RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
                   


        REVISTA PRESEI 10 | 11 septembrie 2007

TITLURILE ZILEI

VADIM SCHIMBA LEGEA!
Am trimis o adresa oficiala clubului din Ghencea prin care am solicitat bilete pentru suporterii nostri la derby-ul de duminica. Noi am cerut sa ni se acorde cinci la suta din capacitatea stadionului, atit cit prevede regulamentul. Asteptam sa vedem cite vom primi
4.000 DE EURO PRIMA DACA INVING IN GHENCEA!


VADIM SCHIMBA LEGEA!

Luni 10 Septembrie 2007
Senatorul PRM va opri proiectul legislativ privind combatarea violentei în sport.
El l-a certat pe Dragomir

Dupa ce suporterii au protestat vehement împotriva actualului proiect al legii privind combaterea violentei în sport, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a aratat si el deranjat de actuala forma.

Seful PRM a spus ca nu stia detaliile legii initiate de Dumitru Dragomir, deputat PRM, si a luat imediat pozitie, spunând ca va întoarce legea pentru modificarea ei. "Este absurd sa nu lasi suporterii la stadion cu bannere sau cu steaguri. Pai asta reprezinta identitatea galeriilor, cum sa interzici asa ceva?! Vom face un amendament si vom schimba toate paragrafele absurde din acest proiect de lege", a spus Vadim Tudor. "Obiect contondent poate fi orice, nu numai batul de la un drapel. Si celularul, si pantoful sau catarama de la curea. Doar n-o sa dezbracam suporterii sau sa le luam pantofii, nu?", a mai spus revoltat presedintele PRM.

Corneliu Vadim Tudor a precizat ca nici paragraful cu interzicerea sau cu sanctionarea pentru scandari împotriva oficialilor nu este în regula. "E dreptul oricarui suporter sa fie împotriva cui vrea sau sa scandeze ce vrea. Fireste, nu trivialitati, dar nici nu poti oprima dreptul la opinie. Pai, ce, oficialii sau conducatorii sunt alta categorie de cetateni, ei n-au voie sa fie criticati?", a mai spus Vadim, decis sa-l certe pe Dumitru Dragomir. "O sa-l trag eu de urechi pe Mitica daca nu-si baga mintile în cap. Parlamentul nu face legi pentru un singur om sau pentru protejarea conducatorilor din fotbal", a încheiat senatorul


4.000 DE EURO!



Luni 10 Septembrie 2007
George Copos este dispus sa plateasca o prima consistenta în cazul în care Rapid va câstiga împotriva Stelei.

Startul bun de sezon al echipei l-a multumit pe George Copos, acesta fiind sigur ca Rapid nu va pierde în Ghencea. Patronul vrea sa rasplateasca o victorie a giulestenilor cu o suma consistenta.

Pentru jocul cu Steaua, rapidistii au promisa din partea conducerii administrative o prima de 4.000 de euro în cazul în care vor câstiga în Ghencea. "Daca vor lua cele trei puncte în partida cu Steaua, jucatorii vor fi rasplatiti pe masura, la Rapid se plateste numai performanta", a declarat George Copos.

Bossul din Giulesti a surprins pe toata lumea cu comportamentul sau din ultima perioada. Anul trecut, el a criticat, în dese rânduri, echipa si conducerea tehnica si a fost tot timpul nemultumit, chiar si în momentele în care Rapid câstiga la scor! In noul sezon, Copos este mult mai aproape de echipa, dovada ca la Rapid nu exista în acest moment restante fata de fotbalisti, lucru care nu s-a mai întâmplat de mult timp.

Imparte laude în stânga si-n dreapta

Dupa amicalul cu Panionios, câstigat de Rapid cu 2-1, patronul George Copos a analizat prestatia fotbalistilor care au fost testati de Bergodi, acestia jucând mai putin în acest campionat

Tamandare:"Mi-a placut foarte mult cum a evoluat, în special pe postul de fundas stânga. A avut câteva actiuni foarte bune."

Perja:"A intrat foarte bine, este o solutie pentru jocul de la Nürnberg. Am mare încredere în el pentru ca este un fotbalist experimentat."

Boya:"S-a miscat bine si ma bucur foarte mult ca a reusit sa marcheze primul gol pentru Rapid. Sunt sigur ca în scurt timp va deveni unul dintre mai buni atacanti din campionat pentru ca are evidente calitati fizice si tehnice. Este un real câstig."

Dobroiu:"Este un jucator de mare viitor, cred ca în scurt timp va deveni unul dintre cei mai buni fotbalisti din România".

Ionut Stancu:"Ma bucur foarte mult ca a revenit dupa accidentare si am mare încredere în el.




Constantin Zotta: "Nu mi s-ar părea normal ca Bergodi să fie suspendat"
Luni 10 septembrie 2007 14:45:00

In aceasta saptamina, tehnicianul “alb-visiniilor”, Cristiano Bergodi, va fi judecat de Comisia de Disciplina pentru comportamentul sau de la partida cu U Craiova, la care tehnicianul a patruns la un moment dat pe suprafata de joc.
Directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, a declarat ca nu i se pare normal ca Bergodi sa vada derby-ul cu Steaua din tribuna si ca asteapta sa vada ce a scris arbitrul in raport:
“Nu mi s-ar parea normal ca Bergodi sa fie suspendat. Inca nu stiu ce a scris arbitrul in raport, voi vedea la momentul respectiv”, a incheiat Zotta.
sursa: Fanatik


Romeo Stancu:
"Eu îmi doresc să rămân la Rapid, dar nu am primit o ofertă concretă, pe hârtie"
Luni 10 septembrie 2007 14:30:00

Referitor la informaţia conform căreia conducerea clubului îi va prelungi contractul pe încă trei ani, Romeo Stancu a spus că își dorește să continue la Rapid, însă nu a primit încă o nouă ofertă:

"Nu ştiu nimic de aşa ceva, nu am vorbit nimic cu cei din conducere despre prelungirea înţelegerii. Eu îmi doresc să rămân la Rapid, dar nu am primit o ofertă concretă, pe hârtie. După meciul cu Dinamo mi s-a spus că sunt dorit în continuare la club, dar nu am primit o nouă ofertă".
sursa: NewsIn

Romeo Stancu: "Nu Dică e pericolul numărul unu"
Luni 10 septembrie 2007 13:48:00

Romeo Stancu nu se teme de Nicolae Dică, proaspăt lăudat de oficialii lui FC Sevilla și de antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi:

"Nu Dică e pericolul numărul unu. Steaua e o echipă puternică şi nu stă într-un fotbalist. Nu ştiu dacă erau mai puternici pe vremea lui Olăroiu sau acum, când antrenor e Gică Hagi".

Partida Steaua-Rapid, contând pentru etapa a 7-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:30 şi va fi transmisă de Kanal D.
sursa: NewsIn


Romeo Stancu: "Atuul nostru în faţa Stelei e că zâzania nu şi-a făcut loc la noi"
Luni 10 septembrie 2007 13:37:00

Mijlocaşul Rapidului, Romeo Stancu, a declarat, luni, pentru NewsIn, că o victorie contra Stelei ar da un moral bun echipei sale pentru partida cu Nurnberg, din Cupa UEFA, şi că atuul giuleştenilor în derby-ul de duminică este liniştea din cadrul lotului.

"Atuul nostru în faţa Stelei e că zâzania nu şi-a făcut loc la noi, că avem un grup unit şi că nu avem presiune. Ne dorim foarte mult cele trei puncte, pentru că o victorie în Ghencea ne-ar ajuta foarte mult la Nurnberg, unde am merge cu un alt moral. Totuşi, meciul cu Nurnberg este mult mai greu decât cel cu Steaua, pentru că este vorba de o calificare. Noi ne dorim să le batem pe amândouă", a declarat Romeo Stancu.
sursa: NewsIn


Cristiano Bergodi:
"Nicolae Dică este pericolul numărul unu, dar și noi avem jucători mari"
9 septembrie 2007 19:37:00

Tehnicianul alb-vișiniilor, Cristiano Bergodi, a declarat că partida cu Steaua, din etapa a VII-a a Ligii I, va fi una echilibrată, fără vreo favorită certă:
“Știu că pentru suporterii rapidiști reprezintă mult acest meci. Va fi unul greu, dar cred că jucătorii mei se gîndesc deja la această partidă. Va fi o partidă echilibrată, între două echipe bune, care se luptă pentru campionat. Este greu să vorbim acum despre cine este favorită, cine are prima șansă în acest meci. Șansele sînt egale, 50 – 50”, a spus Bergodi.

Întrebat care este cel mai periculos jucător al Stelei și dacă este un avantaj pentru formația sa că Mirel Rădoi, căpitanul roș-albaștrilor, nu va evolua în Ghencea, Bergodi a declarat:
“Dică este pericolul numărul unu, dar și noi avem jucători mari, în care am mare încredere. Rădoi este un mare fotbalist, dar Steaua nu stă în Mirel Rădoi. Steaua este un grup, un colectiv”.
sursa: Fanatik


 




Romeo Stancu vrea să plece

Luni 10 septembrie 2007
Romeo Stancu simte că nu mai este dorit la Rapid și ar vrea să plece.

Mijlocașul e dezamăgit de cum a fost tratat de conducerea clubului cînd s-a pus problema prelungirii contractului, scadent în vara lui 2008. "Mi s-a propus să semnez pe încă trei ani, cu același salariu. Așadar, eu nu însemn nimic în plus pentru oamenii ăștia, nu am progresat cu nimic față de cînd am venit, nu am făcut nimic pentru Rapid?", se întreabă Stancu. El mai adaugă: "Măcar să îmi fi pus o mie de euro în plus la contract, era ceva. Simțeam și eu că mă apreciază un milimetru în plus".

Stancu intră din ce în ce mai rar în planurile tactice ale lui Bergodi, la ultimele două partide oficiale, cele cu Poli Timișoara și cu U Craiova, nefiind inclus nici măcar în lot. Antrenorul e nemulțumit de mijlocașul în vîrstă de 29 de ani, pe care îl consideră prea lent în execuții. În plus, Stancu a făcut o greșeală care l-a iritat pe Bergodi: la meciul cu Gloria a pierdut mingea la centru și Rapid a fost egalată, 2-2.


Copos l-a lasat cu gura căscată pe Bergodi

Luni 10 septembrie 2007
Cristiano Bergodi a făcut cunoștință cu latura imprevizibilă a patronului său.

În pauza amicalului cu cu Panionios, Copos i-a cerut imperativ să cîștige meciul. "Trebuie neapărat, e obligatoriu! Pentru moral, pentru imagine. Altfel cum să anunțăm că mergem în Ghencea să cîștigăm?", a cerut patronul. Asta după ce, cu cîteva zile înainte, îi spusese lui Bergodi că nu îl interesează rezultatul cu grecii, ci doar pregătirea formulei de echipă pentru confruntarea cu Nurnberg. Cei doi ieșiseră la masă în cursul săptămînii trecute și făcuseră planul de bătaie.

La pauza meciului cu Panionios scorul era 0-0. Copos a coborît la vestiare și a discutat cu Bergodi și cu jucătorii. După plecarea sa, antrenorul a rămas cu gura căscată, mut de uimire. "Bine, dar dacă știam că jucăm la rezultat făceam altfel echipa. Așa, am început cu o formulă care să dea șansă și celor care au jucat mai puțin pînă acum", le-a spus Bergodi surprins colaboratorilor săi. Imediat după pauză, el a făcut mai multe schimbări, iar Rapid a marcat de două ori, prin Cesinha și Boya, asigurîndu-și victoria.

Interesați de Fernandez
Rapidiștii au fost impresionați sîmbătă de vedeta lui Panionios, Dario Fernandez), argentinianul care a și marcat unicul gol al grecilor. La pauză, în restaurantul VIP, Constantin Zotta a discutat cu oficialii oaspeților, care i-au comunicat prețul lui Fernandez: 750.000 de euro. Zotta crede că afacerea are puțini sorți de izbîndă: "La mijloc avem destui jucători valoroși. Să vedem ce-o fi". Mijlocașul ofensiv ar fi tentat de o venire în Giulești: "Dacă dau banii, cît să fiu eu mulțumit și să se înțeleagă cu Panionios, nu e nici o problemă".





ZOTTA: "AM TRIMIS O ADRESA OFICIALA CELOR DIN GHENCEA PRIN CARE CEREM
SA NI SE ACORDE BILETE PENTRU CINCI LA SUTA DIN CAPACITATEA STADIONULUI"

Autor: Razvan Scarlat, 10-09-2007

Directorul general al "alb-visiniilor", Constantin Zotta, a declarat pentru FANATIK ca, astazi, clubul din Giulesti a trimis o adresa oficiala catre Steaua prin care solicita acordarea de bilete pentru suporterii rapidisti: "Am trimis o adresa oficiala clubului din Ghencea prin care am solicitat bilete pentru suporterii nostri la derby-ul de duminica. Noi am cerut sa ni se acorde cinci la suta din capacitatea stadionului, atit cit prevede regulamentul. Asteptam sa vedem cite vom primi", a spus Zotta. Un calcul simplu arata ca, la capacitatea de 28.000 de locuri a arenei din Ghencea, Rapid ar trebui sa obtina, conform regulamentului, pentru derby-ul de duminica aproximativ 1.400 de tichete.

La partida cu Panionios, patronul giulestenilor, George Copos, a promis fanilor ca pe linga biletele oferite prin reciprocitate de catre Steaua, va incerca sa obtina alte 2.000 de tichete.


ZOTTA : "NU MI S-AR PAREA NORMAL CA BERGODI SA FIE SUSPENDAT"

Autor: Razvan Scarlat, 10-09-2007

In aceasta saptamina, tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, va fi judecat de Comisia de Disciplina pentru comportamentul sau de la partida cu U Craiova, la care tehnicianul a patruns la un moment dat pe suprafata de joc. Contactat de FANATIK, directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, a declarat ca nu i se pare normal ca Bergodi sa vada derby-ul cu Steaua din tribuna si ca asteapta sa vada ce a scris arbitrul in raport: "Nu mi s-ar parea normal ca Bergodi sa fie suspendat. Inca nu stiu ce a scris arbitrul in raport, voi vedea la momentul respectiv", a incheiat Zotta.


RAPID 4.000 DE EURO PRIMA DACA INVING IN GHENCEA!

Autor: FANATIK, 10-09-2007

Startul bun al acestui sezon l-a facut pe patronul giulestenilor, George Copos, sa fie foarte optimist asupra partidei din Ghencea, fiind convins ca formatia sa va cistiga acolo. Astfel, Copos le-a promis jucatorilor antrenati de Cristiano Bergodi o prima de 4.000 de euro in caz ca Rapid va reusi sa invinga duminica marea rivala, Steaua, conform Prosport.

"Daca vor lua cele trei puncte in partida cu Steaua, jucatorii vor fi rasplatiti pe masura, la Rapid se plateste numai performanta", a spus Copos.











Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 



 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...