® cauta in RapidFans.RO ®                     ® harta site RapidFans | stiri Rapid | revista presei ®
 
 
 


| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
19 martie 2008

online | vizualizari           actualizat joi 20 martie 2008 ora 12:10

    TITLURILE ZILEI ® joi 20 martie 2008

| caută cu gooooogle |
tastează cuvantul și apasă [Căutare]
 
Bilete pentru jocul cu Steaua pana joi la ora 17
  ® Copos: "Sunt sigur că vom câștiga cu Steaua"
  ® Pancu: "Ieșim de pe teren"
  ® Rednic răspunde cu capul
  ® Copos amenință, Iancu este ironic
  ® Pățania lui Copos



chat RapidFans
chat rapid rapidisti discuta comenteaza cu rapidistii
smilies/zâmbete        
Miercuri, 19 martie 2008

S-au pus în vânzare biletele
pentru jocul cu Steaua, din Giulesti

   

Luni s-au pus în vânzare biletele de intrare pentru meciul cu Steaua, programat joi (20.03.2008), de la ora 20:30, pe stadionul "Giulesti-Valentin Stănescu".

Tichetele se pot procura de la fan-shopul de la stadion si de la casele obisnuite, preturile la care se pot procura fiind următoarele:
tribuna I - 50 lei,   tribuna a II-a - 30 lei,   peluza a II-a - 15 lei.

Biletele se găsesc la vânzare până în ziua jocului, când casele se vor închide la ora 17:00. Suporterilor stelisti au la dispozitie un număr de 406 bilete (5% din capacitatea stadionului), la tribuna I, în virtutea reciprocitătii dintre cele două cluburi.


Intra in magazin si gaseste cele mai noi produse ale echipei tale favorite
FAN SHOP Rapid >>>

Gamebookers




Joi, 20 martie 2008

Fără victorie cu Deaconu la centru pentru Rapid

Avându-l la centru pe Alexandru Deaconu, giuleștenii n-au câștigat niciunul din cele șapte meciuri disputate, incluzând aici și partida tur, reușind să obțină doar trei remize.

De partea cealaltă, steliștii n-au fost arbitrați decât de trei ori de arbitrul bucureștean, ei câștigând o partidă și încheind alte două la egalitate.


Joi, 20 martie 2008

Adio, farmec al vieții!

Meciul cu Steaua va fi ultimul pentru Copos la Rapid

După 16 ani de "domnie", Copos îi lasă clubul lui Taher. Următoarea posibilă destinație pentru fostul vicepremier ar putea fi Poli Timișoara.

Rapid va rămâne fără persoana care în 1992 s-a decis să investească la echipa din Grant într-un moment de cumpănă la acea vreme pentru alb-vișinii. La exact 16 ani, George Copos își anunță retragerea din fruntea clubului pe care el însuși l-a denumit "farmecul vieții".

Cel mai probabil, meciul din această seară va reprezenta "cântecul de lebădă" pentru bossul giuleștean. Copos își dorește foarte mult să părăsească triumfător Giuleștiul, iar o victorie împotriva roș-albaștrilor ar fi cel mai frumos cadou pentru persoana de al cărui nume se leagă cele mai mari performanțe ale Rapidului.

"Meciul cu Steaua este decisiv și sunt sigur că îl vom câștiga. Acest derby reprezintă o partidă specială, care nu se joacă decât cu sufletul", a spus Copos. Clubul alb-vișiniu va ajunge pe mâna omului de afaceri Fathi Taher, în timp ce Copos se pregătește de o nouă provocare: să se implice ca și investitor la echipa de pe malul Begăi, Poli Timișoara. Dar asta, cel mai probabil, din vară.

11 trofee a câștigat Rapidul cu George Copos la echipă: 2 campionate, 4 Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, 1 Cupă a Ligii


Joi, 20 martie 2008

Rapid-Steaua, razboiul primelor

Copos anunță că Rednic nu va pleca de la Rapid nici dacă-l bate Steaua și le promite jucătorilor câte 5000 de Euro pentru victorie. Steaua joacă pe o primă de trei ori mai mare, dar trebuie să câștige și cu UTA.


Miercuri, 19 martie 2008

Copos: "Sunt sigur că vom câștiga cu Steaua"

Optimismul, motivat sau nu, domnește în Giulești înainte meciului cu Steaua. Patronul George Copos spune că revenirea Rapidului va începe cu victoria din acest meci. Chiar și în cazul unui rezultat negativ Copos spune că nimeni nu are postul în pericol.

"Meciul cu Steaua este decisiv și sunt sigur că il vom câștiga. Avem un lot echilibrat și chiar dacă am avut un început slab de sezon sper ca prin această victorie să ne revenim. Posturile lui Rednic și ale celor din conducerea administrativă nu sunt în pericol indiferent de rezultatul de joi. Sunt niste profesioniști toți. Acest derby este un meci special care nu se joacă decât cu sufletul, nu contează banii" a spus Copos, care însă le va pregăti o primă specială giuleștenilor pentru o victorie.

Finantaroul rapidist nu vrea să comenteze scandalul suburban dintre Gigi Becali și Marian Iancu, dar spune că îl va primi patronul stelist ca pe un prieten și un om care investește în fotbal.


Miercuri, 19 martie 2008

Pancu: "Ieșim de pe teren"

Conștient de importanța partidei, Daniel Pancu strânge rândurile la Rapid: "Batem. Nu avem altă variantă în afară de victorie".

Deși a ajuns la cea de-a zecea partidă contra Stelei și are trei goluri marcate împotriva ei, Pancu este temperat.

Evită să se declare "naș" al roș-albaștrilor și vrea ca după disputa de mâine să rămână cu o amintire plăcută. "Nu pot să spun că sunt . Victoriile și golurile cu Steaua au rămas în urmă, sunt amintiri. Sper din nou că o să am o amintire frumoasă sau foarte frumoasă", a afirmat idolul galeriei rapidiste.

Mijlocașul este conștient că numai o victorie ar păstra intacte șansele Rapidului în lupta pentru titlu: "Am ajuns în situația să zic că meciul cu Steaua e hotărâtor pentru viitorul echipei în campionat. Noi sperăm să câștigăm joi și după aia să nu mai pierdem deloc în campionat".

Rapid"Steaua a fost clar favorizată"

Mijlocașul e de acord cu patronul George Copos, care intenționează să scoată echipa de pe teren în cazul în care arbitrii vor trage cu Steaua.

"Dacă noi am fost clar defavorizați în ultimele meciuri de pe propriul teren, Steaua a fost clar favorizată. Eu vreau ca arbitrajul de joi să fie unul la sânge și supercorect. Eu aș fi de acord cu ceea ce a spus domnul Copos, să ieșim de pe teren, dar nu cred că se va întâmpla asta", a punctat Pancu.


Miercuri, 19 martie 2008

Rednic răspunde cu capul

Nici egalul nu îl ajută pe antrenorul Rapidului să fie păstrat în funcție.

Tehnicianul Mircea Rednic își joacă soarta în meciul cu Steaua. Orice rezultat în afară de victorie este sinonim cu demiterea antrenorului giuleștean.

"Dacă mă îndepărtez de obiectiv, atunci o să-mi depun demisia", spunea Mircea Rednic mai demult. În pragul meciului cu Steaua, declarația lui Rednic revine în actualitate. O înfrângere în fața propriilor suporteri ar duce implicit la eliminarea lor din cursa pentru titlu, iar șansele de locul 2 s-ar reduce semnificativ, gruparea din Ghencea căpătând un avans de 5 puncte în clasament față de Rapid.

Mai mult, Rednic este supus și unei presiuni venite din partea lui Copos. Dacă giuleștenii nu vor câștiga mâine, "Puriul" va fi automat demis, susțin apropiați ai patronului. Copos nu agreează nici măcar ideea egalului, transmițându-i tehnicianului că singura lui opțiune în meciul cu Steaua este victoria.

Taher se gândește la un alt antrenor

Chiar și un succes poate să-i fie fatal "Puriului", în varianta în care Fathi Taher va deveni acționar majoritar în Grant. Omul de afaceri a dezvăluit că vrea să aducă un presedinte străin, iar în aceste conditii este foarte probabil ca antrenorul să fie înlăturat. Iordanianul Taher deja a lăsat să se înțeleagă voalat că se gândește la o altă variantă pentru banca tehnică a Rapidului: "Vreau performanță și voi aduce oameni capabili să o obțină".


Miercuri, 19 martie 2008

Gigi: "Copos, băiat bun!"

Gigi Becali a decis să nu mai iasă cu declarații războinice înaintea meciului cu Rapid: "Nu vreau să mai vorbesc nimic de rău despre Copos și nici de meciul cu Rapid. Va fi o partidă de 1X2. De fiecare dată când l-am atacat pe patronul Rapidului, el m-a lăsat în pace și nu a ripostat. E băiat bun" a spus Becali.


Miercuri, 19 martie 2008

Copos amenință, Iancu este ironic

Victoria Stelei în fața Unirii Urziceni (1-0) a declanșat un val de nemulțumiri în rândul contracandidatelor la primele locuri.

George Copos (foto) a început tirul acuzelor: "Sunt surprins de arbitrajul pe care l-am putut vedea la partida cu Urziceniul. Nu știu cum acel arbitru nu a văzut că Dică s-a urcat pe Stelea și cum nu a acordat două penalty-uri clare pentru Unirea", a afirmat patronul Rapidului.

După aceea a amenințat: "Este cea mai neagră perioadă din istoria fotbalului românesc în materie de arbitraj, mai rău și decât înainte de 1989! Dacă voi fi arbitrat la fel joi, retrag echipa". Pe aceeași direcție s-a situat și Marian Iancu, acesta ironizând, de data aceasta, tot clanul Becali.

"Voi fi tot mai critic la ceea ce vor spune Gigi Becali și prietena lui, Giovani!Avem receptoarele reglate fin pe frecvența lor. Nu mă interesează că mă înjură Becali, eu știu doar că spun adevărul despre ceea ce se întâmplă, chiar dacă nu sunt mulți cei care fac asta. Nu întotdeauna are dreptate cel care urlă mai tare", a declarat Iancu pentru ProSport.


Miercuri, 19 martie 2008

Pățania lui Copos

Numai lui Copos i se putea întâmpla așa ceva. O iarnă întreagă a sunat goarna scuipându-și plămânii ca Tudorică, inima galeriei de odinioară, că vrea să vândă Rapidul pe 30 de milioane de euro și se pomenește cu o pleașcă-propunere de cumpărare cu 10 milioane peste. Noi, toți ceilalți, când dăm un anunț la mica publicitate, nu uităm niciodată să adăugăm cuvântul negociabil. Când vindem orice, o mașină sau un aragaz.

Un amic care își căuta câțiva metri pătrați pentru o casă pe malul Colentinei în Bucureștii Noi a fost șocat de prețuri. Nu e rapidist, n-a ținut morțiș să fie vecin cu Pancu și să-i ureze baftă în cantonament. Întrebarea roade, își face loc cu coatele: cât costă atunci cel puțin terenul de la ProRapid, fără amenajări, gazon gras sau iarbă sintetică? 5, 10, 15 milioane de euro?

Pentru o Cupă a României și un meci cu Celtic, zănaticul ăla de Zambon pretindea aproape două milioane de euro ca să renunțe la palmaresul lui Poli. Dacă asta ar fi, prin absurd, cota de piață, atunci ar fi echivalentul doar al primei strofe din imnul Rapidului, care-ți zburlește pielea ca la găină chiar și la televizor. Plus primul titlu al lui Tamango, plus... E ceea ce a mirosit Taher din capul locului și s-a dezmeticit Copos după.

















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...