| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
5 / 6 februarie 2008

online ® vizualizari                 actualizat 6 februarie 2008 ora 0:00

    TITLURILE ZILEI ® 6 februarie 2008
  ® Rednic : "Buga nu mai intra in vederile mele"
  ® Zotta : "Daca nu-si va gasi echipa, Buga mai are doi ani de contract cu Rapid si va evolua la echipa a 2-a"
  ® Rednic : "L-am ales pe Pancu, e mult mai util"
  ® Rednic despre Szekely: "I-am făcut o ofertă foarte bună"
  ® Danut Perja : "De mîine încep alergările și voi pleca și în Cipru"
  ® Doumbia va semna un contract cu Rapid


Marți, 5 februarie 2008 16:29

MIRCEA REDNIC DESPRE PLECAREA LUI BUGA
"L-am ales pe Pancu, e mult mai util"

Mircea Rednic, a declarat că atacantul Mugurel Buga nu se mai află printre jucătorii pe care se va baza în returul campionatului, decizia fiind luată ca urmare a achiziționării lui Daniel Pancu.

"Buga nu mai intră în vederile mele pentru acest retur de campionat. Am avut de ales între el și Pancu, și l-am ales pe Pancu, pentru că e mai util. Plus că a venit și Despotovic, iar încă un atacant e pe drum. Am fost corect față de Buga. Era păcat să nu mai fie nici în primii 18, așa că am hotărât să renunț la el. A fost decizia mea și nimeni nu m-a influențat", a spus Rednic.


Marți, 5 februarie 2008

"Domnul Zotta m-a asigurat că nu plec"

Jucătorul giuleștenilor a spus că a vorbit cu Constantin Zotta, care l-a asigurat că nu va fi pus pe lista de transferuri.

"Mie nu mi-a spus nimeni nimic despre faptul ca nu as mai intra in vederile antrenorului. Acum am vorbit cu domnul Zotta care m-a asigurat ca nu plec. Domnul Rednic nu mi-a spus nimic astazi, iar maine plec cu echipa in Cipru", a spus Ionut Stancu.


Marți, 5 februarie 2008

"De mîine încep alergările și voi pleca și în Cipru"

Vesti bune pentru giulesteni. Danut Perja a scapat astazi de atela si va incepe recuperarea la mana in turneul din Cipru.

Fundasul rapidist si-a luxat cotul la un antrenament, chiar inaintea deplasarii in Portugalia.

"Azi m-a vazut medicul si mi-a dat jos atela, iar de maine voi incepe cu alergarile usoare, desi inca ma doare mana si inca e neagra. Dar ma bucur ca nu ratez si acest turneu, acolo voi putea incepe recuperarea la mana si, usor-usor, sa revin in antrenamentele echipei", a spus Perja


Marți, 5 februarie 2008

"A plecat Buga? Urmează Pancu sau Rednic"

Danut Lupu a comentat si decizia lui Rednic de a-l pune pe liber pe Mugurel Buga. "Poate Rednic stie cel mai bine, poate nu stie cel mai bine, poate doar a vrut sa scape de inca un jucator cu gura mare. Oricum, nu e ultimul care va pleca de la Rapid. Mizez pe Pancu sau pe Rednic, unul dintre ei. Nu ii vad sa se inteleaga, in declaratii le e usor sa se inteleaga, dar stati sa inceapa meciurile. Am vazut ca i-a dat si banderola de capitan, vom vedea ce va fi", a spus Lupu

Fosta glorie rapidista il ironizeaza pe Copos care "zice ca se retrage si ca vinde Rapidul, da l-ati auzit sa spuna cat cere pe club?". George Copos a fost luat la tinta de Danut Lupu, care nu crede ca patronul rapidist vorbeste serios in legatura cu decizia sa de a se retrage din fotbalul romanesc.

"Nu pleaca George Copos de la Rapid, ati vazut lup care sa paraseasca stana? Si cum vrea el sa vanda clubul, ca tot zice asta, fara sa-i stabileasca un pret, sa spuna cat vrea pe el? Dar poate vrea sa il dea cadou", a spus Lupu


Marți, 5 februarie 2008

Rednic despre Szekely: "I-am făcut o ofertă foarte bună"

Tehnicianul a mai spus că mijlocașul Oțelului, Janos Szekely, se află în continuare în vederile sale. "E un jucător bun pe care mi-l doresc. I-am făcut o ofertă foarte bună și am înțeles că vrea să joace pentru noi. Nu știu totuși dacă va ajunge sau nu la Rapid până la reîncperea campionatului", a încheiat Rednic.

Rednic: "M-a uimit când Bozovic a refuzat o ofertă foarte bună"
Rednic a dezvăluit faptul că Vladimir Bozovic a primit o ofertă foarte avantajoasă în această iarnă din partea unui club din străinătate, dar a refuzat-o motivând că vrea titlul cu Rapid: "Am rămas surprins să văd că unii jucători au primit oferte foarte mari, dar le-au refuzat. Pe vremea mea, toți jucătorii se gândeau cum să le fie mai bine, chiar m-a uimit când Bozovic a refuzat o ofertă foarte bună din străinătate, spunându-mi că vrea să ia campionatul cu Rapid. I-am strâns mâna pentru ceea ce a făcut".sursa NewsIn


Marți, 5 februarie 2008

Doumbia va semna un contract cu Rapid

Mircea Rednic a mai anunțat că ivorianul Seydou Doumbia va semna un contract cu Rapid, dar va fi folosit pentru început la echipa satelit a clubului. "El a venit pentru echipa a doua. E un atacant de perspectivă, care a fost și la echipele de juniori ale Coastei de Fildeș. El va semna cu Rapid și va juca pentru început la Rapid II. Îmi pare rău că nu l-am putut lua în turneul din Cipru", a explicat antrenorul.

Născut pe 31 decembrie 1987, Seydou evoluează pe postul de atacant pentru prim-divizionara japoneză Kashiwa Reysol, unde a marcat 3 goluri în 24 de partide. Seydou a făcut parte din reprezentativa U19 a Coastei de Fildeș, iar în 2006 a ajuns în J-League 1, primul eșalon fotbalistic din Japonia.sursa NewsIn 


Marți, 5 februarie 2008

"A fost dorința lui Buga să plece de la Rapid"

Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, marți, pentru NewsIn, că atacantul Mugurel Buga a refuzat să plece cu echipa în cantonamentul din Cipru și a hotărât de comun acord cu Mircea Rednic să își caute un alt angajament.

"Buga este liber să joace unde vrea în acest moment, este liber să își găsească o echipă. Se află pe lista de transferuri la dorința lui. Rednic a vrut să îl ia în cantonamentul din Cipru, dar a refuzat, spunând că dorește să plece în altă parte", a spus Manea.


Marți, 5 februarie 2008

Zotta despre Buga: "Nu este în situația lui Măldărășanu să plece gratis"

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, că atacantul Mugurel Buga nu mai intră în vederile antrenorului Mircea Rednic pentru partea a doua a sezonului.

"Buga nu va mai face deplasarea în Cipru. Antrenorul Mircea Rednic a făcut o evaluare în această perioadă și a decis că Buga nu mai face parte din vederile sale pentru returul campionatului", a spus Zotta.

Oficialul rapidist a explicat că Buga se poate transfera oriunde dacă are ofertă, dar a precizat că acesta nu poate pleca gratis. "Nu este în situația lui Măldărășanu să plece gratis. Noi am discutat cu el astăzi și a acceptat vestea ca un bărbat.

I-am spus că suntem deschiși și dacă are ofertă suntem dispuși să negociem cu respectivul club. Până atunci nu se va antrena cu echipa a doua, noi îi punem la dispoziție antrenor profesionist și restul condițiilor pentru a se pregăti", a adăugat Zotta.



Marți, 5 februarie 2008

Rednic: "Buga nu mai intra in vederile mele"

Tehnicianul Mircea Rednic a renuntat la serviciile atacantului Mugurel Buga, care nu va mai face parte din lotul visiniilor pentru cantonamentul din Cipru.

"Buga nu mai intra in vederile mele tactice", a declarat pentru ProSport antrenorul formatiei giuleste, Mircea Rednic.

La randul sau, directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a explicat pentru ProSport ca atacantul ar putea ajunge la echipa secudna a clubului. "Mircea Rednic a discutat cu el si i-a spus ca nu va intra in vederile sale pentru cantonamentul din Cipru. Daca nu-si va gasi echipa, Buga mai are doi ani de contract cu Rapid si va evolua la echipa a 2-a", a spus Zotta.


Marți, 5 februarie 2008

Tepuit de Copos

Patronul Rapidului nu si-a respectat promisiunea de a-i mari salariul lui Burdujan.

"Lui Burdujan, Sapunaru, Grigore si Dica le vom mari contractele cu 48 la suta", a anuntat Copos (foto stânga) la sfârsitul lui 2007.

Promisiunile lui Copos au ramas însa doar la stadiu de declaratie de presa. Dintre cei patru jucatori, Lucian Burdujan are cel mai mic salariu la Rapid, 80.000 de euro pe an, cu mult mai putin decât Despotovic si Boya, colegii sai din atac. Surse apropiate fotbalistului au dezvaluit pentru ProSport ca salariul lui Burdujan nu a fost înca marit, ba mai mult, nimeni din club nu a mai luat legatura cu atacantul pentru a discuta o eventuala prelungire a contractului pâna în 2011. La finalul turului, fotbalistul a avut si o oferta de transfer din Bundesliga, dar conducerea administrativa a refuzat-o. Vârful alb-visiniilor este de acord sa-si prelungeasca angajamentul cu formatia giulesteana daca primeste un salariu de aproximativ 150.000 de euro.



Marți, 5 februarie 2008

Rednic: "Buga pleaca fiindca l-am adus pe Pancu"

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, că jucătorul Mugurel Buga nu mai intră în vederile sale pentru partea a doua a campionatului din cauza faptului că acum îl are în lot pe Daniel Pancu.

"Nu am avut niciun incident cu Buga. Am discutat cu el și i-am spus că nu mai intră în vederile mele pentru retur. Am renunțat la Buga pentru că a venit Pancu. Am acum patru atacanți în lot, iar ca mijlocași ofensivi îi am pe Pancu și Grigorie. În plus, mai vine și un alt atacant. Eu sunt un antrenor profesionist și n-am gândit cu sufletul. Nu vreau să îl încurc pentru că Buga este un jucător important. El trebuie să joace, nu să stea pe bară la Rapid", a spus Rednic, care a refuzat să precizeze numele atacantului care urmează să fie transferat la Rapid.

Întrebat dacă nu se teme că decizia de a renunța la Mugurel Buga îi va aduce din nou critici din partea suporterilor, Mircea Rednic a răspuns scurt: "Nu mă interesează, eu răspund de rezultate".

"Eu l-am adus pe Pancu, nu suporterii"

Tehnicianul a continuat prin a afirma ca nu suporterii au fost cei care l-au adus pe Pancu in Giulesti

"S-a tot spus că Pancu s-a întors la Rapid datorită suporterilor. Ei bine nu este așa. Suporterii nu au avut nicio contribuție la transferul lui Pancu. Eu m-am interesat, am vorbit cu el și cu impresarul lui cu zece zile înainte ca Pancu să aiba acea întâlnire cu liderii galeriei", a afirmat Rednic.

Tehnicianul a explicat că a durat zece zile de la discuția lor până la semnarea contractului cu Pancu pentru că jucătorul nu era convins sută la sută să accepte condițiile financiare oferite de club. "Trebuie să se știe că Pancu a venit cu sufletul la Rapid. Numai și numai cu sufletul. Pentru că el are un contract foarte mic raportat la valoarea lui. Iar transferul lui s-a rezolvat în momentul în care Pancu a acceptat contractul oferit de Rapid", a menționat Rednic.

Mijlocașul Daniel Pancu, ofertat și de conducerea clubului steaua, a semnat, pe 22 ianuarie, un contract cu gruparea giuleșteană pe șase luni cu opțiune de prelungire pe încă un an. În seara precedentă, un grup de fani conduși de președintele Ligii Suporterilor Rapidiști, Gheorghe Răducan, s-a întâlnit cu Pancu pentru a-l convinge să nu semneze cu FC steaua. Ulterior, suporterii au anunțat că ei l-au convins pe Pancu să revină la Rapid.



Marți, 5 februarie 2008

Il vor pe Joao Paolo

Giulestenii îl au în vizor pe atacantul formatiei Uniao Leiria, care l-a impresionat pe Rednic.

Odata ce transferul belgianului Ibrahim Salou de la FC Bruges a cazut, oficialii visinii s-au reorientat destul de rapid si au demarat negocierile pentru achizitionarea vârfului Joao Paolo, de la Uniao Leiria.

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, în repetate rânduri, ca mai are nevoie de un vârf pentru a întari compartimentul ofensiv la Rapid. Astfel, în cantonamentul din Portugalia al echipei, "Puriul" a urmarit mai multe partide, printre care si Uniao Leiria - Academica Coimbra, scor 3-1, în speranta ca va gasi o solutie pentru postul de atacant. Antrenorul bucurestenilor a ramas placut impresionat de fotbalistul de la Leiria, Joao Paolo, cel care a si reusit sa marcheze de doua ori în acea întâlnire. Rapidistii au si demarat deja negocierile pentru vârful de 28 de ani si nu este exclus ca tratativele sa fie finalizate în urmatoarele zile, iar portughezul de 1,87 metri înaltime sa faca parte din lotul "feroviarilor" pentru turneul de pregatire din Cipru.

Joao Paolo a evoluat de-a lungul timpului pentru Boavista, Vitoria Setubal, Beira Mar si Pacos Fereira, iar în turul de campionat a reusit sa înscrie nu mai putin de 8 goluri în 16 partide jucate în tricoul celor de la Leiria.

Mai urmaresc si un aparator

Prezent la meciul Academica - Uniao Leiria, tehnicianul Mircea Rednic a mai avut si alti remarcati în afara de Joao Paolo. Astfel, pe lista tehnicianului giulestean se afla si un fundas stânga de la Academica Coimbra, Vitor Simoes da Vinha. In cazul în care va semna cu Rapid, aparatorul de 21 de ani poate fi o solutie de viitor pentru visinii. Asta deoarece actualul titular pe flancul stâng al defensivei, Vladimir Bozovic s-ar putea desparti de bucuresteni în aceasta vara, el fiind ca si "acontat" de Hamburg.
















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...