® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
17 / 18 / 19 aprilie 2008

online | vizualizari           actualizat vinerii 18 aprilie 2008 ora 23:40

    TITLURILE ZILEI ® 18 / 19 aprilie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® Rada a rămas fără jucătorul Pancu si s-a ales cu antrenorul Pancu!
  ® Rada: "Steliștii s-au simțit cu musca pe căciulă"
  ® "Nu se pune problema să merg la CFR"
  ® Rada: "Pancu va lipsi până la final"
  ® Săpunaru: "Niciodată stelist!"
  ® Rada: "Hai să nu-l mai luăm în seamă pe Becali"
  ® "Mai bine cu spectatori"
  ® Taher: "Vom avea un buget nelimitat pentru transferuri!"




chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        


Vineri, 18 aprilie 2008

"Avem nevoie de stadioane mai bune,
de jucători mai buni, nu de scandaluri"

Antrenorul Rapidului a criticat atitudinea presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care a încurajat bălăcărelile si "can-can"-ul din fotbal, motivând că asa îi creste cota! "Mă scîrbește scandalul din fotbalul românesc. Uneori și presa greșește cu întrebările care întrețin aceste scandaluri. Președintele LPF spunea că această bălăcăreală vinde mai bine fotbalul. Eu cred însă că cel mai bine ar fi să avem evoluții cât mai bune pe teren, să avem stadioane mai bune și terenuri de antrenament mai bune. Asta e tot ce contează", a mărturisit Rada, care s-a opus ideii că echipa sa nu si-ar fi apărat corect sansele la la Cluj: "Este exclus din start să se afirme că Rapid s-a predat la Cluj. Atât au putut băieții. N-am fost învinși de oricine, am pierdut în fața unei echipe care se bate la titlu și a stat 20 și ceva de etape pe primul loc. Când am pierdut cu Gloria Buzău, tot cu 0-1, de ce nu s-a mai spus că ne-am predat?"


Gamebookers

Vineri, 18 aprilie 2008

Rada a rămas fără jucătorul Pancu si s-a ales cu antrenorul Pancu!

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat astăzi că priveste cu toată circumspectia partida pe care echipa sa o va disputa sâmbătă seara, ora 20:30, în Giulesti, cu Pandurii Tg. Jiu. "Acum s-au mai limpezit lucrurile în clasament, se știu echipele care vor merge în Cupa UEFA. Nouă nu ne rămâne decât să luptăm pentru a ne atinge obiectivul, si anume clasarea pe locul 3. Întâlnim un adversar care vine după sase victorii consecutive si o remiză si, deci, si-a revenit după lunga perioadă în care a avut rezultate negative. Din păcate, pentru mâine seară nu-i am la dispozitie pe Boya, suspendat pentru patru cartonase galbene, si pe Pancu, care va rata finalul sezonului din cauza unei rupturi musculare. Acest lucru mă privează de aportul unui jucător valoros, dar îmi si permite să-l am lângă mine, pe bancă, mă va ajuta mai mult la antrenamente, la pregătirea jocurilor", a declarat tehnicianul giulestean. Acesta, întrebat despre situatia atacantului sârb Ranko Despotovic, a dezvăluit faptul că va începe cu el titular si că are intentia de a-l păstra în teren pe toată durata partidei cu Pandurii. "Până acum, am avut cinci atacanti valorosi, chiar sase cu Pancu, si n-am putut trimite în teren decât doi. Despotovic a avut probleme cu acomodarea la noi, cu acomodarea într-o altă tară poate, si n-a fost ceea ce ne doream, mai ales în pregătiri. Acum va avea sansa să arate ce poate", a caracterizat Rada situatia fostului golgeter al campionatului sârb.

Rada a răspuns acuzelor venite dinspre Ghencea, de unde s-au trimis săgeti referitoare la lasitatea rapidistilor: "Steliștii s-au simțit cu musca pe caciulă, au simțit nevoia să-și ia revanșa cu declarațiile făcute la adresa noastră. Așa cum au zis și steliștii că trebuie să ai valoare ca să ajungi în Ghencea, vreau să le spun că nici eu nu cred că vreun stelist ar putea juca în Giulești. Aici e un spirit aparte, Rapid e un club diferit față de celelalte, e special și nu cred că steliștii ar putea înțelege asta vreodată".

În privinta viitorului echipei, Rada spune că "jucătorii vor încerca să arate că merită să rămînă la Rapid și vor da totul în aceste ultime etape. Așa este peste tot, dacă nu poți să ții pasul trebuie să te reorientezi către o echipă cu pretenții mai mici. Noi avem în plan să facem eventul în viitorul sezon. E obiectivul nostru. Ca în orice domeniu, mereu există loc de mai bine. Dacă vor veni jucători mai valoroși, va începe lupta pentru titularizare".


15 aprilie 2008

Măsuri sporite de securitate în Giulesti

FC Rapid anuntă spectatorii interesati să vizioneze partida Rapid - Pandurii Tg. Jiu, programată sâmbătă, 19.04.2008, de la ora 20:30, pe stadionul "Giulesti-Valentin Stănescu", că biletele de intrare vor fi puse în vânzare joi, 17 aprilie, după ora 12:00, la casele obisnuite (deschise, zilnic, între orele 10:00 si 18:00).

Preturile tichetelor sunt următoarele: tribuna I - 30 lei, tribuna a II-a - 15 lei, peluza a II-a - 10 lei.

În ziua meciului, accesul spectatorilor în stadion este permis până la ora 20:00. Atragem atentia asupra faptului că, în urma evenimentelor înregistrate la partida cu Steaua, se vor lua măsuri sporite de securitate:
* În zona tribunelor I si a II-a s-au instalat plase de protectie pentru prevenirea aruncării în teren cu diferite obiecte;
* La accesul în stadion, se va efectua un control corporal minutios pentru interzicerea introducerii în incinta arenei a diferitelor obiecte ce pot periclita siguranta oficialilor si a jucătorilor. În acest sens, conform Legii nr. 4, nu vor fi acceptate în stadion băuturi alcoolice, arme, materiale explozive si incendiare, substante toxice, brichete (vor fi oferite, în schimb, la intrare, chibrituri) sau umbrele;
* În cazul aparitiei unor situatii ce pot da nastere unor evenimente neplăcute, persoanele în culpă vor fi evacuate imediat din stadion, urmând, eventual, să răspundă si contraventional sau penal pentru faptele săvârsite.




Vineri, 18 aprilie 2008

"Nu se pune problema să merg la CFR"

Contactat de ProSport, Dani Coman, goalkeeperul celor de la Rapid, a dezmințit informațiile privind o eventuală trecere a sa în curtea celor de la CFR Cluj.

"Nu m-a căutat nimeni de la CFR. Nu se pune problema unui transfer al meu în Gruia" a spus portarul giuleștenilor.


Vineri, 18 aprilie 2008

Neagoe: "Rapid nu mai are șanse la locul doi"

Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, consideră că Rapid  nu mai are șanse la primele două locuri în clasament, dar vede echipa giuleșteană ca fiind una dintre echipele bune din România:

"Rapidul nu mai are nicio șansă pentru primele două locuri. Dar eu cred că Rapid este echipă bună, este o echipă cu jucători de valoare în componență iar unii dintre ei joacă la națională. Nu cred că Rapid este o echipă rănită dar au pierdut contactul cu primele două locuri. Rapidul este o echipă puternică, o echipă care îmi place cum joacă și nu ne va fi ușor pe Giulești, dar nici Rapidului nu-ii va fi ușor cu noi. Am obținut trei rezultate bune în fața echipelor care se află în primele cinci, sper să trecem cu bine și de acest meci cu Rapid. Cum am reușit să câștigăm la Cluj la CFR, unde nici o echipă nu a făcut-o sau la Dinamo, cred că putem câștiga și în Giulești. Nici după aceea nu va fi un program lejer, toate jocurile vor fi grele, dar dacă noi vom juca la fel ca până acum, dacă vom fi la fel de concentrați și sper să fim, cred că vom trece cu bine peste aceste cinci partide
"  a spus Neagoe


Vineri, 18 aprilie 2008

Rada: "Steliștii s-au simțit cu musca pe căciulă"

Marian Rada, antrenorul Rapidului, a răspuns atacurilor lansate de căpitanul stelei, Mirel Rădoi, la adresa rapidiștilor pe care i-a acuzat voalat de non-combat în meciul de la Cluj, cu CFR. După ce Rădoi declarase că rapidiștii nu au fost bărbați, Rada le amintește celor din Ghencea de episodul din meciul direct.

"Ei s-au simțit cu musca pe căciulă la meciul direct și s-au gândit să-și ia revanșa prin niște declarații care nu-și aveau rostul. Nu știu dacă vreun stelist ar putea să joace în Giulești, ca să joci aici treuie să ai ceva aparte. Rapidul e o echipă diferită de celelate. La Cluj atât am putut la acea oră în fața unei echipe ce luptă la titlu. Am pierdut și la Buzău și nu a mai comentat nimeni" a spus Rada


Vineri, 18 aprilie 2008

Rada: "Pancu va lipsi până la final"

Jucătorul giuleștenilor, Daniel Pancu, este indisponibil până la finalul sezonului, datorită unei rupturi musculare, a anunțat antrenorul Marian Rada, în cadrul unei conferinte de presă

"Pancu a suferit o ruptură musculară și din păcate nu-l mai pot folosi până la finalul campionatului. Sunt două părți: una rea, deoarece contam mult pe valoarea lui, dar partea bună este că îl voi avea pe bancă și mă va ajuta la antrenamente", a declarat Rada


Vineri, 18 aprilie 2008

Săpunaru: "Niciodată stelist!"

Patronul Stelei, Gigi Becali, continuă să surprindă prin declarații. Ultima doleanță a latifundiarului din Pipera o constituie transferul în Ghencea a doi jucători de bază din defensiva giuleșteană.

Gândindu-se deja la o strategie pentru sezonul viitor de Liga Campionilor, Becali a pus deja ochii pe fundașii laterali ai Rapidului, Cristian Săpunaru și Vladimir Bozovic. "Vom juca în Liga Campionilor și avem nevoie de un lot puternic. În vară voi face oferte pentru Săpunaru si Bozovic de la Rapid", a fost scânteia care a aprins fitilul. Replica giuleștenilor nu s-a lăsat așteptată.

"Dacă țineți minte, eu când am venit la Rapid am declarat ceva. Sunt un om parolist, iar visul meu era să ajung la Rapid, nu la Steaua. Este exclus, total exclus să ajung la Steaua", a spus Săpunaru pentru Pro Tv. Fundașul a vorbit și despre posibilitatea ca Bozovic să îmbrace tricoul roș-albastru: "Nu cred că o să meargă nici Bozovic, el este un jucător de care Rapid are nevoie, un om de bază la ora actuală".

Nici noul patron al Rapidului, Fathi Taher, nu vrea să audă de o despărțire de cei doi. "Domnul Becali probabil că visează și încă nu s-a trezit la realitate. Mă bucur că apreciază valoarea jucătorilor mei, dar acum la Rapid este altceva. Nu se pune problema ca ei să meargă la Steaua", a precizat Taher, care a reiterat ideea de a forma un club invincibil.

"Visul meu a fost să joc la Rapid, nu la Steaua. Cred că nici Bozovic n-o să accepte o altă ofertă, el este un jucător de bază al nostru" - Cristian Săpunaru, fundaș Rapid


Vineri, 18 aprilie 2008

Taher: "Becali visează"

Intrigat de declarațiile date de "prietenul" Becali, Fathi Taher, boss-ul din Giulești, a ținut să-I dea replica stelistului.

"Gigi Becali visează încă nu s-a trezit la realitate, când se va trezi Rapid va fi departe. Este dreptul lui să viseze că va lua jucători din Giulești. El trebuie să știe că Rapidul acum este altceva, nu mai este ca în trecut. Mă bucur că se gîndește la fotbaliștii noștri, asta înseamnă că jucătorii sunt valoroși, dar nu se pune problema să plece nimeni în Ghencea" a încheiat rapidistul.


Vineri, 18 aprilie 2008

Ionuț Stancu: "Sunt surprins că Becali se gândește la mine"

Fundașul echipei Rapid, Ionuț Stancu, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, că este un lucru bun faptul că finanțatorul Gigi Becali se gândește să îl transfere la Steaua, precizând că ar fi și mai bine dacă oficialii giuleșteni s-ar gândi mai mult la el.

"Nu am văzut emisiunea, dar am auzit ce a spus domnul Becali. Am rămas puțin surprins. E un lucru bun că se gândește domnul Becali și lumea în general să mă transfere, dar ar fi și mai bine dacă s-ar gândi puțin mai mult la mine și conducerea Rapidului. Pentru mine a fost o perioadă nu tocmai bună, pentru că nu prea am jucat", a spus Stancu.

Întrebat dacă ar accepta să joace la Steaua, Ionuț Stancu a răspuns: "Nu pot să răspund la așa ceva. Eu sunt sub contract cu Rapid încă trei ani. Dar nu se știe niciodată ce se întâmplă în viitor".


Vineri, 18 aprilie 2008

Rada: "Hai să nu-l mai luăm în seamă pe Becali"

Antrenorul Rapidului a ținut să precizeze că mai nou a decis să nu-l mai ia în seamă pe patronul Stelei, Gigi Becali.

"Nu vreau să comentez spusele lui Becali, dar, totuși, să fim serioși. O să urmez însă sfatul lui Dumitru Dragomir, pe care vi-l spun și dumneavoastră: haideți să nu mai luăm în seamă ce spune Gigi Becali. " a declarat Rada

Referitor la etapele pe care le mai are de disputat Rapidul,Rada a recunoscut că se gîndește doar la victorii: "Ne așteaptă lucruri mai importante, precum meciul cu Pandurii. Nu va fi ușor sâmbătă, dar Rapid este Rapid și trebuie să se gândească numai la victorie. Le-am spus băieților să uite cât mai repede meciul contra CFR-ului pentru că cei de la Pandurii vin după o serie impresionantă de meciuri", a spus Rada.


Altfel, în meciul de sâmbătă seara din Giulești, Rada nu va putea conta pe serviciile mijlocașului Daniel Pancu, accidentat, respectiv Pierre Boya, care a văzut în meciul de la Cluj cel de-al patrulea cartonaș galben din acest sezon.


Vineri, 18 aprilie 2008

"Mai bine cu spectatori"

Antrenorul oltenilor de la Pandurii, Eugen Neagoe s-a declarat încântat de faptul că partida contra Rapidului de pe Giulești se va disputa cu spectatori, după ce rapidiștilor le-a expirat suspendarea primită după derby-ul cu Steaua:

"Fotbalul este un sport care nu ar trebui să se joace fără spectatori. Este trist să joci fără spectatori, nu este nici atmosferă propice unui adevărat spectacol sportiv și cred că și publicul giuleștean a învățat ceva de la acel meci, de la acea suspendare. Păcat că s-a ajuns la asemenea lucruri, dar nu cred că vor mai face și altă dată greșeala pe care au făcut-o la partida cu Steaua. Mă bucură faptul că vom juca cu public și sper ca acest lucru să nu ne împiedice să obținem un rezultat pozitiv" a încheiat Neagoe.


Vineri, 18 aprilie 2008

Toma necredinciosul

Înfrângerea de la Cluj nu a fost încă digerată de președintele Consiliului de Administrație al Rapidului, Constantin Toma.  Bossul de la Omniasig a fost marți la ProRapid și i-a băgat în ședință pe Constantin Zotta, Nicolae Manea și Marian Rada.

Surse autorizate susțin că Toma i-a reproșat lui Marian Rada că nu s-a consultat cu directorul tehnic, Nae Manea, înaintea meciului de la Cluj, pierdut cu 1-0. Mai mult, noul șef din Giulești l-a atenționat  pe Constantin Zotta că dacă nu se va implica mai mult la club, va fi retrogradat secretar general! Astfel, conducerea administrativă a primit o perioadă de probă până în vară.

"Cei din conducere și restul angajaților sunt supuși unei analize până în vară. Să vedem ce pot și dacă merită să fie păstrați" - Fathi Taher, finanțator Rapid


Vineri, 18 aprilie 2008

Taher: "Vom avea un buget nelimitat pentru transferuri!"

Fathi Taher este gata să bage mâna adânc în buzunar pentru a transfera jucători cu care Rapid să meargă de la anul în Champions League. Iordanianul îl va trimite pe Sichitiu în America de Sud după jucători

"Vor pleca mulți jucători din vară", tuna Copos după meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 1-0. Și Fathi Taher a preluat ideea fostului patron, declarând că din vară vor rămâne la Rapid doar cei care vor performanță. Mai mult, omul de afaceri iordanian l-a mandatat pe directorul general adjunct Grigore Sichitiu să urmărească mai mulți jucători din America de Sud, pentru care este dispus să plătească bani grei.

Modelul CFR este exclus

"Dacă domnul Copos a spus că vor fi multe plecări, automat vor fi și multe veniri. Acum va pleca domnul Sichitiu în America de Sud pentru niște jucători. La început se duce acolo să vadă dacă găsește ceva. Nu avem un buget de transferuri fixat, vom da atât cât e nevoie, nu avem limită. Dăm oricât pentru a face ce ne-am propus", a anunțat Fathi Taher.

Iordanianul exclude însă varianta ca Rapid să adopte politica de transferuri promovată de Paszkany în Gruia: "Nu încercăm să copiem modelul CFR Cluj, să facem o echipă din străini".

"Voi pleca într-o deplasare normală, pentru a mă documenta și a urmări mai mulți jucători care vor fi aduși în vară la Rapid. Transferurile vor fi făcute împreună cu staff-ul tehnic" - Grigore Sichitiu, director general adjunct

















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...