® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
11 / 12 / 13 aprilie 2008

online | vizualizari           actualizat sambata 12 aprilie 2008 ora 18:00

    TITLURILE ZILEI ® 12 aprilie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® Ovidiu Hațegan arbitrează meciul CFR Cluj - Rapid
® Bergodi crede că Rapidul poate spera la locul 2
  ® Pancu, atac la Corsicanu'
  ® Rapidiștii, alături de orfani
  ® Murgurel Buga: "Avem șansa porcului de Crăciun la titlu"
  ® Marian Rada: "Nu ne mânjim"
  ® Rada: "Rapid nu se dă la o parte din fața nimănui"




chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        


Vineri, 11 aprilie 2008

"Eu am trăit ceea ce se întâmplă azi cu Clujul"

"Eu îi înțeleg pe clujeni, știu prin ce trec ei acum, pentru că și eu am pățit la fel în Turcia, pe vremea când evoluam la Beșiktaș. Am încheiat turul cu 11 puncte avans față de Fenerbahce și totuși la finalul campionatului am terminat pe trei și am fost nevoiți să jucăm în UEFA. Din punct de vedere psihic, cei de la CFR trec printr-un moment foarte greu", a prefatat Daniel Pancu întâlnirea de duminică seara, dintre CFR si Rapid.

"Este o situație delicată, diferența dintre noi și CFR este foarte mare, dar asta nu înseamnă că, dacă vom câștiga tot de acum încolo, nu-i putem depăși. Dacă batem pe CFR duminică, ne ajutăm în primul rând pe noi, nu pe Steaua", a spus Mugurel Buga. "Dacă pierdem, se duce orice șansă de a juca în Champions League. Însă, dacă vom câștiga, ne vom apropia de ei și vom avea șanse să-i depășim până la final", a declarat si Lucian Burdujan.

"Ne aflăm într-o situație imprevizibilă, a fost un retur nebun, iar duminică ne așteapta un meci foarte important. Noi încă ne gândim la locul al doilea. Ei sunt frații noștri, dar fiecare își vede interesul și trebuie să-i batem, chiar dacă asta înseamnă că am putea ajuta Steaua. Dacă CFR va pierde titlul, va fi numai din cauza lor. Din punctul meu de vedere, Steaua e favorită la câștigarea campionatului", a mai spus Pancu. "Îi mulțumim domnului Dragomir (n.n. - care a declarat că Rapid va lua titlul!) pentru că are încredere în noi, dar nu mai sperăm la titlu", a precizat Buga. "Poate dacă ar mai fi de jucat 15 etape..", a completat Pancone. "Dacă terminăm pe primele două locuri, conform regulamentului de ordine interioară, avem o primă interesantă. Dar asta contează mai puțin, important e să ajungem noi acolo", a declarat Pancu.

Daniel Pancu i-a răspuns fostului lider al galeriei, Gigi Corsicanu, care i-a transmis mijlocașului să plece la Steaua, dacă el crede că "roș-albaștrii" merită să fie campioni: "Am fost înțeles gresit, eu m-am referit strict fotbalistic, că Steaua e cea mai potrivită pentru a fi campioană, ca atitudine a jucătorilor. Corsicanu putea să-mi zică orice, nu să mă trimită la Steaua! M-a jignit!".

Rapid pleacă mîine seară spre Cluj fără Dănut Perjă (învoit din cauza decesului tatăului său) si fără brazilianul Cesinha, suspendat.



Gamebookers




Sambata, 12 aprilie 2008

Ovidiu Hațegan arbitrează meciul CFR Cluj - Rapid

Meciul CFR Cluj - Rapid, ce va avea loc, duminică, de la ora 20.30, va fi arbitrat de către  Ovidiu Hațegan.

>Hațegan va fi ajutat la cele două linii de Cristian Nica și Aurel Onița. Rezervă va fi Tiberiu Lajos.

Arbitrii și observatorii celorlalte partide de duminică, din Liga I:

Farul Constanța - FC Vaslui - ora 16.45

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Ionel Popa, Stelian Slabu (asistenți) - Mihai Ene (rezervă)

Politehnica Iași - UTA Arad -ora 17.30

Arbitri: Alexandru Tudor - Marcel Savaniu, Vasile Marinescu - Ionică Serea

Pandurii Târgu Jiu - Unirea Urziceni - ora 18.30

Arbitri: Aurelian Bogaciu - Nicolae Marodin, Nagy Miklos - Lucian Dan


Vineri, 11 aprilie 2008

Rapidiștii, alături de orfani

Coman (foto), Marinescu, Burdujan, Nae Manea, Marian Rada și reprezentanții Hyundai Motor au oferit cadouri copiilor de la Centrul de Plasament "Sf. Dimitrie" din București. Jucătorii au schimbat câteva pase cu aceștia și au scris mesaje de încurajare pentru echipa națională pe o minge de fotbal uriașă.


Vineri, 11 aprilie 2008

Murgurel Buga: "Avem șansa porcului de Crăciun la titlu"

După ce președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus că vede Rapid favorită la titlu în acest an, Mugurel Buga a comentat ironic. "Avem șanse la titlu cum are porcul în ziua de Crăciun", a spus "Pele", completat de Pancu: "Poate aveam, dacă mai jucam încă vreo 15 etape".


Vineri, 11 aprilie 2008

Bergodi crede că Rapidul poate spera la locul 2

Italianul care a dus CFR-ul pentru prima dată în Europa deplânge soarta ardelenilor.

N-a uitat de CFR. Nu a uitat nici de Rapid. Ambele echipe i-au rămas în inimă. Tocmai de asta, Cristiano Bergodi evită inițial orice dialog pe tema meciului de mâine.

"Mi-e așa de greu să vorbesc... Țin cu ambele echipe și chiar voi încerca să urmăresc meciul... dar nu pe stadion, ci altfel, pentru că nu mai vreau să mai spun că vin la un joc în România și să iasă scandal cum că vreau să iau locul anumitor antrenori", explică motivul reticenței Cristiano Bergodi.

Tehnicianul este uimit de căderea CFR-ului.


"Cum să nu fiu șocat? Mă gândesc acum la partida cu Rapid. Dacă pierd din nou, se va crea o stare de preocupare chiar și pentru locul 2. Abia atunci se va putea vorbi și de lupta pentru locul 2. Dar dacă CFR-ul bate, atunci nu îi mai ia nimeni șansa de a juca în Liga Campionilor", e de părere Bergodi.

Cristiano Bergodi, fost antrenor Rapid: E clar că Rapid trece printr-o perioadă bună și CFR nu, dar depinde cum se vor mobiliza clujenii pe teren propriu!


Vineri, 11 aprilie 2008

Pancu, atac la Corsicanu'

Între Pancu și Corsicanu' se duce un veritabil război al declarațiilor.

După ce Pancu a spus că Steaua arată ca o campioană, Gigi Corsicanu', liderul suporterilor rapidiști, l-a luat la rost pe "Pancone".

"Aștept lămuriri de la el. Dacă își menține declarația, eu, care sunt prietenul lui cel mai bun și m-am luptat să-l readuc în Giulești, îi recomand să plece la Steaua. Noi avem nevoie de un Pancu luptător, nu de unul care să îi ridice în slăvi pe rivali", a afirmat furios Corsicanu' în ProSport.

Daniel Pancu s-a declarat jignit de afirmațiile făcute de acesta. "Eu am spus doar că Steaua are constanță și că este o echipă tehnică. M-am referit doar din punct de vedere fotbalistic. El un singur lucru nu trebuia să îmi spună, că mă trimite la Steaua. Este o jignire mult prea mare. Nu poate el să-mi spună mie așa ceva!", a răbufnit mijlocașul.


Vineri, 11 aprilie 2008

Marian Rada: "Nu ne mânjim"

Mai nou, rapidiștii vizează obținerea poziției secunde, ocupată momentan chiar de CFR Cluj.

Pe seama meciului CFR Cluj - Rapid s-au făcut destule speculații. Gurile rele spuneau că giuleștenii vor ceda ușor punctele trupei lui Ando, pentru a se răzbuna astfel pe Steaua!

"Feroviarii" susțin însă contrariul și spun că merg în Ardeal pentru a câștiga. Directorul general Constantin Zotta vede meciul de la sfârșit de săptămână ca pe o revanșă față de partida din Giulești, unde clujenii au reușit să se impună, scor 2-1, cu un gol marcat de Trică dintr-o poziție de ofsaid!

"Dorim doar să câștigăm și nu am vrut niciun moment să renunțăm la obținerea locului secund. Nu ne interesează Steaua! Dacă ar fi după mine, aș dori ca nici Steaua și nici Clujul să nu câștige campionatul", a spus Zotta.

Și tehnicianul Marian Rada speră să dea lovitura la Cluj, mai ales că, în perspectiva unei victorii, formația sa poate să aspire în continuare la Liga Campionilor.

"Se va juca la Cluj și știu că ne va fi foarte greu să câștigăm. Întâlnim o echipă care a fost atât timp pe primul loc, însă noi mergem să câștigăm, ca să ne apropiem la cinci puncte de locul 2, care ne dă speranțe să ajungem în preliminariile Ligii Campionilor. Rapid nu se dă la o parte din fața nimănui, pentru că nu suntem subalternii sau nimănui. Nu ne mânjim!", a tunat Rada.

George Copos, acționar Rapid: Îmi doresc să fim respectați, iar meciurile să se joace pe teren. Asta vreau și la Cluj. Pentru că ăsta este spiritul fotbalului!

Pancu știe prin ce trec clujenii

Pancu spune că și el a trecut când era la Beșiktaș printr-o situație similară cu cea a clujenilor. "Și eu am pățit la fel în Turcia, aveam 11 puncte avans față de Fener în tur și totuși la final am terminat pe locul 3. Psihic vorbind, cei de la CFR trec printr-un moment foarte greu. Dacă pierd titlul, sută la sută va fi din vina lor!", a pus "Pancone".

Toma a sărit cu primele


Președintele CA al Rapidului, Constantin Toma, a sosit aseară în cantonamentul echipei și le-a promis jucătorilor că-i va premia cu câte 7.000 de euro dacă o vor bate pe CFR. Și Pancu a recunoscut că, în cazul în care vor termina pe locul 2, bonusurile financiare vor crește: "Dacă terminăm în primele două locuri, avem o primă interesantă".

Rapid


Vineri, 11 aprilie 2008

Pancu: "Corsicanu' m-a jignit"

Jucătorul rapidist Daniel Pancu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că momentan Steaua este favorită la titlu. "Steaua este în acest moment favorită la titlu, dacă cei de la CFR pierd campionatul, îl pierd 100 % din vina lor. În mod normal, CFR ar fi frații noștri dar noi nu putem să ne dăm la o parte pentru că s-a ajuns într-un punct în care și noi avem speranțele noastre", a spus Pancu.

Mijlocașul "alb-vișiniilor" i-a răspuns apoi președintelui Ligii Suporterilor Rapidiști, Gigi Corsicanu', care i-ar fi sugerat să plece la Steaua în urma declarațiilor făcute la finalul partidei cu Poli Iași. "Declarațiile mele au fost înțelese greșit. Eu m-am referit strict din punct de vedere fotbalistic că Steaua merită să ia campionatul. Corsicanu' m-a jignit când mi-a spus să mă duc la Steaua. Putea să-mi spună orice însă nu aceste lucruri", a declarat "Pancone".


Vineri, 11 aprilie 2008

Rada: "Rapid nu se dă la o parte din fața nimănui"

Tehnicianul formației Rapid, Marian Rada, a declarat, vineri, că "giuleștenii" țintesc victoria în meciul de duminică cu CFR Cluj, în ciuda oricăror speculații făcute pe această temă.

"Jucăm cu o echipă care a fost lider în clasament deci va fi foarte dificil. Noi mergem să câștigăm pentru că Rapid nu se dă la o parte din fața nimănui deoarce nu suntem subalternii sau satelitul nimănui", a declarat Rada.

















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...