::: Suporterii la cuvant ::: 3 aprilie 2007





      BLESTEM SI/SAU INDOLENTA
     
      Inca nu mi-a trecut. Inca sunt suparata foc. Pe toata lumea, pe mine, pe tine, pe ei... pe toti aia care la un moment dat, intr-un fel sau altul, fac parte din RAPID. De ce pe mine? Pentru ca n-am incredere in ei. De ce pe tine, pe voi? Pentru ca aveti mereu incredere in ei. De ce pe ei? Pentru ca nu ne merita!!!
     
      Poate ar trebui sa mai astept cateva zile si abia apoi sa imi pun sufletul pe foaie, la rece. Insa ar fi pierdere de vreme, Rapidul n-are cum fi "gandit", "judecat" la rece. Arde prea tare...
     
      S-o luam pe rand. Eu n-am incredere in ei niciodata cand e vorba de steaua. Si va spun si de ce. Suntem blestemati cand vine vorba de nenorocita asta de echipa, steaua masii. O sa-i batem mereu cand victoria are importanta doar pentru orgoliu, n-o sa-i batem niciodata cand victoria se calculeaza in puncte. I-am batut anul trecut pe Lia, le-am tras un 2-0 scurt... ne-am racorit. As fi preferat sa ne bata ei cu 4-0, dar sa-i scoatem noi din UEFA. Nu ne-au batut in dubla mansa, e si asta o consolare daca vrem sa gasim neaparat una... Dar e palida. Daca vreau sa uit ceva din viata mea, vreau sa uit meciurile alea doua... primavara trecuta in UEFA. Inca doare... si ma tem ca o sa doara atata timp cat oi trai. O intrebare care-mi bantuie mereu in minte e "de ce ei si nu noi?". De ce ei, cu istoria lor patata, cu titlurile lor furate, cu rusinea cu care e scris numele lor? De ce nu noi si iubirea noastra neconditionata? Suntem vesnici perdanti in fata lor. Poate raspunsul sta in faptul ca ei au cultul victoriei, au cultul increderii dupa atatia ani in care li s-a dat totul pe tava, fara sa merite ceva, doar pentru ca erau echipa cui erau. Ei pornesc cu "Batem pentru ca asa trebuie"...
     
      Si poate pentru ca noi ne-am ridicat mereu si am luat-o de la capat, poate pentru ca ne-am obisnuit mereu sa fim trantiti si sa ne ridicam si mai puternici, pentru ca ni s-a intiparit mult prea bine in minte... "asa suntem noi, asa e Rapidul, n-ai ce-i face". De acord, suna frumos, de asta iubim Rapidul, dar sincer, m-am saturat. Azi iubesc Rapidul mai mult decat l-am iubit ieri inainte de meci, daca e posibil asa ceva... Si cu fiecare infrangere o sa-l iubesc si mai mult... Asta nu inseamna ca mi le doresc sau ca iubirea mea s-ar pierde daca am avea doar victorii... O sa iubesc Rapidul fie ca joaca in A, fie ca ar juca in B, la fel de mult... Ei n-au cum sa spuna asta... pentru simplu motiv ca n-au cunoscut decat A-ul si asta nu datorita lor... dar povestea asta o stiti deja. Dar pot sa jur ca daca steaua ar ajunge vreodata in B, ar ramane fara trei sferturi din suporteri... Vorba vine suporteri... suporteri de sambata/duminica, oameni care habar n-au cand s-a infiintat si cum s-a infiintat steaua, nu stiu cand a luat primul titlu, dar au auzit toti de '86. Iertati-mi limbajul, dar ma pis pe '86-le lor. Pentru ca daca FC Avantul Prabusirea ar fi avut sustinerea pe care a avut-o steaua anii aia, in '86 la Sevilla, Avantul ar fi luat Cupa Campionilor.
     
      Am luat-o mult pe aratura... Da, n-am incredere in ai mei cand vine vorba de meciurile cu steaua, pentru ca alor mei le lipseste mentalitatea de invingator in fata blestematilor. Da, si noi suntem blestemati... in fata lor. Da, sunt suparata pe mine ca n-am incredere in ei, dar as vrea ca ei sa aiba...
     
      Sunt suparata si pe voi. Pentru ca mereu sperati si apoi suferiti. Suferim cu totii. Aveam totul de partea noastra ieri. Nu mai pierduseram in Giulesti de multa vreme, de la meciul cu Poli disputat cu portile inchise. steaua a si uitat cum e sa ne bata. Noi jucam bine, ne-am mai impiedicat noi pe ici pe colo, dar eram peste ei. Inca suntem. N-au fost mai buni ca noi ieri. Ne-am batut singuri. Ei se chinuiau, se multumeau si cu un egal... la cat sunt de varza, le-a fost o frica teribila de noi. Si noua ne-a fost, culmea, tot de noi. Si culmea culmilor, ne-au batut, asa jalnici cum sunt. Ai mei, aia 11/14 de pe teren... Ce naiba pot sa zic de ei? Indolenta e cuvantul de ordine in Giulesti. Pai cum mama ma-sii sa nu fi in stare sa-i bati pe amaratii aia? Daca nici pe astia atunci pe cine?? Am luat doua goluri de cascadorii rasului, asa ceva numai pe la noi mai vezi. Cred ca daca se mai juca inca 2 ore, am fi egalat si iar ne-ar fi condus si iar am fi egalat si iar ne-ar fi condus... Am revenit de doua ori in joc, dar degeaba. Nu pot zice ca n-au vrut, pot spune cu mana pe inima insa ca n-au crezut.
     
      Pentru asta sunt suparata pe ei, pe jucatori, pe conducere, pe Razvan, pe toata lumea. NU ne meritati, NOI suntem Rapidul, voi veniti si plecati, vi se rupe. Aveti prime la un meci cat n-avem noi salarii pe un an intreg si vi se rupe. Pentru voi, e un simplu meci, in fiecare sambata e o zi de munca obisnuita. Ei si ce daca mai gresiti? Toata lumea greseste... Pai lua-v-ar mama nevoii de nenorociti, eu n-am dormit toata noaptea din cauza voastra, am plans si inca sufar. Oamenii aia care-au cantat 90 de minute au plecat acasa pierduti, cu lacrimi in ochi, nevenindu-le sa creada... Si pe voi va doare-n cot... cam o ora asa, ca apoi uitati, va numarati banii, va scoateti masinile si gagicile in lume si la dracu' cu noi, nu-i asa?
     
      La naiba cu voi, cu aerele voastre, la naiba cu voi ca va bateti joc de RAPID. De noi! Am un gust amar dupa meciul de ieri, mi-e greata de voi!
     
      NU NE MERITATI!!!
     
      Noi o sa ne revenim, mereu o facem... Am trecut prin altele si mai grele, o sa trecem si peste asta. Dar ati face bine sa incetati sa va mai bateti joc de noi. Altfel riscati sa aduceti in actualitate "alergatul pe sine". Si masinile voastre scumpe n-o sa va fie de nici un folos.
     
      Nu va mai jucati cu noi! S-ar putea sa nu va placa jocul.!


Cristiana

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...