RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 
REVISTA PRESEI ::: Sambata 24 martie 2007

.
rapidiŗti.ro

   Portarul titular al echipei Romaniei, Dani Coman, va fi lasat pe banca de rezerve pentru meciul Olanda - Romania de la Rotterdam, dupa ultimele declaratii ale selectionerului Victor Piturca.
Acesta veste ii aduce pe fanii dinamovisti in al noulea cer, deoarece nici un roman, fie el cat de subiectiv doreste, nu mai credea in titularizarea lui Bogdan Lobont, avand in vedere ultimele gafe de la nationala Romaniei, atunci cand ne-a privat de cele 3 puncte.
In plan opus, Dani Coman, un fotbalist care intodeauna si-a vazut de drumul sau si care a gresit poate doar prin modestia de care a dat dovada in orice situatie.

   Anul 2006 a reprezentat apogeul carierei, mai precis confirmarea lui Danut Coman si la selectionata Romaniei, acolo unde a uimit pe toata lumea dupa ce, de unul singur, a scos o victorie din picioarele spaniolilor chiar la ei acasa.
A fost factorul principal in castigarea meciului Romania - Belarus 3-1, dupa ce si-a salvat echipa in doua randuri decisiv cand aceasta incepuse sa se retraga. Coman este jucatorul care a evoluat excelent intr-un meci pe Giulesti, in compania Universitatii Craiova, desi se afla intr-o situatie delicate: in ziua meciului, mama lui a fost internata in spital.

   Dani Coman este eroul Rapidului de la Rotterdam in partida terminata la egalitate cu Feyenoord, 1-1. Este cel care a facut o partida exceptionala apoi pe Giulesti, unde feroviarii s-au impus cu 1-0.
   Rennes, Sahtior - sunt echipe care nici macar nu au avut tupeul sa ii inscrie lui Dani.

   Capitolul Germania, unul minunat , cu deplasari din care Rapidul a triumfat tocmai prin echilibrul pe care Coman l-a oferit colegilor din defensiva.
   Va amintiti de minutul 95 de la Hamburg, ultimele 30 de secunde care s-au scurs in favoarea romanilor , fiind prima oara cand un jucator roman a fost inspirat si a avut inteligenta sa tina mingea 30 de secunde ? (versus este autul lui Dorinel Muteanu din Danemarca - Romania 2-2). PSG-ul a trecut neobservat pentru Rapid atunci cand Dani Coman se inalta in careu, parca sa demonstreze selectionerului cine este cel care merita postul de titular ..

   Dani Coman , tocmai prin daruire, a demonstrat ca este pregatit psihic si moral. Insa atata timp cat antrenori de mana "n" conduc selectionata, aceste lucruri nu mai sunt valabile. Nu mai conteaza nici macar sondajele facute de presa unde Dani Coman a dovedit ca este cel mai respectat portar, fiind votat de majoritatea participatilor la intrebrile adresate.

   Pe 28 martie ne vom bucura si vom sarbatori cu totii ziua de nastere a lui Danut Coman incercand sa fim alaturi de el in adevarata sa drama catre performanta.

   "Pele" din Giulesti īi īndeamna pe blogul sau pe fanii alb-visinii sa vina la derby-ul cu Steaua de pe 1 aprilie, un meci care va decide ocupanta locului doi. Buga a mai marturisit ca nu īsi explica iesirea din forma si, desi nu īi este greu sa accepte statutul de rezerva, respecta decizia antrenorului Lucescu.

   "Eu din pacate nu voi putea intra in meciul cu Steaua! Am auzit voci, care acuza ca as fi avut intentie in a primi acel cartonas galben de la Vaslui, special pentru a evita meciul cu Steaua! Tin sa precizez ca, nu ma asteptam din partea unui suporter rapidist, la o asemenea remarca! Dupa doi ani de zile, cand la inceput am ales Rapid, cu sufletul, desi aveam si "alte" oferte, iarna aceasta de asemenea, am optat pentru Rapid, cred ca au avut timp toti suporterii adevarati sa realizeze ce caracter am si ce fel de persoana sunt! Tind sa cred ca acel suporter care a facut aceasta remarca nu are nimic in comun cu fotbalul! Inteleg suporterii care critica jocul meu, dar de aici sa se ajunga la astfel de remarce, e urat! Suporterii rapidisti pentru mine, cum am mai zis, sunt unici! Astfel se explica si faptul ca de doi ani nu am fost invinsi in Giulesti, indiferent de competitie! Datorita atmosferei infernale create de suporteri, ei ne-au impins mereu de la spate! In Giulesti ne simtim cu totii in largul nostru!

   Acum sa vorbesc si despre statutul meu de rezerva. intr-adevar, e logic, nu cred ca ii convine cuiva sa stea pe banca, te apasa si la psihic, insa tot timpul antrenorul e cel care decide! In aceasta perioada, antrenorul a considerat ca e mai bine sa raman rezerva si a gandit cum e mai bine pentru echipa! El decide!

    In final, vreau sa va transmit tuturor suporterilor rapidisti, ca avem mare nevoie de un stadion plin cu Steaua si o atmosfera infernala! Va asteptam pe stadion! HAI RAPID!

   Despre decaderea mea, ce sa spun, va spun sincer ca m-am gandit si eu foarte mult la asta si pur si simplu nu-mi explic. Nu-mi dau seama care poate fi motivul. Chiar e o intrebare fara raspuns concret. Nici eu nu-mi dau seama!"


  
Prosport

   Patronul giulestenilor, George Copos, spune ca nu-si va asuma responsabilitatea transferului lui Cherif Toure (foto). "Eu sunt finantator si nu ma implic īn problemele legate de achizitii. Nu este responsabilitatea mea. Nu ma intereseaza! Intrebati-i pe Zotta, Lucescu sau Sichitiu ce se va īntāmpla cu Cherif", a afirmat ieri Copos. In timp ce Zotta si Sichitiu au spus ca nu s-a luat īnca o decizie finala īn cazul mijlocasului de 26 de ani, Razvan Lucescu spune ca nu conteaza ceea ce crede el: "Vorbiti cu cei din conducere, ei decid transferurile!".


Gsp

- Ionel, te-ai īmpacat cu Razvan Lucescu?
- Lucrurile sīnt OK acum. Urmeaza meciurile cu Steaua si Dinamo si ne gīndim la ele.

- De la ce s-a ajuns la conflict?
- Din punctul meu de vedere, nu este vorba de nici un conflict. A fost o descarcare nervoasa, normala īntr-un colectiv unde petrecem mult timp īmpreuna si se mai acumuleaza si tensiuni.

- Practic, ce nu ti-a convenit?
- Mie nu īmi convine cīnd echipa nu cīstiga si pierdem bani. Restul sīnt fleacuri. Asa sīnt eu, pun suflet, ma consum.

- Te deranjeaza ca nu joci vīrf īmpins?
- Nu e vorba de asa ceva.

- Te agaseaza sedintele tehnice?
- V-am spus, sīnt deranjat doar cīnd nu cīstigam. Īn rest, daca exista probleme, antrenorul ne-a spus sa le discutam cu el. Asa s-a si īntīmplat acum. Am fost la Razvan īn camera si i-am spus ca īmi pare rau pentru ce s-a īntīmplat si am vorbit despre program si alte lucruri, am spus ce gīndesc. El mi-a explicat ca deciziile īi apartin si cu asta, gata! Nu mai amplificam, ca nu e cazul.

- Fostele glorii rapidiste te-au taxat, spunīnd ca esti conflictual.
- Am citit īn Gazeta. M-a deranjat. Cu unii am fost coleg si ma cunosc ca sīnt sufletist si ma consum. Asta e, daca nu ai ce face, stai acasa si dai din gura. Asta cīnd nu ai probleme penale.

   "Sīntem o echipa, exista niste reguli, fiecare jucator este obligat sa le respecte. Daca nu, īsi asuma o anumita responsabilitate. Īn rest, nu a fost vorba de nici un conflict"
Razvan Lucescu


Gandul

   FUNDASUL STELIST Mihai Nesu a vorbit de viitoarea intalnire cu Rapid, care va avea loc pe 1 aprilie, afirmand ca nu vrea sa ii pacaleasca pe giulesteni, ci sa ii bata. "Intai aprilie e o datina mai veche, nu prea se mai practica pacalelile, deoarece toata lumea se asteapta sa fie pacalita. Nu speram sa-i pacalim pe rapidisti, ci sa castigam, iar la finalul sezonului sa obtinem locul doi, care sa ne duca in Liga Campionilor", a spus Nesu. De cealalta parte, fundasul giulestean Ionut Stancu este convins ca Rapid va fi echipa mai motivata in derbiul cu Steaua:   "Nu ne intereseaza daca Steaua este o echipa in revenire de forma sau nu. Noi trebuie sa fim echipa care sa dea tonul. Daca va fi asa nu vom avea nici un fel de problema cu vreo echipa din Liga I. Echipa care va fi mai motivata probabil va castiga. Aceia vom fi noi", a spus Stancu.


  
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     24 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...