| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
luni 21 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat luni 21 ianuarie 2008 ora 15:20

    TITLURILE ZILEI | 21 ianuarie 2008 | RapidFans
  • Cupa Romaniei | sferturi | Unirea Urziceni - FC Rapid
  • Superatacantul sârb Savo Milosevic este tentat sa semneze cu formatia giulesteana
  • Măldărășanu despre Rednic & Rednic despre Măldărășanu
  • Szekely e tot mai aproape de Rapid
  • Marius Măldărășanu: "Rednic nu are cum să mai intre în sufletul fanilor"
  • Bazil Marian va fi înmormîntat luni, la ora 13:00
  • Zoran Kojici: "Savo nu a primit nici o ofertă de la Rapid sau de la vreun club din România"


Luni, 21 ianuarie 2008

S-AU TRAS LA SORTI SFERTURILE DE FINALA ALE CUPEI ROMÂNIEI-TIMISOREANA

În urma tragerii la sorti care a avut loc luni 21 ianuarie a.c., la Casa Fotbalului, s-au stabilit meciurile din cadrul sferturilor de finală al Cupei României-Timisoreana, editia 2007-2008.

Partidele se vor disputa pe 27 februarie, pe teren neutru, într-o singura mansa, dupa următorul program:

- SCS FC CFR 1907 Cluj - SC FC Brasov SA

- CS Dacia Mioveni - SC FC Dinamo 1948 SA Bucuresti

- FC Unirea Voluntari Urziceni - SC FC Rapid SA

- CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu - SC FC Gloria Buzau SA

Orele si locurile de disputare ale celor patru jocuri vor fi stabilite ulterior.




Luni, 21 ianuarie 2008 00:55

Bombardierul legendă

Bazil Marian, fost internațional și jucător la Carmen și Rapid, s-a stins din viață la 85 de ani, acasă, răpus de sindromul Alzheimer

A plecat din această lume discret, așa cum a fost mereu. Bazil Marian, fostul bombardier din Giulești, unul dintre puținii supraviețuitori ai epocii intelbelice, a decedat sîmbătă în locuința sa din Luterană nr. 5, după o lungă luptă cu sindromul Alzheimer.

Au rămas doar amintirile. Gheorghe Scurtu, e o adăvărată enciclopedie vie despre Rapid, povestește: "Bazil a fost un jucător nepereche. După desființarea echipei Carmen, unde era cel mai bun, a vrut să fugă în Italia, cu Valentin Stănescu. Au fost prinși, au făcut pușcărie. Așa au ajuns la Rapid. Era o corecție, să joace la o echipă muncitorească".

S-a amețit pe teren
1952. Afară, un ger năpraznic. În tribune se vindea țuică fiartă. Rapid era la retrogradare. Meci cu Metalul. Giuleștenii erau conduși cu 1-0. Bazil Marian a marcat, însă i-a fost anulat golul. Supărat, s-a dus la gard și a dat pe gît un pahar de țuică. A marcat iar, însă arbitrul n-a validat nici acel gol. A mai băut "un țoi" și apoi, amețit, a dat mîna cu arbitrul și a ieșit din teren. A rămas 1-0. În acel an, Rapid avea să retrogradeze prima dată. Îmormîntarea va avea loc azi la Cimitirul Andronache.

A rupt plasa în Giulești
Bazil Marian a marcat multe goluri memorabile. La Carmen, într-un meci cu Ciovanu, s-a așezat pe minge pe linia porții înainte să înscrie. La Rapid, în '48, într-o partidă cu CFR Timișoara, i-a dat un gol lui Pavlovici de la 18 metri. Balonul a rupt plasa. Întîlnirea a fost întreruptă mult timp, pînă ce arbitrul și-a dat seama că plasa fusese perforată de "trasorul" lui Bazil.


Luni, 21 ianuarie 2008 00:59

S-au regăsit

După ce s-a despărțit cu scandal de Rapid, Măldărășanu va semna marți cu Brașovul lui Răzvan jr.

Marius Măldărășanu s-a întîlnit ieri în apropiere de București cu Dinu Gheorghe. Cei doi s-au înțeles în privința noii destinații a jucătorului: FC Brașov. De ce nu a semnat încă Măldă? O va face imediat ce va deveni jucător liber. Marți, mijlocașul de 32 de ani va depune la LPF hîrtia pe care o are de la Rapid, prin care se certifică faptul că poate pleca liber. Cele două părți nu au vrut să divulge suma contractului: "E sub ce cîștiga la Rapid", s-a limitat să comenteze Dinu "Vamă".

Despărțirea lui Măldărășanu de Rapid nu a fost deloc ușoară. După ce și-a reziliat contractul, renunțînd la cei 90.000 de euro pe care îi mai avea de luat ca salariu, jucătorul a pornit tirul împotriva lui Mircea Rednic. L-a acuzat că l-a lucrat sistematic și că dorește să aducă în locul lui jucători de la care să își ia comision.

Măldărășanu despre Rednic:
"M-a făcut ușor-ușor. Mă bucur că am plecat, altfel aș fi putut răbufni și-i dădeam vreuna"
"De cînd a venit, am avut nevoie de alifie pentru hemoroizi la cît am rupt banca de rezerve"
"E singurul care poate strica atmosfera de la echipă, e foarte suspicios cu românii"
"Cînd dădeam gol la antrenamente îl certa pe Marinescu, în loc să mă laude pe mine"
"Mi-am dat seama că voia să scape de mine, avea ceva bananieri de transferat și comisioane de luat. Nu-i plac românii!"
"În 3 luni cît am lucrat cu el, am făcut 10 minute de antrenament tactic"


Rednic despre Măldărășanu:
"După meciul cu UTA, Măldărășanu a jucat atît cît a meritat"
"Măldărășanu nici dacă juca încă 10 ani n-ar fi ajuns la palmaresul lui Leonard"
"A plecat pentru că am cel puțin patru mijlocași centrali mai tineri și mai buni"
"Ar fi trebuit să aprecieze gestul, ca să nu mă apuc eu să vorbesc mai multe"
"Acum îmi pare rău că am insistat la Copos să-l lase să plece liber de contract"


Luni, 21 ianuarie 2008 00:58

"Trișor"

Porumboiu îl atacă violent pe Rednic și spune că antrenorul a făcut o vizită dubioasă în cantonamentul Vasluiului

Adrian Porumboiu lansează un nou atac dur la adresa lui Rednic. Îl numește aranjor de meciuri și se referă la un episod petrecut la finalul anului trecut. Despre ce este vorba? Iată ce spune patronul vasluiean: "Ce căuta Rednic în cantonamentul echipei noastre de la Huși? A avut noroc că nu eram în țară. Îl asigur că îi știu preocupările și după ce voi afla care a fost motivul prezenței lui acolo, va avea mari probleme cu mine. Nu mai durează mult". Porumboiu refuză pe moment să spună ce ar fi putut face Rednic necurat la Huși. Vizita, confirmată de antrenor, s-a petrecut după meciul direct din Giulești, cînd Rapid a cîștigat greu, cu 2-1, Mazilu înscriind golul victoriei în minutul 83. Ar putea sugera că rapidistul a răsplătit astfel pe cineva pentru acea victorie sau că, pur și simplu, a vrut să aconteze un jucător.

Jovanovici mărul discordiei
Porumboiu îl mai atacă pe Rednic și din cauza discuțiilor pe tema Jovanovici: "Rednic, acest antrenor de comision, este cel care l-a contactat pe Jovanovici și i-a sucit capul cu tot felul de sume. Minte cu nerușinare cînd spune că noi l-am propus Rapidului. Să nu îmi mai sune jucătorii domnul care nu știe pe ce post activează, impresar, antrenor sau aranjor. Copos m-a sunat și m-a întrebat de sîrb".

"400.000 de euro e prea puțin"
Posibilul transfer al lui Savo Miloșevici la Rapid a intrat în impas, din cauza pretențiilor salariale solicitate de "vîrful" de 34 de ani. "Savo ar fi cel mai important jucător care ar evolua în România, iar 400.000 de euro e un contract pentru fotbaliști anonimi de la Steaua sau CFR Cluj, nu pentru marele Miloșevici. Dacă e cineva care vrea să-l aibă, trebuie să bage adînc mîna în buzunar", a explicat impresarul jucătorului sîrb, Zoran Kojici. Cel mai bine plătit rapidist este atacantul Pierre Boya, care cîștigă 200.000 de euro pe sezon.

"Leonard mai joacă 4 ani"
Mircea Rednic e încîntat de Philippe Leonard, despre care crede că este transferul iernii în Liga I. Suporterii sînt sceptici din cauza vîrstei fundașului belgian, care împlinește 34 de ani peste o lună, dar "Puriul" a ținut să-i liniștească: "Leonard va mai juca 3-4 ani și o va face foarte bine, garantez pentru el. Este cel mai titrat fotbalist care a venit vreodată în România și are un palmares mai bun decît tot lotul actual al Rapidului la un loc!".

Au plecat în Portugalia

Lotul giuleștean, format din 21 de jucători, a plecat ieri seară în cantonamentul de la Rio Maior, urmînd să revină în țară pe 2 februarie. Dintre oficiali, doar directorul tehnic, Nicolae Manea, și directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu, au însoțit echipa.


Luni, 21 ianuarie 2008 00:57

"E bolnav"

Rednic explică de ce a fost la Huși și spune că poate demonstra cum Porumboiu l-a propus pe Jovanovici la Rapid

- Domnule Rednic, e adevărat că ați fost în cantonamentul Vasluiului, la Huși?
- Da, mergeam la Iași, la finalul anului trecut, pentru meciul nostru de Cupă cu Poli. Eram cu mașina mea și am oprit acolo.

- Ce ați făcut la Huși?
- Am fost la mănăstire, starețul poate confirma că am donat niște bani. Am trecut și pe la o stație mecanică, unde am hrănit niște cîini. La hotelul Vasluiului am oprit cîteva minute, să salut oamenii pe care îi cunoșteam, pe la bucătărie și peste tot. Nu știam că e echipa la masă, dar cînd am văzut asta am dat mîna cu ei și asta a fost tot.

- Așadar, bănuiți ce insinuează Adrian Porumboiu?
- Asta e problema lui, e un om bolnav. Să îi fie rușine! Pe undeva îl înțeleg, nu a vîndut pe nimeni și e nevoit să umble la buzunar. De aia e nervos.

- Pînă la urmă, cum e cu Jovanovici? Dumneavoastră l-ați contactat sau el l-a propus?
- George Copos are o hîrtie pe care o poate arăta, trimisă de Porumboiu, în care îl oferă pe Jovanovici pentru 275.000 de euro. Și a mai fost o discuție să intre Romeo Stancu în afacere. Eu nu am contactat pe nimeni și mai am niște SMS-uri care pot confirma ce spun, dacă e nevoie.

Ofertă nouă pentru Szekely
Rapid a intensificat negocierile cu Oțelul pentru Janos Szekely, iar șansele ca jucătorul să îmbrace tricoul alb-vișiniu sînt tot mai mari. Surse din anturajul mijlocașului au dezvăluit că acesta este dispus să accepte noua oferta, iar tranzacția are șanse să se materializeze chiar în această săptămînă. Jucătorul de 24 de ani se află în în cantonament cu Oțelul Galați, dar ar putea schimba Antalya cu Rio Maior, unde se pregătesc giuleștenii.




Luni, 21 ianuarie 2008

'VREAU SA JOC LA RAPID!'

Superatacantul sârb Savo Milosevic este tentat sa semneze cu formatia giulesteana.

Golgheterul all-time al nationalei Serbiei si Muntenegrului, fost jucator al echipelor Aston Villa, Real Zaragoza si Parma, Milosevic a acordat un interviu în exclusivitate pentru ProSport, declarând ca i-ar placea sa evolueze în România si asteapta oferta concreta de la Rapid.

E adevarat ca vrei sa joci în România?

Valoric, campionatul românesc a evoluat în ultimii ani. Parcursul echipelor în cupele europene, chiar si calificarea nationalei voastre la Euro, ma determina sa cred ca posibilitatea de a juca în România ar fi o alegere foarte buna pentru mine acum, când sunt la final de cariera.

Se spune ca Rapid ar fi interesata de serviciile tale...

Concret, nu am nicio oferta de la vreun club românesc. Managerul meu m-a informat însa ca sunt mai multe echipe din România care ar fi interesate de mine. Stiu ca una dintre aceste formatii ar fi Rapid, însa abia mâine voi afla si detalii despre aceasta oferta.

Ti-ar placea sa evoluezi la Rapid?

Daca ne vom întelege în privinta contractului, cu siguranta ca mi-as dori sa joc la Rapid. Stiu ca este un nume important în România, un club cu traditie, care îsi propune câstigarea campionatului si accederea în grupele Ligii Campionilor.

S-a mai zvonit ca si Poli Timisoara ar fi interesata de tine.

Nu stiu nimic despre acest lucru. Singura echipa de care am auzit ca ar fi interesata de mine este Rapid.

Ne poti dezvalui câteva detalii referitoare la contractul pe care ai dori sa îl ai la Rapid?

Niciodata nu am vorbit despre angajament cu altcineva decât cu partile direct implicate în negocieri. In principiu, as spune ca eu nu am semnat contracte pe o perioada mai mica de un an cu nicio echipa la care am evoluat.


Luni, 21 ianuarie 2008

A BATUT IN TRECUT STEAUA

Pe când juca la Aston Villa, Savo Milosevic a marcat contra ros-albastrilor, eliminându-i din Cupa UEFA. Fostul stelist Adi Matei îsi aminteste cum i-a pacalit sârbul.

Adrian Matei a facut o scurta prezentare pentru ProSport a golgeterului sârb dorit de Rednic.

In 1997, cu prilejul "dublei" pe care Steaua a disputat-o în Cupa UEFA, împotriva celor de la Aston Villa, Milosevic a marcat atunci primul gol al echipei sale în returul de pe "Villa Park". Englezii au învins cu 2-0, dupa ce Steaua se impusese la Bucuresti cu 2-1. "Aveam un avantaj minim, însa am mers în Anglia cu gândul sa ne calificam. Aston Villa avea atunci jucatori de marca: Milosevic, Cole, Collymore, Yorke. Meciul de pe a fost greu, iar sârbul Milosevic a marcat primul gol pentru englezi dupa o nesincronizare a apararii. Csik trebuia sa îl marcheze pe sârb, iar eu pe Collymore. Milosevic a primit o pasa la limita ofsaidului, a scapat printre noi, Rachita nu a dublat si a înscris", rememoreaza Matei.

Adrian Matei a ramas impresionat de jocul sârbului supranumit "Piratul": "Este un fotbalist de forta, înalt si zvelt. Joaca cu piciorul stâng, este foarte tehnic si protejeaza mingea impecabil". Matei nu crede ca Milosevic va avea probleme de adaptare: "Savo este un fotbalist care a evoluat la cluburi tari în lume, deci are o valoare dovedita. Nu cred ca se pune problema adaptarii pentru ca are o experienta semnificativa. El trebuie sa joace bine pe teren si nu cred ca vor fi probleme", a încheiat fostul jucator al Stelei si al Rapidului.

Am vorbit cu impresarul lui Milosevic. Jucatorul vrea sa vina la Rapid si negociem. Chiar daca nu vine, am destule solutii: Burdujan, Buga, Boya.
Mircea Rednic, antrenor Rapid


Duminica, 20 ianuarie 2008

REDNIC: "I-AM VRUT PE MARDARE, SZEKELY SI JOVANOVIC"

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, a declarat, duminica, ca din tara el a dorit trei jucatori, pe vasluienii Jovanovic si Mardare si pe galateanul Szekely, dar ca nu a contactat niciun jucator, negocierile fiind purtate de patronul George Copos.

"Eu din tara am vrut trei jucatori, dar e mai greu sa iei pe cineva din tara decat de afara. I-am vrut pe Mardare si Szekely, iar pe Jovanovic doar in cazul in care nu venea galateanul. Nu am vorbit cu nimeni, patronul a purtat discutiile, daca nu a rezolvat nimic asta e, nu s-a putut." a declarat tehnicianul care a completat ca ar mai fi nevoie de doi jucatori pentru a avea un lot complet. "Ne-ar mai trebui doi jucatori. Pe partea dreapta, ca mijlocas il am doar pe Dica, fiindca Herea va trece mijlocas ofensiv"

Intrebat de sansele ca Savo Milosevic sa ajunga in Giulesti, Rednic a declarat ca exista discutii dar nu este o tragedie daca nu se concretizeaza nimic. "Sunt discutii cu impresarii lui, am inteles ca vrea sa vina la Rapid. Il vreau fiindca e valoros, iar sarbii se acomodeaza usor in fotbalul nostru, dar daca nu vine avem destui atacanti in lot." a incheiat Rednic


Duminica, 20 ianuarie 2008

REDNIC: "SI MALDA A FOST BANANIER LA BESIKTAS"

Antrenorul rapidist Mircea Rednic a criticat, duminica, atitudinea jucatorului Marius Maldarasanu care i-a numit bananieri pe unii jucatori din lotul giulestenilor.

"Este urat din partea lui pentru ca si el a fost bananier la Besiktas. A jucat doar 30 de minute acolo. Eu am insistat ca el sa plece liber dupa tot ce a facut la Rapid, de aceea m-a deranjat ceea ce a spus. Nu a venit o data sa vorbeasca direct cu mine. Oricum, sunt convins ca Lazar, Grigorie, Grigore sau Herea sunt peste valoarea lui Maldarasanu. Sper sa nu gresesc", a declarat Rednic.


Duminica, 20 ianuarie 2008

RAZVAN IL ASTEAPTA

Lucescu jr vrea sa-l transfere pe fostul giulestean.

Marius Maldarasanu este foarte aproape de FC Brasov. Lucescu jr spune ca îl vrea pe Malda, dar totul depinde de jucator, care mai are si alte oferte din Cipru si Grecia.

O prima runda de negocieri între Ioan Neculae si mijlocas s-a derulat ieri, când patronul formatiei FC Brasov l-a contactat telefonic pe Marius Maldarasanu pentru a discuta o eventuala trecere sub comanda lui Lucescu jr. Malda a cerut timp de gândire, deoarece vrea sa analizeze toate ofertele pe care le-a primit în ultimele zile. "Marius Maldarasanu este unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Rapidului. El a realizat enorm pentru aceasta echipa începând de la un campionat câstigat cu Rapid, doua Cupe ale României si un sfert de finala de Cupa UEFA. Mi-l doresc pe Maldarasanu si vom vorbi cu el. Totul depinde ce va vrea: daca e sa ramâna în tara, cel mai sigur va juca la Brasov", a spus si Lucescu jr.


Duminica, 20 ianuarie 2008

"STRAMBU" ZICE CA NU-I STRAMB

Antrenorul a negat acuzele lui Maldarasanu, spunând ca nu l-a lucrat pe fotbalist.

Tehnicianul visiniilor, Mircea Rednic (foto), a evitat sa-i dea o replica dura lui Marius Maldarasanu.

"Am stabilit de comun acord cu Malda sa reziliem contractul. Eu îi multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru acest club. Il cunosc foarte bine, am si jucat cu el. Nu este adevarat ca l-am dat afara pentru ca e prieten cu Razvan. Eu am avut o discutie cu el, i-am explicat care este situatia, a înteles. Asta este viata fotbalistilor", a explicat "Puriul". Totodata, tehnicianul visiniilor si-a amintit ca si el a trecut printr-o faza similara: "Si eu am lucrat atâta vreme cu Mircea Lucescu, iar când mi-a spus ca nu se va mai baza pe serviciile mele, va dati seama ca nu mi-a convenit, dar asta e. Lui Malda i-am explicat viziunea mea despre viitor si i-am transmis ca Rapidul apreciaza ceea ce a facut el pentru acest club", a spus Rednic.

Suporterii nu par deranjati de faptul ca Rapid a renuntat la Marius Maldarasanu. Presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu', a declarat chiar ca i-a solicitat "Puriului" sa-l lase pe mijlocas sa plece. "Eu zic ca Maldarasanu merita sa paraseasca Rapidul. Si-a facut datoria timp de zece ani. Am înteles ca nici nu mai intra în vederile antrenorului. Malda face parte din istoria recenta a Rapidului si o sa-l respectam toata viata", a spus Corsicanu'.




Duminica, 20 ianuarie 2008 21:45

Szekely e tot mai aproape de Rapid

Mijlocașul formației Oțelul Galați ar putea ajunge în cele din urmă în Giulești. Clubul din Grant a făcut o nouă ofertă pentru jucătorul de 24 de ani. Surse din anturajul fotbalistului au dezvăluit că Janos este dispus să accepte oferta, mai ales că el ar fi refuzat categoric varianta CFR Cluj, după ce a auzit că președintele Marius Stan negociază cu oficialii liderului.

Rapidiștii au fost impresionați de dorința jucătorului de a evolua în tricoul alb-vișiniu, iar refuzul lui Szekely la celelalte propuneri din partea rivalilor i-a făcut să înainteze o nouă ofertă. "Doar interesul Rapidului mă onorează, mi-ar plăcea să joc în Giulești", declara în urmă cu cîteva săptămîni mijlocașul dreapta. Transferul s-ar putea realiza chiar în zilele următoare, iar Janos ar putea schimba cantonamentul din Antalya, unde se află cu lotul formației Oțelul Galați, cu cel de la Rio Maior, unde se pregătesc giuleștenii. Iuliu Mureșan a declarat în repetate rînduri că Szekely e un capitol închis pentru CFR. Tratativele cu Petar Jovanovici, de la FC Vaslui, au intrat în impas, din cauza scandalului izbucnit între antrenorul Mircea Rednic și finanțatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu.


Duminica, 20 ianuarie 2008 20:38

Marius Măldărășanu: "Rednic nu are cum să mai intre în sufletul fanilor"

Fostul jucător al Rapidului îi prevede un viitor dificil lui Rednic în Giulești, fiind convins că fanii nu-l vor ierta niciodată, mai ales că se află deja de foarte mult timp în conflict cu ei:

"Nu are cum să mai intre în sufletul lor după câte a făcut. Nu a fost deloc corect", spune Măldărășanu.

Mijlocașul crede că Rednic putea să îi arate mai mult respect ținând cont de ceea ce a făcut el pentru Rapid:

"Dacă nu aș fi dat eu gol în finala Cupei României cu Dinamo, nu ar mai fi pupat el Rapidul. Sunt sigur de asta. El de fiecare dată când a preluat o echipă, aceasta era deja construită, doar a continuat să o antreneze. Nu voiam să se ajungă la scandal, dar asta e situația", a spus Măldărășanu

Marius Măldărășanu a declarat că antrenorul Mircea Rednic a primit comision din transferul mai multor jucători la Rapid, răspunzându-i astfel tehnicianului care a precizat că mijlocașul a fost doar un bananier la Beșiktaș Istanbul:
"Nu cred că am fost doar un bananier la Beșiktaș. S-a întâmplat să fie o conjunctură nu tocmai favorabilă, deoarece am jucat doar trei meciuri. Atunci venisem după un tur de campionat în care am dominat tot cu Rapidul. Să nu mai spună el asta despre mine, pentru că și eu pot spune ce comisioane a luat din transferuri. După ce am plecat eu, i-a adus pe Makinwa, Muzinga sau Bisconti, jucători de care nimeni nu știa și care nu au făcut nimic la Rapid", a spus Măldărășanu


Duminica, 20 ianuarie 2008 19:15

Bazil Marian va fi înmormîntat mîine, la ora 13:00

Fostul mare jucător al Rapidului, Bazil Marian, va fi înmormîntat luni, la cimitirul Andronache din București.

Corpul neînsuflețit a fost deja depus la capelă, înmormîntarea urmînd să aibă loc luni, de la ora 13:00.


Duminica, 20 ianuarie 2008 14:23

Zoran Kojici: "Savo nu a primit nici o ofertă de la Rapid sau de la vreun club din România"

Impresarul Zoran Kojici, cel care îl reprezintă pe atacantul Savo Milosevici, a declarat că fotbalistul nu a primit nici o ofertă de la Rapid, dar a precizat că sârbul nu ar refuza o propunere din România.

"Vă spun foarte clar: Savo Milosevici nu a primit nici o ofertă de la Rapid sau de la vreun club din România. În acest moment, avem două oferte pentru el de la cluburi din Europa, dar ele sunt din afara Serbiei și a României. Totuși, Milosevici nu ar zice nu unei oferte din România, își dorește să evolueze într-o țară cât mai aproape de Serbia", a declarat Zoran Kojici pentru NewsIn.

Impresarul lui Savo Milosevici, Zoran Kojici, a făcut câteva precizări referitoare la salariul lui Milosevici, menționând că echipa care îl dorește va trebui să "bage adând mâna în buzunar":"Nu e adevărat că ar vrea 400.000 de euro pe an. Astea sunt povești. Puțină decență, vă rog. Savo e un jucător de mult mai mult. 400.000 de euro e un contract pentru fotbaliști anonimi de la Steaua sau CFR Cluj, nu pentru marele Savo Milosevici. El e un nume în Europa, ar fi cel mai important jucător care ar evolua în România. Dacă cineva vrea să-l aibă trebuie să bage adânc mâna în buzunar", a spus impresarul.

"Este adevarat, sintem in discutii cu cei de la Rapid. Este foarte posibil sa se realizeze acest transfer. Savo isi doreste foarte mult sa vina in Romania, nu stia ca aici a inceput sa se faca treaba si ca se vrea performanta. Zilele urmatoare vor fi hotaritoare. Mai poate juca cel putin inca trei, patru ani la cel mai inalt nivel", a declarat impresarul pentru Fanatik.
















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...