| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
miercuri 16 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat miercuri 16 ianuarie 2008 ora 13:00

    TITLURILE ZILEI
  • BOZOVIC, SPRE HAMBURG!
  • RAPID A INCHEIAT UN ACORD PENTRU DESPOTOVICI
  • GRIGORE SICHITIU PLEACA IN AFRICA
  • "Renatinho", va sosi în cantonamentul din Portugalia al Rapidului
  • TUNURILE LUI COPOS
  • Revine Griffiths
  • Petar Jovanovici e încîntat că a stîrnit interesul Rapidului

  FC RAPID Bucuresti www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Marti, 15 ianuarie 2008

Replica la articolul ProSport-ului

Articolul "Tunurile lui Copos", apărut în cotidianul Pro Sport din 15.01.2008 ne obligă să facem câteva precizări.

Declarăm din nou, pentru a nu știm câta oară, că, din 1993, când a devenit principalul finanțator al Rapidului, Holdingul ANA a cheltuit anual, milioane de Euro pentru susținerea lui FC Rapid.

În ceea ce privește veniturile, inclusiv cele provenite din transferurile de jucători, acestea s-au situat, anual, mult sub nivelul cheltuielilor. Făcând diferența dintre cheltuielile efectuate și veniturile realizate se poate constata că nu există în nici un caz profituri de 20 de milioane de Euro, cum afirmă Pro Sport, ci că există un deficit total de peste 30 de milioane de Euro. Orice jurnalist de minimă bună credință poate verifica aceste cifre, examinând bugetele de venituri și cheltuieli ale clubului.

Sunt surprins să constat că importanți formatori de opinie, cum sunt jurnaliștii de la Pro Sport, nu dispun de minime cunoștințe de economie, care să le permită să înțeleagă faptul că nu toate sumele ce provin din transferuri de jucători reprezintă profituri ale acționarilor, ci că destinația lor este aceea de acoperire a nevoilor specifice ale clubului: transferuri de jucători la Rapid, salarii, echipament, infrastructură, cantonamente, deplasări, organizări de meciuri, selecție, pregătire a grupelor de copii și juniori, etc.

Mai mult, sunt surprins să constat că Pro Sport susține, în continuare, aceiași teorie pe care aproape toți finanțatorii din fotbal o contrazic, anume că din fotbal se poate face avere.

Nu pot să închei fără să îmi pun, în public, o întrebare: autorii articolului fie sunt de bună credință, și atunci dovedesc că nu înțeleg nimic din fenomenul fotbalistic autohton, drept pentru care ar putea să își găsească o altă ocupație, fie înșeală opinia publică cu bună știință, și atunci Departamentul de Resurse Umane al ziarului ar trebuie să știe ce are de făcut.


Gheorghe Copos


Marti, 15 ianuarie 2008

Luni aflăm adversarul din "sferturile" Cupei

Luni, 21 ianuarie a.c., la ora 13.30 va avea loc în Sala "Peluză" a Casei Fotbalului tragerea la sorți a jocurilor contând pentru sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana, ediția 2007-2008.

Alături de Rapid, care are șansa de a cuceri pentru a treia oară consecutiv trofeul, s-au calificat în această fază a competiției următoarele echipe: CFR Cluj, Dinamo, Dacia Mioveni, FC Brașov, Gloria Buzău, Pandurii Târgu Jiu și Unirea Urziceni.

Aflați în prima urnă valorică, giuleștenii pot întâlni în sferturi FC Brașov, Dacia Mioveni, Gloria Buzău sau Pandurii. Meciurile din cadrul sferturilor de finală se vor disputa la data de 27 februarie.



Marti, 15 ianuarie 2008 20:00

BOZOVIC, SPRE HAMBURG!

Rapid a primit o megaoferta pentru Bozovic: Hamburg da 4,5 milioane de euro

George Copos se pregateste sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor. Dupa plecarea lui Mazilu la Dnepr pentru 4 milioane de euro, rapidistii au primit o oferta importanta de la Hamburg pentru cedarea lui Vladimir Bozovic.

Gruparea germana SV Hamburg a pus ochii pe fundasul stânga rapidist, fiind gata sa ofere o suma foarte mare, în jur de 4,5 milioane de euro, pentru achizitionarea  lui. In dubla mansa pe care Rapid a disputat-o împotriva lui FC Nurnberg din turul I al Cupei UEFA, Bozovic a avut o evolutie foarte buna, stârnind interesul mai multor echipe germane. Chiar Nurnberg a cerut referinte despre Bozovic, dar nemtii au renuntat în momentul când George Copos a cerut un pret de peste 3,5 milioane euro.  Insa Hamburg se afla pe locul trei în Bundesliga, cu sanse mari ca la finalul anului sa prinda un loc de Liga Campionilor, iar germanii doresc sa-si construiasca o echipa puternica pentru sezonul viitor. 

Muntenegreanul a fost adus în vara de Grigore Sichitiu, giulestenii platind aproximativ 200.000 de euro, si are un salariu de 120.000 de euro. Patronul Rapidului, George Copos, este tentat sa-l lase pe muntenegrean sa plece în Germania, mai ales ca va putea cumpara un fotbalist care îl poate înlocui pe Bozovic pe bani mai putini. Singurul impediment în realizarea transferului este faptul ca Bozovic este foarte iubit de fani, iar o eventuala plecare a sa nu va fi privita cu ochi buni de suporteri.


Marti, 15 ianuarie 2008

RAPID A INCHEIAT UN ACORD PENTRU DESPOTOVICI

Grupările Rapid București și Vojvodina Novi Sad au ajuns la un acord privind transferul atacantului sârb Ranko Despotovici (25 de ani) la echipa giuleșteană, pentru un milion de euro, au declarat pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului rapidist.

Despotovici, internațional sârb, a acceptat oferta Rapidului, urmând să semneze un contract pe trei ani, pentru un salariu de aproximativ 200.000 de euro pe sezon. Pentru perfectarea transferului, se așteaptă acordul antrenorului Rapidului, Mircea Rednic.

Jucătorul a intrat în atenția Rapidului la recomndarea lui Grigore Sichitiu, fostul director tehnic al clubului, delegat de conducerea giuleșteană să caute jucători. La negocierile efectuate la Novi Sad a participat, din partea Rapidului, directorul general Constantin Zotta.

Carte de vizită Ranko DESPOTOVIC

Data nasterii: 21.01.1983
Inaltime / greutate: 1.85 m / 75 kg
A mai jucat la: FK Macva, Sabac
Meciuri / goluri în 2007-2008: 21 / 8
Minute jucate în campionat: 1773
Selectii la nationala: 1
In 2006-2007 a fost golgeterul Serbiei, cu 17 reusite


Marti, 15 ianuarie 2008

LEONARD A SEMNAT PANA IN VARA

Fundașul belgian Philippe Leonard a semnat un contract valabil până la sfârșitul actualului sezon cu FC Rapid, a declarat, marți, directorul tehnic al grupării giuleștene, Nicolae Manea.

"Până în momentul de față nu avem rezolvat decât un transfer, pe Philippe Leonard. Băiatul a fost la reunire, se antrenează cu noi deja. A semnat cu Rapid un contract valabil până în vară, după care vom mai vedea", a spus Manea.


Marti, 15 ianuarie 2008

GRIGORE SICHITIU PLEACA IN AFRICA

Desi oficial Grigore Sichitiu nu ocupa nicio functie în cadrul clubului din Giulesti, George Copos l-a mandatat pe acesta sa observe jucatori pe care i-ar putea aduce sub comanda lui Rednic.

Sichitiu va pleca pe 20 ianuarie în Ghana, acolo unde va urmari mai multi fotbalisti la Cupa Africii. Altfel, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a laudat pe fostul presedinte al Ceahlaului: "Rapidul are mare noroc cu Sichitiu. Are ochi de scouter".


Marti, 15 ianuarie 2008

SAMBA DE GIULESTI

Atacantul de 21 de ani al lui FC Santos, "Renatinho", va sosi în cantonamentul din Portugalia al Rapidului. Fotbalistul costa 2 milioane de euro.

Dupa perfectarea transferului lui Ionut Mazilu la Dnepr, George Copos a anuntat ca în locul fostului "student" va veni un fotbalist de acelasi nivel.

Patronul Rapidului ar vrea sa aduca în Giulesti un vârf sud-american de clasa pentru a evita eventualele proteste ale fanilor. "In locul lui Mazilu va veni un atacant brazilian de valoare. Suntem dispusi sa-i platim un salariu de pâna la 400.000 de euro pe an", a spus finantatorul "feroviarilor". Tehnicianul giulestenilor, Mircea Rednic, a primit referinte despre un brazilian care a evoluat în ultimul sezon la FC Santos. Este vorba de Renato Carlos Martin Junior, "Renatinho", în vârsta de 21 ani, care a evoluat în 37 de partide pentru FC Santos, reusind sa marcheze sase goluri. Fotbalistul cariocas poate ajunge în Giulesti pentru aproximativ doua milioane de dolari, fiind în ultimele sase luni de contract cu Santos. Mai mult, acesta ar accepta un salariu de 250.000 de euro.

Mircea Rednic doreste sa-l vada pe vârful brazilian la cel putin un meci pentru a-si da seama daca merita sau nu sa fie adus la Rapid. Agentul care-l reprezinta pe fotbalist în România, Eutin Bojin, a confirmat tranzactia: "Domnul Rednic vrea sa-l vada pe câteva zile în cantonamentul din Portugalia si apoi se va decide asupra lui".

Vrea în Europa

Atacantul brazilian dorit de Rapid, "Renatinho", a reusit sa marcheze o "dubla" pentru FC Santos în semifinala Cupei Libertadores împotriva lui Gremio Porto Alegre, dar echipa sa a ratat calificarea în finala. "2007 a fost un an oarecum bun pentru mine, dar sper ca în 2008 sa ajung titular la FC Santos sau sa merg în Europa", a declarat "Renatinho" pentru GloboEsporte, cotidian din Brazilia.

Prietenul lui Robinho

Jucatorul dorit de Rapid este prieten cu superstarul lui Real Madrid, Robinho. In a doua zi de Craciun, fostul fotbalist al lui FC Santos a organizat un meci de binefacere la care au asistat 17.000 de spectatori. In echipa lui Robinho a evoluat si noua tinta a Rapidului. De altfel, conducatorii lui FC Santos îl considera pe "Renatinho" drept urmasul lui Robinho.


Marti, 15 ianuarie 2008

TUNURILE LUI COPOS

Patronul formatiei de lânga Podul Grant a scos într-un an un profit total de 5,6 milioane de euro.

Dupa transferul lui Daniel Niculae, cumparat vara trecuta de Auxerre cu 3,3 milioane de euro, George Copos l-a vândut sâmbata pe Ionut Mazilu la echipa ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk, pentru 4 milioane de euro.

Daca pentru transferul lui Niculae în Franta, banii obtinuti au intrat integral în conturile Rapidului, el fiind produsul 100% al clubului giulestean, din tranzactia cu Mazilu o parte din bani a fost redirectionata catre clubul Sportul Studentesc. Din suma totala de 4 milioane de euro pe care rapidistii au primit-o din Ucraina dupa cedarea fostului "student", aproximativ 1,7 milioane de euro au intrat în conturile lui Vasile Siman, finantatorul celor din Regie. 1,5 milioane reprezinta suma pentru care Mazilu s-a transferat în Giulesti, iar 200.000 de euro constituie indemnizatia de formare a jucatorului. Astfel, bossul giulestean a ramas cu un total de 2,3 milioane de euro profit, consecinta unei investitii minore de 400.000 de euro, bani care reprezinta salariul jucatorului si primele sale de obiectiv.

copos

Copos este recunoscut în fotbalul românesc drept un patron care investeste putin în transferurile de fotbalisti pentru ca apoi sa-i vânda pe sume consistente în Europa. Desi afirma mereu ca nu a câstigat niciun ban din fotbal, realitatea este alta. Din momentul în care a început sa investeasca la Rapid si pâna în prezent, el a reusit sa câstige peste 20 de milioane de dolari din transferurile fotbalistilor care au plecat din Grant.

In tabelul de mai jos sunt prezentate doar câteva dintre cele mai importante transferuri reusite de Rapid.




Miercuri, 16 ianuarie 2008 00:45

Golgeter din Serbia | Ranko Despotovici (25 de ani)

Giuleștenii au rezolvat aseară transferul atacantului Ranko Despotovici (25 de ani), de la Vojvodina Novi Sad

Despotovici în locul lui Mazilu! Rapid s-a mișcat repede și a cumpărat ieri un atacant, mutare care are ca scop acoperirea golului lăsat de plecarea lui Mazilu la Dnepr în schimbul a 3,7 milioane de euro.

Rednic a cerut urgent un înlocuitor de top și, cum tratativele cu Salou au fost sistate din pricina salariului cerut de ghanez, giuleștenii s-au orientat. www.rapidisti.ro a dezvăluit ieri în exclusivitate că ținta numărul 1 a Rapidului a devenit Ranko Despotovici (25 de ani), de la FK Vojvodina, echipă care e pe locul 3 în Serbia. După ce a primit referințe bune despre acesta, Rednic și-a dat acceptul pentru transfer. Vîrful de 1,85 metri și 75 de kilograme a fost golgeterul campionatului în 2006-2007, cînd a marcat 17 goluri.

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, s-a deplasat ieri la Novi Sad, pentru a negocia cu oficialii sîrbi. Și a reușit să diminueze suma pretinsă inițial de aceștia, prețul scăzînd de la 1,5 milioane de euro la 1,1 milioane. Despotovici a fost recomandat de Grigore Sichitiu, cel care i-a adus în Giulești pe Bozovici și pe Boya.

"Despotovici este un fotbalist valoros, fiind singurul jucător din campionatul intern care evoluează în naționala Serbiei. Eu l-am recomandat, însă Mircea Rednic a avut ultimul cuvînt"
Grigore Sichitiu

8 goluri a marcat Despotovici în turul acestui campionat, fiind al doilea golgeter al echipei din Novi Sad

90 de minute a jucat atacantul în "naționala" Serbiei, toate în meciul cu Kazahstan, 1-0 pe 24 noiembrie 2007

6 e numărul atacanților
din lotul Rapidului. Despotovici va lupta pentru un loc de titular cu Buga, Burdujan, Boya, Dobroiu și Răduță


Miercuri, 16 ianuarie 2008 00:44

Neprețuit


Copos a respins oferta de 4,5 milioane de euro făcută de Nurnberg pentru Bozovici

"Mulțumim pentru ofertă, dar nu îl vindem pe Bozovici!". Acesta a fost răspunsul dat de Copos atunci cînd nemții de la FC Nurnberg au venit cu o propunere colosală pentru muntenegreanul desemnat de Gazeta Sporturilor cel mai bun fundaș stînga din Liga I.

Nemții nu l-au uitat pe cel ce i-a impresionat la meciurile directe din Cupa UEFA și au făcut o ofertă concretă: 4,5 milioane de euro! Copos a ales însă să se despartă de Mazilu, a cărui plecare la Dnepr pentru 3,7 milioane a umplut visteria clubului în această iarnă.

Bozovici (foto, 26 de ani) nu regretă că a rămas în Giulești și spune că nu se grăbește să părăsească Rapidul: "Eu nu știu nimic de o eventuală ofertă, dar nu-mi doresc să plec de aici. Mă simt bine, vreau să cîștig titlu și să joc în Liga Campionilor".

Jovanovici, pistă abandonată?
Finanțatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune că nu a mai fost contactat de nimeni de la Rapid pentru transferul lui Petar Jovanovici (25 de ani). "Au fost doar simple discuții. Cei de la Rapid s-au interesat de mijlocașul nostru, dar nu se poate vorbi încă de un transfer pentru că nu am mai vorbit cu ei de cîteva zile. Dacă îl vor, să vină să negocieze la Vaslui, că doar nu mă duc eu după ei", a precizat Porumboiu pentru Știrile Sportive ale Antenei 1. (Alexandru Răducanu)

A semnat Leonard
Belgianul Philippe Leonard a semnat ieri un contract pe 6 luni cu formația giuleșteană. Fundașul de 34 de ani va încasa 150.000 de euro pînă în vară, cînd se va renegocia prelungirea angajamentului. "Apărarea noastră e alcătuită în mare parte din jucători tineri și experiența lui Leonard ne va ajuta", a explicat Mircea Rednic.

"Oferiți salarii de Ligă!"
Janos Szekely a plecat ieri în Antalya cu Oțelul. Președintele gălățenilor, Marius Stan, a spus că va negocia în Turcia cu o echipă din Rusia, însă Szekely își dorește în continuare un transfer în Giulești: "Am mai spus, vreau să joc în Giulești, dar trebuie să fiu și mulțumit financiar. Rapid este o echipă de Liga Campionilor și ar trebui să ofere salarii pe măsură. Aș vrea să rămîn în România pentru a fi remarcat de domnul Pițurcă". Nicolae Manea a confirmat că nu s-a renunțat la Szekely: "Îl vrem și sper să-l aducem cît mai curînd".


Marti, 15 ianuarie 2008 00:54

Revine Griffiths

Împrumutul lui Griffiths în China a expirat și atacantul australian este așteptat să sosească azi la București

Australianul Ryan Griffiths (27 de ani) și-a încheiat conturile cu FC Liaoning și se întoarce în România astăzi. Revenirea se produce la doar două zile după despărțirea Rapidului de principalul său marcator, Ionuț Mazilu, care s-a transferat în Ucraina. Antrenorul Mircea Rednic le-a mărturisit colaboratorilor săi că are mare încredere în fotbalist și că îl consideră un jucător interesant, care l-a impresionat în perioada cînd evolua la FC Național.

Tehnicianul giuleștean este dispus să-l ia pe atacantul australian în cantonamentul din Portugalia, însă totul depinde de vizita medicală. Rednic vrea să fie sigur că Griffiths este apt din punct de vedere medical, după ce în toamna trecută a fost diagnosticat cu miocardită. Atunci, doctorii i-au interzis în primă fază jucătorului să se mai antreneze, spunîndu-i: "Dacă mai faci efort, riști să cazi din picioare!". Apoi, după ce a urmat un tratament în Australia, a primit avizul pentru continuarea carierei.

500.000 de dolari a încasat Rapidul pentru împrumutul de un an al jucătorului în China

S-au reunit rapidiștii
Mircea Rednic a condus ieri dimineață primul antrenament dinaintea sezonului de primăvară. Giuleștenii vor face vineri vizita medicală, iar duminică pleacă în Portugalia.

Lotul prezent la reunire
Portari: D. Coman, A. Marinescu, Straton (Rapid II)
Fundași: Maftei, M. Constantin, Săpunaru, Bozovici, Perjă, I. Stancu, Philippe Leonard (liber de contract), Pistol (Rapid II), Păun (Rapid II)
Mijlocași: Măldărășanu, E. Dică, Grigorie, C. Lazăr, N. Grigore, Herea
Atacanți: Buga, Burdujan, Boya, Dobroiu, L. Răduță

S-a antrenat și Leonard
De la primul antrenament al anului au absentat brazilienii Cesinha și Andrade, care vor reveni în România pe 16 ianuarie. Herea a venit la baza Pro Rapid, însă din cauza operației suferite la dantură în urmă cu 3 zile nu s-a antrenat. Un alt jucător care nu s-a pregătit alături de Maftei și compania a fost Romeo Stancu, care nu mai intră în vederile lui Mircea Rednic. Noutatea zilei a constituit-o prezența în lotul rapidist a lui Philippe Leonard (34 de ani). Belgianul va îmbrăca la Rapid tricoul cu numărul 4.

"Sichitiu este cel mai bun scouter"
Aproape de o revenire în Giulești, Sichitiu a fost complimentat de președintele LPF, Mitică Dragomir: "E cel mai bun scouter din România, iar Copos e un fraier dacă îl pierde. Se vede că are ochi la jucători". În vara trecută, la recomandarea lui Grigore Sichitiu, au venit în Giulești Bozovici și Boya, sîrbul fiind desemnat în ancheta Gazetei cel mai bun fundaș stînga din Liga I.


Marti, 15 ianuarie 2008 00:53

"Vin cu sufletul"

Petar Jovanovici e încîntat că a stîrnit interesul Rapidului

Soluția de rezervă pentru banda dreaptă a Rapidului, Petar Jovanovici, e în cantonamentul lui FC Vaslui și așteaptă să afle dacă trece de la Vatra Dornei în Portugalia. Mircea Rednic îl apreciază pe sîrbul de 25 de ani din perioada în care "Puriul" i-a pregătit pe moldoveni, are încredere în el și a discutat deja cu Adrian Porumboiu despre transfer. "Dacă a dat randament la Vaslui, înseamnă că Jovanovici va face treabă bună și în Giulești!", a spus finanțatorul galben-verzilor la Știrile Sportive ale Antenei 1. Mijlocașul dreapta a vorbit pentru rapidisti.ro despre interesul giuleștenilor.

- Petar, pleci la Rapid?

- A venit domnul Porumboiu în cantonament și mi-a zis de interesul celor din Giulești pentru mine. Dacă se-nțeleg cluburile, da, plec la Rapid. E o echipă de valoare, cu o mare tradiție și cu suporteri minunați, n-aș avea cum s-o refuz. Chiar pot să spun că dacă m-ar fi ofertat Steaua sau Dinamo n-ar fi fost același lucru!

- Știi pe cineva de la Rapid?
- Da, m-aș reîntîlni acolo cu Bozovici și cu Boya, doi fotbaliști foarte buni, pe care-i știu bine din campionatul Serbiei și m-aș bucura să-i am colegi. În plus, e vorba de domnul Rednic, pe care îl apreciez mult. Și dumnealui mă știe bine.

- Fanii sînt supărați că nu vine Szekely. Crezi că asta ar putea să te afecteze?
- Eu nu vreau să vorbesc despre Szekely, nu mă gîndesc că aș înlocui pe cineva la Rapid. Aș lupta pentru giuleșteni cu sufletul, să nu dezamăgesc pe nimeni. Cred că sînt pregătit să evoluez pentru o echipă mare, am încredere în mine.

50 de mii de euro cîștigă anual Jovanovici la Vaslui

Copos l-ar vrea tot pe Szekely
Rapid i-a găsit înlocuitor lui Szekely, pe Jovanovici, dar n-a renunțat complet la gălățean. Copos tot mai speră să-l ia pe mijlocașul Oțelului și încearcă să-l convingă să accepte salariul stagional de 100.000 de euro. "Vin la Rapid, dar nu în orice condiții financiare!", a susținut și ieri Szekely, care refuzase duminică propunerea giuleștenilor. Nici Dinamo n-a renunțat la fotbalist, dar principala piedică în calea "cîinilor" o reprezintă tot salariul.




Miercuri, 16 ianuarie 2008 12:57

George Copos: "Avem un buget de peste 12 milioane de euro"

George Copos a anunțat astăzi bugetul Rapidului, în cadrul unei conferințe de presă, și anume, 12 milioane de euro, sumă la care sunt cifrate și cheltuielile clubului.

"Rapidul are un buget de peste 12 milioane euro, iar cheltuielile sunt estimate la aceaași sumă de bani. Venitul pe 2007 - 2008 este de 5, 6 milioane de euro. Cine vrea in Liga Campionilor trebuie sa investeasca peste 10 milioane euro. Daca facem o paralela cu o echipa din Europa, care are investiti mai mari de 100 de milioane de euro pe sezon, e o distanta foarte mare. Asta si pentru ca din contractele TV nu castigam aproape nimic, transferul unui jucator se face si el destul de greu."


Miercuri, 16 ianuarie 2008 12:30

Emil Dică, locul doi în topul celor mai buni mijlocași dreapta!

Rapidistul Emil Dică a ieșit pe locul doi în clasamentul celor mai buni mijlocași dreapta ai Ligii I.

60 de sutimi i-au lipsit ex-piteșteanului pentru a-l surclasa pe Adrian Cristea, cel mai bun mijlocaș dreapta, conform monitorizărilor firmei italiene DSP și a reporterilor GSP.

 


Miercuri, 16 ianuarie 2008 11:06

Vladimir Bozovici: "Mă simt bine aici, vreau titlul și să joc în Champions League cu Rapid"

Bozovici nu regretă că a rămas în Giulești și spune că nu se grăbește să părăsească Rapidul: "Eu nu știu nimic de o eventuală ofertă, dar nu-mi doresc să plec de aici.

Mă simt bine, vreau să cîștig titlu și să joc în Liga Campionilor. Sînt jucătorul Rapidului și cu asta am spus tot", a declarat Bozovici pentru rapidisti.ro. Despre faptul că fanii s-au atașat foarte mult de el, muntenegreanul spune: "Știu că fanii mă apreciază, atmosfera de la meciuri este senzațională, și eu îi iubesc pe suporteri și încerc să fiu cît mai bun la fiecare meci". Bozo, așa cum îl alintă fanii, are un mesaj pentru aceștia: "Credeți în noi, forza Rapid!"

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...