| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
Joi 24 ianuarie 2008

online | vizualizari                 actualizat 23 ianuarie 2008 ora 19:00

    TITLURILE ZILEI
  • Mircea Rednic: "Pancu este pariul meu!"
  • 1-1 cu Rio Maior, la prima întâlnire cu mingea din stagiul de pregătire
  • Pancu: "Ciocu' mic si la munca"
  • Rednic: "Buga, Burdujan și Bozovici au suferit accidentări"
  • Stan: "Rapidul îl sună pe Szekely de cinci ori pe zi!"
  • Cristi Costache: "Pancu a fost dorit in mod expres de Rednic"
  • Daniel Pancu | 1+9 | -=- Vladimir Bozovic | 91 |

  FC RAPID Bucuresti • www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Miercuri, 23 ianuarie 2008

4 x Pancu!

După ce ieri a semnat contractul cu Rapid (valabil până în vară și cu o opțiune de prelungire), "Pancone" a mai făcut și astăzi o vizită la Pro Rapid. Jucătorul și-a luat în primire echipamentul, înainte de a pleca spre Aeroportul Henri Coandă, de unde urmează să decoleze cu destinația Lisabona. Nerăbdător să se antreneze din nou alături de colegii de la Rapid, de la care a primit deja telefoane, Pancu a fost condus la aeroport de către secretarul general al clubului, Cristian Costache. Pancu va ajunge la Lisabona la ora locală 22:50, (00:50 ora României), iar mâine dimineață va efectua primul antrenament sub conducerea lui Mircea Rednic.

"Voi da o mie la sută pentru fotbal, voi da totul pentru Rapid! Le promit suporterilor că îl vor vedea din nou pe Pancu pe care îl apreciau în urmă cu câțiva ani!", a declarat jucătorul care a înscris până acum 53 de goluri în cele 134 de partide în care a evoluat pentru Rapid.

Pancu este pentru a patra oară jucătorul Rapidului, după evoluțiile din 1996-99, 2000-2002 și 2005-2006. Până acum, "Pancone" și-a trecut în palmares un titlu de campion (1999), trei Cupe ale României (1998, 2002, 2006) și o Supercupă (1999) și este hotărât ca la finalul sezonului să își îmbogățească numărul de trofee câștigate în culorile alb-vișinii:

"Nu mă interesează contractul sau orice alte detalii. Tot ce vreau este ca la vară să trăiesc din nou senzația câștigării unui nou titlu cu Rapid", au fost gândurile jucătorului la revenirea în Grant. Nu ne rămâne decât să îi urăm succes lui Daniel Pancu și să așteptăm cu și mai mare nerăbdare reluarea campionatului!!!


Miercuri, 23 ianuarie 2008

Mircea Rednic: "Pancu este pariul meu!"

După primul meci de verificare al perioadei de pregătire (1-1 cu portughezii de la Rio Maior), Mircea Rednic (în imagine, cu ochii pe Ranko Despotovic) a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, www.fcrapid.ro. Antrenorul echipei noastre s-a declarat mulțumit de nivelul la care se află jucătorii în această etapă a pregătirilor, dar a comentat și ultimele noutăți de la Rapid, printre care și revenirea lui Daniel Pancu în tabăra alb-vișinie...

- Domnule Rednic, 1-1 în primul meci de verificare...Cum a fost jocul?
- Am spus încă de la plecarea în Portugalia că nu mă interesează foarte mult rezultatele din acest turneu de pregătire. Este o etapă de acumulare, nu am venit aici să învingem echipe din liga a 3-a, în Cipru vom avea adversari mai puternici cu care să ne măsurăm forțele. Sigur că mi-ar fi plăcut să câștigăm, dar sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat băieții. Una peste alta a fost un antrenament bun.

- Se poate spune că echipa este pe drumul cel bun?
- Sigur că suntem pe un drum bun, să nu uităm că acesta a fost primul antrenament cu mingea din această perioadă de pregătire. Până acum am lucrat mai mult fizic, am avut antrenament chiar și în ziua meciului și vom continua în această manieră.

- Cum au fost portughezii? Am înțeles că ați fost nevoit să interveniți de câteva ori...
- Au jucat foarte agresiv, mult mai agresiv decât te-ai aștepta într-un meci de verificare. Chiar am intervenit de câteva ori, fiindcă mi-a fost teamă de accidentări. I-am spus lui Lucian Marinescu să le aducă aminte că e un meci amical. Și așa, Buga, Burdujan și Bozovic au avut ceva probleme, sper că sunt doar accidentări ușoare...Mă bucur că băieții au înțeles ce le-am spus la pauză, să se ferească de contactele cu adversarii pentru a evita accidentările.

- Revine Daniel Pancu! E un câștig pentru echipă?
- Sigur că e un câștig! Altfel nu l-aș fi dorit la echipă. Pancu este un jucător foarte bun, care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Este o șansă și pentru el, sunt convins că are ambiția să își demonstreze din nou valoarea. Mă gândesc că își dorește să prindă și lotul pentru Euro, fiindcă sunt convins că Pancu e un jucător care merită mai mult! Este pariul meu!

- Ați vorbit cu Daniel?
- Am vorbit cu el la telefon și în această seară îl aștept aici, în cantonament. Sper ca revenirea lui la Rapid să fie o experiență reușită de această dată!


Miercuri, 23 ianuarie 2008

1-1 cu Rio Maior, la prima întâlnire cu mingea din stagiul de pregătire

Giuleștenii au disputat ieri după-amiază primul meci de verificare din turneul de pregătire din Portugalia. Elevii lui Mircea Rednic au început ziua cu un antrenament în sala de forță, în timp ce portarii au efectuat exerciții specifice pe terenul de antrenament, în așteptarea meciului. După-amiază, alb-vișiniii au mers la terenul de joc aflat la cinci minute depărtare de baza de pregătire, pentru primul meci amical, în compania portughezilor de la Rio Maior (liga a treia). Programat pentru ola locală 17:00, jocul a început cu o întârziere de câteva minute. Motivul? Arbitrul de centru și-a dat seama că își uitase fluierul la vestiar chiar în momentul în care echipele ieșeau pe teren!

Localnicii, aflați în plin campionat, au început meciul agresiv și au reușit să marcheze repede, la singura situație pe care și-au creat-o. După numai șapte minute de joc, Justo l-a învins pe Coman deviind cu capul din interiorul careului mic. Despotovic a fost aproape de a aduce egalarea, însă lovitura sa de cap a ocolit de puțin poarta, iar Burdujan a ratat și el o bună ocazie de a înscrie. Mircea Rednic s-a văzut nevoit să intervină de câteva ori pentru a tempera intrările dure ale lusitanilor, însă la pauză Buga și Burdujan au părăsit terenul șchiopătând. Marile ocazii le-au aparținut în continuare alb-vișiniiilor, însă Boya și Răduță nu s-au concentrat suficient în fața porții. Salvarea a venit cu zece minute înainte de final de la Ryan Griffiths, care a înscris cu o lovitură de cap plasată după o centrare trimisă din banda dreaptă de Săpunaru.

Iată și formațiile trimise în teren de Mircea Rednic, care a schimbat aproape total "liniile" după pauză:
Prima repriză: Coman - I. Stancu, Maftei, M. Constantin, Bozovic - Grigore - Dică, Buga, Cesinha - Despotovic, Burdujan
Repriza a doua: Andrade - Săpunaru, Maftei, Ph. Leonard, I. Stancu - Lazăr - Dică, Grigorie, Griffiths - Boya, Răduță.


Miercuri, 23 ianuarie 2008

Drept la replica

În numărul din 23 ianuarie 2008 al cotidianului "Evenimentul Zilei" a fost publicat articolul "Bugetul ca o pradă", semnat de domnul Matei Udrea.

Apreciez corectitudinea cu care autorul subliniază unele adevăruri indubitabile. Este, fără îndoială, evident că nu am fost implicat direct în modificarea Legii Sporturilor, la fel cum nu am fost implicat direct nici in transferul lui Florin Bratu la Galatasaray. Este corect, așa cum arată autorul, că semnătura mea nu figurează pe nici unul dintre actele aflate acum pe masa DNA. Este, de asemenea, corect că inițiatorul proiectului de act normativ a fost domnul Florian Gheorghe, membru al PC, care, la acea dată, avea calitatea de președinte al Agenției Naționale pentru Sport. Este tot atât de corect că proiectul a fost susținut de la tribuna Parlamentului, între alții, de către deputatul PC Petru Călian.

În același timp, îmi exprim surprinderea că, alături de informații corecte și documentate, care pot fi susținute cu probe, autorul plasează simple supoziții, zvonuri și opinii personale ale unor persoane care au legătură destul de puțină cu lumea sportului și care nu pot fi dovedite în nici un fel. Scenarii machiavelice potrivit cărora m-aș fi aflat în spatele nu știu cărei mașinațiuni obscure, manevrând atât Guvernul cât și Parlamentul nu pot provoca decât un zâmbet îngăduitor din partea oricărui om care are, cât de cât, noțiuni despre funcționarea unui guvern de coaliție. În ceea ce privește formulările de genul "act normativ modificat într-o manieră care sfidează civilizația", ori "privarea de drepturi a sportivilor", ori "a fi generos pe banii statului" (bani care, de altfel, nu sunt nicidecum ai statului), sintagme bombastice care parcă ar anunța catastrofe universale, sunt simple dezinformări și "petarde" gazetărești, pe care trebuie să le tratăm cu îngăduință, și nimic mai mult.

Cert este că, după adoptarea acestei modificări a Legii Sporturilor, salariile sportivilor au crescut, bugetele cluburilor s-au consolidat iar încasările la buget din sport nu numai că nu au scăzut, dar s-au majorat consistent. În acest context, nu înțeleg care este nocivitatea noii forme a Legii Sportului. Acestea sunt realități economice, nu simple fantezii rău-voitoare. O astfel de realitate este aceea că nici un club de fotbal din România, inclusiv cele constituite în societăți comerciale, nu este capabil să realizeze profit. De vină sunt mai mulți factori, printre care și legislația restrictivă. Până în prezent s-a făcut puțin sau aproape nimic, pentru sprijinirea sportului de performanță. Gimnastica feminină este în cădere liberă. Handbalul masculin nu își revine de zeci de ani. Canotajul, boxul, luptele, atletismul, pe vremuri fabrici de medalii olimpice, mondiale și europene, sunt în criză. Iar atunci când se încearcă ceva în folosul sportivilor și a cluburilor care fac, în mod real, performanță, inițiatorii sunt acuzați, ca pe vremea Anei Pauker, că bagă în buzunar banii statului.

Probabil că redactorul respectiv nu știe că în multe țări membre ale Uniunii Europene sportivii de performanță au statutul profesional de Persoană Fizică Autorizată. În acest context ei plătesc statului impozitele datorate, potrivit legislațiilor naționale referitoare la această categorie profesională. Restul, adică pensii, asigurări de sănătate etc, se află în sarcina exclusivă a sportivilor, nu a cluburilor la care activează. Văzând ostilitatea cu care sunt tratate încercările de apropiere de lumea europeană mă întreb, câteodată, dacă chiar vrem să facem parte din această lume sau doar mimăm. Cu atitudini rigide și lipsite de înțelegere, ca aceea a semnatarului articolului, vom avea nevoie de 100 ani de acomodare cu Europa.

Gheorghe Copos





Miercuri, 23 ianuarie 2008

Pancu: "Ciocu' mic si la munca"

Daniel Pancu a parasit Romania, cu destinatia Rio Maio, acolo unde Rapid isi are cantonamentul.

Ajuns pentru o seara foarte aproape de un transfer la Steaua, Pancu si-a dat acordul pentru Rapid. Fostul atacant al Besiktas este constient ca pentru el abia acum incepe munca. "Ma bucur ca totul s-a terminat bine si abia astept sa ajung in Portugalia sa incep pregatirea cu Rapid. De azi, ciocu' mic si la munca. Am atatea de demonstrate, prefer sa vorbesc mai putin si sa fiu lasat in pace", a spus Pancu.

Atacantul recunoaste ca intre el si tehnicianul Mircea Rednic a fost o relatie aparte, "Puriul" dorindu-l si pe vremea in care antrena pe Dinamo. "Eu m-am inteles mereu bine cu Rednic. Pe vremea cand antrena pe Dinamo a vrut sa ma aduca in Stefan cel Mare, dar a inteles ca nu se poate. Sint constient insa ca trebuie sa ma pregatesc bine pentru a fi titular. Nu am postul de titular garantat", sustine noua achizitie a guilestenilor.

Pancu a dezvaluit ca transferul sau in Grant a devenit realizabil mai mult la insistentele directorului general adjunct, Grigore Sichitiu. "Sichitiu a insistat foarte mult sa vin in Giulesti, practice dumealui m-a adus. La fel si domnul Zotta", a dezvaluit jucatorul.


Miercuri, 23 ianuarie 2008

Rednic: "Buga, Burdujan și Bozovici au suferit accidentări"

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic,  s-a arătat nemulțumit de jocul agresiv al adversarilor de marți seara, precizând că Buga, Burdujan și Bozovici au suferit accidentări. "Au jucat foarte agresiv, mult mai agresiv decât te-ai aștepta într-un meci de verificare. Chiar am intervenit de câteva ori, fiindcă mi-a fost teamă de accidentări. I-am spus lui Lucian Marinescu (n.r. impresarul Lucian Marinescu) să le aducă aminte că e un meci amical. Și așa, Buga, Burdujan și Bozovic au avut ceva probleme, sper că sunt doar accidentări ușoare... Mă bucur că băieții au înțeles ce le-am spus la pauză, să se ferească de contactele cu adversarii pentru a evita accidentările", a spus antrenorul pentru site-ul oficial al gruparii giulestene. 

Tehnicianul a mai spus că si-ar fi dorit să câștige prima partidă amicală din turneul din Portugalia, disputată, marți, în compania formației Rio Maior, scor 1-1. "Am spus încă de la plecarea în Portugalia că nu mă interesează foarte mult rezultatele din acest turneu de pregătire. Este o etapă de acumulare, nu am venit aici să învingem echipe din liga a 3-a, în Cipru vom avea adversari mai puternici cu care să ne măsurăm forțele. Sigur că mi-ar fi plăcut să câștigăm, dar sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat băieții. Una peste alta a fost un antrenament bun", a mai spus antrenorul.


Miercuri, 23 ianuarie 2008

Rednic: "Pancu este pariul meu"

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că ultimul transfer al giulestenilor, Daniel Pancu, va fi un câștig în partea a doua a campionatului pentru formația pe care o conduce.

"Sigur e un câștig. Altfel nu l-aș fi dorit la echipă. Pancu este un jucător foarte bun, care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Este o șansă și pentru el, sunt convins că are ambiția să își demonstreze din nou valoarea. Mă gândesc că își dorește să prindă și lotul pentru Euro, fiindcă sunt convins că Pancu e un jucător care merită mai mult. Este pariul meu. Am vorbit cu el la telefon și în această seară îl aștept aici, în cantonament. Sper ca revenirea lui la Rapid să fie o experiență reușită de această dată", a afirmat Rednic pentru site-ul oficial al clubului.


Miercuri, 23 ianuarie 2008

Stan: "Rapidul îl sună pe Szekely de cinci ori pe zi!"

Giulestenii nu au renuntat la gândul de a-l transfera pe Janos Szekely. Marius Stan, a dezvaluit si cît de insistenti sunt oficialii visiniilor. "Il suna pe Szekely de cinci ori pe zi! Saracul baiat vine la mine si se plânge. Nici nu mai stiu ce sa cred, mai ales ca meciul direct e în a doua etapa. Poate e ceva necurat, nu?", a spus presedintele Otelului pentru Can-Can.

CFR Cluj a facut deja o oferta consistenta pentru Szekely si asteapta raspunsul galatenilor pîna pe 1 februarie.  


Miercuri, 23 ianuarie 2008 8:00

Cristi Costache: "Pancu a fost dorit in mod expres de Rednic"

Secretarul general al Rapidului, Cristian Costache, a declarat ca Daniel Pancu a fost solicitat in mod special de Mircea Rednic: "Jucator a fost dorit in mod expres de antrenorul Mircea Rednic. Am ajuns la o intelegere cu Daniel Pancu, iar miercuri va face deplasarea in Portugalia pentru a se alatura lotului aflat in cantonament", a declarat Costache

Pancu a mai evoluat la Rapid între 1996-1999 și în sezoanele 2000/2001 și 2005/2006.

El a mai jucat în carieră la Poli Iași, Cesena, Beșiktaș și Bursaspor.




Miercuri, 23 ianuarie 2008 18:10

Daniel Pancu: "Voi da o mie la sută pentru Rapid"

Pancone e decis să dea totul pe teren pentru a-i face fericiți pe ultrașii giuleșteni, care au reușit să îl întoarcă din drumul către Ghencea.

"Voi da o mie la sută pentru fotbal, voi da totul pentru Rapid! Le promit suporterilor că îl vor vedea din nou pe Pancu pe care îl apreciau în urmă cu câțiva ani!", a declarat jucătorul care a înscris până acum 53 de goluri în cele 134 de partide în care a evoluat pentru Rapid pentru site-ul oficial.


Miercuri, 23 ianuarie 2008 17:51

Antrenament la 25 de grade

Giuleștenii au efectuat primul antrenament al zilei de la ora 11:00 ( 13:00, ora României ) la o temperatură de 25 de grade Celsius.

Vezi imagini de la pregătirea din această dimineață!


Miercuri, 23 ianuarie 2008 17:40

Daniel Pancu: "Sînt nerăbdător să fac cunoștință cu străinii de la Rapid"

La plecarea spre Portugalia, Pancone a mărturisit că nu cunoaște nici un străin din lotul Rapidului.

"Dintre straini nu cunosc pe nimeni, dar sint rabdator sa fac cunostinta cu ei. Important este sa cistigam toate meciurile si sa devenim campioni. Titlul si, implicit, accederea in grupele Ligii Campionilor sint obiectivele noastre", a spus fotbalistul rapidist.

Mircea Rednic îl va folosi pe Daniel Pancu pe postul de mijlocas central, unde lupta se da intre Herea, Buga si Grigorie.

"Nu am discutat cu Mircea Rednic despre asta, cert e ca nu am postul de titular asigurat. Nu conteaza ca suntem multi pe post, eu sunt pregatit sa ma lupt cu oricine pentru a a-mi face loc in primul 11", a spus Pancu la plecarea din tara.

"Eu m-am inteles mereu bine cu Rednic. Pe vremea cand antrena pe Dinamo a vrut sa ma aduca in Stefan cel Mare, dar a inteles ca nu se poate. Sint constient insa ca trebuie sa ma pregatesc bine pentru a fi titular. Nu am postul garantat la Rapid", a declarat Pancu

"Domnul Sichitiu a insistat foarte mult pentru mine, dar si domnul Zotta. Mai mult, azi dimineata am fost sunat de domnul Copos care m-a felicitat", a spus Pancu.

"Ma bucur ca totul s-a terminat bine si abia astept sa ajung in Portugalia sa incep pregatirea cu Rapidul. De azi, ciocu' mic si la munca!", a declarat Daniel Pancu la plecarea de pe aeroportul "Henri Coanda".


Miercuri, 23 ianuarie 2008 14:54

Buga, Bozo și Burdujan se resimt după meciul cu Rio Maior

Fundasul rapidist s-a accidentat la spate in meciul de ieri cu Rio Maior si azi s-a antrenat separat alaturi de Burdujan si Buga care au suferit doar contuzii

Mircea Rednic spera sa nu fie nimic grav si sa-l poata folosi pe jucatorul sau in meciul de maine cu Estoril.

Mircea Rednic a criticat jocul dur al portughezilor, în urmă căruia trei jucători rapidiști au avut probleme și speră să nu fie nimic grav

"Portughezii au jucat foarte agresiv, mult mai agresiv decât te-ai aștepta într-un meci de verificare. Chiar am intervenit de câteva ori, fiindcă mi-a fost teamă de accidentări. I-am spus lui Lucian Marinescu să le aducă aminte că e un meci amical. Și așa, Buga, Burdujan și Bozovic au avut ceva probleme, sper că sunt doar accidentări ușoare...Mă bucur că băieții au înțeles ce le-am spus la pauză, să se ferească de contactele cu adversarii pentru a evita accidentările", a spus Rednic pentru site-ul oficial.


Miercuri, 23 ianuarie 2008 13:56

Pancu se "bate" cu Bozovici și Emil Dică / Povestea numărului "1+9"

Principalii adversari ai lui "Pancone" sînt Vladimir Bozovici și Emil Dică. Lupta nu se dă pentru un post în primul "11", ci pentru..numărul de pe tricou.

Născut la data de 17 august 1977 la Iași, Daniel Pancu și-a început cariera de fotbalist ca portar, la echipa de juniori a Politehnicii. Exasperat de ieșirile lui, antrenorul grupării din Copou l-a scos dintre buturi și l-a mutat ca mijlocaș. În 1997, a luat calea Giuleștiului, transferul său fiind extrem de mediatizat.

Daniel Pancu a câstigat titlul de campion cu Rapid în sezonul 1998-1999, sub comanda lui Mircea Lucescu. A fost transferat de echipa italiana de Serie B Cesena. Nu a confirmat și a revenit sub Podul Grant pentru a întări Rapidul lui Anghel Iordănescu, părăsind iarăși Giuleștiul în 2002, după un sezon de excepție în care a cuceit Cupa României, după o finală cu Dinamo. Conducatorii clubului turc Beșiktaș au fost cuceriți de talentul ieșeanului și au plătit Rapidului 2.5 milioane de dolari.

A ajuns pentru a treia oară la Rapid în iarna anului 2006, cucerind iarăși Cupa României alături de echipa care a realizat cea mai mare performanță europeană din istoria clubului. La sfârșitul sezonului, a revenit în Turcia, la gruparea Bursaspor. Treptat-treptat, a intrat în dizgrațiile antrenorului, devenind, drept urmare, un obișnuit al băncii de rezerve. Într-un final și-a reziliat contractul cu gruparea otomană, întorcându-se în țară, pentru a apăra, din nou culorile Rapidului.

La Rapid, Daniel Pancu a jucat cu "1+9" pe tricou, asta deoarece "10"-lea era luat. Pe Inonu, Pancu primit inițial tricoul cu numărul 9 și a impresionat în fotbalul turc după un meci de infarct cu rivala Fenerbahce, în care a făcut furori în poarta "vulturilor". După acel meci, a primit tricoul cu numărul 1, clubul turc realizând venituri impresionante din vânzarea produselor inscripționate cu numele fotbalistului român, care în urma acestei experiențe a fost poreclit "Pantera".

Murat Urunsak, directorul de marketing al clubului Besiktas a declarat atunci ca tricourile vor fi puse în vînzare ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea suporterilor. "Ne-am hotarît sa începem o campanie numita <3-4 Amintire din Istanbul>. Ne-am hotarît sa imprimam pe spatele tricourilor negre cu însemnele clubului , si si sa le punem astfel în vînzare. Cererea este incredibil de mare si aceste tricouri vor putea fi cumparate, cel tîrziu vineri, de la magazinele oficiale ale clubului". In urma acestei intamplari, Pancu si-a schimbat definitiv numarul de pe tricou, acesta ramanand cel purtat in mod traditional de portar.

A revenit pentru a treia oară în Giulești în 2006 și a luat în primire numărul care l-a consacrat "1+9". Acum, "10"-le este al mijlocașului Emil Dică, dar cel mai probabil, Bozovici îi va ceda "drapelului" alb-vișiniilor, cum l-a numit Corsicanu, tricoul atît de drag lui Pancu, cel cu numărul 19.


Miercuri, 23 ianuarie 2008 13:06

Bună-dispoziție în cantonamentul din Portugalia

Rîsete, voie bună, dar și seriozitate. Astfel se poate caracteriza starea de spirit la din cantonamentul giuleștenilor din Portugalia. "A fost un antrenament", a spus și Rednic despre meciul cu Rio Maior, nepermițîndu-le astfel elevilor săi să fie demoralizați pentru remiza cu lusitanii din liga a treia.

Maftei&co. i-au adoptat rapid pe nou-veniții Philippe Leonard și Ranko Despotovici și îi ajută să se integreze cît mai repede. Lazăr le dă lecții de limba româna străinilor care l-au poreclit "the teacher". Despotovici și Cesinha își etalează calitățile tehnice, iar Mugurel Buga îl tachinează pe Bozovici pentru noul său look, realizat de hair-stylistul de ocazie, Pierre Boya.


Miercuri, 23 ianuarie 2008 11:36

Corsicanu': "I-am zis lui Copos că nu mai calcă pe Giulești, dacă Pancu se duce la Steaua"

Gigi Corsicanu' a precizat si cum a reusit sa-l determine pe Copos sa dea bani pentru Pancu.

"I-am zis lui Copos ca daca Pancu ajunge la Steaua nu mai intra pe Stadionul Giulesti". Seful suporterilor a mai adaugat ca Daniel Pancu este un jucator iubit de Copos si asta a contribuit la decizia finantatorului giulestean de a-l achizitiona, informeaza Fanatik.

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...