| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
9 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat miercuri 9 ianuarie 2008 ora 00:00

    TITLURILE ZILEI
  • Mazilu a primit cel mai frumos cadou de Sf.Ion , prietena sa, Luminița, a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel!
  • Rapidiștii se pregătesc de bunăvoie înainte de reunirea lotului!
  • Corsicanu' are cîteva obiecții la legea privind prevenirea și combaterea violenței pe stadioane
  • Emil Dică: "Avem un lot solid, omogen, putem face față în Cupă și în campionat"
  • Szekely, al 9-lea personaj de telenovelă giuleșteană
  • Pierre Boya a băut 10 beri!

Liga suporterilor RAPIDisti
Duminica, 6 ianuarie 2008

COMUNICAT LSR    |    sedinta vineri 11 ianuarie 2008 ora 18:30 sala Rapid

Fac un apel catre suporteri sa se prezinte in numar cat mai mare la aceasta sedinta. Vrem sa discutam impreuna problemele cu care ne-am confruntat in ultima perioada, precum si nemultumirile unor suporteri RAPIDisti. In mod special sunt invitati sa participe cei care au facut anumite afirmatii injuste pe la diferite colturi, inclusiv suporterii de pe forumul siteului fzr. Vreau sa discutam deschis, ca sa vedem daca si unde s-a gresit, si daca criticile semnalate de unii dintre suporteri sunt adevarate.

Am constatat ca s-a creat un conflict artificial intre asa zisii ultrasi si restul galeriei. Nu stiu ce scop au avut acestia sau poate ca si-au dorit sa se ajunga la o ruptura in cadrul galeriei. Nu cred ca isi doreste cineva sa fim "ultrasi" precum admiratorii "clonelor comuniste", care vin in numar mare numai la meciurile derby, iar la celelalte, abia ii zaresti prin tribuna.

Au fost persoane care au alimentat un conflict intre generatii, dar au aparut si alte aspecte, legate de etnie, in special pe forum si care nu fac cinste marii familii rapidiste.
Galeria Rapidului n-a fost condusa prin forta sau presiune. Totul s-a facut din pasiune, respect, devotament si dragoste fata de echipa noastra. Pentru mine Rapidul a insemnat poate mai mult decat viata, facand tot ce mi-a stat in putinta pentru bunul mers al activitatilor din galerie. I-am respectat si totodata am fost respectat de suporterii RAPIDisti, iar cei care m-au ascultat au facut-o din placere. Tin sa reamintesc ca in perioada in care am condus galeria, am reprezentat cu cinste suporterii RAPIDisti atat la emisiunile televizate, cat si la interviurile din presa. Mai precizez ca am fost singurii suporteri din Romania independenti de conducerea clubului, in plus de asta am contribuit la schimbarea unor decizii injuste luate de patronul clubului.

Am fost convins ca atunci cand ma voi retrage, se va ajunge la un impas in galerie, fiindca ... o spun fara lipsa de modestie, ridicasem stacheta la un nivel prea inalt. Cei care au urmat dupa mine nu s-au putut mentine la acel nivel. N-au fost sprijiniti de ceilalti membrii ai galeriei, ramanand cu acestia la un anumit stagiu de prietenie, fara sa existe o implicare a acestora in anumite activitati. Datorita aspectelor neplacute expuse mai sus, am hotarat sa ma retrag de la conducerea suporterilor RAPIDisti. Sa nu inteleaga cineva ca a castigat vreun razboi cu mine prin aceasta retragere. O fac din bun simt si vreau sa demonstrez ca nu e vorba de niciun interes, iar daca ar fi fost vorba de forta sau de vreo constrangere n-ar fi reusit nimeni sa ma indeparteze.

Totodata, in cadrul acestei sedinte se va alege si noul lider al galeriei Legione Granata, acest lucru facandu-se transparent, prin votul celor prezenti si al brigazilor ce compun galeria noastra. Am speranta ca la aceasta sedinta se va lua cea mai buna decizie, unanim consimtita, pentru ca noi sa redevenim aceeasi familie unita a suporterilor RAPIDisti. Sedinta pentru desemnarea noului lider al galeriei rapidiste, va avea loc vineri 11 ianuarie 2008, la Sala RAPID, de la ora 18.30

Gheorghe Raducanu, presedintele Ligii Suporterilor RAPIDisti



 
FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Miercuri, 9 ianuarie 2008

Felicitări, Cristi Săpunaru!

Rapidistul Cristian Săpunaru a ocupat poziția de fundaș dreapta în unsprezecele ideal al Ligii I alcătuit de Gazeta Sporturilor pe baza evoluțiilor din prima parte a campionatului. La al doilea sezon în Giulești, fundașul venit în 2006 de la FC Național a fost reprofilat, trecând din centrul apărării pe banda dreapta, poziție pe care a dat un randament maxim. În primele 19 etape ale acestui sezon, Săpunaru a evoluat în 17 meciuri reușind să își treacă numele și pe lista marcatorilor în victoria obținută la Iași (scor 2-0). La 23 de ani, Săpunaru (rapidist declarat încă din copilărie) a adunat deja 70 de prezențe în Liga I (36 la Rapid), reușind să înscrie de 5 ori (de 2 ori în tricoul alb-vișiniu). Ce-și dorește apărătorul giuleștean de la 2008? "Locul întâi cu Rapid și un loc lotul echipei naționale de la Campionatul European"!!!

Săpunaru a declarat pentru rapidisti.ro că titlul de cel mai bun fundaș dreapta îi dă dreptul să spere la un loc în lotul României

- Cristi, te așteptai să ieși cel mai bun fundaș dreapta din Liga I?
- Sincer nu, dar sînt foarte bucuros că am realizat această performanță. Știu că am muncit foarte mult în 2007 și că am încercat să îmi fac treaba cît mai bine pentru Rapid. Dar fără aportul colegilor mei nu aș fi ajuns aici.

- Cum a fost trecerea de la fundaș central la fundaș lateral?
- La începutul carierei am evoluat atacant, apoi am trecut fundaș central sau lateral. M-a ajutat foarte mult că am fost vîrf. Îmi place să joc în banda dreaptă, dar dacă antrenorul îmi cere, pot evolua oriunde.

- La ce speri în acest an?
- În primul rînd îmi doresc să fiu sănătos și să am evoluții cît mai bune în tricoul Rapidului, iar la finalul campionatului să terminăm pe primul loc. Și, bineînțeles, visez să prind și eu un loc în lotul României pentru Euro 2008.


Comentariu Andrei Vochin

Cristi Săpunaru a intrat contondent în fotbal, rupîndu-i urechea lui Paraschiv la un meci crîncen cu Steaua, și a continuat cu un hat-trick din postura de fundaș central în Cotroceni contra Pandurilor. Și-a continuat pubertatea în fenomen declarînd din suflet că e rapidist de mic, fapt confirmat de prieteni, nu de imaginea unor buze țuguiate pupînd un drapel în lumina blitzurilor.

Răzvan Lucescu l-a ochit și l-a aruncat în curtea idolilor lui. Începutul a fost la fel de abrupt, marcat mai degrabă de exuberanță decît de calitate. Tehnicianul nu s-a impacientat. "I-am spus și lui de la început că nu l-am luat pentru a fi titular, ci adevărata clasă și-o va arăta abia peste un an".

Top Gazeta vine azi să-l confirme pe Lucescu jr., Săpunaru a ieșit cel mai bine în urma monitorizărilor italienilor de la DSP, și nu doar la parametrii strict defensivi, ci și în jocul cu mingea. Cifrele confirmă bijuteria de gol marcat la Iași pentru că rapidistul e fundașul dreapta cu cel mai bun control al balonului, de vreme ce n-a irosit decît 30 la sută din mingile jucate. Semn că pubertatea fotbalistică a lui Cristi a apus pentru a face loc unei maturizări ce începe a vorbi despre o carieră la vîrf.


Marti, 8 ianuarie 2008

Rapidiștii se pregătesc de bunăvoie înainte de reunirea lotului!

Deși a mai rămas aproape o săptămână până la startul pregătirilor, o parte dintre elevii lui Mircea Rednic și-au reluat deja antrenamentele. Chiar de la începutul săptămînii, Lucian Răduță, Nicolae Grigore și Dănuț Perjă au apărut la baza Pro Rapid, unde au făcut alergări prin zăpada de 30 de centimetri sau au lucrat individual la sala de forță! Principalii marcatori din prima parte a sezonului, Ionuț Mazilu și Lucian Burdujan, au început și ei să se antreneze, cu gândul la returul de foc care va începe pe 23 februarie.

Dealtfel, ultimul dintre cei doi și-a stabilit obiective importante pentru cea de-a doua parte a campionatului, dând de înțeles că prelungirea contractului (pentru care va începe în aceste zile discuțiile cu reprezentanții conducerii clubului) este doar o chestiune de timp: "Îmi doresc să fiu sănătos și în formă, să devin golgeter în Liga I și să îmi ajut echipa să termine pe primul loc în campionat.

Probabil vom ajunge la o înțelegere și în privința prelungirii contractului", a mărturisit Burdujan, care a încheiat în trombă prima parte a stagiunii (în care l-a secondat pe Mazilu într-un clasament al marcatorilor de la Rapid, cu șase reușite).


Marti, 8 ianuarie 2008

Mazilu a primit cel mai frumos cadou de Sf.Ion!

"Vreau să am multă sănătate. Să nu mai fiu accidentat. Iar cel mai fericit lucru este că aștept un copil. Un băiat care trebuie sa vină acum de Sărbători sau imediat după Anul Nou. Dacă va fi fotbalist, sper să fie mai bun decât mine!''. Aceasta a fost dorința pe care și-a pus-o actualul golgeter al Rapidului chiar în ajunul Crăciunului.

Ziua cea fericită a fost însă chiar de Sfântul Ion, când prietena sa, Luminița, a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel, căruia îi urăm și noi multă sănătate și fericire!

Felicitări, Ionuț Mazilu, (pentru prima oară în postura de tătic) și fie ca anul 2008 să continue așa cum a început, cu multă fericire, sănătate și realizări personale!



Marti, 8 ianuarie 2008

MAZILU A DEVENIT TATA

Site-ul oficial al gruparii giulestene anunta ca Ionut Mazilu, atacantul rapidist, a devenit tatal unui baietel, nascut de prietena sa chiar in ziua de Sfantul Ion.

In alta ordine de idei, Mazilu este in continuare obiectul interesului mai multor cluburi din strainatate. Totusi presa belgiana informeaza ca Anderlecht Bruxelles nu ar mai fi tentata de a realiza acest transfer datorita pretului piperat al atacantului.

Belgienii nu ar agrea sa plateasca mai mult de doua milioane de euro pentru Mazilu


Marti, 8 ianuarie 2008

PLEACA MAZILU LA DNEPR?

George Copos cere 5.000.000 de euro pentru atacant, iar ucrainenii sunt gata sa-i plateasca.

Patronul Rapidului, George Copos, este gata sa realizeze cel mai profitabil transfer din istoria Ligii I.

Daca Mazilu va pleca în aceasta iarna, finantatorul visiniilor va da lovitura. Copos vrea 5 milioane de euro pe atacant, iar daca ucrainenii de la Dnepr vor plati aceasta suma, fostul "student" ar deveni protagonistul celui mai mare transfer facut de vreo echipa din România. Tehnicianul giulestenilor, Mircea Rednic, a recunoscut pentru ProSport posibilitatea ca în aceasta iarna Ionut Mazilu sa fie transferat în strainatate. Anderlecht si Dnepr Dnepropetrovsk sunt cluburile care îl vor pe golgheterul visiniilor.

De dragul transferurilor pe care Rapidul le va face în aceasta pauza competitionala, patronul George Copos este gata sa sacrifice un jucator, iar Rednic a confirmat posibilitatea ca Mazilu sa paraseasca Grantul. "Conducatorii ar trebui sa stie de la ce cluburi este oferta pentru Mazilu, nu eu! Eu am un cuvânt de spus în privinta transferurilor, dar atunci când o oferta este foarte mare, nu poti sa mai retii un jucator. Din câte am înteles, oferta pentru Mazilu este foarte avantajoasa, iar cu banii obtinuti se pot face si alte transferuri", a dezvaluit Mircea Rednic.

Si impresarul jucatorului, Victor Becali, a precizat ca este la curent cu interesul celor de Dnepr si Anderlecht pentru Mazilu: "Stiu ca exista doua sau trei oferte pentru Ionut. Dnepr a facut o oferta buna, dar si alte cluburi îl vor pe atacant. Deocamdata nu este nimic concret, asteptam sa vedem cât de ferme sunt ofertele". Patronul George Copos este dispus sa-l lase pe Ionut Mazilu sa plece afara deoarece vrea sa-si recupereze suma investita în jucator. Bossul visiniilor i-a platit în 2005 lui Vasile Siman pentru Mazilu 1,5 milioane de euro!


Din câte am înteles, oferta pentru Mazilu este foarte avantajoasa, iar cu banii obtinuti se pot face si alte transferuri.

Mircea Rednic, antrenor Rapid

Exista doua sau trei oferte pentru Ionut Mazilu. Cei de la Dnepr au facut o oferta buna, dar mai sunt si alte cluburi care îl vor pe atacant.

Victor Becali, impresar Mazilu


Marti, 8 ianuarie 2008

ERA S-O PATEASCA

Al treilea portar al Rapidului, Andrei Marinescu, s-a aflat în aeronava implicata în accidentul de la sfârsitul anului trecut.

Tânarul jucator al alb-visiniilor, Andrei Marinescu, a trecut prin clipe de cosmar în momentul când se pregatea sa plece în vacanta.

Pe 30 decembrie 2007, avionul cu care trebuia sa mearga în vacanta în Egipt a avut un accident în momentul când efectua manevrele de decolare pe pista Aeroportului "Henri Coanda".

Marinescu a acceptat sa povesteasca pentru ProSport clipele de groaza prin care a trecut împreuna cu iubita lui. "Stateam linistiti în avion, la un moment dat acesta a luat o curba, iar la trei secunde s-a auzit o mare bubuitura pe partea stânga a aeronavei. Noi stateam pe locul 18, exact unde s-a rupt trenul de aterizare, si s-a facut o gaura mare. La 10 secunde, personalul de la bord ne-a anuntat ca trebuie sa coborâm din aeronava. Ne asteptam sa bubuim, am trait un sentiment foarte ciudat. Am trait cele mai lungi zece secunde din viata mea", a declarat Marinescu. In ciuda incidentului, giulesteanul împreuna cu iubita lui au hotarât sa-si continue vacanta. "Nici acum nu stiu cum am avut curajul sa ma sui din nou în avion. Oricum trebuia sa fac acest lucru, pentru ca pe 20 ianuarie plecam în cantonament în Portugalia", a încheiat Marinescu.




Miercuri, 9 ianuarie 2008

"Vreau mai mult!"

Rapid s-a înțeles cu Bruges, dar Salou nu e mulțumit de salariul de 200.000 de euro oferit de giuleșteni

"Ibrahim Salou e, în proporție de 90 la sută, jucătorul Rapidului! Am bătut palma cu FC Bruges, mai trebuie ca și el să-și dea acordul, dar eu știu că vrea să vină la noi", a anunțat ieri Mircea Rednic. Declarația antrenorului a fost contrazisă însă de către atacantul ghanez: "E mult spus 90 la sută! Am păstrat permanent legătura cu Rednic, dar există mai multe diferențe între ce vreau eu și ceea ce mi se oferă. O problemă importantă e legată și de salariul meu".

Rapid i-a propus lui Salou 200.000 de euro pe sezon, cu 100.000 mai puțin decît cîștigă africanul în Belgia. "Chiar dacă mai am și alte oferte, vreau să joc în România. E și interesul meu ca tratativele să se finalizeze, dar mi se pare normal să existe negocieri, să țin la anumite pretenții pe care le am", a declarat atacantul pentru rapidisti.ro. Salou e în cantonament cu Bruges, în Turcia, și luni a jucat 70 de minute într-un amical pierdut de echipa lui contra celor de la Antalyaspor, 1-4.

"Vreau ca acordul meu cu Rapid să se producă pînă pe 14 ianuarie, cînd se reunește echipa lui Mircea Rednic"
Ibrahim Salou


Miercuri, 9 ianuarie 2008

Unul din trei

Rapid încearcă să vîndă pe unul dintre Mazilu, Cesinha și Bozovici ca să facă rost de bani pentru achiziții

Lista posibilelor divorțuri de Giulești cuprinde trei jucători, dintre care va pleca unul singur. Ionuț Mazilu, Cesar Cesinha și Vladimir Bozovici sînt fotbaliștii ofertați de alte cluburi, iar George Copos speră să obțină, de pe urma unuia dintre cei trei, banii necesari achizițiilor solicitate de Mircea Rednic.

Pentru Mazilu, cea mai tentantă propunere vine din partea ucrainenilor de la Dnepr. Protasov insistă pentru transferul atacantului "naționalei" României și șefii clubului din Dnepropetrovsk i-au anunțat pe alb-vișinii că sînt dispuși să crească suma licitată pentru Mazilu, de la 3,7 milioane de euro, cît oferiseră inițial, pînă la 4 milioane, cu 400.000 de euro mai puțin decît prețul considerat corect de către Copos.

Varianta pregătită de rapidiști pentru cazul în care tratativele cu Dnepr nu vor conduce la un consens: vînzarea unuia dintre Cesinha și Bozovici. Ambii au propuneri din străinătate și oficialii din Grant speră să obțină în jur de 4 milioane de euro din cedarea unuia dintre ei. Muntenegreanul a fost monitorizat permanent în acest sezon de austriecii de la Red Bull Salzburg și mai are alte două oferte din Germania, una chiar de la Nurnberg, formația care i-a eliminat pe rapidiști din turul I al Cupei UEFA.

700 de mii de euro a plătit Rapid pentru Cesinha, cel mai scump jucător transferat în Giulești vara trecută

2,3 milioane de euro a plătit Rapid pentru Mazilu, cea mai scumpă achiziție din istoria Giuleștiului

80 de mii de euro e salariul stagional al lui Bozovici, unul dintre cele mai mici dintre cele ale titularilor Rapidului

"Nu știu că Rapid ar vrea să mă vîndă, eu mă prezint la reunire și vedem atunci ce și cum. Mă bucură interesul pentru mine, dar aș vrea să rămîn în Giulești!"
Vladimir Bozovici


Superafacerea Bozovici
Dintre Mazilu, Cesinha și Bozovici, cedarea ultimului ar constitui pentru George Copos cea mai bună afacere. Muntenegreanul a venit vara trecută de la OFK Belgrad pentru doar 250.000 de euro. Dacă patronul Rapidului scoate 4 milioane, cît vrea, rezultă un profit de 3,75 milioane de euro!

Boya a băut zece beri!
Camerunezul Pierre Boya s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în Pitești conducînd sub influența alcoolului. Rapidistul a fost depistat cu o alcoolemie de 1,6. "La o persoană de 85 de kilograme, cum e Boya, acest lucru e echivalentul consumării a zece beri!", au explicat specialiștii. Africanul va fi judecat de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Argeș. Conducerea din Giulești va stabili zilele viitoare sancțiunea pe care o primește atacantul.

Youla pe listă
Mircea Rednic mai are un atacant pe lista de achiziții. E vorba de Souleymane Youla, 25 de ani, de la Lille. Internaționalul din Guineea, fost la Anderlecht și Beșiktaș, a fost transferat de Lille de la Metz, în 2006. Africanul înalt de 1,80 metri a marcat contra giuleștenilor într-un amical jucat vara trecută și cîștigat de Lille (2-1). Rapidiștii l-au pierdut pe Lukunku, de la Standard Liege. "A semnat cu un club din Israel, deci nu mai are rost să ne gîndim la el", a spus Rednic.




Marti, 8 ianuarie 2008 20:25

Corsicanu' are cîteva obiecții la
legea privind prevenirea și combaterea violenței pe stadioane

Fostul lider al galeriei echipei FC Rapid, Gheorghe Raducanu, alias Corsicanu, a declarat ca este de acord, "în mare", cu promulgarea Legii privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, dar are obiectii privind unele puncte ale ei.

Corsicanu a fost de acord cu textul legii care spune printre altele ca cea mai mare amenda este cuprinsa între 1000 si 3000 lei sau prestarea a 150 - 300 ore activitati în folosul comunitatii, precum si interzicerea accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care a savârsit fapta, spectatorilor care patrund pe suprafata de joc.

"Însa, nu sunt de acord cu interzicerea steagurilor mai mari de 50 de centimetri pe stadion, a bannerelor pe gardurile stadioanelor, a tevilor de la steaguri mai mari de 50 de centimetri, cu faptul ca suporterii nu au voie sa intre pe stadion îmbracati în haine cu gluga si cu pedepsirea cu închisoare a celor care intra cu torte pe stadion", a adaugat Corsicanu. sursa: Mediafax


Marti, 8 ianuarie 2008 18:55

Emil Dică: "Avem un lot solid, omogen, putem face față în Cupă și în campionat"

Emil, ce așteptări ai de la noul an?
-Sper, în primul rînd, să fiu sănătos. Îmi doresc foarte mult să fiu campion cu Rapid la finalul acestui sezon. Sper să am un an dacă nu mai bun decît 2007, măcar la fel ca turul acestui campionat.

Conform statisticilor Gazetei Sporturilor ești, alături de Cesinha, cel mai bun pasator de gol. Ce s-a schimbat în ceea ce te privește față de sezonul trecut?
- Am fost mai ferit de accidentări, mai mult prezent pe teren, e nevoie de continuitate pentru un jucător ca să arate ce poate.

Ce posturi crezi că ar trebui întărite la Rapid?
- Nu pot să spun eu asta, antrenorul este cel care decide, cel care vede cel mai bine unde mai este nevoie de fotbaliști. Avem un lot solid, omogen, cred că putem face față în Cupă și în campionat.

Vă sperie transferurile făcute de CFR Cluj?
- Nu ne sperie, mai avem și noi timp să aducem jucători. CFR are o echipă bună, a practicat un fotbal spectaculos și eficient, dar în nici un caz nu ne temem de ei. Vom vedea la final cine a fost mai bun!

Ți-ar plăcea să-l ai coleg pe Janos Szekely? Ți-ar face concurență pe post.
- Orice jucător de valoare e bine primit în Giulești, nu-mi este frică de concurență.

Campionatul se reia pe 23 februarie. Vă e teamă de terenuri înghețate, avînd în vedere că se anunță o iarnă grea?
- Ne-a fost extrem de greu în ultimele două meciuri din 2007, n-au fost terenuri de fotbal, am jucat pe patinoar. Ne era greu să ne menținem echilibrul. Sper să nu se mai întîmple așa și să avem terenuri bune, dezghețate , și să putem juca fotbal. În caz contrar, ne va fi greu de tot și nu cred că se va putea juca.


Marti, 8 ianuarie 2008 18:05

Szekely, al 9-lea personaj de telenovelă giuleșteană

Transferul lui Szekely la Rapid ține capul de afiș în presa sportivă de cîteva săptămîni. Giuleștenii sînt obișnuiți cu astfel de "telenovele", nu mai puțin de 8 cazuri anterioare urmînd același traseu.

Cel mai disputat jucător între cluburile bucureștene a fost Ovidiu Herea, pentru care clubul din Grant s-a luptat preț de cîteva luni în special cu Steaua, rapidiștii reușind în cele din urmă să-l transfere pe mijlocaș.

Mazilu și Lazăr nu au fost nici ei ușor de adus în Giulești, rivala din Ghencea licitînd pentru cei doi jucători. Un alt "cuplu" celebru pentru tergiversarea tratativelor dintre cluburi este cel format din Cristian Săpunaru și Ryan Griffiths. Nici brazilianul Andrade nu a făcut excepție, Rapid obținînd semnătura sa după ce portarul fusese în probe la Dacia Mioveni, iar conducerea de acolo îi acuzase pe rapidiști că le-au furat jucătorul.

Un caz mai vechi de transfer este cel al oltenilor Ionuț Stancu și Ionuț Rada, jucători pe care Rapidul i-a luat direct de pe aeroport și au semnat cu alb-vișiniii, după un mare scandal între conducerea clubului Universitatea Craiova și Gică Popescu, care deținea un procent din transferul celor doi. După ce Gazeta Sporturilor a anunțat că Rapid tratează aducerea lui Janos Szekely în Grant, pe fir a intrat și Dinamo, fapt anticipat de patronul Copos în momentul în care interesul giuleștenilor pentru mijlocașul gălățean a devenit public.


Marti, 8 ianuarie 2008 16:24

Pierre Boya a băut 10 beri!

Fotbalistul Rapidului Pierre Boya a avut o alcoolemie de 1,60 în sânge, în urma probei sanguine pe care a dat-o sâmbătă noaptea, conform rezultatelor pe care le-au primit marți polițiștii argeșeni care l-au oprit pe atacant aflat la volanul mașinii sale.

Pe numele fotbalistului camerunez s-a întocmit dosar penal, iar soluția în acest caz va fi dată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Specialiștii susțin că o persoană care are 85 de kilograme poate ajunge la o alcoolemie de 1,60 în sânge dacă ar consuma în medie zece beri, informează NewsIn.

Atacantul camerunez, care inițial a negat că ar fi consumat băuturi alcoolice, a admis pînă la urmă că a băut "cîteva" beri. "N-am stat să le număr", a fost declarația lui Boya.


Marti, 8 ianuarie 2008 15:05

Cîțiva jucători ai Rapidului se antrenează la ProRapid din proprie inițiativă

Pentru cîțiva dintre jucătorii Rapidului vacanța s-a încheiat deja. Nicolae Grigore, Dănuț Perjă, Lucian Burdujan, Ionuț Mazilu și Lucian Răduță au început deja antrenamentele la ProRapid, din proprie inițiativă.

Giuleștenii se reunesc ultimii din campionat, pe 14 ianuarie, Mircea Rednic explicînd că elevii săi au încheiat prima parte a campionatului mult mai tîrziu decăt restul echipelor, din cauza restanței de la Piatra-Neamț, care s-a disputat pe 19 decembrie.

Deși prietena sa a născut ieri un băiețel, Ionuț Mazilu a venit, marți la prânz, la Baza Sportivă Pro Rapid, unde s-a antrenat alături de alți colegi. Aceșia au făcut alergări ușoare pentru a fi în formă luni, 14 ianuarie, cînd se va reuni lotul.

Un alt rapidist care se antrenează separat este Romeo Stancu, mijlocașul facînd zilnic mișcare pe un teren din apropiera locuinței sale. Aflat în ultimele 6 luni de contract, Romeo Stancu este dorit de Unirea Urziceni și va ajunge mai mult ca sigur sub comanda lui Dan Petrescu.

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...