actualizat Duminică 28 octombrie 2007 ora 1:15
 

REVISTA PRESEI 28 octombrie 2007

    TITLURILE ZILEI
  • Dănut Coman: "Ne vom îndeplini obiectivele"
  • Rapid-CFR Cluj / Andone lasă acasă 9 jucători!
  • "Va fi un meci spectaculos"
  • Tiberiu Lajos arbitrează Rapid-CFR Cluj
  • Rednic, la primul meci în Giulești în actualul mandat
  • Rednic plusează la prime de la el


Sâmbătă 27 octombrie 2007 | 18:49:00

Dănut Coman: "Ne vom îndeplini obiectivele"

Reporter: Cat se poate de sincer, unde ti-ai dori sa-ti inchei cariera?

Danut Coman: Cu siguranta la una dintre cele doua echipe ale mele de suflet : Rapid sau FC Arges.


Fanii ti-au luat cu asalt website-ul , care de curand a implinit un anisor. Ne promiti ca vei contribui din ce in ce mai mult la imaginea ta in acest spatiu virtual?
Danut Coman: Bineinteles ca va promit acest lucru pentru ca in principiu meritul va apartine.


Sa ne facem si planuri de viitor.
Reprezinta pentru tine Campionatul European o tinta ?
Danut Coman: Imi doresc foarte mult sa ajung sa joc pentru reprezentativa tarii mele la Campionatul European. Sper ca pana atunci sa raman sanatos.


De-a lungul ultimei perioade, cand s-au anuntat convocarile pentru nationala suporterii rapidisti mereu au acuzat ca se produce o nedreptate prin titularizarea lui Lobont? Ai ceva sa le transmiti?
Danut Coman: Eu le multumesc tuturor pentru aprecieri si le transmit ca voi face tot posibilul sa apar titular si la echipa nationala, in cazul in care selectionerul ma va convoca.


Crezi ca antrenorul Rednic va reusi sa lupte pe cele 2 fronturi - campionat si cupa?
Danut Coman: Sunt sigur ca ne vom indeplini obiectivele. Va fi greu, dar avem o echipa foarte buna.

Sâmbătă 27 octombrie 2007 | 17:39:00

Fanii giuleștenii îi susțin pe timișoreni

În această seară, de la ora 20.30, în Ștefan cel Mare se dispută partida Dinamo-Politehnica Timișoara. Fanii viola vor fi susținuți de prietenii din Giulești, cunoscută fiind înfrățirea dintre cele două galerii.
De fiecare dată, în ultimii ani, la deplasările în București pentru partidele cu Steaua sau Dinamo, fanii giuleșteni au fost alături de prietenii din Timișoara.


Sâmbătă 27 octombrie 2007 | 17:32:00

Rapid-CFR Cluj / Andone lasă acasă 9 jucători!

CFR Cluj va deplasa la București, pentru partida de duminică seara, cu Rapid, un lot din care nu vor face parte nouă jucători. Ioan Andone a decis să nu îi includă în lot pentru meciul cu giuleștenii pe următorii:
Țurcaș, Fredy, Amoreirinha, Canales, Mojica, Mărginean și Oliveira. De asemenea, Anca și Ogbona nu vor face deplasarea la București pentru meciul cu alb-vișiniii pentru că sînt accidentați.


Sâmbătă 27 octombrie 2007 | 16:47:00

Rapid-CFR Cluj / Ioan Andone: "Va fi un meci spectaculos"

Ioan Andone mizează pe o victorie a echipei sale în partida din Giulești, cu Rapid. Antrenorul CFR-ului vrea ca echipa sa să continue seria rezultatelor bune,
avertizîndu-i pe giuleșteni că nu vine în Giulești pentru a juca defensiv:
"Dorim să continuăm seria rezultatelor pozitive și să ne întoarcem cu o victorie. În meciul cu Rapid va fi extrem de dificil, dar zic eu că va fi un meci spectaculos. Să sperăm că cel mai bun va învinge. Nu am nici o strategie să mă apăr în Giulești. Mergem să cîștigăm, pentru că trebuie să terminăm campionatul pe primul loc", a spus antrenorul formației CFR Cluj. sursa: NewsIn


Sâmbătă 27 octombrie 2007 | 12:10:00

Tiberiu Lajos arbitrează Rapid-CFR Cluj

Partida Rapid-CFR Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 20.30 și va fi transmisă în direct la Kanal D, va fi arbitrată la centru de Tiberiu Lajos (Timișoara).
Lajos va fi ajutat la cele două tușe de Cristian Nica (Ploiești) și Daniel Burloiu (Galați). Rezervă de arbitru a fost desemnat Alexandru Tudor.
Observatorii partidei sînt: Florin Halagian și Constantin Ștefan (ambii din București).


Vinei 26 octombrie 2007 | 11:01:00

Rednic, la primul meci în Giulești în actualul mandat

Mircea Rednic se va afla pentru prima dată de la preluarea Rapidului pe banca tehnică de pe stadionul "Giulești-Valentin Stănescu". După ce în etapa trecută "Puriul" a redebutat ca antrenor al alb-vișiniilor în meciul cu Politehnica Iași, din deplasare, cîștigat cu 2-0, Rednic se va afla față în față cu publicul giuleștean. Rămîne de văzut dacă pătimașii fani ai Rapidului îl vor accepta pe Rednic sau îl vor trata ca la meciurile de la Titu și Iași, cînd i-au cerut să plece, protestînd vehement și la adresa conducerii, principalii vizați fiind Copos și Zotta.




Duminică 28 octombrie 2007 | 00:48:00

Îi premiază

Rednic plusează la prime de la el, jucătorii sînt încîntați de antrenor, iar galeria nu mai pare atît de înverșunată. Mircea Rednic i-a cîștigat de partea sa pe fotbaliștii giuleșteni. După ce la început ei priviseră cu oarecare rezervă numirea lui, acum sînt de-a dreptul fascinați.

"Face antrenamente extrem de interesante și e foarte instruit. Are o grămadă de cărți și referate, e la curent cu tot ce se face în Europa", povestesc alb-vișiniii. "Puriul" i-a impresionat apelînd la o strategie de care s-a folosit și în precedentele mandate la Rapid: plusează la prime din propriul buzunar. Sumele nu sînt mari, dar gestul îi impresionează pe elevii săi: "Îl simțim alături de noi". La partida de astăzi, alături de recompensa de 2.000 de euro prevăzută în Regulamentul de Ordine Interioară pentru o eventuală victorie, Rednic dă încă 200 de euro de om de la el.

Nici galeria nu mai este atît de înverșunată la adresa sa. Astăzi, la primul meci în Giulești din noul mandat, antrenorul nu va fi fluierat de cum va intra pe teren, fanii din peluză spunînd că vor să vadă reacția întregului stadion. "Așteptăm să vedem cum e primit și apoi vom vedea ce facem", au spus suporterii din galerie.

Buga rezervă?
Mugurel Buga nu va fi titular în meciul din această seară. Fotbalistul rapidist s-a antrenat ieri cot la cot cu ceilalți jucători, dar este prima ședință de pregătire din această săptămînă pe care o face integral și în care lovește mingea. Astfel încît Mircea Rednic nu va conta pe el din primul minut și se va decide înainte de meci dacă îl trece pe foaia de joc ca rezervă sau îl lasă în tribună.

"Nu ne apărăm"
Ioan Andone speculează din plin faptul că vine în Giulești din postura de lider al clasamentului. "Nici nu mă gîndesc că venim să ne apărăm. Vrem să cîștigăm și să ne consolidăm prezența pe locul 1. Sper să fie un meci spectaculos, deși partida va fi dificilă. Venim după o serie de rezultate bune și o victorie ar confirma acest lucru", a mai comentat Andone.

"Mircea Rednic, am mai spus-o, e unul dintre cei mai performanți antrenori din istoria clubului nostru"

George Copos

250.000 de euro pe an este salariul lui Rednic la Rapid






Duminică 28 octombrie 2007

"SA JUCAM CU INIMA!"

Rapidistul este constient de valoarea adversarului si îsi îndeamna colegii sa evolueze si cu sufletul pentru a câstiga partida din aceasta seara.

Capitanul alb-visiniilor doreste sa-si ia revansa în fata ardelenilor, dupa ce Rapidul a pierdut la Cluj, în primavara.

Vasile, ardelenii au scos maximum de puncte în deplasare pâna acum si au declarat ca nu vor sa se opreasca aici...

Eu spun sa nu fie atât de siguri ca vor câstiga si în Giulesti. Va fi un meci greu, între doua echipe care nu au cunoscut înfrângerea pâna acum. Sper ca în aceasta seara noi sa ramânem singura echipa neînfrânta. Pe lânga daruire, ceea ce înseamna sa jucam cu inima si cu sufletul, trebuie sa obtinem o victorie care sa ne ajute sa ne îndeplinim obiectivul: câstigarea campionatului si participarea în Liga Campionilor.

A fost o saptamâna încarcata, plina de declaratii acide de-o parte si de alta.

Pe noi ne intereseaza mai putin vorbele dinaintea partidelor. Spre exemplu, afirmatia tehnicianului Ioan Andone despre Marius Constantin, cum ca ar fi un gafeur, cred ca a fost facuta pentru a-si motiva propriii elevi, nicidecum pentru a pune la îndoiala valoarea lui Marius. El este un jucator de nationala, cu foarte multe calitati.

Va fi un test si pentru Rednic...

Domnul Rednic a început o munca la Rapid si trebuie lasat sa-si duca treaba pâna la capat. Oricum, eu sper ca suporterii sa ne încurajeze, deoarece vom avea un meci extrem de greu, iar aportul lor va fi decisiv. Nu cred ca vor avea timp sa conteste antrenorul.

Tu ai venit la Rapid de la Scoala de Fotbal "Nicolae Dobrin". Tocmai cel care te-a lansat în fotbalul mare nu mai este acum printre noi.

Când am aflat vestea, parca mi-a cazut ceva în cap. Nici acum nu prea realizez ce se întâmpla. Nea Gicu mi-a fost antrenor vreme de patru ani, timp în care am învatat multe de la dânsul. Fotbalul românesc este mult mai sarac prin disparitia sa. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace!


Sâmbătă 27 octombrie 2007

MURESAN: "CONSTANTIN VA INDREPTA PE TEREN DECIZIA COMISIEI"

Presedintele celor de la CFR Cluj a comentat, vineri, decizia Comisiei de Disciplina a FRF, de a nu-l suspenda pe fundasul rapidist, Marius Constantin, pentru incidentul de la Iasi, cand l-a lovit pe coechipierul sau Emil Dica.

"Marius Constantin nu a fost până la urmă suspendat, dar presimt că va încerca să îndrepte pe teren decizia Comisiei de Disciplină. Pe jucatorii nostri nu ii afecteaza aceste conflicte, ei sunt imuni" a declarat Muresan care a si pronosticat ca mijlocasul Culio va aduce victoria echipei sale in disputa cu Rapid."Pe Culio îl simt acum în mare formă si cred că va marca. Am mare încredere în el" a declarat increzator Muresan














Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...