RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
                   


        REVISTA PRESEI 15 | 16 septembrie 2007
 
FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |



Vineri 14 septembrie 2007

FCM Bacău II - Rapid, în "16"-imile Cupei României

Sorții au decis astăzi ca deținătoarea la zi a trofeului, Rapid, să înfrunte divizionara C FCM Bacău II în "16"-imile Cupei României, meciuri programate pentru ziua de 26 septembrie 2007, pe terenurile primelor echipe:
FC Săcele - CFR Cluj;
FCM Bacău II - Rapid;
Progresul - Dinamo;
FC Brașov - Gloria Bistrița;
FCM Bacău - Steaua;
Concordia Chiajna - Oțelul Galați;
Prefab Modelu - Poli Timișoara;
Mureșul Deva - Politehnica Iași;
ACU Arad - Dacia Mioveni;
Jiul - Farul Constanța;
Tricolorul Breaza - Gloria Buzău;
FC Drobeta Turnu Severin - Ceahlăul;
FC Baia Mare - Unirea Urziceni;
Sănătatea Cluj - UTA;
"U" Cluj - SC Vaslui;
Pandurii - Universitatea Craiova.

Adversara Rapidului a disputat, până în această fază, încă cinci meciuri în actuala ediției a Cupei României, eliminând, în ordine, pe Energia Vulturu (4-2), FC Bârlad (3-2), Laminorul Roman (2-1), Dunărea Galați (1-0) și Delta Tulcea (2-0).

După patru etape disputate în Liga a III-a, FCM Bacău II se află pe locul 6, în seria I, cu 7 puncte adunate din două victorii și o remiză (golaveraj 4-3).


Vineri 14 septembrie 2007

Suporterii români din Germania pot achiziționa bilete doar în ziua jocului de la Nürnberg

Pentru a preîntâmpina unele eventuale incidente între suporteri, conducerea clubului din Nürnberg a luat decizia ca biletele de intrare rezervate românilor stabiliți în Germania să fie comercializate doar în ziua jocului dintre 1.FC Nürnberg și Rapid (20 septembrie 2007), începând cu ora 14:00. Cei care se prezintă la casele de bilete vor primi tichete doar în sectorul 24 al arenei și trebuie să facă dovada, cu acte oficiale, că sunt de naționalitate română.

Reamintim că o cotă importantă din totalul biletelor puse la dispoziția Rapidului se găsește la "fanshop"-ul de la Stadionul Giulești, de unde biletele pot fi procurate până în ziua de 18 septembrie, ora 19:00. Prețul acestora este de 18 euro sau 62 lei.



Duminica 16 septembrie 2007

Daniel Niculae a marcat un gol in meciul Auxerre - Nice

Daniel Niculae a marcat un gol in meciul Auxerre - Nice, meci terminat cu scorul de 2-0.Nico a intrat pe teren in minutul 85, in locul mijlocasului Lesage si a reusit sa marcheze in minutul 93, dupa ce a receptionat o pasa la mijlocul terenului.


 



Duminica 16 Septembrie 2007

'TREBUIE SA FIM CONCENTRATI!'

Dani Coman a prefatat derby-ul din Ghencea.

Dupa ce a întâlnit Germania, alaturi de echipa nationala, Dani Coman are parte de un alt meci de foc, împotriva Stelei.

Interesant este ca la doar câteva zile dupa derby-ul din Ghencea pentru "Robocop" va urma o noua deplasare în Germania, de aceasta data la Nürnberg, în primul tur al Cupei UEFA. "Nu ma sperie ca într-un timp atât de scurt va trebui sa fac fata unor meciuri foarte importante. Am jucat la nationala si a fost o onoare pentru mine sa îmbrac tricoul României. Acum voi evolua contra Stelei, într-o partida deschisa oricarui rezultat. Urmeaza pentru noi jocul din Cupa UEFA si trebuie sa avem concentrare maxima. Fiecare victorie, în Ghencea si la Nürnberg, este importanta pentru moralul nostru. Ne dorim foarte multe în acest sezon si nu trebuie sa clacam", a declarat Coman.

Portarul visiniilor crede ca partida de azi are o încarcatura speciala pentru ambele formatii: "Noi trebuie sa câstigam, chiar daca jucam în Ghencea. Pentru ambele echipe, disputa va fi una de orgoliu. Noi ne vom darui exemplar, pentru ca avem nevoie de puncte si trebuie sa confirmam parcursul bun de la începutul campionatului".

Coman deplânge accidentarile unor fotbalisti importanti din tabara Rapidului: "Costin Lazar nu va juca, este o pierdere mare pentru noi. Mai sunt probleme si cu Sapunaru, înca nu i-au trecut durerile la spate".

Spera sa nu se repete istoria

In returul sezonului trecut, Rapid pierdea în Giulesti în fata Stelei, cu scorul de 3-2. Atunci, tap ispasitor a fost scos Dani Coman, care a fost imediat criticat de George Copos si de suporteri pentru prestatia sa. "Am uitat disputa cu suporterii. Mi-a trecut chiar de-a doua zi. Am gresit si eu în acel meci, nu am avut o zi excelenta. Pentru un jucator este important ca mai exista si alte meciuri. Daca unul a fost mai putin reusit, te revansezi în altul. Nimeni nu este perfect", a punctat portarul giulestenilor.


Duminica 16 Septembrie 2007

COPOS: 'BECALI ESTE UN EXTREMIST!'

"Daca George Copos se duce in tribuna la meciul din Ghencea, poate il bat rapidistii!", a declarat Gigi Becali. George Copos nu s-a lasat nici el mai prejos: "Becali este un extremist, cu purtari extremiste! Poate ca vorbeste de tratamentul de care se bucura el din partea suporterilor. Rapidul este o familie si la bine, si la rau. Becali sa nu uite ca inainte de 90 familia Rapidului striga impotriva regimului Ceausescu. 'Noi l-avem pe Damaskin, voi l-aveti pe Valentin!', asta scandau suporterii nostri la meciurile cu Steaua".

George Copos a vorbit si despre transformarile petrecute in pauza de vara in Giulesti: "Acesta este Rapidul, renaste din propria cenusa. Au fost multe schimbari in vara, dar acesti brazilieni, acesti portughezi, macedoneni, au dus Rapidul în fruntea clasamentului".

Cristiano Bergodi a anuntat in dese randuri ca mai are nevoie de un fundas, insa George Copos nu a reusit sa-i indeplineasca dorinta. "Sunt constient ca mai avem nevoie de intariri in defensiva, dar a trebuit sa investim in stadion. In iarna speram sa rezolvam si aceasta problema"


Sambata 15 Septembrie 2007

SE MAI VAND SI DUMINICA BILETE LA DERBY

Conducerea ros-albastrilor a decis sa puna în vânzare bilete si duminica, pâna sambata fiind vândute 16.400 de bilete, scrie www.steauafc.ro. Desi se anuntase ca în ziua meciului casele de bilete vor fi închise, pentru a-i determina pe suporteri sa vina din timp la stadion, oficialii Stelei au luat decizia de a le oferi o sansa suporterilor  care nu s-au deplasat zilele trecute la stadion pentru a achiziona un tichet de acces la Steaua- Rapid.

Programul caselor de bilete:

Duminica: între orele 9:00 - 14:00

Pretul biletelor:

Fotolii - 100 lei
Tribuna 0 - 60  lei
Tribuna I - 35 lei
Tribuna a II-a - 25 lei
Peluze - 15 lei


Sambata 15 Septembrie 2007

MECIUL A INCEPUT!

Stelistii si rapidistii au pornit duelul declaratiilor.

Razboiul dintre cele doua tabere si-a consumat primele episoade. Argaseala si Becali au încearcat sa agite apele în Giulesti, însa visiniii le-au raspuns imediat.

"Ce înseamna echipa momentului? Cine este calificata în Liga Campionilor? Steaua! Asta este echipa cea mai buna! Mai asteptati doua zile si vom demonstra", spunea ieri presedintele Argaseala. Completat promt si de Becali: "Steaua - Rapid nu este un derby, pentru noi este un simplu meci". "Nu cred ca exista o echipa a momentului în campionat. Rapidistii sa se gândeasca la faptul ca jucam în Ghencea si suntem în Liga Campionilor, nu ne temem de Rapid", a punctat si Adi Ilie.

Rapidistii au raspuns cu aceeasi moneda. "Am înteles ca pentru Steaua nu este un derby. Nici pentru noi", a declarat Manea. Legat de faptul ca stelistii nu au mai reusit sa învinga de multi ani Rapidul în Ghencea, secretarul general al visiniilor a punctat sec: "Nu au mai câstigat de cinci ani, nu o s-o faca nici acum". Si Maldarsanu si-a completat seful: "A vorbit oracolul din Balcesti, Nae Manea. Asa sa se întâmple. Este o rautate din partea celor din Ghencea sa declare ca Steaua - Rapid nu este un derby. Au uitat ca în ultimii ani s-au batut cu noi în meciuri importante".

Nae Manea s-a mai declarat iritat si de faptul ca reprezentantii clubului Steaua au decis ca deasupra sectorului în care se vor afla suporterii rapidisti sa se afle o plasa de protectie. "Nu s-a procedat bine pentru ca suporterii nostri nu s-au batut. Am vazut si eu ca vor fi nu stiu ce custi în Ghencea. Pâna la meciul din retur poate inventam altceva, nu custi", a adaugat Manea.

Ce înseamna echipa momentului? Cine este calificata în Liga Campionilor? Steaua. Asta este echipa cea mai buna.
Valeriu Argaseala, presedinte Steaua

Pentru noi meciul de duminica este unul ca oricare altul. Este vorba doar de nume, ca jucam cu Steaua si nu cu Ceahlaul.
Nae Manea, secretar general Rapid


Sambata 15 Septembrie 2007

VETERANUL MALDA

Maldarasanu ar putea juca duminica în cel de-al saptesprezecelea meci contra Stelei de când evolueaza la Rapid.

Marius Maldarasanu, fotbalistul din linia mediana a Rapidului, se afla la echipa de lânga Podul Grant din 1998, când s-a transferat de la Petrolul Ploiesti.

De atunci, rapidistul a pierdut doar doua partide împotriva ros-albastrilor. Una dintre ele a fost în perioada în care a fost împrumutat la turcii de la Besiktas, iar cea de-a doua partida ratata a fost din cauza unei accidentari, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la un picior. "Se împlinesc aproape zece ani de când joc pentru Rapid si fireste ca am jucat în multe derby-uri cu Steaua. Nu spun ca rezultatul nu este important, dar pentru mine meciul de duminica este unul ca oricare altul. Va fi o partida cu scântei, sunt convins, însa sper ca în tribune sa nu fie probleme. Vom vedea pe teren la sfârsitul celor 90 de minute cine va fi mai bun", a spus fotbalistul în vârsta de 32 de ani.

Rapid
Malda a refuzat sa vorbeasca despre meciul contra celor de la Nürnberg, afirmând ca, momentan, nu se gândeste decât la derby-ul de mâine. "Nu vreau sa spun nimic despre Nürnberg. Doua saptamâni ne-am pregatit pentru partida cu Steaua, iar asta e tot ce conteaza acum", a încheiat veteranul din lotul lui Bergodi.

Sambata 15 Septembrie 2007

MECIUL VIETII

INTERVIU / CRISTIANO BERGODI
Italianul sustine ca derby-ul cu Steaua e mai important decât finala Cupei pe care a disputat-o ca antrenor al Nationalului.


Cristiano Bergodi recunoaste ca meciul cu Steaua este cel mai important din cariera lui de antrenor. Tehncianul spune ca este linistit, pentru ca este sigur ca jucatorii sai vor face un meci mare în Ghencea.

Prima partida importanta pentru Rapid, mâine, în Ghencea...

Sigur ca meciul cu Steaua va fi unul dificil pentru noi, dar suntem constienti de valoarea noastra si am încredere totala în baieti. Nu stiu ce rezultat vom scoate în Ghencea, dar vom avea o prestatie buna. Acest început de campionat mi-a dat încredere în valoarea noastra.

Care ar fi plusurile Stelei si care ar fi cele ale Rapidului ?

Steaua lui Hagi este o echipa mai pragmatica decât cea a lui Olaroiu. De la începutul sezonului a primit foarte putine goluri. De partea noastra, spun ca stam foarte bine pe faza ofensiva. Inaintea partidei sunt linistit pentru ca am încredere în elevii mei. Nu ar fi o tragedie daca nu vom câstiga în Ghencea, campionatul este lung pentru noi. Eu cred ca aspectul mental va conta foarte mult, mai mult decât cel fizic, cel tactic sau cel tehnic, pentru ca jucam în Ghencea, iar suporterii vor fi majoritari de la Steaua. Sper sa vina si multi rapidisti pentru a ne da curaj.

Sunteti pus si în fata unui test important ca antrenor...

Pentru mine e primul derby ca tehnician în România. Am jucat o finala de Cupa României, dar nu se va compara cu acest meci. Sunt fericit ca am ajuns ca antrenor sa pregatesc o astfel de partida.

Ati discutat si cu jucatorii. Ar fi o tragedie daca s-ar pierde meciul din Ghencea ?

Le-am spus baietilor ca meciul Steaua - Rapid este un fel de Lazio - Roma în Italia. Vreau sa spun din start ca eu sunt responsabil pentru rezultatele Rapidului, sper ca baietii sa înteleaga ce fel de antrenor au si sa nu-si faca griji. Si mai cred ca în Giulesti se poate face în acest sezon performanta, simt ca vom avea un an frumos, dar nu ne va fi usor. Nu vreau însa sa se creeze presiune asupra jucatorilor si cred ca si domnul Copos este constient de acest lucru.

Stelistii spun ca meciul cu Rapid este unul ca oricare altul si ca sunt siguri de victorie...

Ma bucur sa aud ca au dat astfel de declaratii, ma bucur ca se cred deja învingatori, eu le spun doar ca vom vorbi dupa meci. E foarte bine ca sunt siguri pe ei. Noi vom merge în Ghencea modesti, pentru ca nimeni de la începutul campionatului nu s-a încrezut în noi si iata ca am avut rezultate bune. Stiu ca se tot spune în ultima vreme ca Dinamo - Steaua este un adevarat derby, însa eu cred ca si Steaua - Rapid merita o astfel de titulatura.

Lazar a declarat recent ca îl idolatrizeaza pe adversarul dumneavoastra, de duminica, Gica Hagi...

Mi se pare normal ca el sa-l aiba ca idol pe Gheorghe Hagi. Este chiar un lucru normal si nu iau declaratia ca pe una prin care el ar vrea sa faca scandal. Hagi a fost un mare jucator si multi jucatori tineri din Liga I îl au ca exemplu.

In afara de Lazar mai lipseste cineva?

Sapunaru a avut probleme la spate doua zile, însa s-a antrenat normal si poate juca. Oricum, am un lot bun, cu jucatori care oricând îi pot suplini pe cei accidentati, asa ca exista solutii.

Va este teama ca va iesi cu scandal în tribune ?

Vreau ca suporterii nostri sa fie respectati în Ghencea, sa nu li se întâmple nimic. Va fi un meci spectaculos pe teren si vreau ca spectacolul sa fie si în tribune.

Comisia de Disciplina a decis ca meciul cu Gloria Buzau sa fie jucat cu portile închise...

Nu mi se pare normal ca suporterii de la Dinamo, care au facut balamuc la Buzau, sa scape fara sanctiuni. Daca mie cei de la Comisia de Disciplina mi-au dat doar avertisment, iar dupa mine a intrat Grigore Sichitiu (n.r. - director tehnic la Rapid)... Nu stiu daca au dat în compensare pentru ca nu m-au suspendat, dar acesta nu este un motiv. Ce au facut pâna la urma suporterii nostri? Au aprins doar câteva torte. Acesta, din punctul meu de vedere, nu este un motiv de suspendare. Nu este în regula ceea ce s-a întâmplat la Buzau, când cei de la Dinamo i-au dat în cap jandarmului.

Hans Meyer nu mai spioneaza Rapidul

Desi initial tehnicianul echipei Nürnberg, Hans Meyer, si-a anuntat intentia de a viziona pe viu partida dintre Steaua si Rapid, acesta a preferat sa nu mai vina în Ghencea. "Nu mai merg la Bucuresti, am casete cu toate meciurile Rapidului din acest sezon", a spus Meyer. Totusi, Maftei&comp. vor fi spionati de secundul lui Mayer, Jurgen Raab, si de cel care i-a observat pe rapidisti si în partida contra Craiovei, Lothar Kurbjuweit. Altfel, dupa accidentarea lui Vittek, alti doi componenti ai trupei lui Meyer sunt indisponibili. Galasek are probleme la aductori, în timp ce Ivan Saenko s-a accidentat la glezna dreapta. Cei doi jucatori nu vor evolua în meciul de astazi cu Hannover, dar se spera în recuperarea lor pâna saptamâna viitoare.


Vineri 14 Septembrie 2007

DEACONU VA ARBITRA MECIUL STEAUA - RAPID

Meciul de duminica de la ora 20:30, dintre Steaua si Rapid va fi arbitrat la centru de "ecusonul FIFA" Alexandru Deaconu. Chiar daca brigada va fi anuntata oficial abia sambata, prosport.ro va oferit componenta acesteia inca de vineri seara.

Deaconu este la primul sau meci din cariera dintre cele doua echipe. Anul acesta, arbitrul bucurestean a fost promovat de UEFA din categoria a patra in a treia. Pe Steaua a mai arbitrat-o o singura data, la partida cu FC National, 0-0, din sezonul 2005-2006, iar pe Rapid de cinci ori.

Deaconu va fi asistat la cele două linii de Nicolae Marodin si Adrian Vidan.

Meciul Steaua-Rapid va avea loc duminica, de la ora 20:30,
si va fi transmis in direct de Kanal D




2007-09-15 11:32:00

Hagi și Bergodi, la primul duel

Tehnicienii celor două rivale, Gică Hagi şi Cristiano Bergodi se află la prima confruntare din postura de antrenor, cu toate că au mai antrenat şi alte echipe din competiţia internă. „Regele“ a mai pregătit-o pe Poli Timişoara, în timp ce italianul le-a antrenat pe FC Naţional şi CFR Cluj, însă în perioade diferite. Cei doi s-au întâlnit în schimb în calitate de fotbalişti, pe când evoluau în campionatul italian, Hagi la Brescia, iar Bergodi la Lazio.
„Îl respect pe Hagi, a fost un mare jucător, ne-am întâlnit în Italia. Steaua este o echipă puternică, dar mergem în Ghencea să câştigăm“, spune Bergodi. Duelul celor doi este cu atât mai interesant cu cât echipele pe care le pregătesc au avut un start de sezon destul de reuşit, Hagi reuşind să califice Steaua în grupele Champions League, în timp ce Cristiano Bergodi a cucerit Supercupa României şi este neînvins în cele şapte partide disputate de când a venit la cârma echipei feroviare.
„Este un meci extrem de important. Va fi o bătălie teribilă şi cine va fi perfect timp de 90 de minute acela va câştiga. Rapid este un adversar extrem de puternic, dar eu cred mult în echipa mea. Steaua va face un meci mare“, a declarat Gheorghe Hagi.
sursa: Atac


2007-09-15 11:30:00

George Copos: "Grigore va face un meci mare!"

Patronul giuleştenilor, George Copos, mizează în meciul cu Steaua pe valoarea preferatului său, Nicolae Grigore. Copos este convins că mijlocaşul giuleştenilor poate face diferenţa şi spune despre el că este un rapidist adevărat.

„Mare păcat că nu va juca Costin Lazăr, dar eu am încredere deplină în Grigore. O să vedeţi ce jucător este! Un rapidist adevărat, care va juca cu sufletul. Chiar dacă nu are prea multe partide în acest sezon, sunt convins că va face un meci mare“, a declarat George Copos.
sursa: Atac


2007-09-15 11:23:00

Costin Lazăr: "Sîntem peste Steaua ca joc"

Costin Lazăr subliniază unul dintre atuurile giuleștenilor în fața Stelei. Mijlocașul rapidist vorbește despre unitatea din vestiar, afirmînd că la Rapid este o adevărată familie:
"Sîntem peste Steaua ca joc, Rapid merge în Ghencea să cîștige. Trebuie să-i batem neapărat, altă variantă nu avem. Meciul va fi încins, dar noi sîntem o familie adevarată, de la patron, antrenori și pînă la jucători, și vrem să nu ne întoarcem cu capetele plecate din Ghencea", crede mijlocașul Costin Lazăr.
sursa: Cotidianul



2007-09-15 11:21:00

Ionuț Stancu: "Să continuăm tradiția"

Rapidiștii merg hotărîți în Ghencea: vor să continue tradiția din ultimii 5 ani și să rămînă neînvinși pe terenul marii rivale. Ionuț Stancu i-a avertizat pe steliști:
"Până acum, domnul Bergodi a pregătit meciurile numai la victorie și nu la egal, de aceea mergem în Ghencea să câștigăm. Nu am mai pierdut acolo din 2002 și sper să continuăm tradiția".
sursa: Jurnalul National

2007-09-15 11:12:00

Steaua-Rapid, derby-ul dintre "urs" si "vulpea comunista"

Daca e ceva ce i-a placut lui Gigi Becali dintotdeauna, a fost sa-l intepe pe "prietenul" sau, George Copos, inainte de derby-urile dintre echipele pe care le patroneaza. Chiar daca sunt parteneri de afaceri, atunci cand isi paseaza "jucariile" dintr-o curte in alta, patronul Stelei nu scapa momentul sa-i gaseasca finantatorului din Giulesti noi porecle.
"Comunistul de Copos tot comunist ramane", a fost caracterizarea lui Gigi, George raspunzandu-i: "un haiduc national". Pana mai ieri, "ursul" se razboia cu "vulpea naparlita", miliardarul stelist cautand tot timpul sa-si scoata din sarite adversarul. Chiar daca Copos a spus ca va sta separat de Becali, in tribuna langa galerie, cei doi nu vor rata ocazia sa se caute in cazul reusitei. Pentru ca George Copos isi doreste sa ramana neinvins in Ghencea, iar Gigi Becali nu-si inchipuie cum ar fi sa piarda vreodata impotriva Rapidului.
sursa: Cancan


2007-09-14 19:55:00

Cristiano Bergodi:
"Sînt ca un paratrăznet și numai eu sunt responsabil pentru rezultatele echipei"

Cristiano Bergodi a mai declarat astăzi că el este singurul responsabil pentru rezultatele înregistrate de Rapid și că jucătorii trebuie să fie conștienți de valoarea lor:

"Numai eu sunt responsabil pentru rezultatele echipei, eu, numai eu. Și cînd echipa pierde, și cînd cîștigă, responsabilitatea e numai a mea. Jucătorilor trebuie să le fie mintea numai pe teren, acum și patronul e liniștit, avem un grup valoros. Sper că băieții mei știu ce antrenor au, sunt ca un paratrăznet, eu am toată răspunderea. Important e ca ei să fie conștienți de valoarea pe care o au, de forța lor de grup. Nu contează că lipsește un jucător, doi, sîntem o echipă."




Sambata 15 septembrie 2007

Măldărășanu: "Scîntei!"

Măldărășanu anticipează un meci încins: "Întotdeauna au ieșit scîntei în Steaua-Rapid, dar vreau ca de data asta să fie doar pe teren, nu și în tribune! Noi am fi fost avantajați dacă meciul se juca înaintea pauzei de două săptămîni, pentru că roș-albaștrii veneau după o înfrîngere la Urziceni și aveau moralul afectat". Mijlocașul crede că "e o răutate să spui că Steaua-Rapid nu e un derby. Exceptînd sezonul trecut, cînd Dinamo a fost campioană, pot spune că duminică evoluează cele două echipe care au fost permanent la vîrf în ultimii ani".


Sambata 15 septembrie 2007

Pădureanu: "Doar cu Copos am vorbit"

După ce Steaua și-a manifestat interesul pentru portarul Ciprian Tătărușanu, șeful Bistriței, Jean Pădureanu, a reacționat ieri. "Singurul cu care am discutat pînă acum pentru Tătărușanu este Copos, în rest cu mine n-a vorbit nimeni altcineva", a spus Pădureanu. "Steaua îi vrea și pe Tătărușanu, și pe Djakpa, rămîne să vedem în ce mod se vor finaliza discuțiile", a declarat Valeriu Argăseală, președintele grupării din Ghencea.


Sambata 15 septembrie 2007

Bergodi: "Mai tare ca Nurnberg"

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, e conectat doar la meciul cu Steaua: "Acum nu contează Cupa României, nici măcar la jocul cu Nurnberg nu mă gîndesc!

Tot ce mă interesează e derby-ul de duminică.

Suporterii ne pot da curaj și determinare în Ghencea, avem nevoie de ei!".


Sambata 15 septembrie 2007

Bergodi: "Suspendare incorectă!"

Bergodi nu înțelege de ce Rapid trebuie să joace fără spectatori meciul cu Gloria Buzău: "Fanii lui Dinamo au făcut balamuc la Buzău și nu le-a mai fost suspendat stadionul! Decizia a fost luată în compensație, pentru că înainte am fost judecat eu, mi-au dat doar avertisment, dar a trebuit să plătească totuși cineva. Suporterii noștri au avut torțe, dar nu cred că ăsta poate fi un motiv să fim suspendați din nou".


Sambata 15 septembrie 2007

Nico e ultimul marcator

Nici un jucător din actualul lot al Rapidului nu a marcat vreodată contra Stelei în Ghencea! Ultimul rapidist care a înscris în poarta rivalei a fost Daniel Niculae, în martie 2004.
Rezultatul final al acelei partide a fost 3-3.

Ultimele două întîlniri considerate pe terenul Stelei s-au jucat pe Național: 0-0 și 2-0 pentru Rapid.

Giuleștenii n-au mai pierdut în deplasare contra actualei vicecampioane de cinci ani!













Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 



 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...