RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 

 

 


   
    RAPID II a remizat cu Astra Ploieºti (2-2)
      
       SC FC RAPID SA Bucureºti II - FC ASTRA Ploieºti 2-2 (2-0)
       etapa a 24-a
      
       Au marcat pentru Rapid II
       Rãzvan PIVNICERU - min. 26
       Lucian RÃDUÞÃ - min. 28
      
       Echipa satelit a Rapidului, care evolueazã în Seria 3 a Ligii a III-a, a terminat la egalitate partida disputatã astãzi la baza Electromagnetica, de la ora 17:00.
       Elevii lui Cristian Petre au primit vizita ploieºtenilor de la Astra ºi se pãrea în prima reprizã cã meciul va avea o câºtigãtoare certã: Rapid II. De altfel, viºinii au intrat la vestiare cu un avans de douã goluri. Mijlocaºul Rãzvan Pivniceru a reluat exact cu capul din centrare ºi a marcat din interiorul careului în dreapta portarului. La nici douã minute mai târziu, atacantul Lucian Rãduþã a stârnit aplauzele celor 100 de spectatori prezenþi, dupã ce a furat mingea portarului ploieºtean ºi a ºutat pe lângã acesta, profitând de bâlbâiala goalkeeperului.
      
       Dupã pauzã, rapidiºtii au slãbit ritmul, încasând primul gol în minutul 55, dupã o eroare a defensivei. Replierea târzie a fundaºului Comârzan pentru a forma zidul la o loviturã liberã, i-a îngreunat treaba portarului nostru, Cãtãlin Straton, care nu a mai avut ce face la ºutul adversarului. Golul egalizator, de 2-2, a venit ºi el cinci minute mai târziu, pecetluind scorul.
      
       Altfel, la meci au asistat ºi directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, dar ºi fostul jucãtor de legendã al Giuleºtiului, Sandu Neagu.

   
comantarii aici ...



::: Echipa RapidFans.RO :::

::: 13 aprilie 2007 :::
  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...