| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
26 / 27 februarie 2008

online | vizualizari           actualizat miercuri 27 februarie 2008 ora 11:00

    TITLURILE ZILEI ® miercuri 27 februarie 2008
  ® Burdujan: "Rednic își ia comisioane, d-aia preferă străinii și eu mă pregătesc ca prostul"
  ® Burdujan: "Galeria nu îl înghite, pentru că știe ce fel de om e Rednic"
  ® "Tot vestiarul e împotriva lui Rednic, doar străinii sînt de partea lui"
  ® Burdujan: "Mai avem sanse la titlu!"
  ® Emil Dică amenință: "Plec!"
  ® Șefii dau amenzi, Rednic schimbă primul "11"
  ® Deplasarea galeriei la Constanta


 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
25 februarie 2008

Deplasarea galeriei la Constanta

   Deplasarea la Constanta se va face cu autocarele .
  Cei care doresc sa incurajeze echipa sunt anuntati ca plecarea este prevazuta pentru miercuri 27 februarie ora 13:45 .
       Intalnirea suporterilor este la ora 13:30 in fata stadionului Giulesti .
       Nu uitati sa aveti bani de mancare si pentru biletul de meci si cei 10 lei pentru cotizatia LSR asta pentru cei care nu au platit cotizatia la achizitionarea abonamentului pentru retur. Cu legitimatia de plata a cotizatiei , care se plateste o singura data pentru tot returul , aveti prioritate la viitoarele deplasari cat si la achizitionarea de bilete pentru meciurile disputate de echipa Rapid in acest retur .
       Nu se admit in autocare bauturi alcoolice cat si obiectele interzise de noile reglementari prevazute de "Legea nr. 4 din 8 ianuarie 2008 privind prevenirea și combaterea violenței" pentru accesul pe stadionul din Constanta.
        Intoarcerea in Bucuresti este programata imediat dupa meci

      Haideti sa mergem cat mai multi sa incurajam echipa noastra de suflet RAPID pentru accesul in semifinala Cupei Romaniei editia 2007-2008

       HAI RAPID
- pretul biletului de acces la meci este de 10 lei .

      RapidFans | 25 Februarie 2008 19:30:51


Marți, 26 februarie 2008

La Constanta, fără Bozovic si Burdujan

Echipa rapidistă pleacă în această după-amiază spre Constanta, localitate în care, mâine seară, de la ora 20:30, va disputa jocul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, cu Unirea Urziceni (clubul organizator al meciului). Antrenorul Mircea Rednic deplasează pe malul mării un lot format din 20 de jucători, dintre care lipsesc Vladimir Bozovic (accidentat) si Lucian Burdujan (lăsat acasă pentru că a refuzat să joace). Face, în schimb, deplasarea noua achizitie, portughezul Miguel Lopes Vasco Matos, care n-a figurat în lotul pentru jocul cu "U" Cluj. Partida de la Constanta, care va fi transmisă în direct de postul TV Antena 1, va fi arbitrată de o brigadă condusă de băimăreanul Cristian Balaj.

Rapid a eliminat până acum două echipe din Moldova, FCM Bacău II si Politehnica Iasi, ambele învinse cu acelasi scor, 3-0. De partea cealaltă, Unirea Urziceni a trecut până în această fază de FC Baia Mare (4-1) si de Steaua (2-0). Giulestenii, câstigători ai ultimelor două editii ale Cupei, îsi doresc să steargă amintirea recentului esec cu "U" Cluj, dar să si prelungească seria impresionantă de 13 jocuri consecutive fără înfrângere în competitia KO, în care, de asemenea, n-a mai primit gol în ultimele opt partide!


Marți, 26 februarie 2008

Constantin Zotta:
"M-am săturat de ifosele vesnicului neînteles, Burdujan"

Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a comentat situatia din sânul echipei, după înfrângerea cu "U" Cluj, dar si pe cea a lui Lucian Burdujan, care a făcut declaratii total nepotrivite la adresa antrenorului Mircea Rednic. "Situatia e tensionată, pentru că nu poate fi altfel după o înfrângere pe teren propriu, în fata ultimei clasate. Nu pot fi însă, sub nicio formă, de acord cu acuzele aruncate de unii jucători la adresa lui Mircea. Nu cred că el le-a cerut să joace asa cum au făcut-o sâmbăta trecută... Este inadmisibil modul în care s-a prezentat echipa, din punct de vedere al determinării, al angajamentului! Noi aici am pierdut meciul, nu din cauza diferentei de valoare, care ar fi trebuit, de fapt, să fie atuul nostru principal.

Domnul Burdujan va fi amendat în principal pentru faptul că a refuzat să evolueze la Constanta, desi Mircea îl anuntase că va fi titular, dar si pentru că a făcut acele declaratii total deplasate si lipsite de fundament. M-am săturat si de legendele astea, cum că Rednic e nu stiu cum, că îi lucrează pe jucători, si alte prostii din astea! Nu spun că nu mai greseste si el, cum poate a gresit pentru că nu l-a introdus pe Burdujan, pe final de meci, dar pentru lipsa de inspiratie sau pentru ghinion antrenorul plăteste primul! De ce nu l-au acuzat si atunci când le-a dat bani din buzunarul propriu si le-a suplimentat primele? Atunci n-a suflat unul o vorbă... Jucătorii nu prea plătesc niciodată, nici chiar atunci când suferim rusini de genul celor de la Arad sau cea de acum, cu U Cluj! Din câte văd eu, ei au doar drepturi, nu si obligatii! I-am înteles când au reclamat întârzierea unor sume din contracte, nimeni nu si-a dorit asta, si ar trebui să stie si ei, ca si multi altii, că se fac eforturi mari pentru a se ajunge la zi cu plătile, banii nu vin doar bătând din palme sau pentru că vrem noi să îi dăm. Dar noi ce-ar trebui să facem când asteptăm punctele de la Arad sau cu Clujul, iar acestea nu mai vin niciodată? Noi cui să mai reclamăm asta, cui să ne plângem? Prea multi isi caută alibiuri de genul ăsta, că-i lucrează antrenorul! Burdujan ar trebui să nu uite că a refuzat să joace si pe vremea lui Răzvan Lucescu, dîndu-se accidentat pentru că avea impresia că nu-l place nici Răzvan. Să-si amintească si de faptul că a refuzat să joace cu Dinamo, în tur, pentru o presupusă accidentare, iar a doua zi a făcut antrenament normal!

Si atunci l-a lucrat Rednic? Pe vremea aceea nu mai erau la echipă străinii pe care îi arată acum cu degetul. E urât din partea lui ce a făcut acum, asta nu e atitudinea colegială pe care ar trebui s-o demonstreze toti cei care fac parte dintr-o echipă adevărată. Dar cine mai poate să-l înteleagă pe Burdujan? A primit oferta noastră de mărire a contractului, de la 50.000 de dolari la 120.000 euro pe an, si a refuzat! De ce? Numai el poate spune.

A venit acum să-mi ceară să-i găsim echipă. I-am răspuns că e deja găsită: Rapid II !"





Miercuri, 27 februarie 2008

Sunt în urmă cu plățile

Oficialii clubului au admis că există întârzieri la plata anumitor sume din contractele jucătorilor. "I-am înțeles pe fotbaliști când au reclamat întârzierea unor sume din contracte. Ei ar trebui să știe că se fac eforturi mari pentru a se ajunge la zi cu plățile", se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului.


Miercuri, 27 februarie 2008

Zotta: "Rednic a dat primele din buzunar!"

În comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului ca reacție a declarațiilor date de atacantul Lucian Burdujan, Constantin Zotta a admis și faptul că însuși Rednic le-a dat bani fotbaliștilor.

"De ce nu l-au acuzat și atunci când le-a dat bani din buzunarul propriu și le-a suplimentat primele? Atunci n-a suflat unul o vorbă...", au fost cuvintele lui Zotta. La Rapid, sistemul de premieri din buzunarul antrenorului a fost initiat de Razvan Lucescu, iar Rednic duce si el mai departe aceasta traditie foarte draga lui George Copos. 


Miercuri, 27 februarie 2008

Zotta îl "înțeapă" pe Rednic

Disensiunile existente în cadrul clubului de lângă Podul Grant s-au răsfrânt și la nivelul conducerii. "Nu spun că nu mai greșește și Rednic, cum poate a greșit că nu l-a introdus pe Burdujan, pe final de meci, dar pentru lipsa de inspirație sau pentru ghinion, antrenorul plătește primul", a precizat Zotta.


Miercuri, 27 februarie 2008

Copos: "Nu sunt vinovat"

Finanțatorul alb-vișiniilor a declarat că nu se simte vinovat de înfrângerea giuleștenilor în fața "șepcilor roșii": "Nu sunt vinovat. În momentul în care am realizat că nu am găsit persoana potrivită care să susțină financiar clubul, m-am implicat și i-am adus în trei zile cu eforturi mari pe Joao Paulo și Vasco Matos".


Marti, 26 februarie 2008

Copos: "Esecul cu U Cluj, un accident groaznic"

George Copos nu se crede vinovat pentru infrangerea Rapidului din meciul cu "U" Cluj. Patronul giulestenilor e sigur ca a fost doar un accident iar ca anuntul sau privind vânzarea clubului nu a afectat jocul echipei. "Nu cred ca am o parte din vina. Pentru ca în momentul în care am realizat ca nu am gasit persoana potrivita care sa sustina financiar clubul m-am implicat imediat, si în trei zile i-am adus cu eforturi foarte mari pe Joao Paulo si Vasco Matos. M-am ocupat personal de lucrul acesta. Iar despre meci pot sa spun ca a fost vorba vorba doar de un accident. Un accident groaznic", a declarat Copos


Marti, 26 februarie 2008

Zotta: "I-am gasit echipa lui Burdujan, Rapid II"

Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a comentat situatia din sânul echipei, după înfrângerea cu "U" Cluj, dar si pe cea a lui Lucian Burdujan, care a făcut declaratii total nepotrivite la adresa antrenorului Mircea Rednic.

"Situatia e tensionată, pentru că nu poate fi altfel după o înfrângere pe teren propriu, în fata ultimei clasate. Nu pot fi însă, sub nicio formă, de acord cu acuzele aruncate de unii jucători la adresa lui Mircea. Nu cred că el le-a cerut să joace asa cum au făcut-o sâmbăta trecută... Este inadmisibil modul în care s-a prezentat echipa, din punct de vedere al determinării, al angajamentului! Noi aici am pierdut meciul, nu din cauza diferentei de valoare, care ar fi trebuit, de fapt, să fie atuul nostru principal."

-declaratia completa a lui Zotta la revista presei a clubului Rapid


Marti, 26 februarie 2008

Burdujan a fost amendat si nu joaca in Cupa

Dupa ce l-a acuzat pe Mircea Rednic ca si-a tras comisioane in urma transferurilor lui Joao Paulo si Matos, oficialii giulesteni l-au amendat pe atacant. Totodata, Rednic a decis sa nu-l mai pastreze pe Burdujan in lotul pentru meciul din Cupa, cu Unirea Urzeni.

Ce i-a reprosat Burdujan lui Rednic ?

"Vreau sa plec, asa nu se mai poate. Nu stiu ce s-a întâmplat, sunt sanatos, nu am probleme medicale, dar antrenorul a hotarât sa ma tina pe banca. Nu stiu ce sa mai cred. Sâmbata noapte, dupa meci, nu am dormit deloc, am stat si m-am gândit, dar nu am gasit nici o explicatie. Rednic si-a batut joc de mine"

"M-a deranjat ca Joao Paulo a jucat cu U Cluj dupa ce venise de o zi în Romania, la nicio echipa normala nu se întâmpla asa ceva. Eu m-am pregatit ca prostul atâtea saptamâni la rând, am stat prin cantonamente si nu merit sa joc un minut, iar altul care abia a venit de o zi intra pe teren din minutul 30. Rednic îi baga pe strainii lui pentru ca îsi ia comisioane. Daca i-a adus, trebuie sa-i bage pentru ca probabil are de luat bani. Asa nu se mai poate." a declarat atacantul pentru "Interesul Public"


Marti, 26 februarie 2008

Maftei, în aer!

Lista plecărilor de la Rapid rămâne deschisă, căpitanul fiind si el pe făras.

ProSport vă prezintă motivele pentru care Rednic l-ar alunga de la echipă pe Vasile Maftei.

Chiar dacă tocmai "Puriul" a fost cel care l-a promovat pe Maftei la prima echipă în sezonul 2000-2001, relațiile dintre cei doi nu au fost niciodată apropiate. Ruptura s-a produs în momentul în care tehnicianul a plecat din Giulești după primul mandat, la echipa arabă Al Nasr. Atunci, Rednic a vrut să-l ia pe Maftei cu el în Arabia Saudită, iar în prima fază fundașul a părut încântat de idee. Numai că fotbalistul a declinat în cele din urmă propunerea, lucru care l-a înfuriat pe Rednic.

Alt motiv care l-a făcut pe "Puriu" să nu îl mai dorească pe jucător în lot este faptul că, în toamna lui 2005, Maftei a fost printre cei care s-au opus cu vehemență aducerii acestuia ca tehnician în locul lui Răzvan Lucescu. Rednic nu a uitat acest lucru, iar evoluțiile recente ale căpitanului i-ar oferi prilejul ideal antrenorului pentru a se debarasa de jucătorul în vârstă de 27 de ani.


Marti, 26 februarie 2008

"Nu s-a terminat lumea!"

Cesinha îndulceste amarul înfrângerii cu "U" Cluj. Brazilianul îi avertizează pe clujeni, transmitându-le că nu ar trebui să se vadă deja campioni.

Mijlocașul giuleștenilor a recunoscut că evoluția sa în partida contra Universității nu a fost pe măsura așteptărilor, însă speră să se revanșeze în jocurile următoare.

Înfrângerea în fața celor de la "U" a redus practic șansele Rapidului de a mai spera la titlu...

Eu sunt de părere că mai putem câștiga campionatul. Nu s-a terminat totul! Cei de la CFR să nu se considere deja învingători! Mai sunt 14 etape, iar în fotbal s-au văzut destule.

Mircea Rednic a fost foarte supărat după meci, a spus că este vorba de "o problemă de atitudine" a voastră.

Într-adevăr, nu am jucat foarte bine, asta și din cauză că nu am fost concentrați la maximum. Am jucat prost și am pierdut. Clujul a știut ce vrea, a jucat bine și a marcat când a trebuit. Îmi pare rău că nu le-am putut oferi suporterilor o victorie.

Cu tine ce s-a întâmplat? Nu ai părut în apele tale.

Se mai întâmplă să joci prost. Nu știu care au fost cauzele pentru care am jucat așa slab. Tot ce știu este că trebuie să îmi revin repede. Sunt trist, dar nu s-a terminat lumea. Ne așteaptă meciuri grele, nu avem timp să ne plângem.

Urmează meciul din Cupă contra Urziceniului...

Trebuie să câștigăm neapărat, pentru a rămâne în cursa pentru cucerirea trofeului. Îmi doresc să ne îmbunătățim jocul și să ne facem lecțiile mult mai bine decât până acum. Să nu uităm că unul din obiectivele noastre reprezintă câștigarea Cupei României. Nu ne permitem pași greșiți. Stiu că Urziceniul e o echipă puternică, însă noi ne vom reveni.

Cum ți s-a părut Joao Paulo la debut?

Este un jucător bun. Eu am mai evoluat împotriva lui și când jucam în Portugalia, la Braga. A demonstrat că are calități și sper să-l ajut să se integreze cât mai repede la Rapid.

4 goluri a marcat Cesinha în tricoul Rapidului, în cele 20 de etape de campionat scurse până acum.


Luni, 25 februarie 2008

Giulestenii i-au facut memoriu
lui Robert Dumitru

Clubul Rapid, prin directorul directorul general Constantin Zotta, a depus memoriu împotriva arbitrului Robert Dumitru. Giulestenii considera ca centralul a dezavantajat clar Rapidul în partida pierduta pe teren propriu, cu 1-2, în fata formatiei Universitatea Cluj.

"Nu stiu ce o sa se întâmple mai departe. Noi am depus memoriu chiar si la Lupescu. Asta e al treilea memoriu pe care îl facem împotriva unui arbitru. Iar la celelalte doua, chiar daca am platit pentru a fi analizate, n-am primit nici macar raspuns", a afirmat pentru Mediafax, Zotta.



Marti, 26 februarie 2008

"Tot vestiarul e împotriva lui Rednic,
doar străinii sînt de partea lui"

Antrenorul rapidist este cel mai contestat om din club. Burdujan a trecut în tabăra fanilor și spune că aceștia au dreptate să fie nemulțumiți

"E normal ca suporterii să fie de partea noastră, ne-au văzut si ei cum jucam în tur cu Bergodi. Pe Rednic îl stiu ce fel de om e, de asta nu l-au înghitit de când a venit. Nu stiu ce o să fie, e ciudat ce se întâmplă", a spus Burdujan

Burdujan s-a dezlănțuit la adresa lui Rednic despre care spune că a făcut ca atomosfera din lot să fie insuportabilă

"Suntem supărati cu totii. Tot vestiarul e împotriva antrenorului, nimeni nu e de partea lui, poate doar străinii. Dacă echipa pierde si joacă slab, numai noi, românii, suntem de vină, pe noi ne ceartă mereu.

E o atmosferă imposibilă, asa a fost de la început, de când a venit Rednic", a tunat atacantul.


Marti, 26 februarie 2008

Burdujan: "Rednic își ia comisioane, d-aia preferă străinii
și eu mă pregătesc ca prostul"

"Păi, normal că m-a deranjat că Joao Paulo a jucat după ce venise de o zi în Romînia, la nicio echipă normală nu se întâmplă asa ceva. Eu m-am pregătit ca prostul atâtea săptămâni la rând, am stat prin cantonamente si nu merit să joc un minut, iar altul care abia a venit de o zi intră pe teren din minutul 30. Rednic îi bagă pe străinii lui pentru că îsi ia comisioane. Dacă i-a adus trebuie să-i bage pentru că probabil are de luat bani. Asa nu se mai poate", a declarat Burdu-gol


Marti, 26 februarie 2008

Ultimatumul jucătorilor rapidiști

Speriați de atmosfera proastă din lot, șefii le-au transmis jucătorilor că renunță să-i mai amendeze, cu condiția să cîștige mîine, contra Urziceniului

"Sîntem deja distruși psihic, ar fi culmea să ne mai și amendeze! Am putea să boicotăm antrenamentele, în semn de protest!" a fost reacția jucătorilor la intenția oficialilor de a apela la sancțiuni financiare.

Conducătorii au renunțat la pedeapsa la care se gîndiseră după 1-2 cu U Cluj. Maftei și colegii lui au evitat amenzile, cel puțin pînă după meciul de mîine, cu Unirea Urziceni. "Considerăm că am uitat jocul de sîmbătă, iar dacă ne calificăm în semifinalele Cupei trecem peste înfrîngerea asta!" a fost mesajul pe care fotbaliștii l-au primit aseară la antrenament. Încă un eșec mîine i-ar costa însă pe jucători, amenințați cu amenzi de pînă la 2.000 de euro fiecare.

Vestiarul Rapidului continuă să stea pe un butoi cu pulbere. Maftei și Marius Constantin au fost criticați imediat după meci de către Rednic și relația dintre ei și antrenor s-a deteriorat și mai tare decît era deja la finalul pregătirii de iarnă. Iar Emil Dică a avut o reacție extremă la sfîrșitul jocului cu U, cînd și-a anunțat întîi colegii că nu se va mai prezenta la antrenamente și apoi le-a transmis același lucru și lui Rednic, și lui Zotta. Antrenorul i-a explicat că avea nevoie de doi atacanți pe teren și de aceea l-a înlocuit cu Joao Paulo, covingîndu-l, măcar pentru moment, să renunțe la intenția de a părăsi Giuleștiul.

"Greșim cînd ne credem cîștigători înainte de a intra pe teren. Nu știu dacă mai avem sau nu șanse la titlu. Conducerea tehnică și fotbaliștii au răspunsul la această întrebare"
George Copos

Nemulțumiți de salarii
O explicație a evoluțiilor slabe ale lui Marius Constantin și Maftei pleacă tot de la bani. Fundașii centrali ai giuleștenilor au avut mai multe discuții cu conducerea în pauza de iarnă, cînd au solicitat să li se mărească salariile, dar cererea le-a fost de fiecare dată refuzată. Constantin, care primește 100.000 de euro anual, amenințase chiar cu neprezentarea la reunirea lotului. Maftei cîștigă 150.000 de euro pe sezon.

Șeful lui CFR la butoane?
Emil Dică, Marius Constantin și Maftei au mai fost certați cu conducerea și din cauza faptului că, la fel ca Buga și Dani Coman, erau impresariați de Răzvan Zamfir (foto). Fostul impresar este acum președinte executiv la CFR Cluj. Iar șefii Rapidului îl bănuiesc pe acesta că este omul care se ocupă de contactarea unora dintre adversarii liderului și că îi influențează în continuare pe fotbaliștii giuleșteni pe care îi avea sub contract.


Marti, 26 februarie 2008

Mara se teme de Rapid

Bogdan Mara consideră meciul din Cupa Timișoreana, cu Rapid, ca fiind unul al orgoliilor rănite. "Au pierdut pe teren propriu cu lanterna campionatului, U Cluj, și cu siguranță rapidiștii au orgoliul rănit și sînt dornici de revanșă. Vom avea un meci foarte dificil pentru că echipele bune nu prea pierd două partide la rînd", a comentat Mara.


Marti, 26 februarie 2008

Sansele echipelor românești în Liga Campionilor!

Dintre echipele care se bat la locul 2, doar Steaua și Rapid ar putea avea parte de un adversar accesibil în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

În condițiile în care CFR pare scăpată în cîștigătoare a titlului, poziție din care ar intra direct în grupele Ligii Campionilor, Rapid, Steaua, Dinamo, Urziceni și Poli Timișoara au încins la maximum lupta pentru locul 2, cel care duce în ultimul tur preliminar. Gazeta analizează mai jos posibilitățile fiecărei echipe de a fi cap de serie și de a evita astfel un adversar de calibru în turul 3.

RAPID
Trupa lui Mircea Rednic se află pe locul 54 în clasamentul UEFA. În cel mai rău caz, giuleștenii ar putea fi depășiți de alte 18 echipe cu șanse să joace în turul 3 preliminar. Pentru a fi clasată în primele 16 și, automat, pentru a fi cap de serie, Rapid are nevoie să se îndeplinească minimum 3 condiții din cele 11 prezentate mai jos.

Condiții Rapid
- Bordeaux, Marseille sau Monaco să nu termine pe locul 3 în Franța (60% șanse)
- Dnepr să termine pe 1 sau pe 2 în Ucraina (60%)
- Atletico Madrid să termine pe 3 sau pe 4 în Spania (50%)
- Fiorentina să termine pe 3 sau pe 4 în Italia (40%)
- Ajax să nu cîștige playoff-ul pentru Liga Campionilor în Olanda (40%)
- Liverpool să nu termine pe 3 sau pe 4 în Anglia (30%)
- Guimaraes să termine pe locul 3 în Portugalia (30%)
- FC Bruges să nu cîștige campionatul Belgiei (30%)
- AEK Atena să termine pe 1 sau pe 2 în Grecia (30%)
- Fenerbahce să nu termine pe 1 sau pe 2 în Turcia (20%)
- FC Basel să nu cîștige campionatul (20%)

Posibili adversari pentru formațiile care vor fi cap de serie
- ȚSKA Sofia (Bulgaria)
- Dinamo Zagreb (Croația)
- Slavia Praga (Cehia)
- Partizan Belgrad (Serbia)
- Wisla Cracovia (Polonia)
- Brann Bergen (Norvegia)
- NK Domzale (Slovenia)
- Nancy (Franța)


Posibili adversari pentru formațiile care nu vor fi cap de serie
- Chelsea (Anglia)
- Liverpool (Anglia)
- Villarreal (Spania)
- Atletico Madrid (Spania)
- Juventus (Italia)
- AC Milan (Italia)
- Ajax Amsterdam (Olanda)
- Fenerbahce (Turcia)


CFR în ultima urnă
În cazul în care cîștigă campionatul, CFR va fi calificată în grupele Ligii, unde va fi plasată în ultima urnă valorică. La fel ca Urziceni și Timișoara, coeficientul clujenilor este de 13,398, prea mic pentru a urca în a treia urnă. În aceste condiții, elevii lui Ioan Andone vor avea parte de 3 adversari puternici, o posibilă grupă fiind Real Madrid, Bayern Munchen, Ajax și CFR.

Meciurile directe între pretendentele la locul 2
etapa 21, 3 martie: Poli Timișoara - Urziceni
etapa 22, 9 martie: Rapid - Poli Timișoara
etapa 23, 15 martie: Steaua - Urziceni
etapa 24, 22 martie: Rapid - Steaua
etapa 29, 12 aprilie: Poli Timișoara - Dinamo
etapa 30, 19 aprilie: Dinamo - Urziceni
etapa 31, 23 aprilie: Urziceni - Rapid
etapa 31, 23 aprilie: Steaua - Poli Timișoara
etapa 32, 26 aprilie: Rapid - Dinamo


Marti, 26 februarie 2008

RAPIDIȘTII AU GĂSIT VINOVATUL "Arbitrii ne elimină!"

Copos și Zotta cred că Rapid e pe cale să iasă din lupta pentru titlu din cauza cavalerilor fluierului

Giuleștenii îi acuză pe arbitri că au decis lupta pentru titlu. "Ni s-a anulat un gol valabil la Boya, în timp ce clujeanul Goga a fost iertat de eliminare pentru un cot în cap aplicat lui Săpunaru. Din păcate, greșelile repetate contra noastră ne-au făcut să credem că mai avem șanse mici la titlu", spune Zotta.

Copos a dat și el vina tot pe brigada condusă de Robert Dumitru: "Am analizat cum a fost condusă partida CFR Cluj-Craiova în raport cu tratamentul de care am avut noi parte. Concluzia? Rapid trebuie să marcheze 3-4 goluri pe meci ca să cîștige, doar așa avem șansa să ni se valideze o reușită sau două, deoarece cavalerii fluierului au început chiar să ne scoată mingea din poartă!".

Zotta l-a acuzat și pe Gheorghe Constantin, șeful CCA: "Am depus memoriu împotriva întregii brigăzi și sperăm să ni se răspundă de data asta, pentru că în alte două cazuri am plătit degeaba, fără să fim băgați în seamă". "Primesc cîte un memoriu pe săptămînă, cum ar fi să răspund la toate? N-am timp să fac asta!", a zis Costică "Vîlcea". "Ce-o face de e așa ocupat, că nici delegările nu le mai are?!", a replicat unul dintre oficialii din Grant.


Marti, 26 februarie 2008

Pancu: "Atenție la Urziceni!"

Daniel Pancu avertizează asupra meciului de miercuri, din Cupa Timișoreana. Rapid va întîlni Unirea Urziceni, la Constanța, de la ora 20:30, într-o partidă transmisă în direct de Antena 1. "Ialomițenii formează o echipă foarte puternică, care joacă un fotbal bun. Va fi un meci de totul sau nimic, cum sînt toate partidele de Cupă. Și noi, și ei vrem să cîștigăm pentru că nu am debutat bine în acest an", a spus Pancu.


Marti, 26 februarie 2008

Liderul Pancu

Statistica arată că Pancu a fost cel mai bun om al Rapidului la meciul cu U Cluj, primul oficial de la revenirea sa în Giulești

Cel mai bun om al Rapidului. Așa spun cifrele meciului Rapid - U Cluj, 1-2, despre Daniel Pancu.

"Am avut o evoluție bună, dar nu extraordinară. Cu siguranță pot juca și mai bine. Sîmbătă am fost foarte motivat, am vrut să fac multe pe teren la reîntîlnirea cu fanii rapidiști și poate din această cauză am mai și greșit", a declarat cel care a fost întîmpinat de suporteri într-un mod aparte.

Ei au confecționat un banner imens cu chipul jucătorului, sub care era mesajul "Dragostea ta nu poate fi cumpărată", aluzie la încercarea Stelei de a-l sufla Rapidului pe mijlocașul de 30 de ani.

Contra clujenilor, Pancone a alergat foarte mult, a pasat, a macart pentru 1-1, a driblat și a oferit multe pase utile coechipierilor săi. Cifrele de mai jos susțin ideea că a fost omul numărul 1 al giuleștenilor.

Cifrele lui Pancu în meciul cu U Cluj

68 de mingi jucate, fiind cel mai activ fotbalist giuleștean

14 din cele 17 acțiuni rapidiste încheiate cu șut la poartă l-au avut pe el în prim-plan

4 șuturi a tras la poartă, cele mai multe dintre toți jucătorii de pe teren

5 pase decisive a oferit, dar nici una n-a fost concretizată de colegii săi

42 la sută din mingile jucate de el au fost pierdute


Luni, 25 februarie 2008

"Comisiile abilitate ar trebui să se sesizeze"

Directorul general al Rapidului cere forurilor abilitate să ia măsuri în legătură cu declarațiile lui Petre Grigoraș, care a spus că ar accepta ca Oțelul să fie motivat financiar pentru a-i bate pe giuleșteni

"Dacă noi facem public dorințele de a încălca regulamentul în vigoare, atunci motiv mai clar ca forurile și comisiile abilitate să se sesizeze nu există. Oricum, cu sacoșe, pungi sau plase, rezultatul meciului cu Oțelul se va stabili pe teren", a declarat Constantin Zotta pentru NewsIn.


Luni, 25 februarie 2008

Burdujan: "Mai avem sanse la titlu!"

Burdu-gol, asa cum il alinta suporterii, spune ca Rapid nu a iesit din cursa pentru titlu

"Am pierdut o batalie, nu razboiul. Normal ca ne mai gindim la titlu, avem sanse. Ce daca s-au facut 8 puncte? Au mai fost la distanta asta fata de noi, se pot recupera, campionatul e lung", a spus Lucian Burdujan


Luni, 25 februarie 2008

"Greșeala noastră și a Stelei a fost că am considerat partida deja cîștigată

Copos a comentat și eșecul rivalei din Ghencea în fața ieșenilor. Patronul giuleștenilor a făcut o paralelă între meciul Rapidului cu U Cluj și cel al Stelei cu Poli Iași, partide pierdute de echipele bucureștene cu același scor 1-2:

"Aseara, la Iasi, s-a petrecut o mare surpriza deoarece gresim cind mergem la o partida cu gindul ca deja am cistigat-o inainte de a intra pe teren. Asta este marea greseala pe care o facem noi, romanii, de fiecare data. Universitatea Cluj, la fel ca Poli Iasi, a jucat cu o foarte mare determinare, am toata consideratia pentru ei si merita sa ramina in prima divizie. Sint o echipa purternica, hotarita, in zece oameni au reusit sa ne invinga. Cine si-a dorit mai mult, a cistigat partida de simbata", a spus Copos pentru Fanatik.


Luni, 25 februarie 2008

"Rednic va găsi soluții pentru a remedia greșelile!"

Principalul finanțator din Grant nu-și face probleme pentru partida de la Constanța, din sferturile Cupei României:

"Depinde doar de jucatori. Daca isi doresc sa cistige, vor cistiga, daca nu, nu. Sint convins ca va fi un meci interesant. Sint convins ca Mircea Rednic va gasi solutii pentru a remedia neajunsurile care au fost la ultimul meci", a spus Copos pentru Fanatik.


Luni, 25 februarie 2008

Șefii dau amenzi, Rednic schimbă primul "11"

Eșecul cu U Cluj le va aduce fotbaliștilor rapidiști o amendă usturătoare, al cărei cuantum va fi stabilit azi. Dezamăgit de prestația mai multor titulari, Rednic anunță schimbări majore în formula de start la partida cu Unirea Urziceni, din Cupa Timișoreana, programată miercuri, la ora 20:30, în direct la Antena 1. Marius Constantin, Perjă, Lazăr, Dică și Cesinha vor fi înlocuiți de Leonard, Moslem, Nicolae Grigore, Joao Paulo și Griffiths. "S-a renunțat foarte ușor la rapidiștii adevărați. Următorii care vor pleca sînt Marius Constantin și Maftei", a declarat Marius Șumudică la Fanatik Show.


Luni, 25 februarie 2008

Emil Dică amenință: "Plec!"

Tensiune în vestiarul Rapidului. Rednic anunță schimbări în echipă, Dică le-a cerut șefilor să-l lase să plece

"M-am simțit umilit, vreau să plec", le-a spus Emil Dică apropiaților după ce Rednic l-a schimbat înainte de pauza meciului cu U Cluj. Decarul giuleștean a părăsit supărat terenul și surse din anturajul său au dezvăluit că după partidă le-a comunicat șefilor că nu vrea să mai continue la Rapid!

"Toată iarna au căutat mijlocaș dreapta, am simțit că nu mai sînt dorit. Dacă nu mai e nevoie de mine, să mi se spună. Să-mi dea o hîrtie oficială pe care să scrie cît vrea Rapidul pe mine și cu asta, basta!", a spus Dică într-un cerc de prieteni.

La finalul lui octombrie 2007, Dică a fost cu greu convins de Rednic să continue în Giulești, după ce mijlocașul se supărase că Marius Constantin l-a lovit cu capul în figură pe teren, la meciul cu Poli Iași. Acum, Dică își simte postul amenințat de portughezul Vasco Matos (27 de ani), adus de la Beira Mar.

"I-am atenționat pe jucători să fie serioși, dar ei au intrat relaxați pe teren. Pe unii o să-i coste postul de titular!"
Mircea Rednic
















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...