® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
23 / 24 / 25 aprilie 2008

online | vizualizari           actualizat vineri 25 aprilie 2008 ora 18:00

    TITLURILE ZILEI ® 25 aprilie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® Bilete pentru meciul cu Dinamo pana sambata la ora 12
  ® Pancu si-a prelungit contractul cu Rapid
  ® Perjă: "Locul nostru este pe podium"
  ® Rapidistii vor să profite de "pasa neagră" a lui Dinamo
  ® Despotovic: "Dinamo va încerca să se autodepășească"
  ® Rada: "Zicu a greșit când a plecat de la Rapid"
  ® Rada: "Pancu va rămâne la Rapid"
  ® Fanii "câinilor" primesc 406 bilete




Lumina si caldura Sfintelor Pasti sa va incalzeasca sufletele ,
sa va lumineze mintea , sa va deschida inimile spre iubire si iertare.
Ne bucura ca putem fi alaturi de voi si petrece impreuna aceste sarbatori.
PASTE FERICIT !!!


chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        


Vineri, 25 aprilie 2008

Bilete pentru meciul cu Dinamo pana sambata la ora 12

Miercuri 23 aprlie s-au pus în vânzare la casele de bilete ale stadionului din Giulesti tichetele de acces la jocul cu Dinamo, programat sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 32-a din Liga 1.

Preturile biletelor sunt următoarele:
50 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna a II-a si 15 lei - peluza a II-a.

Casele vor fi deschise, joi si vineri, între orele 09:30 si 18:00, sâmbătă 26 aprilie 2008 , în ziua meciului, biletele putând fiind procurate doar până la ora 12:00.


Vinerii, 25 aprilie 2008

Rapidistii vor să profite de "pasa neagră" a lui Dinamo

Ranko Despotovic, eroul Rapidului în jocul de la Urziceni, Dănut Perjă si antrenorul Marian Rada au fost prezenti astăzi în fata presei, prefatând partida de mâine seară (ora 20:30), din Giulesti, cu Dinamo.

"E un meci foarte greu, Dinamo vine după un parcurs slăbuț. Încercăm să câștigăm, ne dorim asta foarte mult, o să ne facem meseria și sper ca echipa cea mai bună să învingă, iar aceea să fie Rapid. Vorbind de motivație, avem ambitia de a termina campionatul pe poziția a treia. Ne doream foarte mult să jucăm în Liga Campionilor, dar nu s-a putut din mai multe motive. Sincer să fiu, nu cred că ar mai conta dacă s-ar arunca cu brichete la meciul cu Dinamo", a spus Perjă.

"Pentru noi este un meci important, pe care trebuie să-l câștigăm. Ne dorim să continuăm seria de victorii din ultima perioadă și să terminăm acest campionat pe locul trei. Venim după două victorii, cu Pandurii și Unirea Urziceni, și suntem motivați. Dinamo vine după un meci greu cu Craiova, are moralul la pământ. Nu mi-e frică de faptul că s-ar putea întâmpla ca la meciul cu Steaua, noi suntem pregătiți și ne dorim să învingem. Chiar dacă nu am avut noroc în acest sezon, sper ca în viitorul campionat să ne arătăm adevărata forță. Avem valoare și merităm să jucăm în Liga Campionilor", a fost de părere si Despotovic.

Dănut Perjă crede că, în ciuda startului mai slab din retur, toate problemele Rapidului au pornit de la meciul cu Steaua, când singura modalitate de a-i opri din drumul spre Liga Campionilor a fost o brichetă: "Meritam să fim mai sus, dar nu am avut noroc. Meritam să jucăm în Liga Campionilor, dar nu am avut un retur foarte bun. Cea mai mare șansă de a prinde locul doi a fost în meciul cu Steaua. S-a urmărit să fim opriți, am fost considerați cei mai tari adversari. Cu siguranță Rapid a fost cel mai mare pericol și nu puteau să scape de noi altfel decât cu ajutorul acelui incident. Nu e dureros pentru noi că Steaua a câștigat cele trei puncte, este mai dureros că noi le-am pierdut. E dureros că nu putem juca în Liga Campionilor. Oricum, nu a fost nici prima, și nici ultima brichetă care s-a aruncat la un meci de fotbal".

"Este un meci pe care vreau neapărat să îl câștigăm. Sperăm să luăm nouă puncte din ultimele trei meciuri care ne-au mai rămas de jucat, ca să putem spune că avem un final de sezon mulțumitor. Ne va fi greu cu Dinamo, deși aceasta nu traversează o perioadă bună, dar băietii se vor mobiliza și își vor dori să nu se facă de râs. Rapid are un lot superior celui al lui Dinamo", a declarat Marian Rada. Întrebat dacă se teme ca Mircea Rednic să nu facă echipa lui Dinamo pentru meciul cu Rapid, antrenorul giulestean a răspuns: "Nu mi-e teamă, nu are de ce. Pentru mine nu contează asta, jocul echipei mele nu va fi influențat de nimic. E bine că nu joacă Danciulescu, este golgeterul lui Dinamo, poate pune probleme oricărei echipe. E cel mai bun jucător al lor". Referindu-se la un alt jucător dinamovist important, Ianis Zicu, Rada e de părere că "a făcut cea mai mare greșeală când a plecat de la Rapid. Se integrase perfect aici. Atmosfera și stilul de joc îi veneau ca o mănușă. Când a plecat, i-am zis că face o greșeală. A recunoscut și el că poate greșește dar că nu are ce să facă". Marian Rada spune că nu s-a gîndit încă dacă să îl pedepsească pe Vladimir Bozovic și să îl lase în afara lotului la meciul cu Dinamo: "Nu m-am gândit încă, dar s-ar putea să nu joace mâine. El a primit destule sancțiuni și reproșuri. Dacă va juca, o va face cu o ambiție foarte mare și va dori să arate că îi pare rău pentru ce-a făcut. Sunt sigur de asta".

Dănut Perjă a comentat pe scurt incidentul în care a fost implicat Bozovic miercuri noaptea, după meciul de la Urziceni: "E problema lui Bozovic ce-a făcut, important e să dea totul pe teren și, din punctul ăsta de vedere, nu avem ce să-i reproșăm".

Partida cu Dinamo va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe bucuresteanul Aurelian Bogaciu, ajutat de Nicolae Marodin si Adrian Vidan.


Vineri, 25 aprilie 2008

Pancu si-a prelungit contractul cu Rapid

Unul dintre simbolurile Rapidului, Daniel Pancu, si-a prelungit cu încă un an contractul cu formatia din Giulesti, pentru care a jucat opt meciuri si a înscris două goluri în sezonul actual.

Din păcate, Pancu s-a accidentat (ruptură musculară) în partida din etapa a 28-a, contra echipei din orasul său natal, Politehnica Iasi, si a ratat finalul campionatului. De atunci, el a trecut în postura antrenorului secund, ajutându-l pe Marian Rada în pregătirea meciurilor.


Joi, 24 aprilie 2008

Am anticipat corect: Rapid a mai frânt
o serie de invincibilitate!

Asa cum am sperat, Rapid a mai pus o dată stop unei echipe venite după sapte meciuri fără înfrângere în campionat! Etapa trecută, Rapid a avut de înfruntat în Giulesti pe Pandurii, care adunase sase victorii consecutive (două dintre acestea pe terenurile lui CFR si Dinamo!) si terminase la egalitate, acasă, chiar cu Urziceniul! Seria miracolelor gorjene s-a terminat în Grant.

Aseară, Rapid a avut iar de luptat cu o adversară, Unirea Urziceni, care totalizase sapte meciuri fără să fi înregistrat vreun esec! Mai mult, niciuna dintre fruntasele campionatului actual, CFR, Steaua, Dinamo sau "Poli" Timisoara, nu reusise să bată la Urziceni, de unde plecase cu toate cele trei puncte doar Dacia Mioveni, în ultima etapă a turului. Echipa lui Marian Rada a reusit să câstige însă si să producă cea de-a doua înfrângere a Unirii în retur, după acel 0-1 cu scandal din Ghencea, răzbunând astfel si esecul din Cupa României.


Marți, 22 aprilie 2008

Se repetă istoria cu Pandurii?

Etapa trecută, Rapid a avut de înfruntat pe teren propriu o echipă, Pandurii, care venea după o serie de sapte meciuri fără înfrângere, primele sase dintre acestea însemnând victorii pe linie! Seria miraculoasă a gorjenilor s-a frânt în Giulesti, unde gazdele s-au impus cu 1-0.

Acum, formatia giulesteană are de luptat cu o altă adversară, Unirea Urziceni, care a adunat (tot) sapte meciuri fără să fi înregistrat vreun esec! Ultimul pas gresit (si singurul din retur) al ialomitenilor s-a produs în Ghencea, în etapa a 23-a, 0-1 cu Steaua, pe mâna arbitrului Ionel Ivan, care i-a ajutat consistent pe oamenii lui Gheorghe Becali.

Unirea n-a pierdut în ultimele trei meciuri disputate contra Rapidului, încheind de două ori la egalitate, 1-1, în campionat si eliminând recent, din Cupa României, 1-0 la Constanta, câstigătoarea ultimelor două editii ale competitiei KO.

Jocul de mâine seară, de la Urziceni, care va începe la ora 20:30, va fi arbitrat de vâlceanul Augustus Constantin.


Marți, 22 aprilie 2008

"Vrem să terminăm pe locul 3"

Dani Coman și Costin Lazăr au răspuns întrebărilor presei la conferința de dinaintea meciului cu Unirea Urziceni, ambii reafirmând faptul că vor să câștige toate meciurile rămase de disputat din acest sezon. "La prima vedere pare că nu mai suntem motivați, dar noi luptăm până la final. Vrem să terminăm campionatul pe locul 3 și ne vom bate pentru acest obiectiv. Vrem să câștigăm tot până la sfârșit și suntem pregătiți pentru asta", a declarat Coman. Lazăr a completat: "Cum să nu fim motivați? Luptăm pentru numele Rapidului și pentru noi".

Lazăr și Coman spun că nu au fost deloc surprinși de hotărîrea Curții de Arbitraj pentru Fotbal, care a menținut decizia Comisiei de Disciplină de a da meci pierdut cu 0-3 Rapidului, în derby-ul cu Steaua, încheiat în minutul 73. "Ne-am obișnuit deja cu astfel de decizii", a afirmat Lazăr. "Nu m-a surprins această hotărâre", a fost de părere Coman. Dincolo de decizia nedreaptă ale forurilor decizionale, portarul Rapidului crede că jucătorii sunt principalii vinovați pentru ratarea principalului obiectiv pe care giuleștenii și-l fixaseră la începutul sezonului, intrarea în Champions League. "Noi, jucătorii, suntem vinovați pentru ratarea sezonului, pentru că n-am ajuns în Champions League. Au fost probleme la toate nivelurile. Nu trebuie să găsim țapi ispășitori acum, trebuie să ne uităm la noi în vestiar, pentru că noi suntem vinovații. Sper ca în sezonul viitor să fim la fel de uniți, să jucăm bine și câștigăm titlul", a spus Coman.

Referindu-se la meciul de mâine seară, de la Urziceni, Lazăr a declarat că "Unirea e o echipă organizată, cu un antrenor bun, are un lot valoros și joacă un fotbal frumos. Trebuie să fim atenți". Coman e si el concentrate asupra ultimelor jocuri de campionat, dezvăluind că "niciodată nu m-am gîndit să mă menajez pentru Euro. Indiferent de câte accidentări am avut, am jucat mereu cu sufletul, chiar dacă nu eram sută la sută refăcut. Asta e meseria mea și asta trebuie să fac. Voi da în continuare totul pentru acest club pe care-l iubesc". "E frustrant să mă gândesc că nu noi suntem cei care vor lua titlul. Sper să reușim în campionatul viitor", a mai spus goal-keeperul Rapidului si ale echipei nationale.

În privinta deznodământului în campionat, Lazăr a mărturisit că "îmi doresc ca CFR Cluj să fie noua campioană. Prea a venit titlul în ultimii ani numai în Capitală și, dacă tot nu-l luăm noi, vreau să-l câștige CFR".


Marți, 22 aprilie 2008

Joacă vs. scandaluri

Astăzi, la baza Pro Rapid, doi jucători ai Rapidului, Dănut Coman si Costin Lazăr, si antrenorul principal Marian Rada au sustinut un pariu inedit, materializat prin executarea unor lovituri de pedeapsă în urma cărora perdantul a fost pedepsit într-un mod inedit.

Actiunea a avut ca scop oferirea unei replici de alt gen atmosferei suprasaturate de "can-can"-urile atât de dragi unor conducători ai fotbalului românesc, pentru care doar scandalul pare a fi sursa cresterii ratingurilor. Rapid va încerca si de aici încolo să ofere stiri de acest tip, chiar dacă sunt slab "generatoare de rating", si să demostreze că fotbalul poate însemna si relaxare, destindere, nu numai încrîncenare si înjurătură.




Vineri, 25 aprilie 2008

Perjă: "Locul nostru este pe podium"

Fundașul rapidist, Dănuț Perjă, a declarat înaintea meciului cu Dinamo că victoria este esențială, deoarece doar așa jucătorii din Grant pot să se claseze pe locul trei la finalul campionatului.

"Meciul cu Dinamo va fi destul de greu cu toate ca au început mai slăbuț acest retur.Sperăm să câștigăm și să fim pe podium, acolo unde ne este locul", a spus Perjă.

Acesta s-a arătat dezamăgit de fapul că echipa nu și-a atins obiectivul, participarea în Liga Campionilor, afirmând că au fost privați de acest lucru, prin nedreptățile comise pe parcursul returului.

"Am avut un început de retur mai slab dar ne-am revenit.Din păcate nu am fost lăsați să jucăm. Meritam să ajungem în Liga Campionilor. iar ceea ce s-a intamplat cu Steaua nu trebuia să se întâmple. Eram cel mai periculos adversar pentru aceștia", a adăugat rapidistul.

Fundașul rapidist, Dănuț Perjă, a declarat că pe final de campionat meciurile se joacă la nivelul conducerilor de cluburi, nu pe teren cum ar fi normal și corect.

"Ar fi corect ca toate meciurile să se joace pe teren, dar văd că acum pe final se joacă la nivelul conducerilor. Acolo sus se discută mult și cred că se și face. Noi jucătorii nu avem nicio vină, încercăm să ne facem meseria pe teren, iar ce e în spate nu ne interesează. Noi sperăm ca meciul cu Dinamo să se joace pe teren", a spus Perjă.


Vineri, 25 aprilie 2008

Despotovic: "Dinamo va încerca să se autodepășească"

Sârbul Despotovic, a declarat înaintea derby-ului Rapid - Dinamo, că deși îi așteaptă un meci greu este convins că rapidiștii vor face un joc bun și se vor impune fără probleme, deoarece adversarii nu sunt într-o formă tocmai bună.

"Vrem să continuăm șirul victoriilor, chiar dacă nu o sa fie un joc ușor. Noi venim după o serie de victorii, ultima cu Urzicei, iar Dinamo vine după mai multe egaluri. Din punct de vedere psihologic stăm mai bine, iar ei o sa încerce să se autodepășească"
, a spus Despotovic.


Vineri, 25 aprilie 2008

Rada: "Zicu a greșit când a plecat de la Rapid"

Tehnicianul giuleștenilor, Marian Rada, a declarat că Ianis Zicu a greșit cănd a părăsit Rapid, după ce avusese un sezon foarte bun și se integrase în echipă. Antrenorul declară că motivele plecării la Dianmo nu au fost de natură fotbalistică.

"Am zis de atunci că Zicu face o greșeală. Nu trebuia să plece, la Rapid se integrase, juca bine, constant. Au existat și alți factori care au contribuit la plecarea sa de la Rapid." a comentat Rada.

Giuleșteanul consideră că jucători de la Steaua nu ar fi bineveniți la Rapid, dacă s-ar pune problema unui transfer, datorită tensiunii existente între cele două cluburi. "Orice jucător valoros, de la orice echipă este binevenit la Rapid, cu excepția celor de la Steaua. Există o tensiune, creată artificial, și nu cred că ar fi bine pentru vreun jucător de la Steaua să vină la Rapid. Au fotbaliști valoroși, dar ei nu pot juca la Rapid" a conchis Rada

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că meciul cu Dinamo va fi unul dificil, dar este convins că jucătorii săi vor obține un rezultat pozitiv, deoarece sunt mai valoroși decât adversarii lor.

"Ne așteaptă un meci greu cu Dinamo, care nu trece printr-o perioadă bună, dar se va mobiliza. Oricum cred că valoarea noastră e superioară celor de la Dinamo. Vrem să adunăm 9 puncte pentru a avea un sfârșit de sezon liniștit. În mare, podiumul e stabilit, jucăm doar pentru plăcerea de a juca fotbal, pentru Rapid", a spus Rada.

Tehnicianul rapidist nu se teme de o eventuală revenire a lui Rednic, la Dinamo.

"Nu mi-e frică dacă se bagă domnul Rednic, nu contează acest aspect, nu va influența cursul jocului. Nu se va mai întâmpla ce a fost cu Steaua niciodată", adăugat Rada.

Acesta a ținut să precizeze că nu îl interesează ce deznodământ va avea campionatul, afirmând: "Dacă Rapid a ieșit din lupta pentru titlu, nu mă interesează cine va lua campionatul, dar am un gând ascuns și nu îl zic".


Vineri, 25 aprilie 2008

Rada: "Pancu va rămâne la Rapid"

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, i-a liniștit pe suporterii giuleșteni, anunțând că Daniel Pancu a mai semnat pe un an cu Rapid și se va baza pe el sezonul viitor.

"Pancu va rămâne la Rapid. El nu poate evolua acum, dar în sezonul viitor ne va ajuta, atât de pe te bancă, dar mai ales de pe teren. Ce plăcere poate fi mai mare decât să joci ?" a spus Rada.


Vineri, 25 aprilie 2008

Fanii "câinilor" primesc 406 bilete

Datorită capacității reduse a stadionului din Giulești, fanii dinamoviști au primit pentru derby-ul cu Rapid doar 406 bilete la prețul de 30 lei.
 
Meciul Rapid-Dinamo se dispută sâmbătă de la ora 20.30 pe stadionul din Giulești.


Vineri, 25 aprilie 2008

Copos: "Rada rămâne principal și din vară"

George Copos a declarat pentru agenția Mediafax că Marian Rada va rămâne și din vară antrenorul Rapidului. Copos a ținut să precizeze însă că va fi adus și un manager general după modelul Manchester United:

"M-am convins că Marian Rada trebuia să fie mai demult antrenor la Rapid. El va rămâne antrenor principal la Rapid și în sezonul viitor. În vară vom aduce un manager general, gen Alex Ferguson, care se va ocupa de restul. Eu sunt convins că la Manchester United un aport foarte mare îl are Queiroz (n.r. - Carlos Queiroz, asistentul managerului Alex Ferguson). Vom urma acest exemplu și noi, la Rapid" a încheiat Copos.


Marti, 22 aprilie 2008

"Sunt vinovat pentru ratarea calificării în Champions League"

Unul din acționarii Rapidului George Copos a declarat pentru agenția Mediafax că se consideră vinovat pentru ratarea calificării în Champions League a echipei antrenate de Marian Rada.

"Pentru noi, gata, nu mai este nimic în acest campionat. Pe ultima sută de metri mai putem să venim doar pe locul trei. Pentru ratarea locului de Liga Campionilor noi toți suntem vinovați. Și eu sunt vinovat. Sunt foarte nemulțumit de mine însumi"
.

Copos a mai precizat că este exclus ca Rapid să renunțe la unii din angajații din cadrul clubului:"Este exclus să ne despărțim de acești oameni. Nu există așa ceva. Sunt niște oameni cu care am lucrat atâția ani, la care eu țin foarte mult. Sunt oameni care s-au dedicat acestui club. Chiar dacă nu au fost cei mai performanți oameni din lume, sunt oameni buni la care eu țin foarte mult. Iar oamenii buni, cum sunt domnul Zotta, domnul Sichitiu și ceilalți, vor rămâne la Rapid, chiar și după ce nu voi mai fi acționar majoritar" a încheiat Copos.

În altă ordine de idei Constantin Toma șeful CA a întărit ideea lui Copos:"Nu îmi asum un asemenea demers și o asemenea afirmație. N-am mai vorbit în ultima perioadă cu niciun reprezentant al presei și eu, de obicei, sunt foarte rezervat atunci când deschid gura în fața mass-media" conchis oficialul rapidist.


Marti, 22 aprilie 2008

"Patimile lui Lazăr"

La finalul conferinței de presă, care a avut loc astăzi la ProRapid, Marian Rada, Dani Coman și Costin Lazăr au încins o miuță. Miza? Cine-i dă gol lui Rada, dintre Coman și Lazăr!

După câteva șuturi mimate, și mai multe parade curajoase ale antrenorului rapidist, pierzător a ieșit Lazăr. Ceea ce a urmat nu a fost deloc plăcut pentru închizătorul giuleștean. Lazăr a fost legat de barele porților transformându-se imediat în ținta mobilă a lui Coman și Rada.

Costin Lazăr a ținut să precizeze astăzi că preferă o preferă pe CFR Cluj campioană, în detrimentul Stelei.

"Vreau să câștige CFR Cluj campionatul. Dacă noi nu mai suntem în lupta pentru titlu, măcar să fie o echipă din provincie", a precizat Lazăr.

În altă ordine de idei, mijlocașul giuleștean a afirmat că este bucuros de venirea lui Fathi Taher la conducerea Rapidului acesta afirmând că "măcar acum o să avem și noi un autocar ca lumea".


Marti, 22 aprilie 2008

Coman: "E frustrant că nu mai avem nicio șansă la locul întâi"

Portarul rapidist Daniel Coman a declarat astăzi că este frustrant pentru el și coechipierii săi faptul că nu se mai luptă pentru titlu, dar și că e greu să se concentreze în acest final de sezon: 

"Cei mai vinovați pentru ratarea obictivului de a juca în Liga Campionilor suntem noi, jucătorii. Pentru că indiferent ce s-a întâmplat, noi suntem artizanii principali și totul a depins numai de noi.
Într-adevăr, au fost probleme la toate nivelurile, dar nu trebuie să învinuim pe nimeni, nu trebuie să găsim țapi ispășitori în altă parte. Trebuie să ne uităm în vestiarul nostru. Sperăm ca pe viitor să fie toată lumea de partea noastră, și conducerea, și suporterii, să fim uniți pentru a câștiga campionatul La prima vedere se pare că nu mai avem nicio motivație pe acest final de campionat. Oricum, noi trebuie să câștigăm tot ca să ne îneplinim obiectivul, locul al treilea. E frustrant să ne gândim că nu mai avem nicio șansă la locul întâi",a declarat portarul giuleștean.


Marti, 22 aprilie 2008

Augustus Constantin,
la Unirea Urziceni - Rapid

Arbitrul Augustus Constantin va conduce la centru meciul Unirea Urziceni - Rapid, care va avea loc, miercuri, de la ora 20.30, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Constantin va fi ajutat la cele două linii de Eduard Dumitrescu și Daniel Demetrescu.

















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...