| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
10 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat miercuri 9 ianuarie 2008 ora 23:00

    TITLURILE ZILEI
  • Constantin Zotta: "Rapid a făcut o ofertă foarte bună pentru Janos Szekely"
  • Mugurel Pele Buga ramane la Rapid
  • Copos: "Militienii nu il vor lua niciodata pe Szekely!"
  • Rednic vrea sa aiba lotul definitivat inaintea celui de-al doilea turneu, cel din Cipru
  • Zotta: "Oferta lui Dinamo pentru Szekely este sub oferta noastra"
  • Mircea Rednic despe Boya: "Si-a batut joc de numele Rapidului"
  • De la "Unul din trei" la 6 din 49
  • Viitorul sună bine!

  FC RAPID Bucuresti www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Miercuri, 9 ianuarie 2008

Constantin Zotta: "Rapid a făcut o ofertă foarte bună pentru Janos Szekely"

În această după-amiază, membrii Consiliului de Administrație al clubului au organizat o ședință la care au participat atât directorul tehnic Nicolae Manea cât și antrenorul Mircea Rednic.

Constantin Zotta a făcut pentru site-ul oficial al clubului un scurt sumar al întâlnirii: "A fost o ședință a Consiliului de Administrație al S.C. FC RAPID S.A. în care s-a aprobat programul de pregătire al echipei în această pauză competițională dar și chestiuni cu privire la campania de transferuri din această iarnă. În acest moment singurele certitudini sunt plecările lui Tamandare și Romeo Stancu, puși pe lista de transferuri. Lotul se va definitiva până la data de 20 ianuarie, când echipa va pleca în primul stagiu de pregătire, cel din portugalia. Dorim să achiziționăm doi sau trei jucători:am făcut o ofertă foarte bună pentru Janos Szekely de la Oțelul și probabil vor mai veni încă unul sau doi jucători străini. Sperăm să finalizăm foarte curând și negocierile pentru transferul atacantului Ibrahim Salou. Oricum, așa cum am mai spus-o, dorim să întărim lotul, pentru că vom lupta pentru Cupa României și câștigarea campionatului. Nu va pleca niciunul dintre jucătorii de bază ai echipei. Mazilu rămâne și el în Giulești, doar o ofertă fabuloasă ne-ar putea face să ne gândim la un transfer al lui în acest moment", a precizat directorul general al clubului.


Miercuri, 9 ianuarie 2008

De la "Unul din trei" la 6 din 49

Ne vedem din nou nevoiți să intervenim pentru a corecta mesajele eronate pe care o parte a presei sportive le transmite suporterilor rapidiști, dar și opiniei publice în general. Concret, lipsa subiectelor "tari" din această pauză competițională i-a făcut din nou pe redactorii Gazetei Sporturilor să se substituie conducerii clubului și să elaboreze adevărate strategii de transferuri care vizează echipa condusă de Mircea Rednic.

Mai nou, după ce l-au transferat deja pe Ionuț Mazilu, alți doi componenți de bază ai lotului (Cesinha și Bozovic) sunt ca și transferați, sau cel puțin "unul din trei", așa cum titrează semnatarii respectivului articol. Semnatari care au găsit și justificarea unei astfel de mutări: pentru a face rost de "banii necesari achizițiilor"!!! Altfel spus, transferuri de dragul transferurilor! Nu are rost să mai vorbim despre impactul pe care astfel de invenții îl au, atât în sânul lotului cât și în ceea ce privește relația dintre conducerea clubului și suporterii care ar putea fi tentați să dea crezare unor astfel de zvonuri lansate fără niciun fel de suport. Ar fi ridicol să luăm în considerare despărțirea de doi dintre jucătorii de bază din prima parte a campionatului.

Așa cum au mai spus-o de nenumărate ori atât reprezentanții conducerii clubului cât și antrenorul Mircea Rednic, toate mutările care vor fi făcute în această pauză competițională vor avea scopul de a întări și nu de a slăbi echipa aflată în lupta pentru ambele trofee interne: Cupa României și titlul de campioană. Îi asigurăm pe cei care vor dori să continue seria articolelor de genul "unul din trei" (care au aceeași probabilitate de a se adeveri ca aceea a unui câștig la mai celebrul "6 din 49") că riscă să își piardă total credibilitatea în rândul acelora care își folosesc cea mai mică fărâmă de rațiune în anliza unor astfel de materiale.


Conducerea FC Rapid


Miercuri, 9 ianuarie 2008

Viitorul sună bine!

Juniorii de 19 ani ai Rapidului, antrenați de Florin Motroc și Iosif Damaschin, s-au întors din Austria cu un rezultat excelent obținut la turneul internațional Sparkssen-Hallen Cup 2008.

Micii giuleșteni au terminat pe primul loc într-o grupă din care au făcut parte Sturm Graz, Red Bull Salzburg, Burgenland, FK Budejovice, Bad Ischl și ANIF, însă au fost învinși în semifinala turneului de austriecii de la SV Rennweger.

În finala mică, alb-vișiniii au fost învinși de Lokomotiv Sofia la lovituri de departajare, după 2-2 la finalul celor 90 de minute. Cu nouă goluri înscrise în cele opt meciuri disputate, Răzvan Pivniceru a câștigat titlul de golgeter al turneului, în timp ce Cătălin Straton a fost desemnat cel mai bun portar al competiției! În imagine, cei doi juniori, care aspiră alături de coechipierii lor la pasul spre echipa mare, prezintă trofeele câștigate de Rapid în Austria.



Miercuri, 9 ianuarie 2008

Mugurel Pele Buga ramane la Rapid

George Copos nu vrea sa-l dea pe Mugurel Buga la Steaua.

"Este exclus sa îl vindem, este un atacant important si avem nevoie de el în continuare. Nu am discutat absout nimic cu cei de la Steaua legat de Buga", a spus Copos.

Declaratia patronului "feroviarilor" este oarecum în contradictie cu cea a lui Gigi Becali, care a dezvaluit în direct, la Sport.ro, ca l-a contactat telefonic pe Copos pentru a-l întreba de situatia lui Buga.


Miercuri, 9 ianuarie 2008

GRIGORE SICHITIU RAMANE IN STAND-BY

In urma cu ceva vreme, patronul George Copos a anuntat ca unul dintre subiectele ce urmeaza sa fie discutate în sedinta Consiliului de Administratie va fi si cel al readucerii în Giulesti a lui Sichitiu.

Pâna la urma, soarta fostului presedinte al Ceahlaului ramâne incerta. "Sunt tot în vacanta. Nu am mai fost contactat de vreo persoana din conducerea Rapidului", a declarat Sichitiu.

Altfel, la sedinta de miercuri, patronul George Copos a fost singurul absent, motivatia oferita fiind aceea ca nu este membru al Consiliului.


Miercuri, 9 ianuarie 2008

Copos: "MAZILU pleaca doar daca luam un atacant de acelasi nivel"

Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX, că gruparea giuleșteană va renunța la Ionuț Mazilu doar dacă va aduce în locul lui un atacant de același nivel, argentinian sau brazilian.

"Pentru Ionuț sunt mai multe oferte, dar nu-i dăm drumul decât cu o singură condiție: să aducem în locul lui un atacant de același nivel, argentinian sau brazilian. Și, bineînțeles, el să fie mulțumit de oferta clubului care îl dorește. Nu este numai oferta de la Dnepr, mai sunt încă două cluburi din campionate foarte puternice ale Europei și oferta acestora este chiar puțin mai mare decât cea de la Dnepr", a declarat Copos.

Copos a precizat că, exceptându-l pe Ionuț Mazilu, niciun jucător nu va pleca de la Rapid.
"Ionuț Mazilu este singura excepție, în rest nu pleacă niciun jucător titular de la Rapid. Buga este exclus să îl vindem, este un atacant important și avem nevoie de el în continuare. Nu am discutat absout nimic cu cei de la Steaua legat de Buga", a declarat Copos, care a menționat că nu a participat la Consiliul de Administrație al FC Rapid, care are loc astăzi, deoarece nu este membru al acestuia.


Miercuri, 9 ianuarie 2008

L-AU ACONTAT ?

Dintre formatiile care îl urmaresc pe Szekely, alb-visiniii au cele mai mari sanse sa-l ia pe fotbalistul galatean. Giulestenii sunt în pole position pentru achizitionarea lui Szekely. Intre timp însa, pe fir au mai intrat Dinamo si o formatie din campionatul Rusiei.

Dupa ce a reusit sa-l transfere pe Gabriel Giurgiu la Rubin Kazan pentru 500.000 de euro, presedintele galatenilor, Marius Stan, studiaza în aceste zile si posibilitatea ca Szekely sa-l urmeze pe fostul sau coleg în spatiul sovietic. Totusi, fotbalistul ar agrea mai mult un transfer în campionatul românesc, considerând ca ar intra mai usor în atentia selectionerului Victor Piturca decât daca s-ar transfera în Rusia.

Contactat telefonic de ProSport, Szekely a dezvaluit ca în urmatoarele zile va lua o decizie în privinta viitorului sau. "Eu sunt jucatorul Otelului, iar mâine (n.r.- astazi) ma voi prezenta la reunirea lotului. Impresarul meu a plecat în Italia, iar când se va întoarce, probabil se va decide si viitorul meu. Pe mine nu m-a contactat nimeni, tot ce stiu am citit din ziare", a declarat fotbalistul. Surse apropiate clubului alb-visiniu sustin însa ca jucatorul este ca si transferat la echipa din Grant, mai ales în conditiile în care, cel mai probabil, Maldarasanu si Romeo Stancu vor pleca în aceasta pauza competitionala, iar pe flancul drept al liniei mediane nu s-a gasit înca o solutie care sa-i satisfaca pretentiile "Puriului".





Miercuri, 9 ianuarie 2008 20:00

Copos: "Militienii nu il vor lua niciodata pe Szekely!"

De ce i-a fost frica nu a scapat. Enervat ca cei de la Dinamo au blocat pentru moment transferul ca si facut al lui Szekely in Giulesti, Copos da asigurari ca mijlocasul nu va ajunge niciodata la rivala din Stefan cel Mare.

"Militienii nu il vor lua niciodata pe Szekely", a spus Copos pentru TVR.


Miercuri, 9 ianuarie 2008 19:10

Rednic vrea sa aiba lotul definitivat
inaintea celui de-al doilea turneu, cel din Cipru

Mircea Rednic spune ca nu e important ca lotul Rapidului sa fie definitivat inaintea turneului din Portugalia, care va fi unul de pregatire, ci inaintea plecarii in Cipru, programata pe 7 februarie.

"Nu tin sa am lotul definitivat de jucatori in Portugalia, dar in Cipru sigur vom avea toate achizitiile cu care vom debuta in partea a doua a campionatului, pentru ca in acest al doilea turneu avem programate meciurile tari", a declarat Mircea Rednic.


Miercuri, 9 ianuarie 2008 18:45

Zotta: "Oferta lui Dinamo pentru Szekely este sub oferta noastra"

Rapidistii sunt deranajat, dar nu surprinsi, de faptul ca Dinamo a blocat pentru moment transferul lui Szekely in Giulesti.

"Nu e prima oara cand Dinamo sau Steaua incearca sa ne strice vreun transfer, daca ei dau mai multi bani, sa il cumpere ei. Dar eu cred ca vom ajunge la un acord cu Marius Stan, care este un baiat de caracter si speram sa ne intelegem", e de parere Nae Manea.

"Fiecare club are strategia lui, asa si Dinamo, dar eu nu cred ca oferta alb-rosilor este mai consistenta decat cea a Rapidului", a comentat si Constantin Zotta.


Miercuri, 9 ianuarie 2008 18:38

Mircea Rednic despe Boya: "Si-a batut joc de numele Rapidului"

Dupa ce s-a ales cu dosar penal si permisul suspendat pentru ca a condus beat, Pierre Boya este pus la zid de catre antrenor si oficialii Rapidului.

"Am avut o discutie cu el inainte de acest incident si mi-a facut niste promisiuni. E un jucator foarte bun, dar asta nu-i scuza comportamentul. S-au investit foarte multi bani in el si va plati conform Regulamentului. Trebuie sa inteleaga ca reprezinta o echipa de fotbal stimata in Romania si, chiar daca era in timpul liber, nu poate sa isi bata joc de numele Rapidului. Asta e riscul oricarui jucator, de asemenea, si al antrenorilor", a spus Rednic.

"Vom avea o discutie foarte serioasa cu Boya, nu se afla la prima abatare de acest fel si comportamentul lui lasa de dorit. Nu amenda este importanta, ci faptul ca implica numele clubului in astfel de incidente nedorite. Suntem o echipa serioasa si respectata si ne dorim sa evitam astfel de lucruri. Nu se pune problema ca el sa fie dat afara, va fi sanctionat in conformitate cu regulamentul", l-a completat pe tehnician si Constantin Zotta.

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...