RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 
REVISTA PRESEI ::: Joi 29 martie 2007


  
FC RAPID

    De ieri, bilete pentru derby-ul cu steaua

      De ieri s-au pus in vanzare, la casele stadionului din Giulesti, biletele de intrare la jocul Rapid - steaua, programat duminica seara, de la ora 20:00. Preturile tichetelor scoase la vanzare sunt de 20 lei pentru tribuna a II-a si de 75 lei pentru tribuna 0. In celelalte sectoare in care este permis accesul (peluza I si tribuna VIP, dar si la tribuna a II-a si tribuna 0), intrarea se va face pe baza abonamentelor si a invitatiilor distribuite la inceputul sezonului. De asemenea, se mai pot procura, in limita stocului disponibil, si abonamente pentru sectoarele amintite mai sus.
     
     


FRF
    ROMANIA - LUXEMBURG 3-0
     
     
ProSport.RO

    Fara jandarmi pe stadion!


      Rapid - steaua va fi primul derby care are loc fara ca fortele Jandarmeriei sa fie prezente in incinta stadionului, urmând ca ordinea sa fie asigurata de stewarzi!
      Jandarmii vor avea un contingent de rezerva in afara arenei si se vor concentra mai mult pe fanii stelisti, in cazul in care acestia vor veni.
      Tocmai de aceea, in ultimele saptamâni s-au facut vizite inopinante la suporterii stelisti care sunt pe listele negre ale Jandarmeriei pentru a se interesa daca vor veni la meci.
     
     
      "Ii dau o trompa si termin cu el!", i-a transmis Becali "siretului" Copos.
      Finantatorul ros-albastrilor este convins ca pentru o victorie a Stelei are nevoie de divinitate si a purtat o discutie in acest sens cu George Copos.
      "Trebuie ca Dumnezeu sa fie stelist, nu rapidist, pentru a câstiga! M-a sunat Copos si mi-a spus sa câstige cel mai bun. Eu i-am spus ca nu o sa fie asa, pentru ca echipele sunt de valoare relativ egala. O sa câstige cine vrea Dumnezeu. Hai sa vedem cine e mai pacatos, eu sau tu! Copos mi-a replicat: «Nenorocitule! O sa tin post toata saptamâna!»", a redat oficialul stelist dialogul cu omologul sau din Giulesti.
      Gigi Becali nu a ezitat sa-l ironizeze din nou pe George Copos, catalogându-l drept o "vulpe napârlita". "Eu sunt ursul si nu ma poate pacali el pe mine! Ii dau o laba si nu mai tine smecheria lui! Daca ursul a fost pacalit de vulpe, atunci eu sunt elefantul! El e doar o vulpe napârlita! Ii dau o trompa si termin cu el, pac, pac!", a spus latifundiarul din Pipera. Gigi Becali a adaugat ca asteapta replica conducatorului din Giulesti, dar ca este sigur ca acesta se teme si nu va fi pe masura.
      Oficialul din Ghencea a confirmat ca nu mai este interesat de victorii in derby-uri, fiind mai important un titlu de campion decât succese in meciurile cu Dinamo si Rapid.
      "Cu Dinamo si Rapid nu e concurenta, e o lupta sportiva. Daca eram in locul lui Dinamo, pe locul 1, ma duceam si jucam la relaxare. Rivalii nostrii sunt fanatici, nu-i intereseaza ce fac in campionat, vor sa bata steaua. Conteaza locul, performanta. Eu n-am orgolii din astea. Sa manânc bataie si de la Dinamo, si de la Rapid, dar sa iau eu campionatul!", a spus Becali.
      Nu ma intereseaza daca suporterii Stelei vin la meci! Daca vor sa faca huliganism, sa stea acasa! Am bagat atâtia bani in stadion si n-am vazut un meci in Ghencea!
      Gigi Becali, finantator steaua
     
     
      Ganea, pedepsit!
      "Ganezul" a reusit sa-si puna in cap coechipierii, patronul si antrenorul. Il asteapta banca de rezerve.
      Revenit in Grant din postura de golgheter la zi al intrecerii interne, Ionel Ganea (foto) nu a reusit pâna in prezent decât un gol, cu FC Arges, in Cupa României Timisoreana.
      In schimb, atacantul s-a remarcat prin mai multe observatii acide la adresa colegilor sai Buga si Maldarasanu, a lui Cristi Borcea si a lui Adrian Mititelu, totul culminând cu discutiile in contradictoriu pe care le-a avut saptamâna trecuta cu Razvan Lucescu, motiv pentru care a fost trimis pentru o zi la echipa a doua. Intr-o conversatie privata, Copos i-a transmis sa nu-si mai depaseasca atributiile, intrucât momentan nu este decât fotbalist. "Ganea nu mai are voie sa vorbeasca decât pe teren! Când va fi vicepresedinte, atunci poate sa le raspunda altora!", ai spusese atunci Copos.
      Din aceste motive, este aproape sigur faptul ca Ganea va fi lasat pe banca de rezerve in derby-ul de duminica, Razvan Lucescu urmând sa mizeze pe un trio ofensiv alcatuit din Viorel Moldovan, Mazilu si Zicu.
     
     
      Ianis Zicu a dat doua pase de gol
      Zicu a avut ghinion aseara, pentru ca putea sa si inscrie
      Rapidistul a fost unul dintre cei mai buni, contribuind decisiv la reusitele lui Mutu si Contra
      Asa cum era de asteptat, Victor Piturca l-a folosit aseara din primul minut pe Ianis Zicu, care a bifat astfel cea de-a treia sa selectie la nationala.
      Spre deosebire de evolutiile sale de la echipa de club, machedonul s-a remarcat aseara prin altruism, oferindu-le numeroase mingi utile coechipierilor, dar si prin clarviziune, rapidistul incercând de foarte multe ori sa-si puna colegii in situatii de a marca. A reusit sa paseze decisiv la golurile lui Mutu si Contra, fiind, la rândul sau, foarte aproape de a-si trece numele pe lista marcatorilor in urma unei faze de efect pe care si-a creat-o, dar mingea a fost respinsa de pe linia portii de un fundas luxemburghez. "Mi-a placut foarte mult prestatia sa de astazi, dar astept sa-l vad pe Zicu jucând la fel si ampotriva Olandei", l-a laudat Ionut Lupescu imediat dupa meci. La rândul sau, septarul giulestean este convins de calificarea României. "Am intâlnit o echipa incomoda, care se apara bine. Mi-ar fi placut totusi sa finalizam toate ocaziile, dar la final ramân cele 3 puncte, nu golurile. Ne-au crescut sansele la calificare cu 10%, in conditiile in care Bulgaria a remizat cu Albania. Sunt sigur ca vom obtine calificarea", a declarat Zicu.
     
     
rapidiști.ro

    Doi absenți in tabăra giuleșteană


      Răzvan Lucescu poate conta pe toți jucătorii din lot, mai puțin Buga, suspendat, și Burdujan, accidentat. Dilemele antrenorului rapidist in ceea ce privește componența primului "11" cuprind toate compartimentele echipei.
     
      Răzvan nu e decis incă dacă mizează pe Rada sau Săpunaru in apărare, pe Grigore, Romeo Stancu sau Măldărășanu la mijloc și mai are de ales intre Ganea și Moldovan in atac.
     
      Jandarmi călare și caini polțiști la derby-ul Rapid - steaua
      Aproximativ 500 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti (DGJMB) vor asigura masurile de ordine publica la meciul Rapid - steaua, de duminica. Pentru ca meciul sa se desfasoare in conditii de ordine si siguranta publica, jandarmii vor folosi, pe langa mijloacele specifice, patrule calare si caini de serviciu, informeaza ziarul Gandul.
     
      FC Rapid a pus in vanzare 3.558 de bilete pentru meciul cu steaua, alti 5.200 de sustinatori rapidisti fiind posesori de abonamente. In ziua meciului, la casele de bilete de la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu nu se vor mai vinde bilete.
     
      Suporterii echipei Rapid Bucuresti vor fi dispusi in Tribuna a II-a, Peluza a II-a si Tribuna 0.Clubului steaua Bucuresti i-a fost repartizat un numar de 438 bilete la Tribuna I, sector B, care vor fi distribuite suporterilor de catre gruparea din Bulevardul Ghencea.
     
     
      Elton, pericol public: rapidiștii sunt sfătuiți cum să-l scoată din joc
      Derby-ul pentru locul 2 starneste mari pasiuni atat in Giulesti, cat si in Ghencea. Dupa cum se fac planurile tehnico-tactice inainte de derby-ul de duminica, Elton, brazilianul Stelei, pare a fi victima sigura in confruntarea cu fundasii rapidisti. Mai multi oameni de fotbal, binevoitori, il sfatuiesc pe Ionut Rada, durul apararii rapidiste, cum sa-l scoata din joc pe micutul mijlocas, anunta Gardianul.
     
      Incitare la violenta. Asa suna ideile tactice ale unor oamenii de fotbal. In cazul in care Razvan Lucescu si Ionut Rada ar lua in seama sfaturile unor fosti jucatori importanti, ai Rapidului si nu numai, integritatea corporala a mijlocasului "de mic litraj", Elton, ar fi in mare pericol.
     
      "As pune un tip puternic la marcaj la Elton si nu ar mai face nimic", apreciaza fostul mare jucator al Rapidului, Puiu Ionescu, asta in conditiile in care se stie ca si imbracat de iarna brazilianul nu are mai mult de 55 de kilograme.
     
      Cam la fel vede lucrurile si Ioan Andone, acesta considerand ca in duelul Zicu – Elton se afla cheia meciului dintre Rapid si steaua, iar anihilarea noii vedete a Stelei ar trebui sa-l preocupe pe Razvan Lucescu.
     
     
      Răzvan Lucescu:
"Mizăm pe sprijinul suporterilor. Vor crea o atmosferă extraordinară"
Tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, este optimist in privința partidei pe care echipa sa o va disputa duminică, in Giulești, cu steaua. Lucescu jr. mizează pe sprijinul suporterilor, fiind convins că aceștia vor crea o atmosferă frumoasă:
     
      "Fiecare jucător vrea să dea totul intr-un meci Rapid - steaua pentru că sunt in joc mari orgolii. Nu ne gândim la o revanșă, este un meci de trei puncte și contează pentru ocuparea locului doi. Avem incredere că suporterii vor crea o atmosferă extraordinară și ne vor purta spre victorie"
     
     
gsp.ro

    Televizările etapelor 25-27


     
      ETAPA a 25-a: SAMBĂTĂ 7 APRILIE 2007
      Joi, 5 aprilie - UTA - POLITEHNICA IASI, 16:00 - Telesport
      Joi, 5 aprilie - PANDURII TG. JIU - CEAHLAUL PIATRA-NEAMT, 17:00 - netelevizat
      Joi, 5 aprilie - FC NATIONAL - FARUL, 20:00 - Kanal D
      Vineri - 6 aprilie - POLI TIMISOARA - OTELUL, 20:00 - Național TV
      Vineri - 6 aprilie - JIUL PETROSANI - UNIREA URZICENI, 14:45 - Telesport
      Vineri - 6 aprilie - U CRAIOVA - CFR CLUJ, 20:45 - Antena 1
      Vineri - 6 aprilie - FC VASLUI - GLORIA BISTRITA, 17:00, Telesport
      Sambătă, 7 aprilie - FC ARGES - RAPID, 17.00 - Național TV
      Sambătă, 7 aprilie - steaua - DINAMO, 19:00 - Kanal D
     
     
      ETAPA 26: MIERCURI 11 APRILIE 2007
      Marți, 10 aprilie - CFR CLUJ - UTA, 17:00, Național TV
      Marți, 10 aprilie - OTELUL GALATI - U CRAIOVA, 15:30, Kanal D
      Marți, 10 aprilie - FC NATIONAL -PANDURII TG. JIU, 19:00, Telesport
      Miercuri, 11 aprilie - GLORIA - steaua, 17:00, Național TV
      Miercuri, 11 aprilie - POLITEHNICA IASI - FC VASLUI, 19:00, Telesport
      Miercuri, 11 aprilie - DINAMO - FC ARGES, 20:45, Antena 1
      Miercuri, 11 aprilie - FARUL - RAPID, 20:00, Kanal D
      Miercuri, 11 aprilie - CEAHLAUL PIATRA-NEAMT - JIUL, 19:00 - netelevizat
      Miercuri, 11 aprilie - UNIREA URZICENI - POLI TIMISOARA, 16:00, Telesport
     
     
      ETAPA 27: SAMBĂTĂ, 14 APRILIE 2007
      Vineri, 13 aprilie - UTA - OTELUL, 16:00, Telesport
      Sambătă, 14 aprilie - FC ARGES - GLORIA, 17:00, netelevizat
      Sambătă, 14 aprilie - PANDURII TG. JIU - FARUL, S - 17.00, Telesport
      Sambătă, 14 aprilie - POLI TIMISOARA - CEAHLAUL, 17.00, Național TV
      Sambătă, 14 aprilie - JIUL PETROSANI - FC NATIONAL, 17.00, netelevizat
      Sambătă, 14 aprilie - U CRAIOVA - UNIREA URZICENI, 19.00, Kanal D
      Sambătă, 14 aprilie - steaua - POLITEHNICA IASI, 20.45, Antena 1
      Duminică, 15 aprilie - FC VASLUI - CFR CLUJ, 17.00 Național TV
      Duminică, 15 aprilie - Rapid - Dinamo, 20.00, Kanal D
     
     
spt.ro

   


     
     
     
fanatik.ro

   


     
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO     29 martie 2007

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...