| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
15 | 16 noiembrie 2007

actualizat vineri 16 noiembrie 2007 ora 12:20

    TITLURILE ZILEI
  • Ministerul va concesiona stadionul Rapidului pe o perioada de 15-20 de ani
  • Partida Ceahlăul - Rapid, restanță din cadrul etapei a IX-a a Ligii I,
se va disputa pe 19 decembrie ora 20:00
  • Mugurel Buga explică de ce n-a evoluat cu Dinamo
  • Atacantul Ibrahim Salou ar putea ajunge la Rapid
  • SUSTINERE PE VIATA PENTRU REDNIC
  • Maftei nu joacă la Arad
  • Săpunaru și Bozovici, amendați
  • Preturile biletelor la Romania - Albania | in vanzare la Giulesti

 
FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |


Miercuri, 14 Noiembrie 2007

Dănuț Perjă - sărbătoritul zilei la Rapid
La mulți ani, Perjinho!

Fundașul venit în 2001 de la Ceahlăul Piatra-Neamț sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 33 de ani!

La al șaptelea sezon cu Rapid, Dănuț Perjă a strâns deja 223 de meciuri în prima divizie, fiind unul dintre veteranii lotului giuleștean. Longevitatea fotbalistului nu este una întâmplătoare, Perjă fiind un exemplu din punct de vedere al profesionalismului și seriozității cu care se pregătește.

Patronul George Copos a ținut să-l surprindă și pe cel poreclit "Gogoașă", căruia i-a trimis în cantonamentul de la Pro Rapid un tort personalizat! După antrenamentul din această dimineață, colegii, antrenorul Mircea Rednic și directorul tehnic Nicolae Manea l-au sărbătorit pe fundașul giuleștean, în cinstea căruia au ciocnit câte un pahar cu șampanie. Cu această ocazie îi spunem și noi "La mulți ani!" și îi urăm multă sănătate și numai reușite rapidistului Dănuț Perjă!



Vineri, 16 Noiembrie 2007

BURDUJAN SE PREGATESTE NORMAL

Atacantul Lucian Burdujan a absentat în meciul cu Dinamo din cauza unor dureri la glezna dreapta, revenind la antrenamente normale abia de ieri. Lazar si Sapunaru, si ei cu probleme medicale, s-au pregatit separat la sedinta de ieri-dimineata. Toti trei vor fi complet refacuti pâna la meciul cu UTA. Altfel, jucatorii vor avea duminica liber, urmând sa revina la antrenamente de luni.


Vineri, 16 Noiembrie 2007

Rapid se intareste din iarna

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat în dese rânduri ca în pauza competitionala va perfecta câteva transferuri pe posturile ramase deficitare la Rapid. Finantatorul "feroviarilor", George Copos, a dat si el de înteles ca din iarna vor veni în Giulesti doi-trei fotbalisti valorosi. "Avem un lot bun, dar ne mai trebuie doi-trei jucatori, care vor veni din iarna, dar numai Mircea Rednic va decide care vor fi transferurile Rapidului", a punctat Copos.


Vineri, 16 Noiembrie 2007

INTEPATURI DE LA JEAN VALVIS

Actionarul a gasit un nou prilej pentru a-l ataca pe patronul alb-visiniilor.

Concesionarea stadionului a nascut deja polemici în Giulesti.

Unul dintre actionarii minoritari ai Rapidului, Jean Valvis (foto), a condamnat faptul ca Ministerul Transporturilor îl obliga pe finantatorul visiniilor, George Copos, sa investeasca doar 3 milioane de euro în infrastructura arenei. "E foarte putin. Nu rezolva nimic aceasta suma de 3 milioane de euro! Acest buget este pentru un club de periferia Bucurestiului, nu pentru unul de Liga Campionilor. 3 milioane de euro sunt bani cât pentru un chiosc de ziare!", a tunat Valvis. Omul de afaceri greco-elvetian se judeca în prezent cu George Copos deoarece "drepturile actionarilor minoritari, care erau prevazute în statut, au disparut în mod nefiresc. A mai fost si acea comasare a actiunilor, într-un abuz de putere. Lucruri grave si nelegale!". "Eu, ca actionar minoritar, cer transparenta la club, un stadion de talie europeana si investitii serioase", a mai spus Valvis.

3 milioane de euro, aceasta este suma minima pe care George Copos trebuie sa o investeasca în renovarea stadionului


Vineri, 16 Noiembrie 2007

STAPAN PESTE GIULESTI

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, îi va concesiona finantatorului George Copos stadionul Rapidului pe o perioada de 15-20 de ani.

Timp de sapte luni, George Copos "l-a flancat" pe Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, caruia i-a cerut insistent sa-i faciliteze concesionarea stadionului Giulesti. De la Timisoara, Orban i-a transmis finantatorului "feroviar" ca este gata sa-i dea arena.

"Am stabilit cu reprezentantii clubului Rapid care sunt conditiile de concesionare. Suma minima a programului investitional va fi de 3 milioane de euro, iar concesiunea se va încheia pe 15-20 de ani", a declarat Ludovic Orban.

Vestea i-a luat prin surprindere pâna si pe rapidisti. "Pâna când nu avem documentele perfectate, nu pot sa spun prea mult. Este însa o veste buna. Este exact ce ne-am dorit. Noi vom respecta contractul si cerintele impuse de Ministerul Transporturilor", a spus, ponderat, directorul general Constantin Zotta. George Copos a fost însa mult mai optimist, declarând chiar ca va face investitii consistente pentru ca stadionul Giulesti sa devina unul demn de Liga Campionilor. "Sunt bucuros ca am ajuns la un acord cu Ministerul Transporturilor. Domnul Ludovic Orban e un foarte bun negociator. Am stat aproape sapte luni pâna am ajuns la un punct de vedere comun. Avem deja autorizatie de constructie si ne vom apuca de treaba. In final vom face un stadion de trei stele care va putea gazdui meciuri din Champions League. 10 milioane de euro, atât ma va costa sa fac Giulestiul la standarde UEFA", a punctat Copos. Finantatorul "feroviarilor" a gasit un alt prilej pentru a-i întepa pe rivalii din Capitala: "Dinamo si Steaua au avut complexe sportive, iar eu am avut o amarâta de potcoava! Eu am bagat 10 milioane în baza sportiva de la Pro Rapid, pentru asta se oftica militienii pe mine, pentru ca eu am investit din banii mei, iar ei au luat totul de-a gata!".

Conditii impuse

. pastrarea destinatiei spatiilor din interiorul clubului

. amenajarea spatiilor de intrare

. consolidarea unei parti din infrastructura stadionului

Planurile de modernizare ale lui Copos

. "Consolidarea tribunei I este o urgenta! Si va fi gata, cu toalete cu tot, pâna la sfârsitul campionatului, în vara"

. "Vom lucra la infrastructura din jurul stadionului"

. "O sa punem încalzire la gazon"

. "Peluza I o demolam si facem una noua, cu vestiare noi, totul în patru ani"

. "Daca peluza I o facem pe otel, atunci cred ca si aceasta va fi gata destul de repede"

. "Nu va fi o parcare subterana pentru ca loc pentru parcare exista. In spatele Salii de Sport Giulesti sunt 200 de locuri de parcare. Numai asfaltarea suprafetei ne va costa aproape 300.000 de euro"

. "Vom acoperi prima oara tribuna I, apoi peluza I, pe care o vom construi din nou, si mai apoi tribuna a II-a, iar ultima va fi peluza a II-a"


Vineri, 16 Noiembrie 2007

RESTANTA CEAHLAUL - RAPID SE JOACA PE 19 DECEMBRIE

 

Partida Ceahlăul - Rapid, restanță din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, se va disputa pe 19 decembrie, de la ora 20:00, a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal.

Meciul va fi transmis in direct de Național TV.


Vineri, 16 Noiembrie 2007

SUSTINERE PE VIATA PENTRU REDNIC

Finantatorul Rapidului, George Copos, este destul de cald în declaratii când vine vorba de Mircea Rednic, ieri sustinând chiar ca "Puriul" se va bucura "pe viata" pe sprijinul sau. "Il voi sustine pe Mircea Rednic pe viata, nu mai vreau sa repet greselile pe care le-am facut în trecut!

Am mare încredere ca alaturi de Rednic ne putem îndeplini toate obiectivele", a spus Copos.


Vineri, 16 Noiembrie 2007

MA LUPT PENTRU TITULARIZARE

In conditiile în care capitanul Maftei va fi suspendat pentru meciul cu UTA, tehnicianul Mircea Rednic va avea de ales ca posibili înlocuitori între Tamandare si Perja. "La Rapid am avut întotdeauna concurenta serioasa pe postul meu, au fost jucatori remarcabili, precum Soava, Iencsi, Marius Constantin sau Rada, dar eu întotdeauna am luptat pentru titularizare, asa cum fac si acum. Daca joc meci de meci, sigur joc bine!", a declarat încrezator Perja, care a sarbatorit în urma cu doua zile împlinirea a 33 de ani.


Joi, 15 Noiembrie 2007

ORBAN: "NE-AM INTELES CU RAPID PENTRU CONCESIONARE"

Aflat la Timisoara, ministrul Transporturilor Ludovic Orban, a declarat ca institutia pe care o conduce a ajuns la o intelegere cu patronul George Copos, in vederea concesionarii stadionului pe o perioada de pana la 20 de ani.

"Concesionarea se va face pe o perioada de 15-20 de ani, clubul Rapid urmand sa indeplineasca anumite conditii. S-a stabilit si o suma minima pentru programul investitional de modernizare, de minim 3 milioane de euro" a declarat Orban.

Printre conditiile impuse se numara amenajarea spațiilor de intrare, consolidarea unei părți din infrastructura stadionului, păstrarea destinației spațiilor din interiorul clubului


Joi, 15 Noiembrie 2007

VOR SA-L IA PE IBRAHIM SALOU

Atacantul celor de la FC Bruges ar putea ajunge din aceasta iarna la formatia de lânga Podul Grant.

Desi a ajuns de putin timp în Giulesti, Mircea Rednic se gândeste deja la întariri, iar pe lista tehnicianului se afla si belgianul Ibrahim Salou, jucator pe care l-a dorit si pe vremea când antrena Dinamo.

Lucian Burdujan se confrunta des cu probleme medicale, la fel si Ionut Mazilu. Mugurel Buga nu trece nici el printr-o perioada tocmai fericita, iar Pierre Boya abia a revenit la antrenamente, bifând primul meci ca titular în Liga I în partida cu Dinamo. In aceste conditii, tehnicianul formatiei de lânga Podul Grant cauta insistent un jucator valoros, capabil sa evolueze oricând titular la Rapid. Mircea Rednic s-a interesat în ultima perioada de belgianul lui FC Bruges, Ibrahim Salou. In vârsta de 28 de ani, vârful de culoare ar putea ajunge din iarna în Giulesti, mai ales ca în ultima perioada nu se mai afla în gratiile clubului sau actual, el marcând sezonul trecut doar trei goluri în 25 de partide bifate! "Puriul" l-a mai vrut pe Salou si în vara, pe vremea în care antrena în "Stefan cel Mare", însa suma ceruta atunci de conducatorii celor de la FC Bruges a fost una enorma, 1,5 milioane de euro! Internationalul ghanez a ajuns în Belgia în anul 2000, iar din 2005 a obtinut cetatenia belgiana, iar legitimarea lui la Rapid nu va fi o problema, întrucât fotbalistul este comunitar.

CARTE DE VIZITA
Nascut: 29 mai 1979 (Ghana)
Post: atacant
Inaltime / Greutate: 1,87m / 89 kg

A mai evoluat la: King Faisal (Ghana, 1996/1998), Wandsbek 81 Hamburg (Germania, 1998/ 2000), KFC Turnhout (Belgia, 2000 - 2004), KV Kortrijk (Belgia, 2004/2005), Zulte Waregem (Belgia, 2005/2006), FC Bruges (Belgia, 2006/pâna în prezent)


Joi, 15 Noiembrie 2007

CRIZA CONTINUA LA ARAD

Tehnicianul echipei UTA, Marin Barbu, ne-a dezvaluit ca la ora actuala situatia la echipa este foarte confuza.

"Jucatorii refuza sa se antreneze, Daca acest lucru l-au facut si ieri, totusi, azi am crezut ca vor reveni la sentimente mai bune. Fotbalistii mei s-au prezentat in aceasta dimineata la stadion in jurul orei 10:30 si mi-au spus ca nu vor sa se antreneze pana cind nu vor sti situatia reala de la nivelul conducerii. Au spus ca nu glumesc. Vor sa stie cine conduce cu adevarat acest club. Eu sunt prins la mijloc, deoarece trebuie sa-i inteleg si pe ei, dar sa nu uitam ca in etapa urmatoare vom intâlni Rapidul, iar daca nu ne vom antrena, atunci nu stiu cum vom putea evita un rezultat slab in acet meci. Sa nu uitam ca pe mine la echipa rezultatele sunt cele care ma tin in functie. Este pacat ca s-a ajuns pâna aici. Eu am venit la Arad ca sa fac treaba, nu sa stau degeaba . Ne asteapta partide foarte grele in continuare, iar fara antrenamente nu vad cum am putea obtine punctele necesare salvarii de la retrogadare.", ne-a spus "Magiun"


Miercuri, 14 Noiembrie 2007

DANUT PERJA A IMPLINIT 33 DE ANI

Fundasul venit în 2001 de la Ceahlăul Piatra-Neamt sarbatoreste astazi împlinirea vârstei de 33 de ani! La al saptelea sezon cu Rapid, Danut Perja a strâns deja 223 de meciuri în prima divizie, fiind unul dintre veteranii lotului giuleștean. Longevitatea fotbalistului nu este una întâmplătoare, Perjă fiind un exemplu din punct de vedere al profesionalismului si seriozitatii cu care se pregateste, informeaza www.fcrapid.ro.

Dupa antrenamentul din aceasta dimineata, colegii, antrenorul Mircea Rednic si directorul tehnic Nicolae Manea l-au sarbatorit pe fundasul giuleștean, în cinstea caruia au ciocnit câte un pahar cu sampanie.




Vineri, 16.11.2007 00:45

"Garrincha" din Giulești

Cesinha, ca și fostul star al Braziliei, are un defect din naștere care îl ajută la driblinguri. Tehnica lui Cesinha i-a cucerit pe giuleșteni. Pe rapidisti.ro, suporterii au votat cei mai buni oameni de atac ai lui Mircea Rednic și îl consideră pe Cesar "de departe numărul 1. Dacă ar avea un plus de viteză, ar fi printre primii în Europa!". Faptul că brazilianul din Grant nu accelerează foarte bine cu mingea la picior are o explicație medicală: fotbalistul suferă de platfus! Altfel spus, are talpa piciorului plată, fără scobitură.

Un personaj din anturajul alb-vișiniilor a explicat ce consecințe are malformația pe care o are jucătorul de 27 de ani: "Din cauza platfusului, Cesinha are un stil de alergare ciudat, dar asta îl ajută foarte mult la driblinguri. În schimb, el nu-și poate folosi decît maximum 80 la sută din viteza pe care ar putea s-o aibă. Din păcate, nu l-a ajutat nimeni. Dacă ar fi folosit talonete de la 10-12 ani, acum ar fi fost un miracol ca viteză! Oricum, el merită tot respectul pentru efortul pe care-l face, deoarece platfusul solicită enorm musculatura și trage de el ca să joace la un nivel înalt".

Folosirea unui defect din naștere ca atu pentru a-și depăși adversarii îl aseamănă pe "Sisi" cu Garrincha, un fotbalist legendar al Braziliei din anii '60, care avea piciorul stîng mai scurt cu 6 centimetri decît dreptul.

Tamandare sau Perjă?
Vasile Maftei este suspendat pentru meciul cu UTA din etapa viitoare, după ce a luat al patrulea cartonaș galben la derby-ul cu Dinamo. În aceste condiții, Rednic are două variante pentru compartimentul defensiv. Îl poate introduce pe Tamandare (foto) pe partea dreaptă, urmînd ca Săpunaru să joace în locul lui Maftei, sau să apeleze la Perjă ca fundaș de marcaj. Ultima dată cînd a trebuit să îl scoată pe Maftei din teren din cauza unei accidentări la spate, la meciul cu Pandurii, Rednic l-a preferat pe Tamandare.

Supărat
Cristi Săpunaru este foarte supărat că a ratat echipa națională. Fundașul rapidist era pe lista celor convocați de Pițurcă pentru "dubla" cu Bulgaria și Albania, dar accidentarea de la derby-ul cu Dinamo l-a făcut să rateze prima acțiune de acest fel din viața sa. "Vă dați seama, parcă a căzut cerul pe mine. Ajunsesem și eu la , visul oricărui fotbalist. În privința accidentării, cred că mi s-a blocat spatele din cauza terenului, la o mișcare am simțit cum mi se contractă mușchii", a mărturisit fundașul rapidist.

Le dă stadionul!
Stadionul Giulești va fi al Rapidului. "Am stabilit cu reprezentanții clubului condițiile de concesionare: suma minimă a investițiilor pe care trebuie să le facă clubul va fi de 3 milioane de euro, iar concesiunea se va încheia pe 15-20 de ani", a declarat Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.


Joi, 15.11.2007 00:46

La rivali?

E vorba despre Mugurel Buga, pe care "cîinii" l-ar lua alături de Răzvan Lucescu. Conducerea din Ștefan cel Mare insistă pentru antrenorul Brașovului și surse autorizate susțin că tehnicianul "stegarilor" le-a sugerat, într-o discuție, șefilor dinamoviști că dacă va accepta să-i antreneze pe roș-albi și-l dorește pe "Pele".

Buga ar fi adus de actuala campioană și în contextul în care "cîinii" caută un atacant care să-l înlocuiască pe Claudiu Niculescu, aflat aproape de un transfer în Țările Arabe. Mugurel e favoritul lui Lucescu junior, care a mizat pe el în cei trei ani în care a antrenat în Grant, dar a ajuns în dizgrație la Rapid în acest moment. Buga a fost integralist doar de patru ori în cele 14 etape disputate de giuleșteni în Liga I, iar duminica trecută n-a jucat nici un minut în derby-ul cu Dinamo. Nici fanii nu-l mai apreciază. Într-un sondaj efectuat pe www.rapidisti.ro, "Pele" e considerat al patrulea atacant, după Mazilu, Burdujan și Boya, în opțiunile suporterilor.

14 goluri are Buga în cupele europene, fiind golgeterul all-time al Rapidului


Joi, 15.11.2007 00:45

Îl apără

Copos nu crede că Bozovici e un jucător-problemă: "A picat aiurea în scandaluri". Vladimir Bozovici a fost implicat pentru a doua oară într-un interval relativ scurt în scandaluri. După meciul cu Nurnberg, pe 4 octombrie, a fost prins dimineața în bar cu Boya. Acum, incidentul cu poliția. Cu toate acestea, George Copos îi ia apărarea și nu vrea ca muntenegreanul să fie etichetat drept producător de necazuri: "Este un băiat senzațional, iar ceea ce a pățit a fost absolut de conjunctură".

Patronul spune că a descoperit cu două zile în urmă o nouă latură a caracterului lui Bozovici, la aniversarea acestuia: "Este un tip foarte sensibil. Foarte educat, cu mult bun-simț. Băiatul ăla, care nu are frică de nimic în teren, era emoționat ca o fată cînd ne-am dus cu tortul la Pro Rapid, se înroșise tot". Copos spune că Bozovici l-a impresionat și mai tare seara, cînd i-a mai trimis un SMS de mulțumire. În ciuda impresiei produse asupra finanțatorului, Bozovici și Săpunaru au fost amendați de club cu cîte 1.500 de euro pentru incidentele cu poliția, din noaptea de după meciul cu Dinamo.




Joi, 15 Noiembrie 2007 | 16:25

Mugurel Buga: "Am să-l sun pe Răzvan Lucescu să văd dacă știe ceva despre un eventual transfer al meu"

Mugurel Buga nu știe încă nimic despre un eventual transfer al său în Ștefan cel Mare. Rapidistul spune că nu vrea să părăseasca Giuleștiul, dar nici nu va sta dacă nu mai este dorit. "Pele" a ținut să precizeze că dacă va fi să plece de la Rapid, ar vrea să se transfere în străinătate:

"Eu nu știu nimic. Am citit și eu și colegii mei rîdeau de mine. Am văzut și eu că sînt dat ba la Steaua, ba la Dinamo. Aștept pauza de iarnă să văd ce decizie se va lua în privința lotului. Dacă nu mai au nevoie de mine, voi pleca, nu voi sta cu forța. Nu am mai vorbit de ceva devreme cu Răzvan Lucescu, dar acum chiar am să-l sun să văd dacă știe ceva în privința asta. Eu nu vreau să plec de la Rapid, dar, dacă e să plec, prefer să o fac afară", a spus Buga pentru Fanatik.

Mugurel Buga explică de ce n-a evoluat în derby-ul cu Dinamo:
"Am avut o indigestie puternică"


Mugurel Buga nu a evoluat nici un minut în derby-ul cu Dinamo. Fotbalistul giuleștean explică de ce crede că nu a fost introdus pe teren și afirmă că are o relație foarte bună cu antrenorul Mircea Rednic:

"Mă înțeleg foarte bine cu Mircea Rednic. Am fost titular mereu de cînd a venit dînsul la echipă. Cu Dinamo așa a văzut el echipa. Oricum, am acuzat în ziua meciului o indigestie puternică și cred că s-a gîndit și la asta", a declarat Buga pentru Fanatik.


Joi, 15 Noiembrie 2007 | 16:20

"Pina in vara avem stadion de trei stele. Asta e prima faza"

George Copos explica ce va face la stadion, dupa ce Ludovic Orban a confirmat concesionarea.

"Ludovic Orban este al naibii de rau! Nu am mai spus-o pina acum, dar am negociat la singe cu el timp de 7 luni", a povestit George Copos. Patronul Rapidului spune ca nimeni din minister nu intelegea de ce nu mai sint acum valabile estimarile facute acum 7 luni: "Pretul la materiale era altul, starea de degradare se modificase, iar eu trebuia sa ii fac sa inteleaga. A fost greu, bine ca am izbutit!". Copos crede ca actele vor fi semnate in luna decembrie. "Vom termina lucrarile mai repede decit cred multi. Noi am facut deja mult, am investit sute de mii de euro. De acum putem lucra prin interior, astfel incit pina in vara sa avem un stadion de trei stele. Aceasta e doar prima faza a refacerii, e mult de munca", a mai spus Copos. Proiectu de refacere a arenei din Giulesti cuprinde, printre altele, demolarea peluzei dinspre teatru si refacerea ei pe structura moderna. In acest timp, vestiarele se vor muta la cealalta peluza.


Joi, 15 Noiembrie 2007 | 14:05

Lazăr și Săpunaru s-au antrenat separat

Cele două "victime" ale derby-ului cu Dinamo, Costin Lazăr și Cristi Săpunaru s-au pregătit separat la antrenamentul efectuat în această dimineață

Mijlocașul rapidist a forțat cu Dinamo, deși era incomplet refăcut, și s-a ales cu o contractură la gamba dreaptă, dar va fi recuperat pînă la meciul cu UT Arad, programat peste 2 săptămîni. Săpunaru, care a avut probleme la spate la partida cu cîinii, ratînd astfel și convocarea la națională pentru meciurile cu Bulgaria si Albania, s-a antrenat și el separat, dar, la fel, va fi apt pentru partida cu arădenii.

Lucian Burdujan a reluat pregătirile încă de ieri, după ce a fost lovit la antrenamentul de vinerea trecută, neputînd astfel evolua în meciul cu Dinamo.

Mircea Rednic a condus astăzi penultimul antrenament din această săptămînă, "Puriul" lăsîndu-i liberi pe jucători în weekend, pentru a se odihni. Lotul se va reuni abia luni.


Joi, 15 Noiembrie 2007 | 13:20

Rapid II joacă mîine fără Răduță, Pistol și Păun

Echipa a doua a Rapidului întîlnește mîine formația CONPET Ploiesti, în deplasare, în cadrul etapei a 15-a din Liga a treia. Giuleștenii se află înaintea acestei partide pe locul 5 în Seria a treia, cu 28 de puncte acumulate, la 9 puncte distanță de primul loc, ocupat de CSM Ploiești.

Adversara de mîine a micilor rapidiști ocupă poziția a 8-a (22 de puncte).

Florin Motroc nu va putea conta pe trei dintre jucătorii de bază, aflați și în vederile primei echipe: Lucian Răduță, Pistol și Păun. Primii doi au primit cartonașul roșu în meciul trecut, cu Tricolorul Breaza,pierdut de alb-vișinii cu 0-2, în timp ce Păun a acumulat 4 cartonașe galbene. În schimb, revine Ionuț Dobroiu, care era incert, după accidentarea suferită în urmă cu cîteva zile.


Miercuri, 14 Noiembrie 2007 | 19:10

Maftei nu joacă la Arad

Rednic nu va conta în meciul cu UTA pe căpitanul Maftei, suspendat.

Giuleștenii vor juca duminică, 25 noiembrie, la Arad, fără Vasile Maftei, care a acumulat patru cartonașe galbene. Căpitanul alb-vișiniilor a fost avertizat în derby-ul cu Dinamo, așa că Rednic va trebui să se descurce fără el în Banat. Locul lui Maftei din centrul defensivei va fi luat de către Cristian Săpunaru, în vreme ce brazilianul Tamandare (26 de ani) va fi folosit pe partea dreaptă a apărării.


Miercuri, 14 Noiembrie 2007 | 15:21

Săpunaru și Bozovici, amendați

Cei doi fotbaliști implicați în scandalul cu poliția au fost amendați cu cîte 1.500 de euro

Cristi Săpunaru și Vladimir Bozovici au primit, totuși, amendă pentru incidentul cu polițiștii, consumat în noaptea de după meciul cu Dinamo. Deși, oficial, conducerea clubului și George Copos i-au apărat, ei au fost sancționați pentru că au implicat numele clubului într-un nou scandal.

Jucătorii rapidiști fuseseră reținuți de polițiști luni dimineața, în jurul orei 5:00, după ce șoferul lui Bozovici, Nikola Vujovici, trecuse pe roșu. S-a iscat un scandal în care polițiștii susțin că Săpunaru i-a înjurat, drept pentru care toți au fost duși la Secția 14 și amendați cu cîte 200 RON pentru perturbarea linștii publice.


Miercuri, 14 Noiembrie 2007 | 9:47

La mulți ani, Dănuț Perjă!

 

Rapidistul Dănuț Perjă împlinește astăzi 33 de ani. Născut la Verești, în județul Suceava, fundașul giuleștean a fost transferat în Giulești în 2001, fiind unul dintre "veteranii" Rapidului.





Miercuri, 14 Noiembrie 2007

BILETELE DE INTRARE LA JOCUL ROMÂNIA - ALBANIA

Luni, 19 noiembrie,
se pun în vânzare

Biletele de intrare la jocul Romania - Albania, programat in ziua de 21 noiembrie a.c., de la ora 18.00, pe stadionul "National-Lia Manoliu" din Bucuresti, in cadrul ultimei etape a preliminariilor EURO 2008, vor fi puse in vanzare luni, 19 noiembrie a.c., la ora 10.00, la casele de bilete ale stadioanelor "National-Lia Manoliu", "Dinamo", "Steaua" si "Giulesti-Valentin Stanescu", toate din Bucuresti.

Peluza I va fi inchisa in totalitate. In ceea ce priveste sectoarele 29 si 30 ale Peluzei a II-a, acestea vor fi rezervate exclusiv copiilor in varsta de pana la 16 ani si pensionarilor, acestia urmand sa aiba acces GRATUIT, pe baza carnetului de elev sau, respectiv, a talonului de pensie.

Casele de bilete vor fi deschise zilnic (inclusiv in ziua jocului), intre orele 10.00-16.00. In afara biletelor puse in vanzare la stadionul "National-Lia Manoliu", au mai fost repartizate urmatoarele cantitati: 3.000 de bilete la Tribuna I la stadionul "Steaua", 3.000 de bilete la Tribuna a II-a la stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu" si 3.000 de bilete la Peluza a II-a la stadionul "Dinamo".

Biletele vor mai putea fi achizitionate online, pe site-urile http://www.biletefotbalonline.ro/ si http://www.bilete.ro/.

Cat despre preturile biletelor (diferenta fata de preturile de pana acum urmand sa fie suportata de sponsorii nostri oficiali), ele sunt urmatoarele:

TRIBUNA 0 - 50 lei
TRIBUNA I SI TRIBUNA A II-A - 20 lei
PELUZA A II-A - 10 lei


O mare parte a veniturilor realizate in urma vanzarii biletelor va fi directionata in scopuri caritabile.














Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...