| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
Marti 22 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat 22 ianuarie 2008 ora 12:00

    TITLURILE ZILEI
  • Corsicanu: "Pancu m-a asigurat că nu trădează Rapidul!"
  • George Copos: "Nu cred că Pancu va juca vreodată în Ghencea"
  • Daniel Pancu va semna un contract cu Steaua
  • Unirea Urziceni - Rapid, în sferturile de finală ale Cupei României
  • Rapidiștii trag tare în Portugalia!
  • Herea și Griffo s-au antrenat separat
  • Ranko i-a impresionat


Luni, 21 ianuarie 2008

S-AU TRAS LA SORTI SFERTURILE DE FINALA ALE CUPEI ROMÂNIEI-TIMISOREANA

În urma tragerii la sorti care a avut loc luni 21 ianuarie a.c., la Casa Fotbalului, s-au stabilit meciurile din cadrul sferturilor de finală al Cupei României-Timisoreana, editia 2007-2008.

Partidele se vor disputa pe 27 februarie, pe teren neutru, într-o singura mansa, dupa următorul program:

- SCS FC CFR 1907 Cluj - SC FC Brasov SA

- CS Dacia Mioveni - SC FC Dinamo 1948 SA Bucuresti

- FC Unirea Voluntari Urziceni - SC FC Rapid SA

- CS Pandurii Lignitul Tg. Jiu - SC FC Gloria Buzau SA

Orele si locurile de disputare ale celor patru jocuri vor fi stabilite ulterior.



  FC RAPID Bucuresti www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Luni, 21 ianuarie 2008

Rapidiștii trag tare în Portugalia!

Deși au ajuns la Rio Maior azi-noapte târziu, Mircea Rednic nu i-a menajat deloc pe Maftei și compania, care au susținut două antrenamente chiar în prima zi a stagiului de pregătire lusitan.

Antrenorul giuleștenilor s-a declarat încântat de condițiile pe care le oferă baza de pregătire din micuțul oraș portughez: "Avem tot ce ne trebuie pentru a face o pregătire de calitate. Vremea este bună, sunt 17-18 grade Celsius, iar terenurile de antrenament sunt excelente", a declarat Rednic.

Altfel, ultimul sosit în tabăra alb-vișinie, sârbul Ranko Despotovic (în imagine alături de Philippe Leonard), va primi botezul de la noii colegi chiar în această seară. Motivul?

Ranko își aniversează astăzi ziua de naștere, noul "număr 9" din Giulești împlinind frumoasa vârstă de 25 de ani!

"I-am pregătit și lui Ranko o surpriză, îl vom sărbători așa cum se cuvine în această seară, după antrenament!", a divulgat Mircea Rednic pentru site-ul oficial al clubului. Îi urăm și noi lui "Despot" (așa cum este poreclit atacantul rapidist) multă sănătate și cât mai multe goluri în tricoul alb-vișiniu!!!


Luni, 21 ianuarie 2008

Rednic: "Unirea - Rapid e cea mai interesantă partidă a sferturilor de finală!"

Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României Timișoreana le-a scos în cale rapidiștilor una dintre revelațiile acestui sezon, Unirea Urziceni.

Duelul se va disputa într-o singură manșă, pe data de 26 sau 27 februarie, ialomițenii urmând să fie clubul organizator al întâlnirii. Mircea Rednic a aflat numele adversarului din cupă chiar după primul antrenament efectuat în stagiul de pregătire din Portugalia, de la Rio Maior (vezi foto).

Antrenorul echipei noastre a comentat rezultatul tragerii la sorți pentru site-ul oficial al clubului: "Va fi un meci interesant, așa cum sunt toate partidele din Cupa României. Niciodată nu știi cum se termină un astfel de meci, asta este și frumusețea Cupei. Noi ne dorim oricum să trecem de Unirea, fiindcă unul dintre obiectivele noastre este câștigarea trofeului. În orice caz, aceasta va fi cea mai interesantă partidă a sferturilor de finală!", a declarat Rednic.


Luni, 21 ianuarie 2008

Adio, Bazil Marian!

Familia, rudele și apropiații l-au condus astăzi pe ultimul drum pe cel care a fost marele tunar al Rapidului, regretatul Bazil Marian.

Fostul "bombardier" din Giulești a fost înmormântat la Cimitirul Andronache din București, după o slujbă de pomenire oficiată la Capela aceluiași loc de odihnă.

La ceremonie au participat și reprezentanți ai clubului nostru, care au depus o coroană de flori la mormântul uneia dintre cele mai mari legende ale Grantului!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!



Marti, 22 ianuarie 2008 00:42

Toropiți

Rapidiștii au ajuns duminică noaptea la Rio Maior și ieri dimineață au fost surprinși de căldură

Prima ședință de pregătire a giuleștenilor pe tărîm lusitan a durat aproximativ o oră. "E mai bine așa, să facem un antrenament ușor, după ce am ajuns duminică noaptea aici", le-a explicat Rednic jucătorilor. Aceștia au mai avut parte de o surpriză, pe care le-a rezervat-o vremea. S-au antrenat la ora locală 12:00, două ceasuri mai tîrziu în România, și temperatura era de aproape 25 de grade Celsius!
Fotbaliștii chiar s-au amuzat cînd au văzut niște copii de la atletism care părăseau arena îmbrăcați cu haine groase: "Mamă, ăștia se îmbracă pe vremea asta cu gecile pe care le purtăm noi iarna!". Ședința de pregătire a început cu exerciții la sală, după care fotbaliștii au mers pe stadionul Municipal din Rio Maior, aflat la 5 minute de mers pe jos de baza sportivă în care sînt cazați. Cesinha și colegii lui au ieșit pe teren în treninguri, dar, încurajați de căldură, au rămas pînă la urmă în tricouri cu mîneci scurte.

Cantonament de 5 stele
"Feroviarii" stau la Rio Maior într-o bază sportivă premiată de Comitetul Olimpic Internațional, ca a treia din lume de acest gen. Terenurile de antrenament sînt, de data asta, în imediata vecinătate a hotelului, după ce în vară Copos a venit personal în Elveția, alarmat de organizarea defectuoasă a turneului în care echipa a parcurs sute de kilometri pentru jocurile amicale.

Azi au primul amical

Debutul Rapidului în amicalele dinaintea returului are loc astăzi, contra lui Rio Maior, din liga a treia portugheză. Partida se va juca de la 19:00, ora României. Alb-vișiniii au asistat ieri dimineață, timp de cîteva minute, la antrenamentul viitoarei adversare din pregătiri, echipa angoleză Primera de Augusto, locul 2 în campionatul național, pe care o vor întîlni joi.

Coman se antrenează normal
Portarul Rapidului s-a refăcut după accidentarea suferită la sfîrșitul lunii noiembrie și se antrenează normal alături de restul echipei. Coman s-a accidentat după meciul de la Arad, din etapa a 16-a, suferind o distensie la capsulă, ceea ce, în termeni medicali, înseamnă entorsă la umăr. Dani a pierdut din acest motiv toate partidele din finalul sezonului.


Marti, 22 ianuarie 2008 00:43

Mazilu de la Novi Sad

Despotovici se antrenează în Portugalia ca să-l înlocuiască pe golgeterul vîndut de Rapid la Dnepr

"Sîrbii sînt străinii care se acomodează cel mai ușor în România!", e politica adoptată de conducerea giuleșteană. Iar alb-vișiniii mizează chiar pe un plav, Ranko Despotovici, ca să-l înlocuiască pe Ionuț Mazilu. După cîteva zile în care s-a antrenat separat de restul echipei la Pro Rapid, vîrful transferat de la Vojvodina Novi Sad se pregătește normal în cantonamentul de la Rio Maior, cot la cot cu noii lui colegi.

Grigore Sichitiu, cel care i-a adus și pe Pierre Boya, și pe Vladimir Bozovici tot din Serbia, l-a ochit pe Despotovici la Vojvodina. Directorul general adjunct al Rapidului l-a chestionat ieri pe atacant: "Te descurci, te-ai obișnuit aici?". "Nu e ceva foarte greu, o să fie din ce în ce mai bine, sînt sigur!", i-a răspuns sîrbul. Ranko nu e speriat nici de antrenamentele tari pe care echipele din România le fac în intersezon: "Sînt obișnuit din Serbia cu pregătirea draconică! La echipele pentru care am evoluat în țara mea am avut doar preparatori fizici conaționali, n-am lucrat niciodată cu străini, dar să știți că sîrbii sînt doctori în fotbal!".

"Sper ca Despotovici să se acomodeze repede și să ajungă golgeterul României!"

Mircea Rednic

"M-aș bucura ca Despotovici să confirme, ar însemna că Rapid a folosit cu cap banii pe care i-a încasat pe mine"

Ionuț Mazilu

Cifre
1,2 milioane de euro a plătit Rapid pentru achiziționarea lui Despotovici

200.000 de euro e salariul anual al lui Ranko

17 goluri a înscris Despotovici în sezonul 2006-2007 din Serbia, cînd a fost golgeterul campionatului

1 meci are atacantul rapidist pentru "naționala" Serbiei, cîștigat de echipa lui cu 1-0 contra Kazahstanului

6 pe două locuri
Aglomerație de atacanți în lotul lui Mircea Rednic! În afara noii achiziții Despotovici, "Puriul" îi mai are în Portugalia pe Burdujan, Buga, Boya, Lucian Răduță și Griffiths. Australianul revenit după un an de împrumut în China se antrenează și el normal, după ce în primele zile, la București, a fost menajat din cauza diferenței de fus orar față de Australia.

Remarcat la finala Cupei

Sichitiu l-a văzut pe Despotovici în ediția trecută a finalei Cupei Serbiei. Echipa lui Ranko, Vojvodina, a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad cu 2-0, dar atacantul i-a convins pe rapidiști să-l cumpere. Giuleștenii au reușit să perfecteze transferul lui săptămîna trecută, într-un moment în care Monchengladbach și Bochum îl mai doreau pe jucător.

L-au sărbătorit aseară

Despotovici a avut parte aseară de o petrecere organizată de staff-ul tehnic cu ocazia zilei de naștere a jucătorului. Sîrbul a împlinit 25 de ani și a primit un tort cadou. Rednic și colegii de echipă îi uraseră "La mulți ani!" lui Ranko și în avionul care i-a dus pe rapidiști la Lisabona, duminică.


Marti, 22 ianuarie 2008 00:44

Chelsea ba, Rapid da

Rednic îl va testa în Portugalia pe Jaime Peters, de la Ipswich Town, jucător care a refuzat Chelsea și Manchester în 2004

Mircea Rednic vrea cu insistență încă un jucător pentru postul de mijlocaș dreapta. "Nu-l am decît pe Emil Dică acolo, pentru că Herea va trece în centru. Vreau să am concurență pe orice poziție!", a spus tehnicianul pentru Știrile Sportive ale Antenei 1. Cum tratativele pentru Szekely și Jovanovici stagnează, giuleștenii și-au îndreptat atenția către jucători străini. Astfel, azi sau mîine va ajunge în cantonametul rapidiștilor de la Rio Maior canadianul Jaime Peters de la Ipswich Town, ocupanta poziției a șaptea în liga secundă engleză.

Peters evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate juca atît pe banda dreaptă, cît și pe flancul stîng. Interesant este că în 2004, înainte de a ajunge la Ipswich, fotbalistul canadian a refuzat oferte de la mai multe formații de top din Premier League, printre care Manchester United și Chelsea! Mijlocașul de 20 de ani se află în ultimele șase luni de contract cu Ipswich și, pentru a-și asigura serviciile jucătorului, oficialii din Grant trebuie să scoată din buzunar aproximativ 120.000 de euro.


Carte de vizită
Nume: Jaime Peters
Data nașterii: 04.05.1987
Locul nașterii: Pickering, Ontario (Canada)
Înălțime: 1,70 m
Greutate: 69 kg
Meciuri/goluri la Ipswich Town: 46/2
A debutat în "naționala" Canadei la 17 ani, acumulînd pînă în prezent 12 selecții




Marti, 22 ianuarie 2008

"Copiii lui Lucescu" vor sa se împace!

Rednic si Razvan au decis sa îngroape securea razboiului.

S-au spus multe cuvinte dure între Razvan Lucescu si Mircea Rednic, tocmai între cei care i-au adus ultimul titlu Rapidului.

Plecat în Portugalia, Rednic a aflat cu surprindere de declaratia lui Razvan Lucescu, ultimul afirmând pentru Pro TV ca este dispus sa-i strânga mâna din nou "Puriului". "Era normal sa ne împacam. Ce naiba, totul a pornit de la o rivalitate care uneori a depasit latura sportiva! La mijloc au fost orgolii, pentru ca amândoi suntem lui Mircea Lucescu si vrem sa fim unul mai bun ca celalalt. Când ajung la Bucuresti, sunt gata sa dau mâna cu el si sa avem relatia pe care am avut-o în 2003, când am luat titlul", a precizat Mircea Rednic.

"Puriul" pare satul de contrele pe care le are în tara. A fost interminabila cearta cu Razvan, apoi cu Marius Maldarasanu si, mai nou, cu Adrian Porumboiu. Legat de acesta din urma, care îl acuza pe Rednic ca a fost în cantonamentul Vasluiului sa îl "fure" pe Ljubinkovic, rapidistul a luat pozitie. "Porumboiu e nebun! Am fost sa dau bani la o manastire din zona si am si martori. Iar de Ljubinkovic s-a vorbit la nivel înalt, nu m-am bagat eu. Dar Porumboiu e suparat ca nu a transferat pe nimeni si de asta are aceste crize", a precizat Rednic.


Marti, 22 ianuarie 2008

Alba-neagra cu Szekely

Mijlocasul vrea în Giulesti, în timp ce Marius Stan negociaza intens transferul fotbalistului cu CFR.

George Copos a declarat în mai multe rânduri ca nu-si face probleme ca ardelenii ar putea sa i-l sufle de sub nas pe Szekely.

"Cei din Ardeal sunt oameni de onoare. Nu se razgândesc dupa cum bate vântul. Nu am nicio emotie", a spus Copos. Numai ca, surpriza! Surata mai mica a "feroviarilor" a profitat de faptul ca este cantonata în acelasi loc cu galatenii si încearca sa dea marea lovitura.

Tratativele se duc în Antalya

Marius Stan este foarte aproape de a bate palma cu cei de la CFR, presedintele Iuliu Muresan întâlnindu-se aseara cu omologul sau din Galati. "Deocamdata nu este nimic stabilit. Mai sunt de pus la punct anumite detalii. Un lucru va pot spune: Szekely nu va ajunge sigur în Giulesti", a declarat Stan. Din câte se pare, clujenii i-ar oferi un salariu de 180.000 de euro, iar clubul de la malul Dunarii ar primi un milion de euro plus doi jucatori.

Problema este însa la Szekely, care a afirmat deseori ca singura echipa la care s-ar transfera în România ar fi Rapid. Mai mult, si impresarul sau, Ionel Codoban, a declarat ca Janos are mari sanse sa ajunga în Giulesti, dându-si chiar cuvântul în fata lui Copos. Fotbalistul agreeaza mai mult varianta Rapid întrucât are mai multe sanse de a juca titular decât la CFR.

Daca ne întelegem cu Otelul, nu va fi nicio problema sa obtinem si acordul jucatorului.
Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj


Marti, 22 ianuarie 2008

Când doi se cearta... Rapidul câstiga

Presedintele Vojvodinei n-a vrut sa se puna rau cu Steaua Rosie si Partizan, alegând sa-l trimita la giulesteni.

Despotovic a fost dorit de granzii Serbiei, însa, pentru a nu-i supara pe acestia, a fost transferat în România.

Pentru orice sârb, e o mândrie sa poti îmbraca tricoul echipei Steaua Rosie sau cel al lui Partizan Belgrad. "Dupa ce am iesit golgheter, am avut o oferta de la Steaua Rosie, dar, pentru ca ma dorea si Partizan, rivala de moarte, presedintele de la Vojvodina n-a vrut sa ma dea nici acolo, nici în partea cealalta. Se punea rau cu granzii, iar Vojvodina e o echipa mica, întelegeti? Asa ca am ajuns la Rapid", a precizat Despotovic, care mai are un frate, mai mare cu patru ani ca el. Tot ca un amanunt inedit, Despotovic îsi cumpara ghete noi la fiecare început de an.


Marti, 22 ianuarie 2008

"Imnul Ligii ma emotioneaza"

De ziua lui, atacantul sârb Ranko Despotovic si-a pus dorinta sa joace cu Rapid în Liga Campionilor.

Prima zi de cantonament în Portugalia. Poate si cea mai obositoare, pentru ca echipa giulesteana a ajuns la hotelul din Rio Maior la ora 2 noaptea, ora 4:00 în România!

Cu toate acestea, cea mai zâmbitoare fata la micul dejun o avea sârbul Despotovic, ultima achizitie a visiniilor. Era normal, pentru ca atacantul venit de la Vojvodina Novi Sad a împlinit ieri 25 de ani. "Sunt obisnuit sa-mi serbez ziua de nastere în cantonament. Le voi da o bere diseara (n.r. - aseara) colegilor, daca antrenorul ne da voie", a spus sârbul. "Sa dea o bere, ca are voie! O sa-i facem si un tort si o sa ciocnim o cupa cu sampanie. Boya nu a avut rabdare si s-a plâns ca nu l-am bagat noi în seama de ziua lui. Dar nicio bere nu a dat...", a glumit Rednic.

De ziua sa, Despotovic si-a pus o dorinta care i s-ar putea îndeplini daca Rapid ar termina cel putin pe locul 2 în campionat. "Vreau sa joc în Liga Campionilor. E visul meu. Am emotii atunci când ascult melodia acestei competitii. Imi merge la suflet", ni s-a confesat sârbul, care vorbeste foarte bine limba engleza si recunoaste ca baietii de la Rapid l-au învatat deja si câteva cuvinte "speciale" în limba noastra, dar despre care spune ca îi e rusine sa vorbeasca. Sichitiu e omul care l-a adus la Rapid, contra sumei de 1,2 milioane de euro, asa ca are grija de "investitie", vorbeste mereu cu el, îl întreaba constant daca are nevoie de ceva anume. "Cum ti se par antrenamentele?", l-a chestionat Sichitiu. "Chiar usoare. Ma asteptam sa fie mai greu din punct de vedere fizic", a raspuns sârbul. "Stai linistit, nici nu stii ce te asteapta!", a replicat oficialul giulestean. "Da, sunt obisnuit din Serbia. Noi suntem ca niste luptatori!", a încheiat discutia Despotovic.

Stiti de ce sârbii au mare cautare în Europa? Pentru ca toata lumea stie cât de buni luptatori suntem. Suntem ambitiosi si nu ne temem de nimic.
Ranko Despotovic, atacant Rapid

3 Doar trei goluri a marcat cu capul Ranko Despotovic în sezonul 2006-2007, când, cu 17 goluri reusite, a iesit golgheterul campionatului în Serbia.

Atentie! E un foarte bun puscas

Intâlnesti poate rar un sârb care sa nu stie sa traga cu arma. Dar Despotovic spune ca stie sa foloseasca pusca la fel de bine ca si mingea de fotbal. "Am învatat în armata. Si credeti-ma, nu e usor la noi". Nu mi-a placut, dar ce era sa fac? Apoi, timp de un an, m-am înscris într-un club de tir. Tintesc foarte bine... De aceea, o pasiune de-a mea sunt jocurile pe calculator de genul Delta Force", a povestit Ranko, care recunoaste ca o alta "pasiune" de-a lui e sa doarma cât mai mult.


Marti, 22 ianuarie 2008

Rednic: "Urziceni - Rapid, cel mai interesant meci"

Sferturile de finala ale Cupei României Timisoreana vor programa la sfârsitul lunii februarie un adevarat razboi între antrenorii Dan Petrescu si Mircea Rednic. Tehnicianul Rapidului a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, ca duelul Unirea Urziceni - Rapid București este cel mai interesant din sferturile de finala ale Cupei României.

"Va fi un meci interesant, așa cum sunt toate partidele din Cupa României. Niciodată nu știi cum se termină un astfel de meci, asta este și frumusețea Cupei. Noi ne dorim oricum să trecem de Unirea, fiindcă unul dintre obiectivele noastre este câștigarea trofeului. În orice caz, aceasta va fi cea mai interesantă partidă a sferturilor de finală!", a declarat Rednic

Conform tragerii la sorți, Rapid va întâlni formatia Unirea Urziceni în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa pe 26, 27 sau 28 februarie, într-o singură manșă, pe teren neutru.




Luni, 21 ianuarie 2008 23:58

Ranko i-a impresionat

Atacantul sîrb adus de la FK Vojvodina i-a impresionat pe cei din stafful giuleștean la antrenamentele efectuate luni. Rednic, Manea și Sichitiu îl apreciază foarte mult pe jucătorul de 25 de ani și sînt încîntați de ambiția de care dă dovadă.

Jucătorii giuleșteni l-au adoptat rapid pe "Despot" și îl caută permanent cu pasele la miuță. Ranko tratează pregătirea cu seriozitate, iar ratările îl fac să-și verse nervii țipînd tare, în sîrbește.


Luni, 21 ianuarie 2008 23:52

Herea și Griffo s-au antrenat separat

Giuleștenii au avut programate luni două antrenamente.Unul de dimineață, mai ușor, pentru ca jucătorii să se poată acomoda cu diferența de temperatură, al doilea antrenament avînd loc seara și fiind unul normal.

Ryan Griffiths, abia întors după împrumutul în prima ligă chineză, și Ovidiu Herea sînt în urmă cu pregătirea, cei doi antrenîndu-se separat. Herea a ratat primele ședințe de pregătire din acest an din cauza unei intervenții chirurgicale la dantură.


Luni, 21 ianuarie 2008 21:24

George Copos: "Nu cred că Pancu va juca vreodată în Ghencea"

Patronul Rapidului a comentat informația conform căreia Pancu va ajunge la Steaua:

"Și Bădoi a semnat cu Steaua! Și ați văzut ce s-a întîmplat? Am dreptate? În orice caz, nu cred că Pancu se duce la Steaua. Din cîte cunosc eu, se duce la Iași, dar fiecare om are dreptul la muncă. Suporterii rapidiști au tot dreptul să fie supărați, dar, repet, Pancu nu cred că va juca vreodată în Ghencea", spune Copos pentru Fanatik.


Luni, 21 ianuarie 2008 21:16

Corsicanu: "Pancu m-a asigurat că nu trădează Rapidul!"

Fostul lider al galeriei giuleștene, Gigi Corsicanu, îi asigură pe fanii giuleșteni că idolul Giuleștiului nu va semna niciodată cu Steaua:

"Nu e adevărat, sînt convins că nu va semna cu Steaua niciodată. Am vorbit cu el și m-a asigurat că nu trădează Rapidul", a spus Corsicanu.





Luni, 21 ianuarie 2008 15:47

Unirea Urziceni - Rapid, în sferturile de finală ale Cupei României

Echipa Rapid București, deținătoarea trofeului, va întâlni formația Unirea Urziceni în sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorți de luni de la Casa Fotbalului.

Programul meciurilor din sferturile de finală:

CFR Cluj - FC Brașov (liga a doua)

Dacia Mioveni - Dinamo

Unirea Urziceni - Rapid

Pandurii Târgu Jiu - Gloria Buzău

Partidele din sferturi se vor disputa la 27 februarie, pe teren neutru.


Luni, 21 ianuarie 2008 20:42

Daniel Pancu va semna un contract cu Steaua

Mijlocașul Daniel Pancu, liber de contract după ce și-a reziliat acordul cu gruparea turcă Bursaspor, a ajuns la un acord cu FC Steaua, club cu care ar urma să semneze o înțelegere pe un an, a anunțat cotidianul Pro Sport.

Surse apropiate jucătorului au declarat pentru MEDIAFAX că Pancu va semna marți contractul cu Steaua, el urmând să plece, sâmbătă, în cantonament cu echipa în Cipru. La rândul său, managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a confirmat negocierile cu Pancu, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

 





Luni, 21 ianuarie 2008

"DACA AI IMBRACAT TRICOUL LUI STEAUA SAU DINAMO NU MAI AI CE DISCUTA CU MINE. MIE, CIND AUD IMNUL RAPIDULUI, IMI DAU LACRIMILE, NU CA MERCENARILOR ASTIA CARE PLEACA LA PRIMA OFERTA"

Antrenorul lui Inter Gaz, Marius Sumudica, este de parere ca cei mai multi jucatori din lotul Rapidului sint mercenari.

"Daca ai imbracat tricoul lui Dinamo sau Steaua, nu mai ai ce discuta cu mine. Nu ati vazut ce declaratii dadea Rednic cind ii antrena pe Dinamo? Visul meu cel mai mare este sa ajung macar un meci sa antrenez Rapidul. Copos mi-a propus cu ceva timp in urma un mare post la club: sa fiu director de PR. Pai la vrajeli de genul asta pun eu botul? Ma marginalizau, voiau sa inchida prin aducerea mea gura suporterilor. Mie, cind aud imnul Rapidului, imi dau lacrimile. Ma uit la mercenarii astia care sint acum la Rapid, cistiga doua, trei sute de mii pe an, si apoi pleaca la prima oferta. Nu astia sint rapidisti adevarati, ci eu, Pancu, Iencsi sau Nae Stanciu",
a declarat fostul jucator rapidist pentru FANATIK.


Luni, 21 ianuarie 2008

JAIME PETERS, INTERNATIONAL CANADIAN DE 20 DE ANI,
E MIJLOCASUL DREAPTA PE CARE L-AR PUTEA LUA REDNIC!

In cantonamentul din Portugalia al Rapidului va ajunge in aceste zile mijlocasul dreapta canadian Jaime Peters, fotbalist de 20 de ani de la gruparea engleza Ipswich.

Peters va veni in probe si, in functie de randament, antrenorul Mircea Rednic va decide daca il va pastra sau nu. Canadianul i-ar costa pe giulesteni in jur de 150.000 de euro, aceasta fiind clauza de reziliere a contractului sau.

Peters are o poveste interesanta, el fiind dorit in 2004 de Chelsea si Manchester United, formatii pe care insa le-a refuzat, pentru ca un an mai tirziu sa ajunga la actuala sa echipa.

Carte de vizita:
Nume: Jaime Peters
Nationalitate: canadiana
Data nasterii: 04.05.1987
Inaltime: 170 cm
Greutate: 69 kg
Post: mijlocas
Cariera: Ipsiwich Town: 2005 - 2008, 34 meciuri, 2 goluri












Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...