stire FC Rapid • 3 august 2007 • conferinta de presa ProRapid

Cristi Sapunaru: "Nu m-a interesat tragerea la sorti a celorlalti!"

FOTO stadion Giulesti

Fundasul Cristian Sapunaru a declarat in cadrul conferintei de presa organizate astazi la Pro Rapid ca este mai interesat de ce adversari va avea Rapid, nu Steaua si Dinamo.

"Pe mine nu m-a prea interesat tragerea la sorti de astazi a Stelei si a lui Dinamo. Nu ne simtim mai importanti ca jucam direct in turul 3, ca nu suntem Real Madrid. Suntem Rapid, asteptam randul nostru si speram sa avem si noi noroc ca altii", a declarat Sapunaru. Rapid va afla pe 31 august numele adversarei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Fundasul a comentat si anularea suspendarii de 2 etape a lui Dinamo:
"Pe suporterii Rapidului nu i-am văzut făcînd așa ceva, sa se ia la bataie. Dacă se va întîmpla și la noi, sperăm să fim iertați, daca s-a creat un precedent. Și la Mioveni s-a aruncat din tribune cu diverse obiecte și nu s-a mai făcut nimic. Dar asta e...noi sîntem Rapid, ei sînt Dinamo. Fiecare cu legea lui".

Cristi Sapunaru este de parere ca meciul de duminica cu Gloria Bistrita este acum cel mai important, dar nu si cel mai usor.

"Va fi un meci dificil. Nu sunt o victima sigura chiar daca au jucat mai multe meciuri la interval scurt de timp. Sa nu uitam ca au batut pe Atletico Madrid cu 2-1 si ca se bat la primele locuri in acest sezon. Este primul meci in Giulesti si speram sa obtinem o victorie, iar intalnirea cu Gloria este acum cel mai important meci. Intotdeauna meciul care urmeaza este cel mai important", a incheiat Cristian Sapunaru.




Echipa RapidFans.RO

 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...