stire RapidFans.RO ::: 23 aprilie 2007




                Borcea și Becali, noi nu suntem de vânzare!
       
       
        Vrem să afle toți, încă o dată, de diferența din afara terenului dintre noi rapidiștii și restul de la steaua și dinamo. Să luăm lucrurile invers cronologic.
       
        La meciul RAPID-dinamo directorul executiv al câinilor, Cristi Borcea, și-a mai permis o aroganță. Cu privirea plină de inteligență, cum îl știm cu toții, a mers la Gigi Corsicanu' pentru a-i face o propunere mai mult decât jignitoare pentru un RAPIDist. Lui Borcea ne mirăm cum nu i-a bubuit capul de la ideea avută: i-a oferit lui Corsicanu' nu mai puțin de 30.000 euro pentru a pune la stația de amplificare strigătul spartanilor pe care îl imită la victorii dinamoviștii.
        Așadar, 30.000 de euro. . . mai mult decât putem aduna toți cei care lucrăm la acest site și care postăm pe forum.
        Dar ce și-a zis acest Borcea? Că niște zerouri adăugate pe finalul unei sume pot cumpăra suporterii cum îi cumpără pe fotbaliștii adunați în Groapa? La noi valoarea nu se măsoară în lei, euro sau dolari! La noi mândria de a gândi în alb-vișiniu depășește ambiția, depășește aviditatea.
        Așa că "domnule" Borcea v-ați luat un refuz în freză cât pentru 30.000 de euro! Asta de la Gigi Corsicanu'. . . dar cine ne garantează nouă că așa-numitul arbitru Colțescu v-a refuzat? Dacă ați oferit atâția bani președintelui Ligii Suporterilor Rapidiști atunci pentru cele 3 puncte de duminică seară cât oare ați plătit? Pentru golul anulat lui Mazilu cu cât ați sărit la interval? Dar oare cartonașul ăla roșu al lui Marius Constantin nu v-a scos și el ceva din buzunarul ăla larg?
       
        Întâmplarea survine alteia la fel de șocante.
        Înaintea meciului Steaua-RAPID, un alt ilustru personaj al fotbalului nostru, "nea Gigi Becali", a crezut și el că ne poate cumpăra. Sub altă formă, dar pe același Corsicanu', s-a gândit el Gigi Be' să-l mituiască cu încă 5.000 de bilete la derby. Ce a vrut el în schimbul prezenței mai multor rapidiști la meci? Să nu mai fie înjurat Mirel Rădoi. Finuțul său drag să fie cruțat de suflarea vișinie. . . să nu mai fie luat în colimator. Dar oare n-ar fi vrut el să-l fi primit și cu flori? Hai să fim serioși!
        Preferăm să fim 500 în tribună, dar liberi! Liberi să cântăm ce vrem, nu să jucăm după cum ne cântă alții!
        Așa că nu vă mai umpleți de penibil domnilor Borcea și Becali. . . și înțelegeți măcar pe viitor că nu suntem ca cei din curțile voastre. Știm că vă pot depăși astfel de vești, dar voi chiar nu l-ați auzit pe Florin Halagian zicând: "Îmi scot pălăria în fața galeriei Rapidului,în fața unor oameni cu suflet mare,care emoționează orice adversar prin devotamentul lor intrat deja în legendă"? Nu? Nu cred. . . Noi suntem obișnuiți cu puținul. Nu ne impresionați cu singurul lucru pe care îl dețineți. . . și anume banii.
        B&B, țineți-vă departe de noi și dacă e să îndrăzniți să ne mai abordați. . . să fie doar pentru a ne spune cât ne respectați!
       
        Încheiem cu o altă vorbă de duh a lui Eugen IGNAT ( fost președinte al Rapidului, că banuiesc că nu știați voi doi ce reprezintă numele acesta): "Rapidismul nu e o mafie, ci o credință, o religie" !


un rapidist care stie tot

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...