® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
17 / 18 martie 2008

online | vizualizari           actualizat marți 18 martie 2008 ora 18:30

    TITLURILE ZILEI ® marti 18 martie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
  ® Violentă verbală si fizică în Bănie
  ® Care e, de fapt, regulamentul real din arbitrajul nostru?
  ® Gestul lui Bozovic a făcut dramatic meciul de la Craiova: 1-1 cu Universitatea
  ® Locul doi duce Rapidul în grupele Ligii!
  ® Bozovic și M. Jovanovic, la națională
  ® "Rapid va fi preluat de un milionar advărat"



chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        
Marti, 18 martie 2008

"A fost fault clar,
m-a împins exact în momentul săriturii"

   Căpitanul Rapidului, Vasile Maftei, a fost unul dintre protagonistii fazei din minutul 72 al partidei de la Craiova, în urma căreia oltenii au reclamat că li s-ar fi anulat eronat un gol înscris de australianul Baird. "Atacantul lor m-a împins si m-a dezechilibrat exact în momentul când m-a desprins de la pământ. A făcut-o îndeajuns de repede cât să nu se vadă, dar să-si creeze un avantaj, mai ales că lumea se uita probabil la minge în acele clipe. Oricum, arbitrul a văzut si a fluierat înainte ca Baird să lovească mingea cu capul", a explicat Maftei.

Surprinzător, lumea comentează foarte putin faza din minutul 39, când Mitchell l-a lovit pe Pancu si ar fi meritat să vadă cel de-al doilea cartonas galben să fie eliminat. Lucrurile s-ar fi schimbat în aceste conditii si probabil că evenimentele ar fi decurs altfel. Faptul că Augustus Constantin l-a eliminat pe Bozovic si a acordat gazdelor penalty-ul ratat de Costea nu a fost, se pare, îndeajuns pentru a-i convinge pe guralivii olteni că arbitrajul a fost corect si le-acordat doar ceea ce meritau să primească.


Intra in magazin si gaseste cele mai noi produse ale echipei tale favorite
FAN SHOP Rapid >>>

Gamebookers

Marți, 18 martie 2008

S-au pus în vânzare biletele
pentru jocul cu Steaua, din Giulesti

Ieri s-au pus în vânzare biletele de intrare pentru meciul cu Steaua, programat joi (20.03.2008), de la ora 20:30, pe stadionul "Giulesti-Valentin Stănescu".

Tichetele se pot procura de la fan-shopul de la stadion si de la casele obisnuite, preturile la care se pot procura fiind următoarele:
tribuna I - 50 lei,
tribuna a II-a - 30 lei,
peluza a II-a - 15 lei.

Biletele se găsesc la vânzare până în ziua jocului, când casele se vor închide la ora 17:00. Suporterilor stelisti au la dispozitie un număr de 406 bilete (5% din capacitatea stadionului), la tribuna I, în virtutea reciprocitătii dintre cele două cluburi.


Marți, 18 martie 2008

Violentă verbală si fizică în Bănie

Modul în care s-au comportat suporterii olteni înainte si de-a lungul desfăsurării partidei dintre Universitatea si Rapid a fost de cea mai joasă spetă. Singurul repertoriu al fanilor craioveni a fost cel legat de scandările rasiste la adresa oaspetilor, jigniti din primul si până în ultimul minut. Mai mult, în minutul 40, când Pancu a fost invitat de arbitru să iasă pe marginea terenului după ce primise îngrijiri mediale, jucătorul rapidist a fost lovit cu o piatră aruncată din zona tribunei a doua. Este aproape imposibil ca observatorul de joc (mai ales în conditiile înăspririi legii privind combaterea violentei pe stadioane) să nu fi consemnat în raportul său evenimentele grave înregistrate pe stadionul Extensiv din Craiova.


Luni, 17 martie 2008

Care e, de fapt, regulamentul real din arbitrajul nostru?

Fără a contesta în vreun fel corectitudinea deciziei lui Augustus Constantin de la penaltyul acordat Craiovei, în min. 55, al partidei Universitatea - Rapid, o dilemă rămâne totusi acestei faze. Hotărârea a fost luată numai după interventia asistentului Ionel Popa, care a semnalizat prompt interventia lui Marius Constantin asupra lui Costea. Asistentul respectiv este acelasi care a oficiat la prima linie, cum se spune, în jocul Rapid - Gloria Buzău, iar pe partea sa a avut loc faza din minutul 90, când Mazilu a fost faultat în careu fără a se acorda însă cuvenitul penalty. Dacă de data aceasta i s-a acordat credit total, nu ne amintim ca, la vremea respectivă, Ionel Popa să-i fi fost pusă în sarcină răspunderea greselii, pentru care a plătit (oricum nesemnificativ) doar Martis...


Luni, 17 martie 2008

Gestul lui Bozovic a făcut dramatic
meciul de la Craiova: 1-1 cu Universitatea

Rapid a irosit sansa de a se apropia la sase puncte de liderul CFR Cluj (0-0 la Piatra Neamt) după ce a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), la Craiova, cu Universitatea. Meciul de pe "Extensiv" a tinut parcă să prelungească seria ghinioanelor rapidiste: gol luat după o degajare în... arbitru, a lui M. Constantin, gest prostesc făcut de Bozovic, chiar la începutul reprizei secunde, când a răspuns provocării lui Bărboianu, ocazie mare ratată de Grigorie în finalul meciului (când se juca în 10 contra 11) s.a.m.d.
Adevărul e, totusi, că Rapid se poate multumi cu un punct în conditiile în care a jucat o repriză întreagă în inferioritate numerică si Craiova a ratat un penalty, prin Fl. Costea (min. 55, interventie salvatoare Coman, care a respins în bară!), pe lângă alte ocazii la care acelasi portar rapidist a avut partea sa de "vină" pentru conservarea remizei.
Giulestenii au deschis scoul relativ rapid (min. 15 - reluare simplă Boya, din 7-8 m, la centrarea lui Cesinha) si dădeau impresia că se pot impune în fata unei echipe care a trăit doar prin mingile lungi aruncate (în special de Bornescu) către vârfuri. A venit însă imprudenta lui Constantin, care l-a ochit pe arbitru la o degajare sutată, din care s-a născut apoi pasa de gol pentru Fl. Costea (min. 24), scăpat singur cu Coman.
Repriza a doua a fost de foc, cu craiovenii (ajutati de eliminarea lui Bozovic, din min. 48) atacând furibund poarta lui Coman si cu rapidistii jucând pe contre. Joao Paulo si Grigorie puteau da lovitura la două actiuni personale, dar si oltenii se pot declara frustrati după raportul ocaziilor de gol din partea a doua.

Universitatea: Bornescu - Bărboianu (57 Woobay), D. Stoica/cpt, Mitchell, Rose - Dănănae, A. Ionescu (67 Lutu), Dilevski, Prepelită (80 Dina) - Fl. Costea, Baird. Antrenor Nicolo Napoli
Rapid: Coman - Săpunaru, Maftei/cpt, M. Constantin, Bozovic - Vasco Matos (57 Herea), Grigore, Pancu (50 Leonard), Cesinha - Boya (64 Grigorie), J. Paulo. Antrenor Mircea Rednic

Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)





Luni, 17 martie 2008

Giuleștenii vor să se ia măsuri împotriva Craiovei

Oficialii alb-vișiniilor dezaprobă modul în care suporterii echipei Universitatea Craiova au ales să se manifeste pe toată durata meciului de pe stadionul "Extensiv".

"Modul în care s-au comportat suporterii olteni înainte și de-a lungul desfășurării partidei dintre Universitatea și Rapid a fost de cea mai joasă speță. Singurul repertoriu al fanilor craioveni a fost cel legat de scandările rasiste la adresa oaspeților, jigniți din primul și până în ultimul minut. Mai mult, în minutul 40, când Pancu a fost invitat de arbitru să iasă pe marginea terenului după ce primise îngrijiri medicale, jucătorul rapidist a fost lovit cu o piatră aruncată din zona tribunei a doua. Este aproape imposibil ca observatorul de joc (mai ales în condițiile înăspririi legii privind combaterea violenței pe stadioane) să nu fi consemnat în raportul său evenimentele grave înregistrate pe stadionul Extensiv din Craiova", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Grant

Chiar și liderul suporterilor giuleșteni, Vali Bulgaru' și-a exprimat nemulțumirea cu privire la acest fapt. "La meciul cu Poli Timișoara din Giulești, mai multe sute de suporteri alb-vișinii au reușit să intre cu greu în stadion, după ce au fost controlați la sânge de reprezentanții Jandarmeriei. La Craiova însă, am fost făcuți "țigani" tot meciul. Noi nu avem voie cu steaguri, dar alții își permit să ne jignească", a spus liderul fanilor bucureșteni.


Luni, 17 martie 2008

Locul doi duce Rapidul în grupele Ligii!

Formația din Giulești trebuie să tragă tare în acest retur ca să prindă locul al doilea în Liga I. Motviul? Pe rapidiști, poziția secundă îi va duce în postura de cap de serie și le va scoate în față un adversar accesibil în tururile preliminare ale Champions League. Pentru ca Rapidul să beneficieze de acest statut era necesar ca 25 de formații mai bine cotate în clasamentul UEFA să nu prindă un loc de Ligă anul acesta, iar 24 dintre ele deja nu mai au nicio șansă!


Luni, 17 martie 2008

Bozovic și M. Jovanovic, la națională

Muntenegrenii Vladimir Bozovic (Rapid) și Milan Jovanovic (Universitatea Cluj) au fost convocați la națională pentru amicalul cu Norvegia din data de 26 martie de la Podgorica.

Atât Bozovic, cât și Milan Jovanovic s-au numărat printre jucătorii care au evoluat anul trecut în primul meci din istorie pentru reprezentativa din Muntenegru, amicalul câștigat cu 2-1 în fața Ungariei din luna martie.


Luni, 17 martie 2008

Zotta trăiește în incertitudine
Zotta: "Nu cunosc intențiile domnului Taher"

Directorul general al clubului Rapid, Constantin Zotta, nu era la curent cu eventuala preluare a pachetului majoritar de acțiuni de către omul de afaceri Fathi Taher.

"Până în acest moment nu știu dacă actele au fost semnate. Dacă domnul Taher va veni la Rapid, nu am de unde să știu ce intenții va avea", a declarat oficialul din Giulești


Luni, 17 martie 2008

Dragomir: "Rapid va fi preluat de un milionar advărat"

Președintele LPF, Mitică Dragomir, este de părere că o eventuală venire a lui Fathi Taher  la cârma clubului giuleștean  va condimenta și mai mult competiția internă.

"Daca domnul Taher a preluat intr-adevar pachetul majoritar atunci Rapid a intrat pe mâinile unui milionar adevarat. Nu știu dacă va fi mai bine sau mai rău pentru giuleșteni. Oricum va fi un spectacol frumos de privit din exterior. Acest lucru nu poate decât să mă bucure"  a comentat Mitică.

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...