stire FC Rapid • 3 august 2007 • conferinta de presa ProRapid

Cristiano Bergodi: "Gloria va dori sa arate cu noi ca are valoare!"

Cristiano Bergodi: "Ca sa fac pe plac suporterilor rapidisti, spun ca Lazio se califica"

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, face apel la elevii sai sa fie atenti la meciul de duminica, cu Gloria Bistrita, si le tine pumnii celor de la Lazio in "dubla" cu Dinamo.

"Partida cu Gloria este dificila, pentru ca este si prima pe teren propriu. Gloria este o echipa buna si trebuie sa fim foarte atenti. Nu au facut un meci prea reusit cu Unirea Urziceni, au egalat cu noroc din cate am vazut si eu. Acum ma preocupa asta, pentru ca vor veni aici sa demonstreze ca au valoare si sa obtina maximum de puncte. Eu am incredere in jucatorii mei. I-am vazut ca au lucrat foarte bine si venim dupa doua victorii si vrem sa continuam sirul victoriilor", a declarat Bergodi.

Antrenorul spune ca va decide in zilele urmatoare daca il va pastra in lot si pe muntenegreanul Nikola Vujovici, dar il asteapta in continuare si pe Ovidiu Herea.

"Jucatorul nu mi-a displacut, insa nu vreau sa iau o decizie pripita. Nu sunt antrenor sa-mi dau cu parerea doar dupa 3 zile. Vreau sa-l vad mai mult.si domnul Copos de unde este, din vacanta, ca sa luam o decizie, care sper sa fie buna si in privinta lui Vujovici, si a lui Herea", a comentat Cristiano Bergodi.

Dupa ce a aflat ca rivalii din Soseaua Stefan cel Mare vor intalni pe Lazio, echipa la care Cristiano Bergodi a evoluat 7 ani, tehnicianul Rapidului a marturisit: le tine pumnii italienilor.

"Toata ziua am vorbit despre Dinamo - Lazio. Este un meci dificil pentru Dinamo si nu pot spune ca a avut noroc la aceasta tragere. Dar eu daca as fi in locul celor de la Dinamo mi-as juca sansa si nu mi-ar fi frica ca intalnesc pe Lazio. Cei de la Lazio nu au nume mari in echipa, dar au un grup adevarat, cu care a reusit sa obtina performante in sezonul trecut, cand au terminat campionatul pe locul trei.

Si suporterii sunt al 12-lea jucator, mai ales cei din <<Curva Nord>>, fac toti o atmosfera incendiara pe Olympico. Nu cred, insa, ca vor fi probleme cu fanii celor de echipe. Cei din Italia stiu ce fel sunt suporterii lui Dinamo. Si jurnalisti de acolo m-au sunat cand au aflat ca le-au ridicat suspendarea de 2 etape dupa bataile de la Buzau.

Sa nu ma intelegeti gresit, eu sunt fanul lui Lazio pentru ca am jucat atatia ani acolo iar inima mea e la Lazio. E normal sa-mi doresc sa castige ei, dar pentru fotbalul romanesc
m-as bucura ca Dinamo sa faca o figura buna in fata lui Lazio. Daca reusesc sa treaca de ei, jos palaria", a marturisit Cristiano Bergodi.

Italianul ii da insa ca favoriti la calificare pe cei din Ghencea, care au fost in viziunea tuturor cei mai norocosi la tragerea la sorti de la Nyon.

"Daca trec de returul cu Zaglebie, nu cred ca echipa cu care a picat steaua ii va pune probleme. In fotbal, ca si in viata trebuie sa ai si noroc si steaua a avut destul.

Cum zicea si Napoleon, care isi alegea generalii dupa cat de norocosi erau, nu dupa cat de buni. Asa este si in fotbal....trebuie sa ai noroc", a conchis Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi | antrenor RAPID
























Cristiano Bergodi | antrenor RAPID










Cristiano Bergodi | antrenor RAPID










Cristiano Bergodi | antrenor RAPID










Cristiano Bergodi | antrenor RAPID

 




Echipa RapidFans.RO

 
 
 
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...