® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
9 / 10 aprilie 2008

online | vizualizari           actualizat joi 10 aprilie 2008 ora 11:30

    TITLURILE ZILEI ® 10 aprilie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® 3-0 cu Politehnica Iasi
  ® Pancu: "Nu e grădiniță!"
  ® Pe teren DA, la comisii BA
  ® Rada: "La noi contează cine se are mai bine cu Comisiile"
  ® Coman: "Dacă Steaua nu juca în birouri, merita să fie în față"
  ® 3 goluri de 3 puncte
  ® APELUL RAPIDULUI A FOST RESPINS !!!




chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        


Joi, 10 aprilie 2008

3-0 cu Politehnica Iasi: Rada a preluat sloganul
de pe vremea când era jucător!

Pe vremuri, adică acum mai bine de 20 de ani, Rapid (o echipă amărâtă pe atunci) a avut un retur în care n-a pierdut niciun punct măcar în Giulesti, unde Marian Rada figura printre oamenii de bază. Iar folclorul inepuizabil al tribunei visinii a găsit imediat sloganul potrivit: "Suntem tari precum un munte / În Giulesti nu pierdem puncte!".

Cu Rada trecut acum pe banca tehnică, sloganul pare să redevină actual. După 5-1 cu Ceahlăul, a venit acum acest scor de neprezentare, 3-0 (1-0), cu Politehnica Iasi, echipa care tocmai ce bătuse liderul, CFR Cluj, iar în deplasare nu mai pierduse niciodată, în acest sezon, la o asemenea diferentă.

La doar câteva ore după ce - nimic surprinzător - Comisia de Apel respinsese ca nefondat (!) memoriul Rapidului împotriva deciziei de pierdere "la masa verde" a jocului cu Steaua, meciul contra moldovenilor, a oferit o situatie inedită. Ambele formatii au fost conduse de antrenori trimisi în tribună de Comisia de Disciplină care, măcar în cazul tehnicianului giulestean (suspendat o etapă), n-a avut nicio justificare pentru sanctiunea dictată.

Din nou fără sprijinul suporterilor, Rapidul s-a pornit greu si, în prima jumătate de oră, s-a descurcat greu în hătisul defensiv propus de Ionut Popa. A fost de ajuns însă ca Grigore să găsească un culoar liber pe centru si a lobat peste Brănet, de la 25 m, deschizînd scorul (min. 31). Meciul s-a simplificat si mari emotii n-au mai fost pentru gazde. Pancu si-a adus aminte de faptul că, odată, a fost poreclit "Ronaldo din Giulesti" si a tăiat senioral careul fostei sale echipe, înscriind la colt după o cascadă de driblinguri (min. 61), iar Buga a profita de angajarea lui Boya si a fixat scorul final: 3-0 (min. 82).

Rapid: Coman - Săpunaru, Maftei/cpt, M. Constantin, Bozovic (64 I. Stancu) - Dică (81 Herea), Grigore, Pancu, Cesinha - Boya, Burdujan (69 Buga). Antrenor Marian Rada

Polit. Iasi: Brănet/cpt - Homei, Kalai, Ad. Ilie, Paruolo - Straton (59 R. Miclea), Milea - Bersnjak (28 Buta), Naidin, Sfârlea (76 Pălimaru) - A. Cristea. Antrenor Ionut Popa

Arbitru: Sebastian Coltescu (Craiova)


Marti, 8 aprilie 2008

Rada încă mai speră la locul doi

Înainte de a participa la sedinta Comisiei de Disciplină a FRF, unde a fost convocat alături de Constantin Zotta si Costin Lazăr (toti chemati pentru "declaratii în mass-media"), Marian Rada a apărut astăzi în fata presei si a declarat că speră să nu fie suspendat, afirmând că vorbele sale nu au lezat pe nimeni: "Sper ca cei de la Comisie să analizeze corect, eu n-am lezat pe nimeni, mai ales că la Disciplină sunt oameni în vârstă, respectabili, nu aveam de ce să-i atac. Bănuiesc că pentru declarațiile de săptămâna trecută m-au chemat, de aceea am pregătit un DVD cu înregistrarea conferinței de presă. Cum nu știu pentru ce declarație m-au chemat, le duc DVD-ul să aleagă de acolo declarația care mă incriminează". Rada a si glumit, declarând că meciul cu Politehnica Iași începe încă de astăzi, când și el, și antrenorul moldovenilor, Ionuț Popa, sunt chemați la Comisia de Disciplină. "Meciul cu Poli Iași începe azi, la ora 15:00, la Comisia de Disciplină. Și eu, și Ionuț Popa suntem chemați acolo", a spus giulesteanul. "Popa e prietenul meu, ce s-a întâmplat la meciul din tur e normal, pentru că există tensiuni la meciuri, miza e mare. La final, ne strângem mîna și vorbim. Fiecare vrea să câștige, ambițiile sunt mari. Meciul cu Politehnica Iași va fi greu, chiar dacă ei vin fără 5-6 titulari, noi stăm mai bine la capitolul ăsta. Lipsesc doar Lazăr, suspendat, și Perjă, căruia i-a decedat tatăl. Ieșenii ne vor pune cu siguranță probleme, Popa e foarte ambițios. Rapid e favorită, dar trebuie să arătăm asta pe gazon, nu pe hârtie", e de părere Rada.

Antrenorul giuleștenilor vrea ca echipa sa să-și îndeplinească obiectivele și nu se gândește încă la ce va fi din vară, dacă va rămîne sau nu antrenor principal. "Eu sunt antrenorul Rapidului în acest moment, rezultatele vor decide dacă voi mai fi principal și din vară. Nu simt presiune din partea conducerii", a spus Rada la conferința de presă de astăzi, după ce Cristian Costache a făcut publică pozitia conducerii Rapidului: "Marian Rada are tot sprijinul conducerii si nu există momentan discutii cu alti antrenori. Ca peste tot, rezultatele vor decide dacă Marian Rada va rămâne antrenor principal".

Chestionat în privinta situatiei lui Mugurel Buga, Rada a precizat că "Buga a avut niște probleme, a fost trimis de Rednic la echipa a doua, acum nu e împăcat cu statutul de rezervă și e normal să nu-i convină când nu e păstrat în lot. Eu i-am zis să nu caute țap ispășitor, problema e la el, e un fotbalist reprezentativ pentru Rapid, a fost poate cel mai bun în acel an de vis, cînd am ajuns în sferturile UEFA, nu e un jucător de lepădat. Dar trebuie să-și schimbe atitudinea, să nu se mai lamenteze și să lupte".

"Jucătorilor nu le e ușor să treacă peste ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Steaua, am jucat bine, conduceam cu 1-0, a fost o nedreptate să ni se ia punctele. Un meci trebuie să se joace doar pe teren, nu într-un birou, să nu ni se ia puncte la 'masa verde'. Partida cu Steaua a fost cheia acestui final de sezon. UEFA Intertoto nu este un obiectiv pentru Rapid. Avem încă șanse la poziția a doua și o să ne batem pentru acest loc până nu mai este posibil, matematic, să-l ocupăm. Dacă ne luăm punctele înapoi, situația se poate schimba, CFR Cluj urcă în locul Stelei. Mai sunt meciuri pînă la decizia finală, pe noi ne-ar ajuta să ni se dea câștig de cauză. Eu tot mai sper la locul doi, până când n-o să mai avem șanse matematic. Nu mă interesează cine poate să piardă pozitia secundă, oricare, noi să profităm! Dacă una dintre Steaua sau CFR va claca, o să fim acolo să luptăm și să câștigăm tot", a caracterizat antrenorul rapidist situatia echipei sale în momentul actual.

Rada a explicat că nici nu se pune problema ca Rapid să faciliteze victoria CFR-ului, pentru a încurca pe Steaua: "Nu se pune problema să ne dăm la o parte din fața CFR-ului, pentru că avem încă obiectiv locul doi. Dacă-i batem pe clujeni, putem să-i detronăm. Rapid e Rapid și nu se dă la o parte din fața vreunei echipe".


Gamebookers




Joi, 10 aprilie 2008

Pancu: "Nu e grădiniță!"

Daniel Pancu s-a repezit la finalul primei reprize asupra lui Cesinha (foto), ambii jucători fiind avertizați de arbitru.

Daniel, deși ai marcat, nu te-ai bucurat după gol...
Era normal să nu o fac. Mi s-a întâmplat să joc și de două ori împotriva lui Besiktaș, spre exemplu, iar dacă marcam, nu m-aș fi bucurat. La fel voi proceda și dacă voi da vreodată gol împotriva Rapidului, dar nu cred că va fi cazul.

A doua victorie fără spectatori. Jucați mai bine fără fani?
Nu e vorba de asta. Acum suntem mai degajați, mai relaxați. Poate și suporterii au pus puțină presiune, dar ei au fost mereu alături de noi.

Ce s-a întâmplat în finalul primei reprize la acel incident cu Cesinha?
I-am spus că trebuia să alerge mai mult. Astfel de reacții trebuia să le am mai demult. Până acum am fost o echipă de grădiniță. Trebuie să joci cu nervi dacă vrei performanță.

Mai speri la locul 2?
Pentru mine nu se mai joacă locul 2. Ne-am trezit prea târziu. E greu de spus ce ne-a lipsit. Spre exemplu, la Steaua a fost dăruire, iar echipa lor arată ca o campioană. Și Unirea Urziceni este o echipă care joacă cu dăruire și ar merita titlul.


Joi, 10 aprilie 2008

Pe teren DA, la comisii BA

În ziua în care aștepta un verdict favorabil la Apel în cazul "Bricheta", Rapid a câștigat cu același scor la care a fost atribuită victoria Stelei la masa verde.

Ca orice echipă de provincie care vine în București, Iașiul s-a pus încă de la început pe două linii. Asta în ciuda faptului că Ionuț Popa a mimat o tactică modernă, deși, dacă te uitai mai atent, vedeai că extremele sunt de fapt mai defensive decât e cazul, iar play-maker-ul cu atribuții teoretice de al doilea vârf e Naidin, închizător de meserie. S-a bazat poate pe impresia că Rapidul va arăta ca o echipă frustrată de lipsa publicului și de deciziile comisiilor federale. De fapt, giuleștenii au fost altfel. Calmi, răbdători, nu senzațional de inspirați, dar oricum având flerul necesar de a ajunge de câteva ori până la poartă. A făcut-o întâi Pancu, dar, după o fentă de mare senior, a urmat un șut ratat.

Grigore si Pancu, supergoluri

Până la urmă, Iașiul s-a cam bătut singur. Un joc la ofsaid mai falimentar ca FNI-ul a fost desfăcut de Boya, iar Nicolae Grigore a marcat cu un lob plictisit, dând și mai mult senzația deprimantă de antrenament. Din momentul acela totul a fost clar, pentru că singurul vârf al lui Popa, Andrei Cristea, i-a hărțuit mai mult verbal pe fundașii Rapidului decât să le pună probleme adevărate.

Repriza a doua a fost cam la fel. Un dolce far niente al moldovenilor, din care n-avea niciodată cum să iasă ceva, și răbdarea Rapidului. Răsplătită de somnul total al apărării Iașiului de prin minutul 60, când Pancu a driblat tot sub privirile surprinse ale fundașilor lui Popa, care așteptau o semnalizare de la margine care n-a mai venit, pentru că Pancone era în poziție regulamentară. La fel cum au fost Boya și Buga, scăpati la limita ofsaidului, primul pasând pentru golul lui Pele de 3-0. O victorie lejeră, foarte lejeră, a unui Rapid care a avut inteligența să aștepte calmă greșelile Iașiului. Iar acestea au venit și au fost decisive.

Desi nu a marcat, atacantul Pierre Boya (în visiniu) a fost unul dintre cei mai periculosi jucători giulesteni


Miercuri, 9 aprilie 2008

Rada: "La noi contează cine se are mai bine cu Comisiile"

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat că speră ca Rapid să continue seria victoriilor și în meciul de la Cluj, în fața CFR-ului, pentru ca elevii săi să înceapă să lege mai multe rezultate pozitive.

"3-0 pare un scor de neprezentare, dar a fost greu, ne-a ieșit jocul. Acum vreau continuitate, adică să fie la fel și cu CFR. Vreau trei-patru victorii la rând. Iașiul nu a jucat așa de prost precum a zis Ionuț Popa" a declarat Rada.

Tehnicianul rapidist a continuat prin a-și exprima dezamăgirea față de decizia Comisiei de Apel de a respinge apelul Rapidului în cazul "Bricheta". "Am așteptat azi să ni se dea înapoi punctele pierdute prin niște birouri. Ăsta nu e fotbal, în care contează cine are cea mai mare influență la niște Comisii. Steaua a câștigat fără să câștige." a mai spus Rada.


Miercuri, 9 aprilie 2008

Coman: "Dacă Steaua nu juca în birouri, merita să fie în față"

Portarul rapidist, Dani Coman, i-a ironizat pe rivalii din Ghencea la finalul partidei câștigate de giuleșteni, cu 3-0, în fața Politehnicii Iași. Coman a spus că Steaua merită să fie în față, deoarece au un grup unit, în frunte cu Gigi Becali, care a marcat trei goluri în Giulești.

"Așa este, au un grup unit. Au și ei un jucător care a reușit să înscrie trei goluri în Giulești. El este Gigi Becali. Dacă nu jucau în birouri meciuri, meritau să fie în față."


Miercuri, 9 aprilie 2008

3 goluri de 3 puncte

Rapid a controlat autoritar meciul cu Poli Iași și s-a impus (3-0) grație unor reușite personale excelente.

Pancu este calm. Aleargă puțin, vorbește mult și este tot mai clar că rolul său la Rapid depășește calitatea de jucător. Colegii par a-l asculta, pun capul în pământ și recuperează din pașii lipsă ai "secundului" din teren. Poli contraatacă prin determinarea lui Cristea, însă acțiunile fragilului atacant se frâng înainte să se transforme în ceva cu adevărat periculos pentru poarta lui Coman.

După mai multe mingi aruncate spre Burdujan, rapidiștii "profită" de tehnica lui Cesinha, brazilianul inventând o pasă perfectă spre Grigore. Mijlocașul se trezește practic singur cu Brăneț și îl lobează perfect pe portarul ieșenilor.

La 1-0, oaspeții nu au reacție. Cristea se zbate inutil la mijlocul terenului, Sfârlea îi pune la încercare pe fundașii Rapidului însă Maftei și Constantin par a controla situația. Din tribuna oficială, Copos și Taher îndeamnă la atac însă pauza aduce un avantaj minim pentru gazde.

La reluare, rapidiștii iuțesc ritmul, desfac jocul pe lateral iar fazele de poartă nu se lasă așteptate. La prima dintre acestea, Pancu înscrie cu un șut sec, în plin. Urmează o zvâcnire de orgoliu a oaspeților însă, atunci când mingea a trecut de defensiva rapidistă s-a lovit de reflexele excelente ale lui Coman. Intrat de doar 10 minute pe teren, Buga închide tabela cu 10 minute înainte de final, după un contraatac pornit de la același Pancu. Nimic surprinzător până la final, 3 goluri de 3 puncte pentru giuleșteni.


Miercuri, 9 aprilie 2008

Copos: "Rog presa sa ceară motivarea de la Comisia de Apel"

Acționarul George Copos a declarat dezamăgit după ce a aflat decizia Comisiei de Apel că Rapid a demonstrat că a existat o "premeditare a oficialilor" , afirmând:
"Am spus că am încredere în Justiție și am în continuare. Vreau să vă rog pe voi presa, care sunteți a patra putere în Stat să cereți motivarea de la Comisia de Apel. Apoi adresele noastre și motivarea Rapidului prin care am demonstrat că a fost o premeditare, o făcătură. Deaconu a procedat ilegal, nerespectând regulamentul și a oprit meciul".


Miercuri, 9 aprilie 2008

Comentariul meciului Rapid - Poli Iași 3-0

Rapid a învins clar pe Poli Iași într-o partidă disputată fără spectatori și cu antrenorii suspendați în tribune.

Deși ieșenii au jucat bine, au încercat să atace, rapidiștii au fost net superiori la toate capitolele și s-au impus cu 3-0, prin golurile lui Nicolae Grigore, Pancu și Buga.

Final de partidă

Min 80: Gol Rapid!! Contraatac de manual al Rapidului, pe axa Pancu - Boya - Buga, iar ultimul primește în poziție ideală o pasă de la camerunez și îl execută calm pe Brăneț

Min 79: Dică este înlocuit cu Ovidiu Herea

Min 76: Intră și Pălimaru în locul lui Sfârlea

Min 74: Constantin este și el avertizat cu cartonaș galben

Min 70:
Cristea se insinuează în careul advers, primește o centrare perfectă, Săpunaru încearcă să îl blocheze dar târziu, însă Coman scoate cu un reflex foarte bun lovitura lui Cristea

Min 69: Intră și Buga în locul lui Burdujan

Min 63: Stancu îl schimbă pe Bozovici

Min 61: Gol Rapid !! Pancu dejoacă jocul la offside al oaspeților, se lansează într-o sarabandă de driblinguri în careul ieșean și îl execută cu un șut sec pe Brăneț

Min 60: Miclea intră în locul lui Straton, care s-a accidentat și el

Min 58: Adrian Ilie este avertizat după un fault la Cesinha

Min 54:
Giuleștenii controlează partida, joacă sus, în terenul ieșean, își crează ocazii încearcă să dea încă un gol

Min 47:
Rapidiștii atacă din primele minute, dar Burdujan și Cesinha sunt blocați în careul advers înainte să reia decisiv la poartă

Min 46: Începe repriza secundă

Min 45: Se încheie un prim mitan disputat

Min 44: Pancu este avertizat cu galben

Min 41:
Rapid controlează partida, a luat piciorul de pe accelerație, dar ieșenii nu au renunțat încă, iar în ultimile minute au fost prezenți în terenul advers

Min 35:
Sfârlea încearcă să profite de o eroare a fundașilor rapidiști, dar este blocat în extremis de Marius Constantin. Iașiul rămâne periculoasă

Rapid Min 31: Gol Rapid!! Cesinha îl vede pe Grigore plecând pe centru, îi pasează excelent, iar mijlocașul giuleștean îl lobează elegant pe Brăneț

Min 28: Accidentat, Bersnjak părăsește terenul fiind înlocuit cu Buta

Min 23:
Burdujan scapă singur spre poarta adversă, dar pierde un tempo, iar reluarea sa e respinsă de Ilie în corner

Min 21:
Pancu este deschis excelent în careu, îl întoarce pe fundaș, dar șutul e slab, pe lângă poarta lui Brăneț

Min 20:
Au trecut 20 de minute alerte ca ritm de joc, dar ocaziile mari au lipsit. Poli se ține bine, jocul este echilibrat

Min 14:
Sfârlea execută o lovitură liberă în forță, Coman nu are reacție, dar balonul trece pe lângă poartă

Min 5:
Meciul are un ritm alert, Cristea scapă pe contraatac, pătrunde în careu, centrează în fața porții de unde scoate Maftei

Min 3:
Rapid începe în jumătatea adversă, Cesinha execută bine un corner, balonul este deviat în fața porții, dar acolo este respins în extremis de Kalai

Min 1: Începe partida

Rapid:
Coman - Săpunaru. Maftei, Constantin, Bozovic - Emil Dică, Grigore, Pancu, Cesinha - Boya, Burdujan

Poli Iași
: Brăneț - Adrian Ilie, Kalai, Homei, Straton - Paruolo, Naidin, Sfârlea, Milea - Cristea,
Bersnjak


Miercuri, 9 aprilie 2008

APELUL RAPIDULUI A FOST RESPINS !!!

17:07 Comisia de Apel a decis să respingă apelul făcut de Rapid la Comisia de Disciplină referitor la decizia acesteia care prevedea pierderea meciului cu 3 - 0 la masa verde

17:05 Comisia de Apel a luat o decizie. Se va anunța în 5 minute!

16:04
În acest moment s-a încheiat ședința și Comisia de Apel deliberează. Avocatul Rapidului, Gheorghe Florea, a declarat la ieșire din ședință: "În acest moment ședința s-a încheiat , comisia deliberează și sunt încrezător în șansele noastre de reușită. Nu se știe cât va dura luarea unei decizii, dar am încredere în membrii comisiei. Cererea de recuzare a celor 3 membrii a fost respinsă fiind considerată neîntemeiată. Noi am venit cu mai multe argumente care se bazează pe legislația internă și internațională și pe convenția europeană"

15:30 avocatul Rapidului, Gheroghe Florea, stă de minute bune în fața Comisiei, cu acte în mână, gesticulând haotic. Discuția pare extrem de tensionată

14:00
a început judecarea cererii de recuzare a celor trei membrii ai Comisiei de Apel

12:30
la sediul FRF a ajuns Doru Viorel Ursu, președintele Comisiei de Apel

10:53
la Casa Fotbalului au ajuns Grigore Sichitiu si Gheorghe Florea, avocatul Rapidului

Comisia de Apel a FRF a amânat pentru astăzi, ora 11.00, decizia în cazul "bricheta", după ce clubul FC Rapid a formulat o cerere de recuzare a trei dintre membrii comisiei.
Este vorba de președintele Doru Viorel Ursu, de Vladimir Hrițuleac și de Alexandru Mihai Micu, avocatul giuleștenilor invocând articolul 99, alin. 3, care coroborat cu art. 1 precizează că un membru al Comisiei de Apel poate fi recuzat dacă și-a exprimat anterior părerea cu privire la soluția ce ar putea fi dată în acea cauză.


Marti, 8 aprilie 2008

Copos: "Luptăm până la capăt"

Acționarul Rapidului, George Copos, a declarat la ieșirea de la Comisia de Apel a FRF că Rapid nu va renunța la luptă, indiferent de decizia Comisiei, care se va da, miercuri, la ora 11 dimineața.

Ducem lupta până la capăt. Cred cu tărie că se vor respecta regulamentele, în special articolul 99, punctul 3. Chiar dacă nu ne aflăm în relații bune cu Mircea Sandu, sper că se va lua o decizie corectă. Cred că suntem datori să luptăm pentru a duce meciul pe teren, nu la masa verde
", a declarat Copos.

Copos este optimist în privința următoarelor meciuri din campionat și speră să prindă, în detrimentul lui CFR Cluj, poziția secundă.

"Rapid va câștiga toate meciurile de acum încolo. Știu că dacă vom câștiga următoarele două meciuri vom intra în cursa pentru locul doi, ceea ce-mi doresc foarte mult. Noi am jucat toate meciurile pe teren, niciodată nu am jucat în afara terenului. Și am încredere ca vom rejuca meciul cu Steaua", a spus Copos.

Într-o declarație exclusivă pentru ProSport, George Copos îl ironizează pe Mircea Sandu. Boss-ul Rapidului a ținut să precizeze că vrea mai mult respect din partea președintelui FRF, pe care îl consideră "un mare fotbalist".

"Mircea Sandu dacă vrea respect, trebuie să mă respecte. Mie nu mi-e frică de el. Să nu mă mai acuze, că noi l-am respectat pentru că e șeful federației dar și pentru că a fost un mare fotbalist", a declarat Copos.

George Copos este foc și pară pe Gigi Becali. Șeful Rapidului a catalogat drept "tâmpenii" zvonurile cum că patronul Stelei l-ar fi împrumutat cu suma de 30 de milioane de euro pentru construirea cladirii de birouri Ana Tower.

"Niște tâmpenii. Nu-mi vine să cred ce aberații a spus Gigi. este o sumă imensă pentru România. Nicio persoană fizică nu-ți imprumută banii 30 de milioane de euro", a precizat Copos.

Patronul Rapidului se gândește și la viitorul tehnician, chiar dacă deocamdată refuză să de nume.

"Nicolo Napoli este exclus să ajungă în Giulești, va veni un antrenor cu nume mare în Europa. De asemenea, ne vom întâlni cu Orban pentru a discuta concesionarea stadionului. Îl așteptăm și pe domnul Taher să revină din Vietnam", a încheiat Copos.


Marti, 8 aprilie 2008

Rada: "Nu ne vom da la o parte din fața CFR-ului"

Marian Rada, antrenorul echipei Rapid, a declarat că echipa giuleșteană nu se va da la o parte în partida cu CFR, așa cum se speculează.

"Rapid nu se dă la o parte din fața niciunei echipe, pentru că obiectivul nostru este ocuparea locului doi. Dacă învingem CFR-ul ne apropiem de ei și putem să-i detronăm ulterior. În cazul în care Steaua și CFR vor claca, noi suntem gata să profităm. Voi continua să cred în locul doi cât timp sunt șanse matematice. Ne vom lupta până la capăt pentru acest obiectiv", a spus tehnicianul rapidist.

Marian Rada a decalarat astăzi într-o conferință de presă că deși a fost "convocat" la Comisia de Disciplină pentru unele declarații pe care le-a făcut, nu știe exact despre ce e vorba.

"Sper ca la Comisie, să se analizeze corect declarațiile date de mine pentru că nu am lezat pe nimeni, mai ales pe cei din Comisia de Disciplină, unde sunt oamnei mai în vârstă, oameni respectabili, pe care nu avea niciun rost să-i atac. Eu am spus cu totul și cu totul altceva și a apărut deformat în anumite publicații." a declarat antrenorul Rapidului

Rada a recunoscut că și-a pregătit și apărarea : "Am pregătit chiar un DVD cu înregistrarea integrală a conferinței de presă de care bănuim că se leagă această chemare la Comisie. Repet, nici acum nu știu pentru ce mă cheamă. Mergem cu DVD-ul să aleagă de acolo declarația care spun ei că mă incriminează."

Intrigat de faptul că Habib Habibou a declarat la finalul partidei dintre Steaua și Dacia Mioveni că doar jucătorii Stelei pot evolua in Liga Campionilor, Marian Rada i-a răspuns sarcastic stelistului: "Nu știu cât cunoaște Habibou fotbalul românesc de a spus ce a spus. El este nou venit, încearcă și el să bravze, să arate că este la Steaua și intră în ton cu tot ce se întâmplă acolo", a precizat Rada.

Marian Rada, proaspătul principal din Giulești, a recunoscut că doar rezultatele echipei îl pot menține în continuare pe bancă: "Momentan eu sunt antrenor la Rapid, încerc să îmi fac treaba cât mai bine și normal că rezultatele vor decide și prezența mea în continuare pe bancă. Nu resimt nicio presiune." a declarat Rada

Fostul secund a fost puțin ironic în timpul conferinței: "Se pare că jocul cu Iașiul va începe azi la ora 15:00, la Comisia de Disciplină, unde mă voi întâlni cu Ionuț Popa. O să începem chiar de acolo", a conchis Rada.


Marti, 8 aprilie 2008

Decizia la apelul Rapidului,
mâine de la ora 11:00

Comisia de Apel a Federatiei Române de Fotbal a amânat pentru mâine, la ora 11.00, decizia în cazul "bricheta". Hotărârea a fost luată după ce clubul Rapid a formulat o cerere de recuzare a trei dintre membrii comisiei, pe baza art.99 alin.3.

Acesta precizează "că în cazul în care un membru al unei instanțe disciplinare și-a exprimat anterior părerea, indiferent în ce ocazie, cu privire la soluția ce ar putea fi dată în acea cauză și nu declară că se abține, poate fi recuzat".

Din câte se pare cei trei membri recuzați de către clubul din Grant sunt: Președintele Doru Viorel Ursu,Alexandru Mihai Micu și Dan Vladimir Hrițuleac.

ProSport a transmis LIVE cele mai importante evenimente ale zilei.

19:47
Avocatul Gheorghe Florea declară: "Cauza s-a amânat până mâine la ora 11, clubul Rapid a făcut o cerere de recuzare împotriva a trei membrii ai comisiei.

19:45 Copos se plimbă nervos, ține mai multe hârtii în mână pe care le tot recitește.

19:43
Copos împreună cu avocații și Sichtiu au ieșit din sală și așteapta verdictul.

18:43
George Copos, Grigore Sichitiu (directorul tehnic al Rapidului) și avocatul giuleștenilor au intrat din nou în sală.

18:39
Copos a ieșit pe balcon și citește regulamentul. Vădit încantat de ceea ce a gasit, acționarul rapidist si-a exprimat bucuria bătând din palme.

17:51
Audierile s-au încheiat, Comisia de Apel deliberează

17:50
George Copos a ieșit din sală.

16:55
Acționarul FC Rapid, George Copos, a sosit și el la sediul FRF

16:00 Comisia de Apel a luat o pauză de o ora, dezbaterile se vor relua la ora 17:00

14:53 La sediul FRF au ajuns deja Grigore Sichitiu, Constantin Zotta și avocatul Rapidului. De cealaltă parte a orașului, la sediul LPF, Costin Lazăr, Vali Badea și Marian Rada sunt prezenți la Comisia de Disciplină, dar pentru alte cazuri.


Marti, 8 aprilie 2008

Popa, Cârțu și Rada, suspendați

Antrenorii Ionuț Popa, Sorin Cârțu și Marian Rada au fost suspendați de Comisia de Disciplină pentru trei, două, respectiv o etapă, din cauza incidentelor în care au fost implicați in etapa a XXVII-a a Ligii I și a declarațiilor apărute în presă.

Antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa a fost sancționat cu trei etape de suspendare și 5.000 de lei penalitate financiară pentru bruscarea jucătorului echipei Unirea Urziceni, Bogdan Mara.

Sorin Cârțu, tehnicianul formației Dacia Mioveni a primit două etape de suspendare și 3.000 de lei penalitate financiară după ce a fost trimis în tribună de arbitru la meciul cu Steaua, iar Marian Rada,antrenorul rapidist a fost suspendat o etapă și a primit o penalitate financiară de 3.000 de lei pentru declarațiile la adresa activității Comisiei de Disciplină a FRF în urma judecării cazului

















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...