stire FC Rapid • 3 august 2007 • RapidFans.RO

Premii-surpriză și un nou sistem de acces în stadion

București, 3 august 2007

Cu ocazia jocului de duminică seara, din cadrul etapei a doua a Ligii 1, FC Rapid va demara un program de fidelizare a suporterilor abonați care, pe tot parcursul campionatului 2007-2008, vor putea câștiga premii-surpriză oferite de sponsorii clubului. Desemnarea câștigătorilor se va face în urma unor trageri la sorți (seria abonamentului) ce se vor efectua, în pauzele meciurilor de campionat, cu ajutorul unor jucători ai Rapidului.

Din cauza unor probleme tehnice apărute în punerea în funcțiune a noului sistem (electronic) de acces în stadion, la primele două meciuri de pe teren propriu, cu Gloria Bistrița și Oțelul Galați, intrarea se va face - la tribuna a II-a și la peluza a II-a - pe baza abonamentelor tip, iar, la tribunele VIP, oficială și 0, cu invitații și bilete. Începând cu 1 septembrie, intrarea va fi permisă numai cu legitimații, abonamente și bilete având inscripționate coduri de bare, conform reglementărilor UEFA. Posesorii de legitimații și abonamente provizorii vor fi anunțați în timp util în privința preschimbării acestora, în momentul inaugurării noului sistem de acces.

Conducerea clubului are rugămintea ca, la partidele mai sus menționate, suporterii să manifeste înțelegere față de eventualele neplăceri cauzate de situația actuală, generată de cauze independente de voința noastră.Pretul abonamentelor si al tichetelor care permit accesul spectatorilor pe stadionul Valentin Stanescu.

sursa : site oficial FC Rapid http://www.fcrapid.ro

FOTO stadion Giulesti


Preturi Abonamente sezonul 2007-2008 tur campionat:

Tribuna VIP:
Sector A (tur) - 4.165 lei (include protocol)
Sector A (tur + retur) - 7.140 lei (inclusiv cupele europene)
Sectoarele B si C (tur) - 2.975 lei
Sectoarele B si C (tur + retur) - 4.760 lei

Tribuna 0: 450 lei

Tribuna I: 200 lei (din 22.09.2007)

Tribuna a II-a: 70 lei

Peluza a II-a: 35 lei

Peluza I ramane inchisa

Preturi bilete:

Tribuna 0: 100 lei si 75 lei (in functie de importanta jocului)
Tribuna I: 30 lei si 20 lei
Tribuna a II-a: 15 lei si 10 lei




Echipa RapidFans.RO



 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...