® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


revista presei - stiri din ziare despre Rapid
23 / 24 / 25 iulie 2008


online | vizualizari           actualizat vineri 25 iulie 2008 ora 14:00

    TITLURILE ZILEI ® 25 iulie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ®
  ®
  ®
  ®
  ®
  ®
  ®


abonamente pentru campionatul 2008-2009 ... s-au pus in vanzare azi joi 24.07

peluza Nord - 25 lei , tribuna 2 - 100 lei si tribuna 1 - 150 lei

 intra pe chat Rapid


Joi, 24 iulie 2008

Abonamentele pentru tur

 De azi 24 iulie, la prânz, se pun în vânzare abonamentele valabile pentru meciurile organizate pe Stadionul "Giulești-Valentin Stănescu" în turul ediției de campionat 2008-2009, prețurile fiind următoarele: 150 lei - tribuna I; 100 lei - tribuna a II-a; 25 lei - peluza a II-a. Va trebui ca suporterii să aibă asupra lor, în momentul prezentării la casele stadionului, cartea de identitate, pentru înscrierea pe tichetul respectiv a datelor personale ale abonatului.

     Conducerea clubului roagă suporterii să-și procure din timp abonamentele, pentru a se evita aglomerația la casele de bilete, mai ales în condițiile în care sunt absolute necesare și formalitățile de personalizare a abonamentului.

     Rapid debutează în noul campionat sâmbătă seara, de la ora 21:15, în Giulești, în compania Gloriei Bistrița


Marți, 22 iulie 2008

Ofertă acceptată pentru Buga

Astăzi, pe adresa clubului a sosit o ofertă de transfer pentru Mugurel Buga. Echipă dornică să-l achizitioneze pe atacantul giulestean este tocmai aceea de unde a venit Buga la Rapid, adică FC Brasov.

Suma oferită (exact cea plătită de Rapid atunci când l-a adus pe Buga de la Brasov) nu s-a ridicat la pretentiile initiale ale clubului giulestean, dar ea a fost acceptată până la urmă, din dorinta de a-l ajuta pe jucător.

     În cazul în care si jucătorul se întelege cu FC Brasov în privinta contractului său, Buga va avea ocazia să lucreze din nou sub comanda lui Răzvan Lucescu


Marți, 22 iulie 2008

Nae Manea este administrator delegat

 În sedinta de ieri a Consiliului de Administratie, s-a luat decizia ca Nicolae Manea să ocupe din acest moment functia de administrator delegat. În această calitate, Manea va răspunde de relatia clubului cu forurile de specialitate (Federatia Romnă de Fotbal si Liga Profesionistă de Fotbal) si cu suporterii.




Vineri, 25 iulie 2008

"Vreau solidaritate la toate nivelurile, pentru a lua titlul"

Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că dorește solidaritate la toate nivelurile clubului pentru ca giuleștenii să poată să își îndeplinească obiectivele.

"Începem campionatul cu multă încredere, este important să câștigăm primul meci. Aștept multă muncă din partea băieților mei și vom avea un meci greu, dar noi vom face un spectacol bun și vom câștiga. La Rapid este o atmosferă bună, toată lumea, fanii, patronii stafful tehnic, toți oamenii din club creează un spirit de echipă. Vrem să câștigăm campionatul și trebuie să avem solidaritate. Le urez succes adversarilor noștrii și să facem un spectacol bun"
a declarat tehnicianul portughez.


Vineri, 25 iulie 2008

Taher: "Rapidul este peste Steaua"

Finanțatorul Rapidului, Fatih Taher, are încredere în echipa sa și crede ca investițiile făcute în această vară îi plaseză pe giuleșteni cu prima șansă în lupta pentru titlu.

"Nu ne este frică de nimeni, am investit să facem o echipă bună în Giulești și am încredere în echipă,avem o echipă redutabilă. Toată lumea spune că Rapidul are echipă mult mai bună decât Steaua. Anul acesta obiectivul nostru e să luăm titlul. " a declarat Taher în exclusivitate pentru ProSport


Vineri, 25 iulie 2008

"Marius Constantin să își vadă de treaba lui"

Fosta glorie a Rapidului, Rică Răducanu, a acceptat să vorbească pentru ProSport despre situația lui Coman și Marius Constantin.

Cum vedeți situația lui Coman, care refuză să semneze un nou angajament cu Rapid?
Are o ofertă din altă parte, dacă nu vrea 1,2 mlioane de euro pe 4 ani. Erau buni banii oferiți de club, dar sigur s-a întâmplat ceva cu el. Îmi pare rău ca s-a ajuns la situația asta.

Cum vi se par transferurile de anul acesta?
Mai bune decât anul trecut, mi-au plăcut jucătorii aduși mai ales jucătorul de la AEK Atena. Se vede că e fotbalist de rasă. Oricum trebuie să existe răbdare, doar așa vor veni performanțele.

Marius Constantin a declarat ieri....
Știu, am citit ce a spus. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu e sănătos la cap! Ce treabă avea el să comenteze situația de la club? Este jucător profesionist și trebuie să își vadă de treaba lui.

Cum vedeți meciul cu Bistrița?

E primul meci și băieții trebuie să privească cu seriozitate meciul, mai ales că este primul din campionat. Trebuie să pășim cu dreptul. Dar Bistrița nu are forța să încurce Rapidul. Ei se bat pentru locurile 6-8, pe la mijlocul clasamentului.


Vineri, 25 iulie 2008

"Nu ne temem de nimeni,
doar de jocurile de culise"

Vacanța s-a terminat! Cele 18 cluburi din Liga I sunt gata de noul sezon și toate au un obiectiv care trebuie îndeplinit. Vezi ce și-a propus fiecare echipă pentru ediția de campionat 2008-2009, direct de la oficialii competitoarelor.

 

La "raport" vine directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu.

"Să decidem campioana pe teren"

Directorul general adjunct al Rapidului speră ca lupta pentru titlul de campioană să se dispute sub semnul corectitudinii și a fair-play-ului.

"Tot ce ne dorim de la acest nou sezon este să decidem campioana pe teren. Ne-am întărit mult, avem o echipă foarte bună și suntem gata de luptă. Nu ne temem de nicio echipă, vrem să fim campioni. Teamă ne e doar de jocurile de culise", a spus Sichitiu

 



Vineri, 25 iulie 2008

Refuză banii!

Maftei și Marius Constantin nu vor să semneze noile contracte, care le-ar fi adus cîte 50.000 de euro în plus

Inițiativa lui Fathi Taher, de a mări salariile jucătorilor, se lovește tocmai de refuzul fotbaliștilor! Vasile Maftei și Marius Constantin sînt cei care au respins propunerea conducerii! Fiecare dintre ei încasează acum puțin peste 100.000 de euro și li s-au propus majorări de cîte 50 la sută. "E prea puțin, nu semnăm!", au reacționat fundașii. Ambii mai au cîte doi ani de contract, iar noile acorduri prevedeau aceeași durată.

Marius a și fost băgat în ședință ieri dimineață, după ce, cu o zi înainte, criticase dur conducerea. "A avut o discuție lămuritoare cu Peseiro și cu colegii lui. Sper ca el să fi înțeles ceva din ce s-a vorbit. E profesionist și trebuie să respecte clubul!", a declarat directorul general Constantin Zotta. Fundașul acuzase politica de transferări, axată pe aducerea jucătorilor străini, dar și faptul că Rapid e dezavantajat de arbitri: "Nu s-a schimbat conducerea noastră, deci o să avem de suferit și în sezonul următor". Oficialii din Grant au discutat ieri și cu Nicolae Grigore, și cu Costin Lazăr, care sînt de acord să parafeze noi contracte.

"Peseiro e cel care a decis cine primește mărire de salariu și cît"
Fathi Taher, acționar Rapid

Vasile Maftei a declarat că oferta de mărire a contractului nu este de 50.000 de euro așa cum au afirmat șefii rapidiști, ci de 20.000 de euro.

"Într-adevăr, ni s-a propus o mărire de salariu, dar nu de 50.000 de euro așa cum s-a spus. Dacă tot se fac publice sumele, spun și eu cît a fost oferta: 20.000 de euro", a spus Maftei pentru rapidisti.ro.

Maftei cîștigă în acest moment 150.000 de euro pe an. Cel mai bine plătit rapidist este Julio Cesar (350.000 de euro)


Vineri, 25 iulie 2008

Sichitiu tratează azi la Zagreb
transferul lui Djalovici în Grant

Atacantul dorit de Rapid își va negocia astăzi contractul cu Grigore Sichitiu, trimis special în Croația pentru a-l convinge pe muntenegrean să se alăture alb-vișiniilor. Inițial, Radomir Djalovici trebuia să vină în această după-amiază la București, însă giuleștenii mai vor un mijlocaș central croat și au hotărît să-l trimită pe Sichitiu pentru tratative cu ambii jucători.

Cum au reușit alb-vișiniii să-l deturneze pe Djalovici, care miercuri a negociat cu Tom Tomsk? Au discutat permanent la telefon cu impresarul lui, chiar și atunci cînd agentul și fotbalistul erau tentați să semneze cu rușii. "Nu te grăbi, o să-ți facem aceeași ofertă financiară ca și Tom Tomsk, dar aici ai ocazia să joci în Europa și să evoluezi la un nivel mai înalt!" a fost promisiunea cu care șefii din Grant l-au întors din drum pe atacantul de la Rijeka. În același timp, s-au purtat discuții cu gruparea de care aparține vîrful. "E foarte scump, dar sperăm să ajungem la un acord și cu croații, tot vineri!", a explicat un oficial.

"Mai vreau neapărat un atacant, unul care să marcheze cu ușurință!", a solicitat Peseiro. Antrenorul a fost mulțumit de jocul lui Boya în amicale, dar e îngrijorat că africanul e mai mult un pivot, care se sacrifică pentru echipă, decît un marcator. Ziariștii croați cred că Rapid a ales corect: "Într-o echipă ofensivă, Djalovici garantează o medie de un gol pe meci! E un fotbalist foarte bun, extrem de ambițios și cu o capacitate de efort impresionantă!".

18 goluri a marcat Djalovici în 31 de partide disputate pentru Rijeka (locul 4) în sezonul trecut. O treime din reușitele echipei i-au aparținut

1,86 metri e înălțimea lui Djalovici. Joao Paulo (1,87 m) și Pierre Boya (1,84 m) sînt atacanții cu care se va bate pentru un loc de titular

5 echipe a schimbat pînă acum Djalovici în carieră: Steaua Roșie Belgrad, NK Zagreb, Bielefeld, Kayseri și Rijeka


Vineri, 25 iulie 2008

Herea: "Batem Gloria"

Ovidiu Herea e sigur că Rapidul va debuta cu dreptul în noul sezon. "Ne așteaptă un meci deloc ușor cu Gloria Bistrița, dar eu cred că vom cîștiga. Trebuie să tratăm fiecare partidă cu seriozitate maximă pentru a obține toate cele trei puncte. Doar așa ne vom putea atinge obiectivul, să cucerim titlul", a spus mijlocașul rapidist. Partida Rapid - Gloria Bistrița se va juca sîmbătă, de la 21:15, în Giulești și va fi transmisă în direct pe GSPTV.


Vineri, 25 iulie 2008

"90 de minute să ne susțineți, după meci, vorbim dacă sînteți nemulțumiți"

Jose Peseiro face apel la fani să susțină echipa timp de 90 de minute. Portughezul se teme ca fanii să nu aibă o atitudine ostilă, precizînd că galeria este foarte importantă pentru Rapid.

"Îi rog pe suporterii noștri să susțină echipa chiar și atunci când evoluțiile noastre nu sunt foarte bune. Suporterii sunt foarte importanți pentru jucători și pentru echipă. Câteodată, în urma unei greșeli a unui jucător, suporterii pot crea o atmosferă proastă. De aceea vreau să susțină Rapidul 90 de minute. Dacă nu le place la final rezultatul, atunci este în regulă, îi ascultăm", a mai spus Jose Peseiro.




Joi, 24 iulie 2008

revista presei - rapidisti.ro

ADEVARUL

Fundașul rapidist Marius Constantin crede că decizia conducătorilor clubului de a "copia pe CFR Cluj" e greșită. "Am încercat să preluăm modelul celor de la CFR, dar părerea mea e că aici se face o greșeală, pentru că CFR avea niște jucători înainte să vină străinii, pe când Rapid avea jucători de altă calitate, care au fost înlăturați prea ușor, zic eu. Mă refer aici la Buga, la Emil Dică", a declarat Constantin.


Miercuri, 23 iulie 2008

revista presei - rapidisti.ro

ADEVARUL
Atacantul Djalovici, în vizor

Rapid intenționează să-l achiziționeze pe atacantul muntenegrean al formației croate HNK Rijeka, Radomir Djalovici. "Suntem interesați de Djalovici. Cred că va fi greu să-l aducem, pentru că mai are și alte oferte, de la un club din Rusia, din câte am înțeles, care îi dă mulți bani", a declarat finanțatorul rapidist Fathi Taher pentru NewsIn. Djalovici are 25 de ani și a mai evoluat la echipe precum Steaua Roșie Belgrad, FK Zeleznik, NK Zagreb sau Arminia Bielefeld. 

Acord pentru Mugurel Buga

Constantin Zotta, directorul general al FC Rapid, a spus ieri că gruparea din Giulești a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Mugurel Buga la FC Brașov. "Am primit o ofertă de la FC Brașov, pe care am acceptat-o. L-am lăsat să plece exact pe aceeași sumă cu care l-am cumpărat noi de la Brașov. Noi aveam doar 50 la sută din drepturile federative ale lui, restul erau deja ale Brașovului", a precizat Zotta. 















Echipa "Revista presei" RapidFans    
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...