® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
6 / 7 / 8 aprilie 2008

online | vizualizari           actualizat marti 8 aprilie 2008 ora 1:30

    TITLURILE ZILEI ® 6 / 7 / 8 aprilie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® Dănut Perjă e în doliu
  ® Mai degrabă un punct câstigat: 0-0 cu Farul
  ® Rivalii aduc vorba de blat!
  ® Antrenorii fug de Giulești
  ® Taher vrea să facă stadion de 5 stele
  ® Nu e "pe Bunea" cu Becali
  ® Cesinha a fost cel mai activ rapidist la Constanța
  ® Articole marca Rapid se vor vinde pe peron!




chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        


Luni, 7 aprilie 2008

Dănut Perjă e în doliu

Dănut Perjă va lipsi si de la următoarele două meciuri ale Rapidului, după ce, în această dimineată, tatăl său a încetat din viată. Fundasul rapidist, în vîrstă de 33 de ani, a absentat si de la Constanta tot din cauza situatiei părintelui său, la căpătâiul căruia care s-a aflat până în ultima clipă. Perjă a fost învoit de Marian Rada si s-a deplasat înapoi la Suceava pentru a se ocupa, în zilele următoare, de funeraliile tatălui său.

Conducerile administrativă si tehnică, dar si colegii de echipă sunt alături de Dănut Perjă în aceste momente tragice si transmit sincere condoleante familiei îndoliate!


Duminica, 6 aprilie 2008

Mai degrabă un punct câstigat:
0-0 cu Farul, pe Litoral

Cu toate că reprezentantii Farului, echipa cu care Rapid se confruntă mâine seară la Constanta, au declarat că valoarea giulestenilor nu este cea arătată în jocul cu Ceahlăul (5-1), Cesinha si Emil Dică au mărturisit în fata presei că ei îsi doresc totusi să repete evolutia din ultima etapă si să mai aduage trei puncte la zestrea Rapidului. "Stim că avem un meci greu, pe un teren dificil si contra unei echipe care luptă să evite retrogradarea, dar trebuie să câstigăm, pentru că noi sperăm să mai prindem chiar si locul doi", a spus Dică. "Vrem să câstigam acest meci, stim că nu va fi o partidă usoară, avem o sansă mare să luăm trei puncte. Trebuie să rămânem în fruntea clasamanetului, suntem pregătiti pentru asa ceva, stim cu totii ce avem de făcut. Ne dorim foarte mult să repetăm evolutia bună din meciul cu Ceahlăul", a completat Cesinha.

Ambii rapidisti păstrează sperante că organismele de specialitate vor da dreptate Rapidului în cazul pierderii cu 0-3 a jocului cu Steaua. "Este regretabil ce s-a întâmplat, dar încă sperăm că se poate schimba decizia Comisiei de Disciplină. Ne dorim foarte mult să se rejoace meciul din primul minut sau să se reia din minutul 74, la scorul de 1-0 pentru noi. O să vedeti, am mai spus asta, că o să fim singura echipă care va pierde trei puncte la masa verde!", este de părere Dică.

"Eu nu am mai întâlnit niciodată asa ceva. Bun, suporterii au creat probleme, dar arbitrul a gresit, nu trebuia să întrerupă meciul. Nu este normal să pierdem la masa verde cu 3-0, un meci pe care noi l-am dominat si l-am câstigat pe teren până în minutul 73. Sper să nu se mai întâmple asa ceva în următoarele meciuri de pe teren propriu pentru că tot noi avem de suferit. Urmează două meciuri foarte importante, cu CFR Cluj si Dinamo, si trebuie să avem în spate sustinerea publicului", a opinat Cesinha, care a explicat că se simte mai bine avându-l alături pe Bozovic, un jucător mai ofensiv, dar nu a avut probleme nici când a jucat pe aceeasi parte cu Leonard. "Mie nu-mi pasă cu cine joc, cu Bozovic sau cu Leonard. Bozo este mai ofensiv, am jucat foarte bine cu el, la fel si cu Leonard. Am jucat mai mult cu Bozovic si îmi place cum joacă. Nu am remarcat dacă joc sau nu cu Bozovic mai bine. Pentru mine nu este important dacă dau sau nu gol, ci să câstigăm toate partidele", a completat jucătorul brazilian.


Gamebookers




Luni, 7 aprilie 2008

Rapid: Titlul e cumpărat!

Rapidiștii au fost primii care au aruncat zvonul că titlul nu se mai joacă pe teren!  "Suntem fraierii campionatului din punctul ăsta de vedere" a spus Pancu.


Luni, 7 aprilie 2008

Rivalii aduc vorba de blat!

Imaginile difuzate de Sport.ro cu Sorin Cîrțu și Virgil Becali ieșind unul după celălalt de la restaurant, cu câteva ore înaintea meciului Steaua - Mioveni, au făcut valuri în lumea fotbalului.

Cei mai vehemenți au fost rivalii roș-albaștrilor din Liga I. "Am rămas mască atunci când am văzut imaginile! Sunt mut! Lucrurile sunt clare ca lumina zilei, dar nu pot comenta, ca să nu mă suspende FRF și apoi să fim și depunctați", a tunat președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan.

"Era si Deaconu la întâlnire?"

"E evident ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Virgil Becali și Sorin Cîrțu. Dar, dacă voi spune ce cred, vom fi depunctați de federație. Mă gândesc cu groază că vom întâlni Steaua în Ghencea", a afirmat finanțatorul celor de la Poli Timișoara, Marian Iancu.

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a adoptat un ton ironic: "Dar Deaconu? Deaconu n-a fost și el la întâlnire? Am înțeles că acum, în loc de deja celebra pungă, este vorba de o valiză. FRF ar trebui să se sesizeze și să facă o anchetă".


Luni, 7 aprilie 2008

Antrenorii fug de Giulești

SPERIETOARE
Sabău, Lucescu jr și Bölöni au refuzat pe rând ofertele primite din Giulești.

Rednic își anunța demisia după meciul cu Gloria Buzău. Ime-diat, Taher și Copos au încins telefoanele pentru a găsi soluții urgente pentru banca tehnică a Rapidului. Fără rezultat însă! Așa, Marian Rada a fost "uns" principal și există șanse să rămână și din vară, mai ales că nu există soluții concrete pentru postul de antrenor.

Primul pe lista giuleștenilor a fost Sabău, el fiind sunat de omul de afaceri iordanian Fathi Taher. "Vorbiți cu Pădureanu, el știe ce e mai bine pentru mine", i-a transmis acesta noului patron. Firește, Tata Jean l-a expediat rapid pe Taher: "Am nevoie de Sabău, nu-l dau".

Copos și-a încercat și el norocul la Ladislau Bölöni. Fostul selecționer al României a ales un ton diplomat, spunându-i acestuia că pare interesat, doar că mai are și alte oferte, din Spania și Portugalia. Între cei doi urmează să aibă loc o întâlnire, dar cel mai sigur Bölöni nu va accepta să lucreze în Grant. Taher a încercat și pista Lucescu jr, însă fostul tehnician al Rapidului nu a agreat varianta revenirii. Cu astfel de premise, oficialii giuleșteni au schimbat tonul în ceea ce-l privește pe Rada. Deși au negociat cu alți antrenori după plecarea lui Rednic, Copos și Taher au devenit calzi în declarații în cazul lui Rada, cei doi spunând chiar că există posibilitatea ca acesta să rămână și din vară principal dacă vor fi rezultate.

"Marian Rada are sprijinul meu sută la sută. Nu vorbim cu alți antrenori, iar dacă Rada va avea rezultate, nu va fi înlocuit" - Constantin Toma, președinte CA al Rapid

"Noi am făcut un meci bun cu Farul, dar nici de această dată nu ne-au lăsat arbitrii să câștigăm" - Constantin Zotta, director general Rapid


Luni, 7 aprilie 2008

Taher vrea să facă stadion de 5 stele

Omul de afaceri iordanian vrea să ridice pe vechiul schelet metalic al Giulestiului un alt stadion. Vicepreședintele Rapidului, Alexandru Bunea, a declarat pentru ProSport că Fathi Taher intenționează să ridice din temelii o arenă ultramodernă în locul "fostei potcoave".

Alexandru Bunea este convins că singura soluție ca Rapid să aibă o arenă modernă este demolarea actualului stadion, care, din punctul lui de vedere, nu asigură securitatea spectatorilor în cazul unui cutremur. "Stadionul trebuie demolat, pentru că este clar că nu mai rezistă, iar în perioada în care vom face construcțiile vom muta echipa în altă parte. Trebuie să ne întâlnim cu reprezentanții Ministerului Transporturilor pentru a rezolva problema concesionării arenei. Vrem să investim între 80 și 100 de milioane de euro în noua arenă, care va avea între 40 și 45 de mii de locuri", a declarat oficialul rapidist.

Un impediment în construirea noului stadion este lipsa de teren, fiind nevoie și de spațiul ocupat acum de Teatrul Giulești. "Ne dorim să-l construim tot pe scheletul vechii arene, însă singura problemă este că trebuie să demolăm și Teatrul Giulești, care aparține de Ministerul Culturii și intră sub incidența altor legi", a încheiat Bunea.

La sfârșitul săptămânii, președintele CA al Rapid, Constantin Toma, se va întâlni cu ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, pentru a discuta concesionarea arenei pe o perioadă de 49 de ani!

69 de ani au trecut de la inaugurarea stadionului Giulești


Luni, 7 aprilie 2008

Nu e "pe Bunea" cu Becali

Despre noul vicepreședinte din Giulești, Alexandru Bunea, s-a spus că este un apropiat al lui Becali, însă acesta a ținut să lămurească acest aspect. "Treaba cu prietenia este relativă. A fost în trecut acea asociere pentru construirea complexului imobiliar Băneasa Center, dar care până la urmă nu s-a mai realizat, și asta a fost tot", a declarat Bunea.


Luni, 7 aprilie 2008

Cesinha a fost cel mai activ rapidist la Constanța

Cu 83 de mingi jucate, Carlos Cesinha a fost cel mai căutat om de pe teren în partida cu Farul Constanța, încheiată la egalitate, 0-0. Brazilianul a fost asaltat cu pase de la colegi, el primind 43 și cotizând cu alte 40. Mijlocașul a conlucrat foarte bine pe flancul stâng cu muntenegreanul Vladimir Bozovic, căuia i-a trimis cele mai multe pase, nouă.


Luni, 7 aprilie 2008

Rapid se va vinde pe peron!

Giuleștenii se gândesc să revitalizeze departamentul de marketing și intenționează să deschidă un lanț de magazine în stațiile CFR din țară. "La Rapid am găsit un . Marketingul nu există.  Ne gândim să deschidem în toate centrele de cale ferată magazine prin care să promovăm imaginea Rapidului", a spus vicele Bunea.


Luni, 7 aprilie 2008

Adio locul 2

Deși jocul Rapidului a scârțâit cu Farul, la nivel declarativ oficialii vișinii s-au întrecut în laude. Doar Marian Rada a avut curajul să spună că formația giuleșteană a ieșit de mult din cursa pentru Liga Campionilor.

"Am câștigat un punct la Farul. Noi am pierdut un tempo mai demult în lupta pentru locul 2. Acum pentru noi este important să ne menținem măcar pe poziția a treia. A fost un joc frumos, păcat că două echipe care au arătat un fotbal adevărat au avut parte de un rezultat negativ. Și noi, și Farul puteam câștiga. Felicit Farul pentru ca a jucat fotbal. Obiectivul cel mai la îndemână pentru noi este locul 3", a declarat antrenorul.

Reacție bizară a lui George Copos


Imediat după ce Lazăr a fost eliminat, George Copos a părăsit tribuna oficială, pentru ca după doar câteva minute să revină. Degeaba însă, pentru că bucureștenii nu au reușit să înscrie. La final, Copos a mers la vestiar pentru a-i felicita pe jucători, iar declarațiile sale au fost de-a dreptul surprinzătoare: "Rapid a făcut cea mai bună repriză din 2008. Îl felicit pe Rada, sunt bucuros pentru el că a reușit să câștige vestiarul. Sunt mulțumit de rezultat. Bravo, Marian Rada! Bravo băieți!".


Luni, 7 aprilie 2008

Pancu vorbește de aranjamente

Daniel Pancu a făcut o declarație-șoc: "Sunt convins că acest campionat nu se joacă doar pe teren și de aceea Rapid este cea mai slabă echipă din campionat". "Pancone" a dezvăluit apoi noul obiectiv al clubului: "Noi trebuie să câștigăm mai multe meciuri decât Dinamo pentru a termina înaintea lor. Sunt convins că vom merge în Cupa UEFA".

















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...