RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
       



  REVISTA PRESEI 26 septembrie 2007

 
FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |



Miercuri 26 septembrie 2007

De vineri, bilete pentru returul din Cupa UEFA

Începand de vineri, 28.09.2007, ora 10:30, la casele stadionului "Giulești-Valentin Stănescu" se pun in vanzare biletele de intrare pentru meciul retur al turului I al Cupei UEFA, cu FC Nürnberg, ce se va desfasura pe stadionul Giulesti " Valentin Stanescu" joi, 04.10.2007, de la ora 17.00

Preturile la biletele de intrare sunt urmatoarele:
tribuna "0" - 150 lei
tribuna "a II-a" - 30 lei
peluza "a-II-a" - 15 lei
peluza "a-II-a" - 10 lei (Liga Suporterilor Rapidisti)

Cu ocazia acestui meci, FC Rapid pregateste o serie de surprize pentru suporterii sai, care vor consta, printre altele, în tombole cu câștiguri (tricouri de joc, o excursie gratuita cu echipa la urmatorul meci de Cupa UEFA etc), montarea unei tabele de marcaj cu leduri, interviuri live cu suporterii si invitatii, plus multe altele.

Va asteptam alaturi de noi sa facem din acest meci o sarbatoare, sa cantam si sa ne bucuram alaturi de echipa noastra, sa reînviem spiritul Giulestiului de altadată.


Miercuri 26 septembrie 2007

Rapid, la ultimul test cu public înainte de Nürnberg

Echipa giuleșteană va ajunge în această în Bacău, orașul în care mâine după-amiază, de la ora 15:30, va susține meciul cu FCM Bacău II, din cadrul "16"-imilor Cupei României, competiție ale cărei ultime două ediții au fost câștigate de giuleșteni.

Adversara Rapidului este una dintre cele patru formații care au disputat, până în această fază, încă cinci meciuri în actuala ediției a Cupei. FCM Bacău II, CS ACU "Vasile Goldiș" Arad, Tricolorul Breaza și CS Sănătatea Servicii Publice Cluj sunt singurele grupări care au luat startul chiar din faza I a competiției, ajungând apoi să se confrunte cu echipele din prima ligă. Moldovenii au eliminat, în ordine, pe Energia Vulturu (4-2), FC Bârlad (3-2), Laminorul Roman (2-1), Dunărea Galați (1-0) și Delta Tulcea (2-0). În prezent, după șase etape disputate în Liga a III-a, FCM Bacău II se află pe locul 4 în seria I, cu 13 puncte, la cinci puncte în urma liderului, Cetatea Tg. Neamț.

Rapidiștii, care și-au amânat meciul cu Ceahlăul, din următoarea etapă a Ligii 1, vor deplasa în Moldova 18 jucători, acasă rămânând cei trei accidentați (Coman, Lazăr și Dică), plus Săpunaru și Burdujan.


Marti 25 septembrie 2007

Scrisoare deschisă adresată domnului MIRCEA SANDU, președinte al Federației Române de Fotbal și membru al Comitetului Executiv al U.E.F.A.

Domnule președinte,

În calitatea mea de investitor semnificativ în fotbalul românesc și de principal finanțator al FC Rapid, club membru al Federației Române de Fotbal, mă simt obligat să mă adresez dumneavoastră prin prezenta scrisoare deschisă. O fac la cererea și sub presiunea numeroșilor susținători ai echipei FC Rapid, surprinși și contrariați atât de recentele decizii luate de foruri ale FRF împotriva FC Rapid, decizii pe care noi le considerăm nedrepte, cât și de atitudinea dumneavoastră sfidătoare la adresa celor care, prin eforturi și mijloace financiare proprii, susțin fotbalul din România.

Eu și suporterii Rapidului suntem profund jigniți de maniera arogantă în care înțelegeți să tratați oamenii care investesc sume importante în fotbalul românesc. Desigur, astăzi cel ale cărui eforturi sunt luate în zeflemea sunt eu. Mâine poate fi Iancu, sau Paszkany, sau Badea, sau Porumboiu, sau Pădureanu, sau Ștefan, sau oricare altul dintre noi. Indiferent de nume, e vorba de oameni - pasionați sau naivi, dar, în orice caz, iubitori ai fotbalului - care investesc milioane de Euro în echipe de club. Este un adevăr cunoscut că o echipă care aspiră la participarea în cupele europene are nevoie de un buget de minimum 12 milioane de Euro, bani care se strâng cu dificultate. În mod normal, acest buget ar trebui utilizat pentru pregătirea echipei și, conform hotărârilor FRF, pentru pregătirea altor numeroase echipe de copii și juniori. Noi, investitorii, ne facem datoria și aducem milioane de Euro, în fiecare an, în bugetele cluburilor. Din păcate, mai multe milioane de Euro, în fiecare an, se cheltuiesc pe amenajări de infrastructură, în situația în care FRF - pe care cu onoare o prezidați - nu găsește o cale eficientă de a soluționa grava problemă a stării stadioanelor din România, aproape toate aflate în proprietatea diferitelor autorități publice, centrale sau locale.

Legat de ultimele decizii ale comisiilor FRF, îmi exprim dezacordul total față de modul degradant în care oficialii de la stadionul "Ghencea" au înțeles să trateze suporterii Rapidului cu prilejul meciului desfășurat acolo. Ideea de a introduce spectatorii - care au plătit cinstit biletele - în țarcuri, ca pe oi, este pe cât de ofensator, pe atât de incitant. Reacția spectatorilor de a desface înțărcuirea, pentru a-și câștiga libertatea, e aproape firească. Nefirească este însă reacția forurilor FRF care, în loc să sancționeze niște organizatori ce tratează oamenii ca pe fiare, îi sancționează tocmai pe acei oameni care nu au acceptat să se uite la meci printre gratii, tratați fiind ca animalele de la menajeria circului. Spre consternarea noastră, tot Rapid este cel sancționat cu o nouă etapă de suspendare a propriului teren! Ciudată și strâmbă judecată, domnule președinte al Federației Române de Fotbal, membru al Comitetului Executiv al UEFA!

Noi, investitorii din fotbal, nu dorim ca, pentru eforturile noastre, să ne apreciați public. Avem, totuși, pretenția ca, dacă nu ne felicitați, măcar să nu ne tratați cu superioritate. Nu uitați că poziția dumneavoastră în cadrul UEFA se datorează, între altele, și performanțelor celor trei echipe-fanion ale fotbalului românesc, dintre care Rapid s-a aflat, mult timp, pe locul 6 în clasamentul mondial al echipelor de club, întocmit de FIFA.

Avem pretenția să ne respectați, dacă vreți, la rândul dumneavoastră, să fiți respectat de noi, în continuare!

În ceea ce privește reacția clubului nostru față de nedreptățile la care suntem supuși, conducerea Rapidului își rezervă dreptul de a analiza situația creată și de a decide în consecință.


Marti 25 septembrie 2007

ȘOC: Iat-o pe secretara "angajată" de Fanatik la Rapid!

secretaraSăptămânalul "Fanatik" recidivează în privința gogoșilor debitate despre Rapid. După ce a mai inventat, recent, o fugă a doi jucători din cantonamentul de la "Pro Rapid", publicația respectivă vine cu una și mai gogonată. Țesând un adevărat scenariu SF pe marginea unui eveniment chiar petrecut în realitate (o discuție mai aprinsă - dar atât! - între Constantin Zotta și Nicolae Manea, care, între timp, s-au și împăcat), "Fanatik" intră într-un adevărat delir, dar nu jurnalistic. Amestecând de-a valma pumni, picioare și așa-zise dezvăluiri de culise, "regizorul" acestui scenariu ireal și hilar intră, de-a dreptul, în istorie prin două gafe monumentale care, probabil, aveau menirea de a susține cât mai consistent logica strâmbă a articolului.

Prima e cea referitoare la, vezi Doamne, motivul pentru care Constantin Zotta ar fi menținut la Rapid, iar tatăl său, un onest pensionar, este transformat peste noapte în proprietar al terenului pe care este construită baza Pro Rapid! Și asta, bănuim, doar prin prisma faptului că a fost președintele asociației de fotbal a Întreprinderii Tehnometal. Angajat cu carte de muncă, nu proprietar!

A doua "gălușcă" face trimitere chiar spre filmele cu Stan și Bran, ce să mai vorbim despre jurnalism și alte alea... Cică, în timpul disputei dintre Zotta și Manea, "secretarea clubului a început să țipe, îngrozită, ca din gură de șarpe". Este dat și numele secretarei, "Sandi Niculescu", așa, ca să vadă toată lumea, că nu se vorbește fără dovezi. Ei bine, iat-o, în poza alăturată, pe celebra "Sandi Niculescu"! Este vorba, de fapt, despre Alexandru Niculescu care - probabil v-ați dat seama după nume și fizionomie - e, totuși, bărbat, este secretar general adjunct, nu știe să facă nici măcar o cafea ca lumea și nu vine în "minijup" la muncă!

P.S. Poza este realizată astăzi, pentru conformitate. Articolul a apărut pe piață ieri, așa că nu ne poate bănui nimeni că "doamna Sandi" ar fi apelat, în acest scurt răstimp, la vreo operație chirurgicală de schimbare a sexului.



Liga suporterilor RAPIDisti
Luni 24 septembrie 2007

Deplasarea la Bacau pentru meciul FCM Bacau 2 - RAPID

- Se va face in ziua meciului cu trenul:
IC 551 Bucuresti Nord 06:00 - Bacau 10:11 | durata 04:11
- Intalnirea suporterilor se face la ora 05:30 in fata biroului de informatii din incinta Garii de Nord
- Intoarcerea galerie in Bucuresti este programata la ora 18.40



Miercuri 26 septembrie 2007

DECIZIE / Săpunaru - o etapă, Bergodi - iertat, Zotta - 2 etape!

Vești proaste pentru rapidiști. Comisia de Disciplină a decis să îl suspende pe Cristian Săpunaru o etapă și l-a iertat pe Cristiano Bergodi, pentru comportamentul de la meciul Rapid - Gloria Buzău 0-0. Astfel că, fundașul rapidist va absenta la partida de mîine cu FCM II Bacău, din Cupa României. Bergodi hotărîse oricum să îl odihnească pe rapidst pentru meciul de mîine. Constantin Zotta a primit și el două etape de suspendare, tot din cauza protestelor la adresa arbitrului Martiș, în meciul cu Gloria Buzău


Miercuri 26 septembrie 2007

Constantin Zotta: "Vom depune memoriu împotriva lui Martis"

Rapid va depune un memoriu la CCA împotriva arbitrului Marius Martis. Acesta a condus la centru partida Rapid-Gloria Buzău 0-0 si a stîrnit mînia rapidistilor pentru că nu a acordat penalty în minutul 89 al meciului si a avut o manieră de a judeca fazele ostilă giulestenilor.
Directorul general al alb-visiniilor, Constantin Zotta, a declarat miercuri:

"Nu am depus încă un memoriu împotriva lui Martis, încă lucrăm la el, dar îl vom depune!"


Miercuri 26 septembrie 2007

Constantin Zotta:
"Sîntem convinsi că domnul Bergodi poate duce Rapidul sus!"

RAPID Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat la plecarea de la sediul LPF că are încredere în antrenorul Cristiano Bergodi si în puterea acestuia de a face performantă cu Rapid. Zotta spune că Bergodi nu va pleca:

"Nu cred că va pleca domnul Bergodi, a fost o declaratie dată la nervi, i se întîmplă oricui să spună asa ceva la supărare. Noi sperăm să rămînă si să continue ce a început. A făcut lucruri foarte bune în Giulesti si sîntem convinsi că poate duce Rapidul sus!", a spus Zotta.


Miercuri 26 septembrie 2007

Emil Dică: "Nu știu cînd revin, urmează să mai fac o radiografie"

Emil Dică a suferit o entorsă la deget, în timpul antrenamentului dinaintea meciului cu Gloria Buzău. Mijlocașul rapidist a ratat astfel meciul cu buzoienii și nu va juca nici mîine, în Cupa României, împotriva formației FCM II Bacău.

"Nu știu cînd revin, am făcut o radiografie zilele trecute, se pare că este vorba de o entorsă, dar mai trebuie să fac încă una pentru a ști sigur cînd pot relua antrenamentele. Deocamdată, fac recuperare, medicul (Marian Dumitru) mi-a spus că, foarte probabil, de sîmbătă mă voi putea antrena cu echipa, dar încă simt dureri și aștept rezultatul celei de-a doua radiografii pentru a ști exact care e situația. "


Miercuri 26 septembrie 2007

Nae Manea: "Poate îi băgăm și noi pe steliști în niște turnuri și le lăsăm un oblon mic să se uite la meci"

Secretarul general al Rapidului a continuat seria atacurilor la adresa Comisiilor, dar și la adresa rivalelor din campionat, Steaua și Dinamo. Manea a venit și cu o propunere pentru cum ar trebui tratați suporterii steliști cînd vor veni pe Giulești.

"Nu sunt de acord cu petardele și obiectele contondente, dar o torță face parte din spectacol și nu rănește pe nimeni. Nu mai aduc aminte de Buzău, când îi cărau bețe în cap la jandarm, dar era de-al lor, era de la Ministerul de Interne și nu au mai fost suspendați. Pe noi, la Steaua, ne bagă ca pe niște animale în cușcă și ne suspendă tot pe noi. Au aruncat cu un șurub în capul lui Bozovici și nu s-a luat nicio măsură, dar s-a luat împotriva Rapidului. Noi avem niște turnuri și poate le lăsăm suporterilor steliști un oblon mic să se uite la meci"


Miercuri 26 septembrie 2007

Cristi Săpunaru îi răspunde lui Ionuț Lupescu

Cristi Săpunaru i-a răspuns directorului general al FRF, Ionuț Lupescu, care a spus despre fundașul rapidist: " Lucrurile au luat-o razna, nu se poate ca un jucător să se ducă spre arbitru, cum a făcut Săpunaru, sau să-l strângă de gât. Cum își permite Săpunaru așa ceva? Am avut probleme cu el și la tineret, văd că nu se potolește"."

"Îl respect pe domnul Lupescu și ce face la FRF, dar nu m-am mai luat de vreun arbitru, nu e ca și cum aș avea antecedente la acest capitol. Eram nervos, era normal pentru că nu am văzut un penalty mai clar de atît, dar, așa cum a zis și Ionuț Mazilu, s-ar fi acordat lovitură de la 11 m dacă nu ar fi existat mingea pe teren", a spus Cristi Săpunaru.

Fundașul a fost extrem de nervos la finalul meciului dintre Rapid și Gloria Buzău și i-a reproșat arbitrului Marius Martiș că nu a acordat penalty, pe finalul meciului.


Miercuri 26 septembrie 2007

Ionut Mazilu: "Martis ar fi dat penalty doar dacă nu exista minge pe teren!"

Ionut Mazilu a vorbit la conferinta de presă de astăzi despre meciul cu Gloria Buzău (0-0) si l-a ironizat pe arbitrul Martis, care nu a acordat penalty în ultimul minut al partidei, afirmînd că "centralul" a dat dovadă de rea-vointă:

"Am făcut un meci mai putin bun făcut de noi cu Gloria Buzău, ei au fragmentat foarte mult jocul, lucru care s-a răsfrînt asupra evolutie noastre. A fost penalty la intrarea lui Eze asupra mea! Probabil că nu mai trebuia să existe mingea pe teren ca să dea penalty, după cum a spus domnul Martis"
, a spus atacantul rapidist


Miercuri 26 septembrie 2007

Marian Iancu se aliază cu Rapidul în lupta împotriva Federației

Patronul formatiei Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca este gata sa sustina orice forma de protest pe care cei de la Rapid o vor aborda impotriva FRF, motivind ca este impins de considerente morale si sentimentale sa ii sustina pe giulesteni. "Orice declaratie, orice forma de protest a celor de la Rapid va fi sustinuta suta la suta, neconditionat si la aceeasi intensitate de catre Poli Timisoara. Asa am considerat eu, si am motivele mele, morale si sentimentale", a spus Marian Iancu


Miercuri 26 septembrie 2007

Nicolae Manea, Săpunaru si Mazilu au răspuns întrebărilor presei

RAPID

Rapid a organizat în această dimineată, de la ora 10.00, o conferintă de presă la baza de pregătire de la Pro Rapid, înaintea meciului din 16-imile Cupei României, cu FCM II Bacău.
Secretarul general al Rapidului, Nicolae Manea, si jucătorii Ionut Mazilu si Cristian Săpunaru, au răspuns întrebărilor presei.
Subiectul principal al conferintei a fost tinut însă de suspendarea primită de giulesteni în urmă cu două zile!


Miercuri 26 septembrie 2007

Cristiano Bergodi: "Dacă nu ne calificăm în grupe, mă întorc în Italia"

Antrenorul Rapidului nu mai suportă tratamentul la care este supus Rapidul din partea Ligii și a Federației și amenință că pleacă din România. Cristiano Bergodi este supărat că nu este lăsat să își facă treabă la Rapid din cauza deciziilor "absurde", cum le-a numit George Copos, luate de Ligă sau FRF.
"Îmi doresc enorm să trecem de Nunrnberg, dar, dacă nu se va întîmpla acest lucru, voi pleca din România, mă întorc în Italia. Nu e posibil să nu fiu lăsat să-mi fac treaba, retrăiesc finalul de campionatul de anul trecut, cînd eram la CFR Cluj și Colțescu ne-a făcut în meciul cu Dinamo. Rapid e bună doar în CUPA UEFA, să aducă puncte, în campionat nu. În Ligă trebuie să ajungă alte echipe, sînt curios și cît va mai rezistă, de fapt, cît mai e lăsat CFR Cluj pe primul loc."


Miercuri 26 septembrie 2007

Renzo Rossi: "Este inexplicabil ce se întîmplă în România!"

Mîna dreaptă a tehnicianului Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, consideră inexplicabilă atitudinea conducătorilor din fotbalul românesc în privinta arbitrajelor: "Toată lumea vede ce se întîmplă, dar nimeni nu ia măsuri!":
"La cum îl cunosc eu pe Cristiano, atunci cînd zice așa ceva vorbește serios! I s-au întîmplat tot felul de nedreptăti și cînd antrena la Cluj, e normal că a ajuns la capătul răbdării, s-a enervat. Nu se poate așa ceva! Toată lumea știe, vede ce se întîmplă și nimeni nu ia măsuri. Noi sîntem obișnuiti cu un alt sistem, sîntem obișnuiti ca meciurile să fie decise de jucători, pe teren, nu de arbitraje. Este inexplicabil ce se întîmplă în România!", a spus Rossi pentru rapidisti.ro

Renzo Rossi crede că există o tendintă împotriva Rapidului. Rossi face o paralelă între gesturile suporterilor rapidiști și cele ale steliștilor sau dinamoviștilor și concluzionează că nu se judecă la fel pentru toată lumea:
"Există o tendintă împotriva Rapidului, dar nu numai împotriva noastră. Primim mereu suspendări, iar altii primesc doar avertismente sau amenzi. Nu se judecă la fel pentru toti, cu aceeași unitate de măsură. Bozovici a fost lovit în cap cu un șurub de fanii Stelei și clubul lor nu a fost suspendat, iar noi, pentru o plasă ruptă, jucăm fără spectatori. Suporterii lui Dinamo au făcut scandal la Buzău, au bătut jandarmi, există imagini video, dar clubul lor nu este penalizat", a spus Rossi pentru rapidisti.ro.

Renzo Rossi crede că toate piedicile care i se pun Rapidului în acest sezon vor face ca echipa să fie și mai puternică, mai unită și este convins că giuleștenii vor răspunde în teren prin jocuri reușite:
"Ni se pun bete-n roate, dar noi sîntem mai tari și o vom demonstra! Sînt sigur că Rapid va trece peste toate piedicile care i se pun, am încredere în jucători, în Cristiano și în conducere. Chiar dacă unii încearcă să ne facă rău, Rapid va fi mai puternică, vom fi un grup unit împotriva tuturor. Noi vom vorbi pe teren!", a spus Rossi pentru rapidisti.ro

Asistentul lui Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, trage un semnal de alarmă în privinta felului în care fotbalul românesc este privit în străinătate, avînd în vedere scandalurile din ultima vreme:
"Sînt de acord cu domnul Copos, dacă vrea să retragă echipa din campionat. Trebuie dat un exemplu. Nu e bine cum e acum, multe echipe au spus că vor să se retragă. România pierde încredere în lumea fotbalului. Conducătorii de aici trebuie să înteleagă acest semnal de alarmă, la nivelul la care a ajuns fotbalul românesc toată lumea e cu ochii la noi, sîntem monitorizati în afară. Conducătorii se fac de rîs, imaginea României are de suferit", a spus Rossi pentru rapidisti.ro.


Miercuri 26 septembrie 2007

Copos spune că a cerut amânarea meciului cu Ceahlăul ca să verifice corectitudinea LPF

Principalul acționar al Rapidului, George Copos, a declarat, marți, agenției NewsIn, că a solicitat amânarea meciului cu Ceahlăul pentru a verifica corectitudinea comisiilor federale, și nu pentru că giuleștenii ar fi avut nevoie de odihnă.

"LPF nu au dat dovadă de nicio înțelegere când ne-a amânat meciul cu Ceahlăul. Așa a făcut și cu Steaua, și cu Dinamo, și noi ne-am folosit de această speță. Nu am solicitat amânarea meciului pentru că aveam nevoie de acest lucru, ci intenționat, pentru a vedea dacă forurile din România judecă la fel. Și se pare că nu prea o fac, dacă luăm în calcul deciziile luate după meciul Steaua-Rapid. Nu vreau să spun mai multe, o voi face într-o scrisoare pe care i-o voi adresa președintelui FRF, Mircea Sandu, în care îi voi spune că judecă după cum vor ei fotbalul românesc și nu așa cum e corect", a spus Copos referitor la decizia LPF de a amâna partida Rapid-Ceahlăul, venită după solicitarea giuleștenilor.


Miercuri 26 septembrie 2007

George Copos despre Cristiano Bergodi: "Are dreptate să își dorească să plece"

Referitor la declarațiile antrenorului Cristiano Bergodi, care susține că se gândește să plece din România din cauza deciziilor comisiilor federale, pe care le consideră injuste, Copos a spus pentru NewsIn: "Are dreptate să își dorească să plece, dumnealui este prea educat ca să suporte astfel de umilințe".


Miercuri 26 septembrie 2007

Dumitru Dragomir: "Bine au făcut suporterii rapidiști că au rupt plasa aia!"

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit într-o emisiune televizată despre partida Steaua-Rapid, din etapa a VII-a, scor 0-0, cînd suporterii giuleșteni au rupt plasa pe care organizatorii roș-albaștri o puseseră deasupra sectorului în care au luat loc rapidiștii:
"Acea plasă a fost o tîmpenie, au făcut o cușcă. Nu știu cine a avut acea idee, de a pune o plasă, n-am fost de acord cu ea, dar vă spun că suporterii rapidiști bine au făcut că au rupt-o!", a spus Dragomir la "Nașul".




Miercuri 26 septembrie 2007

BERGODI, CHEMAT LA COMISIA DE DISCIPLINA

Pentru ca a patruns in teren la partida cu Gloria, suparat fiind ca arbitrul Marius Martis nu a acordat penalty la Mazilu, precum si pentru declaratiile facute la adresa presedintelui FRF, Mircea Sandu, tehnicianul visiniilor, Cristiano Bergodi, se va prezenta astazi la Comisia de Disciplina.

Este pentru a doua oara cand Bergodi are de-a face cu federalii. La o intrare energica pe gazon in meciul cu Craiova, italianul a primit doar un avertisment. Pentru ca este recidivist, Bergodi ar putea fi suspendat de aceasta data. Jucatorii sunt alaturi de antrenor, care a declarat la sfarsitul disputei cu Gloria ca intentioneaza sa paraseasca fotbalul din Liga 1 dupa meciul cu FC Nurnberg, din Cupa UEFA.

"Speram ca Bergodi sa ramana la Rapid. Intelegem ca este suparat", a spus Mazilu, completat de Niciolae Manea: "Este normal ca un antrenor cand vede asa ceva sa se gandeasca la demisie. A fost chemat de doua ori la Comisia de Disciplina. El nu este roman si cred ca in Italia nu a avut parte de asa ceva".


Miercuri 26 septembrie 2007

MANEA: 'SUNTEM JUDECATI ALTFEL'

Dupa ce a jucat cu Gloria Buzau fara suporteri, Comisia de Disciplina a FRF a decis ca si meciul cu Farul sa fie jucat de giulesteni cu portile inchise.

Secretarul general al visiniilor, Nae Manea, pare surprins de deciziile luate in ultima vreme de federali si sustine ca stelistii trebuiau sa fie trasi la raspunderea, pentru ca nu au organizat bine meciul din Ghencea.

"Nu inteleg de ce nu s-a luat o decizie impotriva celor de la Steaua. Sa bagi oamenii precum animalele intr-o cusca, asta spune tot. Tot noi am fost in cele din urma suspendati. Eu vreau ca toate echipele sa fie judecate la fel, cu aceeasi moneda. Ca e Rapid sau ca e Jiul, sa nu se faca diferenta! Din cate se pare, noi suntem judecati altfel", a tunat Manea. 

Mai mult, giulestenii contesta si Jandarmeria, care, din punctul lor de vedere, nu si-au facut bine datoria la derby-ul din Ghencea. "Acei jandarmi, platiti de noi, trebuiau sa-si faca datoria. Acum, daca se gaseste unul la fiecare meci sa aprinda cate o torta asta ce inseamna, ca vom juca tot sezonul cu portile inchise. Parerea mea ca aceste torte fac parte din spectacol, nu ar trebui interzise pe stadioane", a comentat oficialul rapidist.


Miercuri 26 septembrie 2007

COSTACHE: "INCHIDEREA STADIOANELOR - O MODA NEFASTA"

Cristian Costache, directorul de imagine al FC Rapid, a declarat la Sport.ro, că închiderea stadioanelor pentru a sancționa cluburile a devenit "o modă nefastă" și a subliniat că pedepsa primită de giuleșteni este prea drastică, în raport cu gravitatea faptelor incriminate.

"Închiderea stadioanelor a devenit o modă nefastă. Rapid cred că deține recordul absolut în privința meciurilor cu terenul suspendat. Are observatorul proba, îi dă cu șurubul în cap, nu suspenzi stadionul... Păi astea sunt fapte mult mai grave decât o amărâtă de torță. S-a spus că n-au fost recidiviști, dar luând în calcul numai de aici, din vale. Dacă am muta discuția în planul suspendării lui Ganea, Ganea, după tot ce a făcut, trebuia să primească doar avertisment, că nu a mai bătut niciodată un arbitru", a spus Costache, făcând trimitere la faptul că atacantul echipei Poli Timișoara, Ionel Ganea, a fost suspendat 22 de etape pentru că a lovit un tușier.

Costache: "Acea torță mi se pare un fapt banal față de altele"

Oficialul rapidist a menționat că faptele pentru care FC Rapid a fost sancționat cu disputarea încă unei partide cu porțile închise, după cea din etapa a 8-a, cu Gloria Buzău, i se par "banale". "Acea torță mi se pare un fapt banal față de altele, cum au fost incidentele de la Gloria Buzău - Dinamo, când nu s-a dictat nimic. La noi i s-a spart capul lui Bozovici și nu s-a dictat absolut nimic. Toată lumea spune că ești recidivist pentru că la fiecare meci s-a aprins câte o torță, bătaia din galeria Craiovei a picat tot în sarcina Rapidului. Ca organizator ai la dispoziție câțiva oameni cu care pui lucrurile la punct, dar forțele de ordine sunt plătite cu sume uriașe, iar torța e sarcina celor care controlează la intrare. Celor din galeria Rapidului li s-au luat, la meciul cu Steaua, inclusiv cheile de la mașină, de la casă. Culmea ridicolului e că ei controlează, iar Jandarmeria amendează clubul pentru că s-a intrat cu torța", a mai spus Costache.

În urma deciziei de luni a Comisiei de Disciplină a FRF, echipa Rapid va juca fără spectatori meciul cu Farul Constanța, din etapa a 10-a a Ligii I.


Miercuri 26 septembrie 2007

MANEA: 'VOM TRATA SERIOS ADVERSARUL DIN CUPA'

Giulestenii vor intalni joi, in Cupa Romaniei, pe FCM Bacau 2. Secretarul general al visiniilor, Nicolae Manea, sustine ca tehnicianul Cristiano Bergodi va trata serios adversarul si va trimite in teren prima garnitura a Rapidului.

"Cupa Romaniei este o competitie pe care o vom trata cu raspundere, la Bacau vom juca la toata capacitatea. Aceasta competie este una a surprizelor, dar cred ca diferenta de valoare dintre Rapid si FCM Bacau 2 este una destul  de mare", a spus Manea. Si Cristian Sapunaru a pastrat acelasi tot optimist: "Suntem detinatorii Cupei si trebuie sa ne respectam. Neaparat trebuie sa castigam cu FCM Bacau 2."


Miercuri 26 septembrie 2007

DRAGOMIR: 'NU SE CALIFICA NIMENI'

Mitica ne linisteste, anul acesta nu putem emite pretentii in Europa
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, Dumitru Dragomir, este pesimist în privinta sanselor echipelor românesti de a avea performante în cupele europene.
"Dupa parerea mea, vom avea esecuri pe linie în cupele europene. Nu se califica nimeni! Poate doar Rapidul sa rezolve ceva. Revelatiile campionatului sunt FC Vaslui si Unirea Urziceni. Am vazut-o si pe Universitatea Craiova ca o revelatie, însa în momentul în care schimbi mai mult de doi antrenori, distrugi echipa. Cu nationala, ne calificam daca nu avem accidentari", a declarat Mitica în cadrul emisiunii televizate "Nasul", gazduita de B1 TV.


Miercuri 26 septembrie 2007

LPF A AMANAT MECIUL RAPIDULUI CU CEAHLAUL

Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea partidei Ceahlăul Piatra Neamț - Rapid, programată inițial duminică, în etapa a IX-a a Ligii I, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior, informează site-ul oficial al LPF.
Motivul amânării este programul încărcat al echipei, care va disputa joi meciul din șaisprezecimile Cupei României, în compania formației FCM II Bacău, urmând ca joi, 4 octombrie, să susțină pe stadionul "Giulești - Valentin Stănescu" a doua manșă a primului tur al Cupei UEFA, contra echipei germane FC Nurnberg, scor 0-0 în tur.
Este a treia partidă amânată de LPF în Liga I, după Farul Constanța - Dinamo și Steaua - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a V-a a Ligii I, cele două grupări bucureștene solicitând această măsură pentru a putea pregăti meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.




Miercuri 26 septembrie 2007

Cu echipa bună

Cristiano Bergodi va aborda meciul de Cupă, de la Bacău, cu "satelitul" moldovenilor, cu cei mai buni fotbaliști pe care îi are la dispoziție. Rapidului i s-a aprobat amînarea meciului cu Ceahlăul, din etapa a 9-a, astfel că italianul poate utiliza prima garnitură fără a se teme că obosesc jucătorii. Meciul cu FCM Bacău II este programat mîine, de la ora 15:30, pe stadionul Municipal.


Miercuri 26 septembrie 2007

Atac la Nașu'

Bergodi sare la gîtul lui Mircea Sandu: "Jignește inteligența!". Declarația lui Mircea Sandu, care a spus că arbitrajul lui Martiș la meciul Rapid-Gloria Buzău a fost bun, cu excepția unei singure faze, l-a adus pe Cristiano Bergodi în pragul unei crize de nervi. Italianul a lansat un atac fără precedent la președintele federației: "Insultă inteligența umană dacă poate să declare așa ceva! Eu cred că nu a văzut meciul".
Antrenorul Rapidului, care spune că un eventual eșec în fața lui FC Nurnberg l-ar împinge să plece în Italia, vorbește tot în premieră despre nedreptățile care i s-au făcut de cînd a venit în fotbalul românesc: "Nu pot înțelege ce se întîmplă aici. Eu am venit să fac treabă, dar nu se poate! Aici, numai dacă antrenezi Steaua sau Dinamo poți face performanță. Noi nu contăm, nu sîntem buni decît pentru Cupa UEFA, alte echipe trebuie să joace în Liga Campionilor".
Furios, Bergodi vorbește de practicile lui Gigi Becali, de alte arbitraje frauduloase și atenționează liderul, CFR Cluj, că i se pregătește debarcarea: "Au început bine, dar aștept să văd cît vor fi lăsați în frunte. Nu pot să uit ce am pățit anul trecut la Cluj, ce ne-a făcut Colțescu la meciul cu Dinamo. Nu pot să uit cum au terminat Dinamo și Steaua în fața noastră, s-a văzut totul clar, dar nu s-a deschis vreo anchetă. În Italia s-a putut, dar aici, pentru Steaua și Dinamo nu se va face niciodată așa ceva".
Așteaptă suspendarea
Revoltat de etapa de suspendare dictată din nou împotriva Rapidului, Bergodi spune că așteaptă să fie și el pedepsit că a intrat pe teren și i-a strigat lui Martiș: "E o rușine ce ai făcut tu astăzi!". Antrenorul alb-vișiniilor va fi judecat astăzi la Comisia de Disciplină, unde se pare că va fi chemat și Cristi Săpunaru, despre care arbitrul Martiș a scris în raport că l-a înjura

"E adevărat că echipa nu a jucat prea bine cu Gloria Buzău, dar trebuia să ni se dea penalty-ul la Mazilu și probabil cîștigam"
Cristiano Bergodi
"Nu înțeleg de ce Rapid nu are voie să cîștige din lovitură de la 11 metri, doar Steaua poate? Ni s-au furat două puncte imense"
Cristiano Bergodi



Miercuri 26 septembrie 2007

Mail la UEFA

Fanii giuleșteni au reclamat forului european ce se întîmplă la FRF și cer ca Rapid să boicoteze meciurile cu Nurnberg și Farul. Suporterii rapidiști au hotărît să atragă atenția UEFA asupra lucrurilor murdare din fotbalul românesc. Ei au început să trimită mailuri în care descriu "episodul Martiș", dar și povestea etapelor de suspendare dictate împotriva publicului giuleștean. De asemenea, ei reclamă pasivitatea conducătorilor fotbalului autohton în fața autodenunțului lui Gigi Becali, care recunoscuse că a dat bani la meciul Dinamo - CFR Cluj (1-0), din campionatul trecut.
Inițiativa a fost lansată de unul dintre suporteri pe blogul lui George Copos. Pe 24 septembrie, la ora 23:30, userul "mihai ghita" a indicat adresa info@uefa.com, spunînd că e imposibil ca forul continental să nu își dea seama că se petrece ceva necurat la federația din România.
De asemenea, fanii rapidiști sînt de acord cu ideea lui Copos ca echipa să nu se prezinte la partida retur din Cupa UEFA cu Nurnberg, dar nici la meciul cu Farul, revoltată de această nouă suspendare. "Domnul Copos a vorbit cu noi și ne-a cerut părerea, facem parte din marea familie a Rapidului. Sîntem de acord, trebuie făcut ceva fără precedent", a declarat în numele suporterilor liderul lor, Gigi Răducanu. "Domnul Dumitru Dragomir cunoaște lucrurile murdare din fotbalul românesc, e prieten cu Gigi Becali și știe poveștile cu sacoșele de bani. Dînsul poate stopa această rușine", au mai spus rapidiștii.

"Să facem apel?"
Conducătorii giuleșteni nu știu dacă are rost să facă apel împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, care a decis ca meciul cu Farul, din etapa a 10-a, să se joace fără spectatori. "Nu știu dacă e cazul să facem apel, decizia e regulamentară din moment ce eram recidiviști. Asta nu înseamnă că e și dreaptă", este de părere Constantin Zotta. "Facem apel, dar sînt convins că nu se va schimba nimic. Nu e normal ca noi să fim suspendați tot timpul, iar alții să arunce cu obiecte în teren ori să bată jandarmii și să nu se ia măsuri", a spus și Nicolae Manea.

Alături de patron
Suporterii rapidiști sînt de acord cu decizia lui George Copos de a retrage echipa din campionat. "Se știe că am avut conflicte majore cu patronul echipei, unul chiar astă-vară. De data aceasta însă sîntem total alături de el. Trebuie făcut ceva", au declarat fanii prin vocea reprezentantului lor, Gheorge Răducanu.

Întîlnire cu abonații
George Copos a precizat că o decizie definitivă în ceea ce privește eventuala retragere din campionat va fi luată la sfîrșitul acestei săptămîni, împreună cu suporterii. "Vom stabili o întîlnire cu abonații la stadion și acolo ne vom spune părerile. Vedem ce este de făcut, așa nu se mai poate", a explicat Copos.

Legături Martiș - Gigi Becali
În Giulești lumea e convinsă că arbitrul Marius Martiș a luat bani de la Gigi Becali ca să oprească Rapidul. Se vorbește și de legăturile dintre familia focșăneanului și finanțatorul Stelei. Tatăl lui Martiș, care deține un post de televiziune în Focșani, s-a ocupat de promovarea unor acțiuni caritabile ale lui Becali, cu care este prieten. Martiș senior a primit și oferta de a deveni membru PNG, dar a refuzat, motivînd că se ocupă mai mult de afaceri


Miercuri 26 septembrie 2007

"Sfidător"

Copos crede că răspunsul lui Mircea Sandu la protestul Rapidului a fost încă o rundă de suspendare. Etapa de suspendare a terenului dictată luni împotriva Rapidului, după povestea cu Martiș, a aruncat în aer atmosfera din Giulești. George Copos a reacționat redactînd o a doua scrisoare deschisă către Mircea Sandu. Îl numește arogant și spune despre el că are o manieră sfidătoare de a reacționa. De altfel, decizia ca meciul cu Farul, din runda a 10-a, să se joace cu porțile închise, în timp ce Steaua a luat doar amendă, este privită în Giulești drept adevăratul răspuns al celui supranumit Nașu'.
Copos începe prin a-i explica lui Sandu că este surprins de "atitudinea sfidătoarea la adresa celor care prin mijloce proprii susțin fotbalul din România". "Eu și suporterii Rapidului sîntem profund jigniți de maniera arogantă prin care înțelegeți să ne tratați". Patronul alb-vișiniilor crede că, în Ghencea, fanii giuleșteni au fost provocați: "Ideea de a introduce spectatorii care au plătit cinstit biletele în țarcuri, ca pe oi, este pe cît de ofensatoare pe atît de incitantă". Copos încheie prin a-i aminti lui Mircea Sandu izbînzile Rapidului în UEFA, succese de pe urma cărora și poziția sa în forul continental s-a consolidat. "Avem totuși pretenția ca, dacă nu ne felicitați pentru rezultate, să nu ne tratați cu superioritate".

Cu echipa bună
Cristiano Bergodi va aborda meciul de Cupă, de la Bacău, cu "satelitul" moldovenilor, cu cei mai buni fotbaliști pe care îi are la dispoziție. Rapidului i s-a aprobat amînarea meciului cu Ceahlăul, din etapa a 9-a, astfel că italianul poate utiliza prima garnitură fără a se teme că obosesc jucătorii. Meciul cu FCM Bacău II este programat mîine, de la ora 15:30, pe stadionul Municipal





Miercuri 26 septembrie 2007

MARIAN IANCU SE ALIAZA CU GERGE COPOS IMPOTRIVA FRF

Patronul formatiei Poli Timisoara, Marian Iancu, a declarat, marti, pentru NewsIn, ca este gata sa sustina orice forma de protest pe care cei de la Rapid o vor aborda impotriva FRF, motivind ca este impins de considerente morale si sentimentale sa ii sustina pe giulesteni.
"Orice declaratie, orice forma de protest a celor de la Rapid va fi sustinuta suta la suta, neconditionat si la aceeasi intensitate de catre Poli Timisoara. Asa am considerat eu, si am motivele mele, morale si sentimentale", a spus Marian Iancu, conform NewsIn.


Miercuri 26 septembrie 2007

COPOS VREA SA RETRAGA ECHIPA DIN CAMPIONAT. SUPORTERII SINT DE ACORD!

O varianta socanta prinde din ce in ce mai mult contur in Liga I: Rapid se poate retrage din campionat in urma deciziilor, considerate nedrepte de oficialii giulesteni, luate de FRF si LPF impotriva clubului de sub Podul Grant, precum si a unor arbitraje defavorabile. Liderul galeriei alb-visinii, Gigi Corsicanu, a dezvaluit luni seara la FANATIK

SHOW ca fanii au avut o intilnire cu George Copos, in care patronul giulestean i-a anuntat ca intentioneaza sa retraga echipa din campionat, ca gest de protest. Corsicanu a precizat ca suporterii au fost de acord cu acest lucru, sustinindu-l pe Copos in demersul pe care acesta are de gind sa-l puna in practica dupa returul cu Nurnberg.


Miercuri 26 septembrie 2007

IN 2001, COPOS I-A ORDONAT LUI HIZO SA SCOATA ECHIPA DE PE TEREN

Patronul Rapidului, George Copos, nu s-ar afla la primul gest de acest gen, in cazul in care ar retrage echipa din campionat. In noiembrie 2001, la jumatatea turului de campionat, oficialul rapidist a ordonat, pe finalul unui joc la Brasov, scoaterea echipei de pe teren. Era 1-0 pentru brasoveni si, in minutul 89, i-a transmis tehnicianului care se afla la acea vreme pe banca, Viorel Hizo, sa retraga echipa in urma prestatiei centralului Sorin Corpodean, care nu a acordat un penalty clar giulestenilor.


Miercuri 26 septembrie 2007

"VRAJELILE LUI COPOS! CE RISCA, DACA CHIAR RETRAGE ECHIPA? RISCA SA FIE DUS LA BALACEANCA! E DE AZIL, CLAR"

Presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, nu crede in retaregerea Rapidului din campionat.
"Vrajeala dom'ne. Astea sint palavrele lui Copos. A mai zis si alta data chestiile astea. Nu sint lucruri serioase. Ce risca, daca cumva chiar se retrage din campionat? Risca se fie dus la Balaceanca. E de azil, clar", a spus Dragomir pentru FANATIK.


Miercuri 26 septembrie 2007

"AMINAREA MECIULUI CU CEAHLAUL E PRIMUL PAS IN RETRAGEREA ECHIPEI DIN CAMPIONAT"

Contactat de FANATIK, patronul "alb-visiniilor", George Copos, a declarat ca aminarea partidei cu Ceahlaul reprezinta primul pas in retragerea Rapidului din campionat:

"Aminarea meciului cu Ceahlaul a fost primul pas catre decizia de a retrage echipa din campionat. Asa ceva nu se mai poate. Vom avea cit de curind o sedinta a Consiliului de Administratie si vom lua decizia cuvenita. Trebuie sa se schimbe ceva. Daca nu, o sa-i lasam pe cei de la federatie sa-si faca echipa, in frunte cu Mircea Sandu. Sa joace el, daca noi nu mai avem loc".
Referitor la declaratiile lui Cristiano Bergodi, in care acesta a spus ca, in caz ca nu va califica Rapid in grupele Cupei UEFA, va pleca, Copos a declarat: "Are perfecta dreptate. Cristiano Bergodi vine dintr-un fotbal civilizat si nu poate suporta astfel de mizerii".


Miercuri 26 septembrie 2007

"NU SE PUNE PROBLEMA SA RETRAGEM ECHIPA DIN CAMPIONAT. TOATA TENSIUNEA A PORNIT DIN CAUZA ESCROCULUI DE MARTIS"

Secretarul general al giulestenilor, Nicolae Manea, a declarat ca nu se pune problema ca Rapid sa se retraga din campionat si spune ca tot ceea ce s-a intimplat dupa meciul cu Gloria Buzau este din cauza "escrocului" de Martis.
"Nu se pune problema sa retragem echipa din campionat. Rapid este un club serios si nu mai are rost sa involburam apele. Toate declaratiile pe care le-a dat patronul nostru si jucatorii, dupa partida, au fost spuse la nervi, pentru ca este imposibil sa uitam ce a facut acel escroc de Martis. A fost viciere de rezultat clara! Recunosc, jocul echipei nu a fost asa bun, dar, daca ai o lovitura de pedeapsa, trebuie sa ti se acorde. Numai unele echipe au voie sa cistige din 11 metri?", a spus Manea pentru FANATIK.



Miercuri 26 septembrie 2007

"DOMNUL COPOS AR DA APA LA MOARA CELOR CARE NE VOR RAUL, DACA RETRAGE ECHIPA"

Directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, a declarat pentru FANATIK ca George Copos poate retrage echipa din campionat, desi acest lucru nu ar fi unu bun, ci ar insemna doar o satisfactie pentru cei care vor raul Rapidului.
"Nu stiu daca domnul Copos va retrage echipa, dar poate sa faca ce vrea. Este echipa dinsului si nu cred ca ar fi o solutie buna, ar da doar apa la moara celor care ne vor raul. Vrem sa continuam ca si pina acum, fara certuri, si sa fim lasati in pace. Marius Martis nu va fi niciodata un arbitru bun, va avea soarta lui Helesteanu", a spus oficialul rapidist.


Miercuri 26 septembrie 2007

"IN ROMANIA NU POTI FACE PERFORMANTA DECIT DACA ESTI ANTRENORUL STELEI SAU AL LUI DINAMO!"

Tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, a declarat pentru FANATIK ca, in Romania, nu poti face performanta decit daca esti antrenorul Stelei sau al lui Dinamo: "Nu pot intelege ce se intimpla in Romania. Eu am venit cu sperante la Rapid, cu gindul sa fac treaba, dar nu se poate! Aici, daca nu antrenezi Steaua sau Dinamo, nu poti face performanta! Noi nu contam, nu sintem buni decit pentru Cupa UEFA! Alte echipe trebuie sa joace in Liga Campionilor. Astept sa vad cit vor mai fi lasati cei de la Cluj in frunte! Au inceput bine, dar sa vedem ce va fi dupa retur", a spus Bergodi.


Miercuri 26 septembrie 2007

"DACA A AJUNS SA NE VORBEASCA ASA UN ITALIAN PLATIT DE NOI, ATUNCI NE-AM DAT DRACULUI!"

Contactat de FANATIK, presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a raspuns pe un ton dur antrenorului rapidist, Cristiano Bergodi, care spusese ca Nasul insulta inteligenta umana prin declaratiile sale la adresa arbitrajului meciului Rapid - Gloria Buzau. "Pentru vorbele lui, mai mult ca sigur se vor sesiza comisiile de specialitate. Eu nu-i
raspund! Daca vrea sa plece, sa o faca, e decizia lui. Dar sa vii in Romania, sa iei bani de la o echipa de la noi din tara si apoi sa spui ca ce se intimpla aici cu arbitrajul e o rusine! Nu poate vorbi asa un italia care ia bani de la noi. Inseamna ca ne-am dat dracului", a declarat Mircea Sandu.

"DACA AI UN PENALTY IN MINUTUL 90 TREBUIE SA TI-L ACORDE. NU INTELEG DE CE RAPID NU ARE VOIE SA CISTIGE DIN LOVITURA DE LA 11 METRI. DOAR STEAUA POATE"

Tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, nu intelege de ce formatia sa nu poate cistiga o partida din lovitura de pedeapsa, in timp ce rivala Steaua are acest drept:

"Nu pot intelege cum arbitrul nu a vazut faultul clar la Mazilu. Este adevarat, nu am jucat prea bine, dar nu are nicio importanta. Daca ai un penalty in minutul 90, trebuie sa ti-l acorde. Nu inteleg de ce Rapid nu are voie sa cistige din lovitura de la 11 metri. Doar Steaua poate. Martis este o rusine!", a declarat Bergodi pentru FANATIK.

"IN ITALIA S-AU DESCHIS ANCHETE, INDIFERENT DE NUMELE CLUBURILOR, DAR PENTRU STEAUA SI DINAMO, IN ROMANIA, NICIODATA NU O SA SE INTIMPLE ASTA!"

Tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, a declarat pentru FANATIK ca nu poate uita ce s-a intimplat in finalul campionatului trecut, cind antrena CFR Cluj, si este de parere ca, in Romania, niciodata nu se va deschide o ancheta contra lui Steaua sau Dinamo: "Nu pot sa uit finalul campionatului trecut, cind era la CFR Cluj. Nu pot sa uit ce ne-a facut Coltescu in meciul cu Dinamo. Nu pot sa uit cum au terminat Steaua si Dinamo in fata noastra! S-a vazut totul clar, dar nimeni nu a deschis vreo ancheta! Au fost astfel de probleme si in Italia. Cu greu, este adevarat, acolo s-au deschis anchete, indiferent de numele cluburilor, dar pentru Steaua si Dinamo, in Romania, niciodata nu o sa se intimple asta".

"LIGA NE SUSPENDA, FEDERATIA NE ATACA!
NU POT INTELEGE CE AU CU UN CLUB IMPORTANT CA RAPID!"

Tehnicianul "alb-visiniilor", Cristiano Bergodi, a declarat pentru FANATIK ca nu intelege in niciun fel deciziile luate de Federatia Romana de Fotbal sau Liga Profesionista impotriva echipei sale: "Sint extrem de dezamagit in aceste momente. Rapid a inceput bine campionatul, totul a fost Ok, pina in urma cu o saptamina. Liga ne suspenda, federatia ne ataca! Nu pot intelege ce au cu un club asa important cum este Rapid. Acum, probabil ca ma vor suspenda si pe mine, pentru ca la finalul meciului am intrat pe teren si am tipat la Martis ca este rusinos ce a facut. Asta este, ii astept".

ANTRENORUL LUI AUXERRE IL LAUDA PE DANIEL NICULAE!

Tehnicianul lui Auxerre, Jean Fernandez, a laudat evolutia excelenta a lui Daniel Niculae din victoria contra celor de la Olympique Marsseille, 2-0, in care romanul a marcat ambele goluri.
"Sint multumit ca a reusit sa marcheze. Este un lucru bun. La inceputul sezonului s-a pregatit bine, dar in meciurile amicale a lasat putin de dorit. Cel mai bun mesaj este cel de pe teren: i-am zis sa-mi demonstreze acolo ceea ce este capabil sa faca. A marcat un gol contra lui Nice, desi a intrat in ultimele zece minute, apoi a reusit alte doua goluri cu Marseille. La Auxerre, poate deveni un jucator important", a spus Jean Fernandez.

COPOS: "AM FOST CHEMAT LA DNA PENTRU O CHESTIE CARE NU ARE NICIO LEGATURA CU FOTBALUL!"

In aceasta dupa-amiaza Gigi Becali si George Copos au fost chemati la DNA pentru audieri. Contactat de FANATIK, patronul "alb-visiniilor", George Copos, neaga ca ar fi fost chemat la parchet pentru un caz de coruptie din fotbal: "Am fost chemat acolo pentru o alta chestie care nu are nicio legatura cu fotbalul".
La iesirea de la DNA, patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, declarase: "E posibil ca George Copos sa fie citat in acelasi dosar. Nu mai stiu cu cine a jucat atunci Gloria Bistria. Parca tot cu Rapid".




Miercuri 26 septembrie 2007

Sapunaru s-a pus rau cu Federatia!

Rapidistul Sapunaru a intrat in gura sefilor de la Federatie dupa ce a sarit la arbitrul Martis, care a refuzat un penalty Rapidului in meciul cu Gloria Buzau. Nasul Sandu si
Lupescu sunt socati de violentele din fotbalul romanesc.
Sefii de la Federatie pun tunurile pe rapidistul Sapunaru, care s-a luat de arbitrul Martis la finalul meciului cu Steaua 2, Gloria Buzau ca n-a dat penalty la Mazilu in minutul 90. ''Sapunaru a avut probleme si la nationala de tineret,'' il arata cu degetul Lupescu pe jucatorul Rapidului.
"Am mai avut probleme cu Sapunaru la lotul de tineret de indisciplina, dar vad ca nu se potoleste, cum ii permite cineva din club inteleg antrenorul, e nervos, dar sa sari de pe banca sa te duci la arbitru sa dai?", spune Ionut Lupescu.
"Eu sincer inteleg reactia lui Sapunaru pentru ca am fost si eu fotbalist. Daca era fara motiv, era de condamnat, dar acel arbitru Martis si-a batut joc de o echipa intreaga.

Iar cand ti se fura munca, te enervezi - spune Nicolae Manea.", spune Nae Manea.
"Sincer, nu l-am vazut in viata mea pe d-l Copos avand o reactie asa violenta si virulenta. Dar in inteleg si pe el, ca baga bani. Am dat jumatate de miliard pe amenzi in 3 luni, ajungem si noi la capatul puterilor, spune Manea.", a mai spus Manea.






Miercuri 26 septembrie 2007

Lupescu cere pedepsirea lui Copos

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, marti, ca este curios daca membrii Comisiei de Disciplina se vor sesiza si il vor chema la audieri pe patronul clubului Rapid, George Copos, dupa ce acesta a afirmat ca arbitrii au luat bani.
"Sunt foarte curios daca cei de la Comisie se vor sesiza si il vor chema pe domnul Copos pentru afirmatiile facute la adresa arbitrilor, despre care a spus ca au luat bani.

Cred ca ar fi bine ca domnul Copos sa-si masoare cuvintele, pentru ca una spune in particular si alta face in public. Il inteleg ca era nervos, si eu sunt de parere ca a gresit arbitrul Martis, dar sa se ajunga la afirmatiile pe care le-a facut dansul...", a spus Ionut Lupescu la Sport.ro.
Dupa meciul Rapid-Gloria Buzau, scor 0-0, in care arbitrul Marius Martis nu a acordat un penalti gazdelor, in minutul 90, Copos a declarat ca el nu are ce cauta in fotbal si ca acest sport ar trebui sa fie jucat de cei din Federatia Romana de Fotbal si din Comisiile FRF si LPF, care nu iau masuri impotriva celor care incalca regulamentele.
"Mizeriile astea care se intampla in aceasta tara... Acesti arbitri care iau bani si nu dau penalti atunci cand trebuie sa dea, aceste comisii care ne dau suspendari sa jucam fara suporteri... Sa vina sa joace federatia, sa joace comisiile. Eu nu am ce cauta in fotbal", a spus, nervos, Copos, la finalul meciului Rapid - Gloria Buzau, scor 0-0, din etapa a VIII-a a Ligii I.







Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 



 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...