a spus ca si-a dorit sa-i transfere pe cei doi Mircea Lucescu, antrenorul care a promovat multe nume importante la echipa nationala, inclusiv pe Gheorghe Hagi, a marturisit ca a fost aproape de a-i avea sub comanda si pe cei mai valorosi reprezentanti ai actualei generatii. "I-am pierdut pe Mutu si pe Chivu, insa am fost foarte aproape sa-i iau cind eram la Rapid. Am stat pina la patru dimineata in fata la Lido, impreuna cu Giovani Becali. George Copos nu a inteles atunci ca trebuie sa faca un efort. Cu ei in echipa, Rapid putea sa aiba un parcurs foarte lung in cupele europene", a declarat Mircea Lucescu in emisiunea Fanatik.
     
      Acesta a vorbit si despre Ionel Ganea, jucatorul cu care fiul sau Razvan a avut un conflict zilele trecute: "Ganea este un tip foarte special, pe care trebuie sa-l cunosti. Trebuie sa inteleaga ca se asteapta foarte mult de la el. A jucat in campionate puternice si are o anumita experienta, din acest motiv ar trebui sa fie un exemplu. Daca vrea sa fie o primadona, greseste foarte mult. Cind are ceva de spus, sa se duca si sa vorbeasca cu antrenorul. Trebuie sa respecte regulile, altfel, adaptarea lui dureaza foarte mult".
      Autor: Cristian Dinu, Mihai Voinea
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     23 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...