RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 

 

 

    Capul sus, Dani Coman, noi suntem alaturi de tine

   
    Este nedrept ce se intampla cu Dani Coman.
    E atacat intr-un mod josnic de presa, de patron si mai nou (cica) de suporteri. Dar cine putea sa scoata porcaria asta, daca nu Gazeta Sporturilor?
   
    Din dorinta permanenta de a inflama spiritele, de a tulbura apele peste tot, combinata cu o incompetenta crasa a unor personaje care se numesc ziaristi (bine informati), GSP-ul a preluat vorbele a 3-4 suporteri care l-au apostrofat pe Dani Coman la finalul meciului cu Steaua si a generalizat, bagand intr-un ziar pe care il citeste o tara intreaga, inclusiv portarul nostru, o stire complet aiurea.
    Stire care insa se pare ca l-a afectat si pe el. Cum poti scrie oare ca a fost injurat de "suporterii rapidisti", fara sa te informezi inainte, fara sa ceri punctele de vedere ale adevaratilor suporteri rapidisti?
    D-nii Marius Margarit, Radu Oprisan, si Remus Raureanu (ultimii se mai pretind si rapidisti) au stat la caldura tribunei oficiale si au concluzionat apoi ca "suporterii rapidisti" l-au contestat si injurat pe Coman, bazandu-se pe opiniile catorva suporteri care probabil injura toata echipa, la fiecare meci. Dar oare macar faptul ca i s-a strigat numele lui Dani, chiar dupa comiterea greselilor, nu l-au observat? Faptul ca liderul galeriei noastre si-a exprimat, intr-un comunicat dat in numele peluzei, sustinerea pentru Coman, nu a gadilat in niciun fel simturile jurnalistice ale acestor ilustri cronicari? Pentru ca una e sa spui "cativa suporteri rapidisti l-au contestat" si alta "suporterii rapidisti l-au contestat". Totusi, ca fapt divers, pentru un ziar in care chiar ieri (03.04.07) aparea pe prima pagina faptul ca "cfr cluj va juca acasa cu toti cei trei granzi din bucuresti" (desi cu dinamo va juca in Bucuresti), nimic nu e de mirare.
    Daca din actualul lot cineva merita acuzat si atacat in felul asta, cu siguranta acela nu e Dani Coman. Sau Razvan Lucescu. Celor doi li se datoreaza mare masura performantele din ultimii ani si, chiar daca la un moment dat, drumurile lor se vor desparti de cele ale Rapidului, lucrul asta nu ar trebui sa se petreaca intr-un asemenea mod. Ei si-au castigat respectul fata de noi, adevaratii suporteri ai Rapidului si lucrul asta nu trebuie si nu se va schimba. In orice caz nu il vor schimba cateva voci "avizate" preluate de niste jurnalisti "mereu pe faza".
    Din punctul nostru de vedere, nu exista niciun conflict cu Dani Coman, intelegem perfect perioada dificila prin care trece si suntem 100% alaturi de el. A contribuit decisiv la prea multe victorii, chiar de unul singur, ca sa cantareasca asa mult aceste greseli dintr-o infrangere, chiar si in fata Stelei. Au fost meciuri cand a jucat accidentat, si a facut-o foarte bine. A strans mereu din dinti si si-a aratat atasamentul si devotamentul fata de club. Ca unii uita asta foarte usor, e problema lor. Noi, toti suporterii adevarati nu il putem pune la zid si il vom sustine neconditionat.
   
    Capul sus, Dani, noi suntem alaturi de tine!
    articol de pe siteul "Brigada 921"
   

   
    Nu-ti vom intoarce spatele niciodata!
   
    Dupa meciul cu steaua, chiar ma gandeam ca trebuie sa existe cativa carcotasi, care sa inventeze cine stie ce basme. Nu a trebuit sa astept mult si astazi m-am convins! Ca deobicei, dupa meciurile importante nu citesc presa sportiva, pentru ca mi se face scarba pentru a 100 oara si nu are rost. Trecand astazi pe la o prietena, am vazut un ziar, caruia demult refuz sa-i mai pronunt numele scarbos si m-a socat titlul unui articol (care mai apoi am aflat ca e un interviu)."Plec!", era o afirmatie a lui Coman. Mi s-a rupt sufletul in mii de bucati! Asa ceva nu este posibil. El este "ingerul nostru pazitor"!
    Este pentru a nu stiu cata oara, cand acesti formatori de opinie (ziarul ala de toata jena in care a aparut interviul) abuzeaza de dreptul pe care-l au. Domnilor ziaristi, ma uimiti pe zi ce trece! Am mai spus-o: NU VREA SA SCRIETI "de bine" de Rapid, dar macar NU MAI MINTITI!
    Cei care ati scris articolele despre suporterii care l-au injurat pe Dani, va pretindeti oameni care merg pe stadioane, ok...suporterii (galeria) unde stau deobicei? Va raspund eu, ca poate NU ati mers in viata voastra acolo: LA PELUZA! Acolo stau cei care merg in deplasari, acolo stau cei care au un stil de viata alb-visiniu, acolo stau oamenii care va pot da lectii cand vine vorba de istoria Rapidului. Suporteri sunt si la tribuna a 2-a (si eu am stat acolo), dar am renuntat, pentru ca i-am vazut pe unii "muncitori", frustrati, care injurau pe oricine din orice. Aia, poate l-au injurat pe Dani, dar ei sunt simpli oameni care si-au luat un abonament, pentru ca nu aveau ce sa faca in weekend.
    Noi, cei care stam in peluza, nu l-am injurat si nu-l vom injura niciodata pe Dani. Noi, ne aducem aminte cum a jucat multe meciuri accidentat, noi ne aducem aminte de el cand a aparat dupa accidentul vascular al mamei lui. Cine ar fi fost in stare sa faca asta? Fiecare din noi cred ca ar fi facut orice altceva decat sa "mearga la serviciu" intr-un astfel de moment. El, in schimb a cerut sa apere atunci si a facut-o bine. Noi, ne aducem aminte de meciurile pe care le-am castigat pe mana lui Dani. Noi ne aducem aminte de meciurile in care a fost considerat cel mai bun jucator. Cei care nu-si aduc aminte de toate aceste lucruri NU AU VOIE sa se declare suporteri rapidisti. Sa mearga la alte echipe, care sunt avide dupa suporteri. Este bun mesajul "voi suporteri pentru cupe si flori, noi din pasiune pentru aceste culori".
    Se spune despre echipa noastra ca mereu a avut portari. Am demonstrat-o de atatea ori si prin atatea nume mari! Dani Coman si-a castigat locul langa portarii valorosi pe care i-am avut.
    Noi am vrea sa se spuna despre noi, ca ne iubim jucatorii. Este un adevar, pe care l-am demonstrat de multe ori. Am fost alaturi si de alti jucatori, exemplu Viorel Moldovan si multi altii, vom fi alaturi si de Danut Coman. Are nevoie de noi, iar la randul nostru avem mare nevoie de el!
    Sunt multi care spun ca este intr-o perioada descendenta, totusi numai cu ajutorul nostru poate sa treaca de ea. Haideti sa fim alaturi de el si sa-l readucem cu picioarele de pamant!
   
    SUNTEM MEREU CU TINE!

::: Echipa RapidFans.RO :::



::: 3 aprilie 2007 :::

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...