® cauta in RapidFans.RO ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
5 / 6 martie 2008

online | vizualizari           actualizat joi 6 martie 2008 ora 13:00

    TITLURILE ZILEI ® joi 6 martie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
  ® Biletele pentru meciul cu Poli Timisoara, de joi, la stadionul "Giulesti"
  ® Jucatorii Rapidului nu si-au luat salariile!
  ® Bozovici: "Trebuie să cîștigăm tot de acum încolo"
  ® Programul Rapidului în etapele 23-26
  ® Lazar si Bozovic, apti pentru meciul cu Poli
  ® Ultimele noutăți de la Rapid


Miercuri, 5 martie 2008

Programul Rapidului în etapele 23-26

Liga Profesionistă de Fotbal si posturile TV care detin drepturile de televizare a jocurilor de primă divizie au fixat ieri programul etapelor 23-26 ale Ligii 1. Astfel, după ce va întâlni duminică, pe teren propriu, pe Politehnica Timisoara (etapa a 22-a), Rapid va evolua după cum urmează:

* etapa a 23-a: duminică, 16.03.2008, ora 15:30, la Craiova, cu Universitatea
* etapa a 24-a: joi, 20.03.2008, ora 20:30, cu Steaua, în Giulesti
* etapa a 25-a: duminică, 23.03.2008, ora 16:00, în deplasare, cu Gloria Buzău
* etapa a 26-a: sâmbătă, 29.03.2008, ora 20:45, cu Ceahlăul, în Bucuresti.


 chat RapidFans                      
  smilies/zâmbete     .
4 martie 2008

Biletele pentru meciul cu Poli Timisoara,
de joi, la stadionul "Giulesti"

   Biletele de intrare la jocul de dumincă, 9 martie 2008, ora 20:30, cu Poli Timisoara, se pun în vânzare începând de joi, 06.03.2008, ora 14:00, la casele de la stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu", la următoarele preturi: tribuna I - 50 lei, tribuna a II-a - 30 lei, peluza a II-a - 15 lei. În tot cursul acestei săptămâni, de asemenea, mai pot fi procurate si abonamente pentru meciurile din cadrul returului editiei de campionat 2007-2008: tribuna I - 100 lei, tribuna a II-a - 70 lei, peluza a II-a - 35 lei.

Pentru evitarea aglomeratiei si a altor neplăceri, este indicat ca suporterii să-si procure din timp documentele de acces. Casele de bilete vor fi închise cu trei ore si jumătate (h. 17:00) înainte de începerea partidei.

În urma meciului Rapid - "U" Cluj, Jandarmeria a întocmit două dosare penale si a sanctionat patru spectatori, dintre care doi cu interzicerea accesului la jocurile de fotbal. Acestia doi sunt:

1. LUNTRARU FLORIN, CNP: 1741230100033, a încălcat prevederile art. 20, lit. c, din Legea 4/2008 si a fost sanctionat cu: 250 RON si interzicerea accesului în arena sportivă pe o perioadă de 6 (sase) luni, conform art. 22, lit. c, din Legea 4/2008.
2. VASILIU CONSTANTIN TUDOR, CNP: 1790519461547, a încălcat prevederile art. 20, lit. c, din Legea 4/2008 si a fost sanctionat cu: 250 RON si interzicerea accesului în arena sportivă pe o perioadă de 6 (sase) luni, conform art. 22, lit. c, din Legea 4/2008.

De azi puteti cumpara produse Rapid de la fansop magazin on-line




Joi, 6 martie 2008

E scump sa injuri arbitrii!
Nae Manea, amendat cu 1.000 de RON

Comisia de Disciplina l-a amendat miercuri pe Nicolae Manea cu 1.000 de RON si i-a dat si avertisment pentru injuriile aduse arbitrilor la meciul din Cupa cu Unirea Urziceni. Directorul tehnic al giulestenilor a fost trimis in tribuna dupa ce a protestat vehement la adresa brigazii de arbitri.


Joi, 6 martie 2008

Fathi Taher sponsorizează Rapidul
cu 200.000 de euro anual
"Vreau performanță"

Fathi Taher, miliardarul de origine iordaniană, este pregătit să-i recompenseze consistent pe rapidisti în cazul în care vor câștiga titlul.

Până la urmă ați revenit lângă Rapid.

Am semnat un contract de sponsorizare între Rapid și Griro în valoare de un milion de euro. Clubul va primi 200.000 de euro anual. M-am întâlnit cu domnul George Copos, care a venit să vadă ce am făcut noi la Griro. Atelierele Grivița fac parte din istoria clubului Rapid, iar muncitorii iubesc această echipă.

Fotbaliștii vor primi vreun bonus dacă vor lua campionatul?

Dacă vor lua titlul, jucătorii vor avea o mare surpriză din partea noastră, a grupului Griro! Va fi ceva special, care nu s-a mai întâmplat în România, dar nu vă pot dezvălui acum.


Dumitru Dragomir a zis că George Copos v-a păcălit în 1993 cu 40.000 de dolari...

Nici vorbă de așa ceva! Dacă acest lucru ar fi fost adevărat, nu mai discutam acum cu George. Într-adevăr, prin 1993, l-am ajutat pe Copos cu 40.000 de dolari, dar a fost ca o sponsorizare, nu un împrumut. Același lucru s-a întâmplat când am ajutat Federația Română de Fotbal și pe Dinamo.

Veți cumpăra Rapidul din vară?

Dacă George se decide să vândă echipa, noi, grupul Griro, suntem gata să cumpărăm. Eu vreau performanță, dar am observat că în România toată lumea se pricepe la fotbal. Dacă ar fi să preiau Rapidul, atunci voi aduce profesioniști care se pricep foarte bine la acest fenomen.

Dacă intrați în fotbal, veți fi în concurență directă cu Steaua și Dinamo...

Sunt prieten atât cu Gigi Becali, cât și cu Nicolae Badea, însă dacă voi investi la Rapid, relația mea de amiciție cu dânșii nu va mai conta din acel moment.

Sigla Griro pe tricoul de joc

Semnarea contractului de publicitate dintre clubul Rapid și firma deținută de omul de afaceri Fathi Taher a dat naștere unei probleme: unde anume va fi pusă sigla firmei Griro pe echipamentul de joc al giulestenilor? Cel mai probabil, aceasta va fi inscripționată pe mânecile tricoului oficial.

Primele vin de la Taher

Înaintea meciului cu Oțelul, Copos le-a promis lui Maftei (foto) si colegilor acestuia că vor încasa 84.000 de euro în cazul unui succes! Surse din cadrul clubului ne-au dezvăluit că bonusurile vor veni de la Taher.


Joi, 6 martie 2008

Rednic va aplica și în Giulești sistemul rotatiei
Vedetele stau pe bară

Rednic a primit vești bune din partea staffului medical.

Atât Bozovic, cât și Lazăr și-au reluat antrenamentele normale astfel că, pentru prima dată în sezonul de primăvară, antrenorul are tot lotul valid. În acest sens, "Puriul" se gândește serios să aplice sistemul rotației jucătorilor, mecanism care a dat roade în momentul în care Rednic o pregătea pe Dinamo. Deși marcau meci de meci, Dănciulescu, Niculescu și Ganea erau nevoiți să stea rând pe rând pe banca de rezerve. "De-acum, se va aplica sistemul rotației. Toți fotbalistii sunt valoroși și va juca numai cine e în formă", a declarat Rednic. El nu se va da în lături să țină pe bancă jucătorii cu nume: "Voi schimba echipa până când primul <11> va evolua prea bine pentru ca cineva să fie scos din formație".

Altfel, tehnicianul a evitat subiectul legat de viitorul patron al echipei: "Ne așteaptă meciuri grele. Suntem concentrați doar pe întâlnirea cu Timișoara și nu avem timp să ne gândim la zvonuri".


Joi, 6 martie 2008

Griffiths se "pierde" din nou in miliardul de chinezi
Exclusiv / Griffiths pleaca in China

Mijlocasul australian al Rapidului, Ryan Griffiths, va fi imprumutat pe un an de zile la o grupare din China. El va pleca joi dimineata.

Griffiths a zis ca nu joaca la Rapid si a spus ca vrea sa plece din nou in China. E vorba de un imprumut pe un an de zile" a spus impresarul jucatorului, Marcel Popescu


Miercuri, 5 martie 2008

Jucatorii Rapidului nu si-au luat salariile!

George Copos nu se dezminte. Desi le promisese ca pana marti va plati salariile pe luna februarie, jucatorii au avut o mare surpriza cand au trecut pe la casieria clubului: banii nu s-au dat! Patronul s-a razgandit si a anuntat ca sumele restante vor intra de-abia saptamana viitoare.


Miercuri, 5 martie 2008

Lazar si Bozovic, apti pentru meciul cu Poli

Costin Lazar si Vladimir Bozovic vor reveni pe teren la meciul cu Poli Timisoara. Inchizatorul suferise o intidere la gat la un duel cu un adversar la partida cu U Cluj si a lipsit la Galati in etapa trecuta, iar fundasul muntenegrean a avut probleme la spate inca din cantonamentele din aceasta iarna si nu a putut sa-si ajute echipa in aceast debut de sezon. Acum insa cei doi sunt refacuti si Mircea Rednic va putea conta pe la jocul cu banatenii.


Miercuri, 5 martie 2008

Jandarmul Herea

Mijlocașul rapidist Ovidiu Herea (foto) și Nicolae Manea au participat ieri la invitația Jandarmeriei Române la acțiunea intitulată "Ofsaid la violență". Programul desfășurat în curtea liceului bucureștean Victor Babeș a avut drept scop prevenirea și combaterea violenței pe arenele sportive. Un fapt inedit s-a petrecut în momentul în care Herea s-a transformat în jandarm de conjunctură. Mijlocașul a acceptat bucuros invitația forțelor de ordine, glumind pe marginea apărătoarelor, sugerând chiar ca acestea să fie purtate de fotbaliști pentru a nu mai exista atâtea accidentări.


Miercuri, 5 martie 2008

Dacă nu prinde Liga Campionilor, Rapid va fi luat de Taher

Deși atât Copos, cât și Taher au negat existența unei înțelegeri între părți în privința noului proprietar al echipei din Grant, tot mai multe indicii îl dau drept viitor șef pe omul de afaceri iordanian. Din câte se pare, Taher i-ar fi oferit deja lui Copos o primă tranșă în valoare de 10 milioane de euro din cele 30 cerute de rapidist pentru construirea turnului Ana Tower. Copos ar urma să-i înapoieze acești bani lui Taher în cazul în care giuleștenii ar ajunge în Liga Campionilor. Este știut faptul că Steaua a obținut în jur de 8 milioane de euro profit doar din accederea în grupele celei mai importante competiții europene. Există totuși și voci circumspecte, care nu cred în varianta că echipa alb-vișinie ar fi fost antamată de Taher. "Nu știu dacă memorandumul e semnat, dar eu cred că se creează o presiune mare pe Copos de o altă persoană care își dorește acest club", a spus misterios Marian Iancu. Patronul Timișoarei și-a ma­­nifestat fățiș intenția de a lua Rapidul: "Nu am vrut să creez o presiune artificială înaintea meciului direct. Mă gândesc serios dacă mai bag bani sau nu la Poli".

Voi face o ofertă concretă la vară, dacă Rapidul va mai fi de vânzare. Planul meu este să aduc cei mai buni jucători de la Timișoara în Giulești.
Marian Iancu patron Poli Timișoara

Dacă George Copos se decide să vândă, eu cumpăr Rapidul.
Fathi Taher om de afaceri


Marți, 4 martie 2008

Rapidiștii au participat la operațiunea "Offsaid la violență

Mijlocașul rapidist Ovidiu Herea și Nicolae Manea au participat marți la invitația Jandarmeriei Române la acțiunea intitulată sugestiv "Offsaid la violență". Programul desfășurat în curtea liceului bucureștean Victor Babeș are drept scop prevenirea și combaterea violenței pe arenele sportive.

"Alege galeriile inteligente, nu pe cele corigente" este sloganul ales de Jandarmeria Română pentru a-i preveni pe tinerii suporteri să se ferească de manifestările violente de pe stadioane. Un fapt inedit s-a petrecut în momentul în care fostul jucător al Naționalului a acceptat să poarte uniforma de Jandarm. Herea a acceptat bucuros, glumind chiar că dacă ar avea apărătorile oamenilor de ordine nu ar mai exista atâtea accidentări.



Marți, 4 martie 2008

Bozovici: "Trebuie să cîștigăm tot de acum încolo"

Fundașul stînga spune că s-a bucurat pentru colegii săi care au obținut prima victorie pe 2008, la Galați, și spune că Rapid nu își mai permite să facă pași greșiți

"M-am bucurat duminică, aveam nevoie de victoria asta. Sper și trebuie să cîștigăm tot de acum încolo. CFR e numai la 5 puncte în față și acum chiar că nu mai avem voie să facem vreun pas greșit", a spus Bozo


Marți, 4 martie 2008

Dumitru Dragomir: "Chiar dacă George Copos neagă,
eu cred că va vinde"

Președintele Ligii a vorbit la emisiunea "Vorbe grele", de la Antena 2,despre presupusa tranzacție dintre Copos și Taher, fiind de părere că pînă la urmă patronul giuleștenilor va vinde Rapidul

"Eu cred că Copos va vinde Rapidul. Chiar dacă domnul Copos, strategic, spune că nu, după părerea mea Rapidul se va vinde. Pe mine speculațiile astea mai puțin mă interesează, că au negat cei doi. Dar dacă se face tranzacția, Rapid ajunge pe mîini foarte bune. Pe Taher, îl cunosc de peste 25 de ani, era milionar pe timpul lui Ceaușescu. Acum e unul din cei mai pricopsiți oameni din această țară. Acesta este într-adevăr miliardar. Eu îl cunosc pe Taher de cînd eram tineri amîndoi. Nu intra la fotbal cu nimeni. Notorietatea nu o împarte cu nimeni. Iar Badea e atît de dibaci să nu piardă Dinamo, care are o firmă cel puțin egală cu Rapidul", a spus Dragomir.


Marți, 4 martie 2008

Șanse mari pentru Joao Paulo să joace în Rapid - Poli

Mircea Rednic va putea conta și pe atacantul portughez în partida de duminică, din Giulești, cu Poli Timișoara

Bozovici va fi și el refăcut pentru meciul cu timișorenii, singurul indisponibil fiind Costin Lazăr care nu și-a revenit după accidentarea suferită în meciul de Cupă, cu Urziceni, la coloană. Tot atunci, s-a rupt și atacantul de 27 de ani, Joao Paulo.


Marți, 4 martie 2008

Marian Iancu atacă Rapidul

A început războiul declarațiilor premergătoare meicului direct dinre Rapid și Poli Timișoara. Marian Iancu acuză echipele din București că nu își cîștigă punctele în mod cinstit

"Rapid, Steaua, Dinamo își câștigă meciurile în afara terenului. Ei cântă la platane, noi dansăm pe muzica lor. E un jeg de fotbal, care trebuie să dispară. Cine mă aude să nu mai investească în fotbalul românesc", a spus Marian Iancu.


Marți, 4 martie 2008

Ultimele noutăți de la Rapid

- Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, și mijlocașul Ovidiu Herea vor participa astăzi, de la ora 12:00, la programul organizat de Jandarmeria Capitalei "Ofsaid la violență". Evenimentul va avea loc la liceul Victor Babeș, din București. (Andrei Crăițoiu)
- Atacantul Joao Paulo, accidentat la partida din "sferturile" Cupei, ar putea reveni pe teren la partida cu Politehnica Timșoara, din etapa a XXII-a.
- George Copos nu a urmărit partida Steaua-CFR Cluj, scor 3-1, dar a declarat că pentru Rapid ar fi fost mai avantajos un egal între cele două contracandidate la titlu
- Constantin Zotta este convins că eliminarea din Cupă are și părți bune pentru echipele bucureștene: "Acum ne axăm doar pe campionat, iar pentru CFR este un moment dificil, a învățat să piardă și s-ar putea să se obișnuiască și cu înfrîngerile", a spus directorul general al Rapidului la Recursul etapei.


Marți, 4 martie 2008

:) Cum a fost fugărit Zotta

Acesta e momentul referitor la Constantin Zotta, invocat de președintele Oțelului, Marius Stan. În mai 1999, actualul oficial giuleștean era arbitru al meciului FC Național - Rapid (1-3), în timpul căruia, contrariat de prestația "centralului", președintele "bancarilor", Gino Iorgulescu, a năvălit pe gazon, hotărît să-i aplice o corecție lui Zotta. A fost oprit cu greu de propriii jucători, în frunte cu portarul Cristi Munteanu.


Marți, 4 martie 2008

Revine Bozovici

Rapid ar putea conta pe serviciile fundașului stînga mai repede decît se estimase inițial. Apărătorul de 26 de ani își dorește foarte mult să-și ajute echipa și ar putea reintra chiar la meciul din etapa viitoare, cu Politehnica Timișoara, din Giulești. Bozovici s-a accidentat la piciorul stîng, în ultima partidă din turneul de pregătire din Cipru, cu Sheriff Tiraspol, și a necesitat repaus total timp de două săptămîni.
















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...