® cauta in siteul RapidFans www.fcrapid.ro sau pe google ce te intereseaza ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
1 / 2 martie 2008

online | vizualizari           actualizat Duminică 2 martie 2008 ora 8:20

    TITLURILE ZILEI ® sambata 1 martie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]

  ® Burdujan și Joao Paulo, in lot pentru meciul cu Otelul
  ® Buga, reprimit în lot, face deplasarea la Galati
  ® Pancu e seful la Rapid!
  ® Copos ii apara pe Maftei si Constantin
  ® Rednic le reproșează jucătorilor că nici unul nu i-a cerut să îl aducă pe Buga înapoi
  ® Gigi Corsicanu : "Rednic nu ne-a ajutat niciodata cu bani!"
  ® Mircea Rednic:
"Soarta mea nu depinde de rezultatul de la Galați"

 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
1 martie 2008

Burdujan este si el în lotul pentru Galati

   După readucerea lui Mugurel Buga, inclus deja în delegatia care a făcut deplasarea la Galati, un alt jucător, exclus pentru o scurtă perioadă din lotul primei echipei, a fost reprimit sub comanda lui Mircea Rednic. Lucian Burdujan si-a cerut scuze în mod public pentru declaratiile apărute în presă, sustinând că nu el a fost autorul acelor acuzatii, altfel foarte grave, si antrenorul Rapidului a revenit la sentimente mai bune fată de atacantul său. În consecintă, Burdujan a urcat si el în autocarul cu destinatia Galati, figurând printre cei 20 de jucători alesi de Mircea Rednic pentru jocul din etapa a 21-a, programat mâine, de la ora 15:30, la Galati, în compania Otelului.

Buga, reprimit în lot, face deplasarea la Galati
Printre cei 20 de jucători rapidisti care vor face deplasarea la Galati, pentru jocul de duminică, cu Otelul, se regăseste si Mugurel Buga. Acesta, care s-a pregătit cu echipa a doua în ultimele săptămâni, a fost invitat de antrenorul Mircea Rednic să participe astăzi la masă cu restul jucătorilor si să meargă la Galati, în delegatia oficială. "Nu stiu dacă va face parte din lotul de 18, trecut pe foaia de arbitraj, dar am tinut să fie alături de noi. Am apreciat atitudinea lui din ultima vreme, modul în care s-a pregătit acolo, la echipa a doua, si faptul că n-a vorbit urât despre club sau conducerea tehnică. Repet, si asta se demonstrează acum, că n-am avut nicio părere preconcepută în privinta lui Buga, iar decizia de atunci am luat-o numai si numai din ratiuni strict profesionale, nu cum au insinuat unii. M-a deranjat atunci atitudinea lui, asa cum, în schimb, am apreciat-o acum. În privinta lui Burdujan însă, nu pot lua o măsură similară până ce jucătorul nu-si cere scuze în mod public sau până nu mărturiseste cine l-a învătat să spună ceea ce a spus", a explicat Mircea Rednic.

La Galati nu vor merge Vladimir Bozovic (încă nerefăcut), Costin Lazăr si Joao Paulo, accidentati în jocul de Cupă, de la Constanta. Lotul de 20 va fi completat de tânărul Lucian Rădută.





Duminică, 2 martie 2008

Mobilizare generală!

De meciul cu Oțelul depind posturile lui Rednic și Zotta
Pancu "s-a dat" la coechipieri
Mijlocașul și-a luat în serios rolul de lider al echipei din Grant.

"Pancone" a fost cel care a dat semnalul trezirii jucătorilor alb-vișinii și este convins că Rapidul mai are încă șanse la câștigarea campionatului.

Înfrângerea în fața Clujului și eliminarea prematură din Cupa României nu l-au demoralizat pe Daniel Pancu. "Pancone" e de părere că o victorie în fața Oțelului i-ar readuce pe giuleșteni în lupta pentru titlu. Mijlocașul a stat la sfat cu colegii și le-a transmis că meciul de la Galați trebuie tratat doar la victorie. Pancu a ținut să-și încurajeze colegii, al căror moral era destul de zdruncinat în urma ultimelor rezultate. "Sunt convins că, dacă batem la Galați, jocul nostru se va schimba. Nu sunt de acord cu cei care spun că titlul este deja al CFR-ului. Eu zic că titlul încă se joacă. Vă asigur că ceea ce s-a întâmplat la Constanța, cu banderola, nu se va mai repeta. Sunt 100% convins că o să câștigăm campionatul", a spus jucătorul.

Sunt 100% convins că o să câștigăm campionatul.
Daniel Pancu mijlocaș Rapid

Copos sare cu banii

Patronul giuleștenilor a mărit primele de joc.

Finanțatorul Rapidului a luat cu asalt ieri-dimineață baza sportivă de la Pro Rapid. A discutat minute bune cu jucătorii și le-a promis că vor evolua cu Oțelul pe prime speciale.

Astfel, în cazul unei victorii, elevii lui Mircea Rednic vor încasa 4.000 de euro! Totodată, finanțatorul din Grant le-a dat garanții jucătorilor "alb-visinii" că își vor încasa la începutul săptămânii viitoare salariile restante pe luna ianuarie! George Copos speră ca astfel să-i mobilizeze exemplar pe giulesteni pentru partida de azi, cu Oțelul Galați, vitală pentru Rapid în lupta pentru titlu.
"Va fi un meci pe viață și pe moarte. Totul depinde de jucători. La Galați suntem condamnați să câștigăm. Sper ca Mircea Rednic să găsească soluții pentru a redresa echipa. Sunt sigur că o va face. După ce am văzut CFR în meciul cu Brașovul, eu încă mai sper cu tărie la titlu. Am încredere că putem câștiga campionatul în acest an", a spus, optimist, Copos.

4 mii de euro este prima promisă de Copos jucătorilor giuleșteni pentru o victorie la Galați.

Maftei este căpitanul echipei și trebuie tratat cu respect. Dacă vor, pot să mă critice și să mă înjure pe mine cât vor, dar nu pe jucători.
George Copos patron Rapid

La Galați suntem condamnați să câștigăm.
George Copos patron Rapid

Ultrașii vor unitate

Fanii au promis susținere necondiționată.

Conștienți de importanța partidei cu Oțelul, suporterii alb-vișiniilor s-au întâlnit ieri la baza Pro Rapid cu Maftei&Co pentru a-i asigura de tot sprijinul lor.

Deși încă nu au putut trece peste episodul "banderola" din finalul meciului de Cupă contra Unirii Urziceni, ultrașii rapidiști vor face deplasarea la Galați și își vor încuraja echipa.

"Am fost astăzi (n.r. - ieri) la Pro Rapid și am vorbit timp de câteva minute. Era normal să facem acest lucru după toată agitația din ultima perioadă. Le-am transmis jucătorilor că, așa cum ne dăm noi sufletul în tribună, așa să evolueze și ei. Campionatul nu este încă jucat, mai avem șanse la titlu și vrem să-i vedem că-și dau toată silința. Nu ne interesează altceva. Să demonstreze că sunt uniți și să-și arate valoarea", a declarat liderul suporterilor rapidiști, Vali Bulgaru. Giuleștenii vor fi susținuți la Galați de aproximativ 1.000 de suporteri, care vor pleca astăzi cu trenul din Gara de Nord în jurul orei 9:40.

Așa cum ne dăm noi sufletul în tribună, așa să evolueze și ei.
Vali Bulgaru liderul suporterilor

I-au luat și pe Burdujan și Paulo

"Dacă Burdujan își cere scuze pentru ce a declarat, îl reprimesc la echipă", declara Rednic. După ce a bătut palma cu Burdujan, Rednic a decis să-l ia la Galați, alături de Buga. Deși vineri resimțea dureri la gamba dreaptă, Joao Paulo este OK, el urmând să facă parte din lotul de 18.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Pancu e seful la Rapid!

Daniel Pancu si-a luat in serios rolul de lider al vestiarului la Rapid. Si-a chemat colegii si i-a mobilizat. "Asa nu se mai poate. Ceea ce s-a intamplat cu banderola a fost ultima! E inadmisibil! Titlul nu e jucat, trebuie sa ne adunam si sa castigam la Galati", le-a transmis Pancu coechipierilor.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Burdujan și Joao Paulo, in lot pentru meciul cu Otelul

Desi initial se anuntase ca se va intoarce la prima echipa de-abia luni, atacantul rapidist Lucian Burdujan va face deplasarea la Galati alaturi de lotul primei echipe a "giulestenilor" pentru partida impotriva Otelului. Deși vineri Joao Paulo resimțea dureri la gamba piciorului drept, astăzi veștile au fost bune, jucătorul intrând și el în vederile lui Mircea Rednic pentru meciul cu Oțelul

Partida dintre Otelul Galati si Rapid Bucuresti se va desfasura duminica, de la ora 15:30.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Copos ii apara pe Maftei si Constantin

Principalul acționar al FC Rapid, George Copos, le-a luat apărarea fotbaliștilor Marius Constantin și Vasile Maftei, criticați de suporteri pentru evoluțiile slabe din ultima perioadă, spunând că preferă să fie el înjurat în locul jucătorilor.

"Suporterii nu au dreptul să-l critice sau să-l acuze de ceva pe Marius Constantin și nici pe Vasile Maftei. El este căpitanul echipei și trebuie tratat cu respect. Îi apreciez extrem de mult. Suporterii nu au decât dreptul să stea în tribună și, dacă le place fotbalul practicat de echipă, să aplaude. Dacă nu, să nu aplaude și cu asta basta. Dacă vor, pot să mă critice și să mă înjure pe mine cât vor, dar nu pe jucători. Să-i lase în pace", a declarat Copos pentru MEDIAFAX. Cititi continuarea stirii pe site-ul Mediafax



Sâmbătă, 1 martie 2008

Rednic le reproșează jucătorilor că nici unul
nu i-a cerut să îl aducă pe Buga înapoi

Rednic se ia de elevii săi și le reproșează că nici unul nu a pus o vorbă bună pentru colegul lor, Mugurel Buga, pentru a fi readus la echipa

"M-a surprins neplacut faptul ca nici un jucator din lot nu a venit la mine sa-mi ceara sa-i mai dau o sansa lui Buga la prima echipa. Nu este normal asa ceva, Buga era colegul lor. Le-am atras atentia si jucatorilor, le-am spus ca nu au procedat corect", a spus Rednic pentru Fanatik.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Gigi Corsicanu : "Rednic nu ne-a ajutat niciodata cu bani!"

Președintele Ligii Suporterilor Rapidiști spune că antrenorul Mircea Rednic nu a avut niciodată o contribuție financiară la deplasările fanilor.

Singurul sprijin a venit din partea conducerii însă de foarte puține ori. "Domnul Rednic nu are nici o legatură cu deplasările noastre, galeria Rapidului se autofinanțează, îl rog să nu ne compromită dumnealui pe noi. Este un antrenor titrat însă ne dorim să fie mai serios cînd vorbește despre astfel de lucruri. Pentru suporterii rapidiști este foarte importantă onoarea". Pentru meciul de la Galați vor face deplasarea aproximativ 400 de suporteri.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Mircea Rednic:
"Soarta mea nu depinde de rezultatul de la Galați"

Rednic nu crede că e în pericol de a fi demis și spune că nu va pleca din Giulești, pentru că are o treabă de dus la capăt:

"Soarta mea nu depinde de rezultatul de la Galați, ci doar de mine. V-am spus, nu am terminat încă munca la Rapid", a spus Rednic.


Sâmbătă, 1 martie 2008

Ultimele noutăți de la Rapid

- Copos a găsit salvarea din pasa proastă pe care o traversează echipa: vrea să angajeze un psiholog care să le refacă moralul jucătorilor.
- Belgianul Leonard își păstrează postul de titular la Galați și va face cuplu cu Marius Constantin în centrul defensivei. Lucian Răduță (20 de ani) este și el în lot.
- Trei suporteri rapidiști au accesul interzis pe arenele sportive. Doi dintre ei au fost sancționați pe 6 luni, pentru consumul de băuturi alcoolice pe stadion, iar al treilea, pe o perioadă de un an, din cauză că a aruncat cu petarde la meciul de Cupă, cu Urziceni.
- Directorul tehnic Nicolae Manea ar fi mulțumit și cu un egal la Galați: "Dacă pierdem cu Oțelul, nu prea mai avem șanse nici la locul doi. O remiză ar fi foarte bună, mai ales dacă ar pierde și Steaua cu CFR".
- Ex-rapidistul Marius Măldărășanu a comentat scandalul "banderolei": "Nu e normal ca nimeni să nu vrea să fie căpitan, dar ei știu mai bine cine trebuia să facă asta".
- Rednic este susținut de Ionuț Popa. "Dacă un jucător spunea despre mine că iau comisioane, zbura din oraș, nu doar de la echipă. Iar dacă nu luau banderola scăpau numai dacă mi-o aduceau mie!", a spus antrenorul lui Poli Iași.
















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...