::: Suporterii la cuvant ::: 3 aprilie 2007





      Razvan Lucescu , noi te sustinem neconditionat
     
      Am citit astazi in Prosport ca suporterii rapidisti l-au criticat pe Razvan si i-au cerut demisia la finalul partidei cu Steaua.
     
      Care sunt acei suporteri?
      N-am auzit aplauze la finalul meciului pentru ca oamenii erau tristi dar nici fluieraturi.
      M-am simtit jignit in calitate de suporter rapidist ca am fost inclus in acel grup de care se vorbeste. Eu si toti prietenii mei din Brigada Hattrick nu-l contestam si il sustinem in continuare.
     
      Razvan este singurul element pozitiv in imaginea Rapidului si odata cu o eventuala plecare vor ramane exclusiv bilele negre.
      Sa nu uitam ca este antrenorul care a obtinut cele mai bune performante din istoria Rapidului. E adevarat, nu putem trai din amintiri, dar trebuie sa ne comportam civilizat si sa aratam respect antrenorului.
      Ne mandrim ca este antrenorul nostru si ii multumim pentru atitudinea avuta fata de toata lumea de cand este la Rapid. Evident mai sunt si cazuri in care nu suntem de acord cu el (de genul "Nu este un meci decisiv, ne multumim si cu un egal") dar fiind mai aproape de echipa si cunoscand atmosfera si presiunea de pe umerii jucatorilor, ii oferim sustinerea noastra neconditionata.
      Piturca spunea aseara la o emisiune sportiva ca nu-i place in Giulesti ca e curent, ca nu are loc de parcare, ca sunt probleme cu legitimatiile. Intr-adevar ne doare sa auzim asa ceva dar acesta este adevarul. La cele spuse de Piturca putem adauga conditiile in care plecam de la stadion - noroi, bezna, gunoi si nu in cele din urma , ci in primul rand: stadionul.
      Adevarul este ca nu-l meritam pe Razvan si, ca de fiecare data, ne vom dispensa de el in aceleasi conditii cu care ne-a obisnuit Copos in relatia sa cu antrenorii sau jucatorii.
      Nicio urma de regret, de respect sau de corectitudine in relatia directa. Copos il suna pe Padureanu sa-l ia pe Sabau. Ar fi nebun Nelutu sa vina la noi, orice antrenor trebuie sa aiba un dram de nebunie sa accepte mizeriile lui Copos.
      Si ne mai intrebam de ce fug jucatorii de Rapid. De fapt nu ne mai intrebam demult. Doar speram ca odata si-odata se va schimba ceva.
     
     
      Razvan, esti prea bun pentru noi! Vei ramane in inimile noastre pentru totdeauna si vom intelege eventuala despartire de Rapid!

Skandalouz ::: Brigada Hattrick

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...