stire • 23 august 2007 • RapidFans.RO


De-a lungul timpului, fundasul giulestean Marius Constantin a obisnuit publicul cu fel de fel de schimbari radicale in ceea ce priveste parul, ceea ce multi numim "look".

Din pacate, atitudinea lui din teren, i-a adus pana la momentul in care maturizarea a inceput sa apara, o "varietate" de cartonase fie rosii, dar mai ales galbene. Acum, inca sunt multi suporteri care acuza jocul dur al lui Marius si nici nu scapa ocazia de a-l ironiza ori de cate ori apare cate o schimbare la parul fundasului. Ei bine, tin sa precizez ca, din iulie 2006, pana in prezent, Marius Constantin a jucat in 41 de meciuri ale Rapidului, in toate competitiile in care a participat echipa sa, si a primit 6 cartonase galbene si 3 cartonase rosii. Putin, luand in considerare trecutul indepartat, Marius chiar s-a maturizat in joc iar asta este clar vizibil, un altfel de profesionalism in evolutiile sale, in fiecare tackling sau orice duel cu adversarul. Si sa stiti, nici cele 3 eliminari nu au fost dintr-o duritate extrema, amintiti-va meciul cu Dinamo (eliminat efectiv degeaba), meciul cu Panathinaikos (fault in pozitie de ultim aparator, minutul 85, scor 0-0) sau meciul de la Sarajevo cand in 5 minute a luat doua galbene, primul pe merit, al doilea mult prea usor.

In acest debut de sezon, Marius a venit cu noi schimbari rebele ale frizurii, in ton cu bunul sau prieten, Mugurel Buga, cum de asemenea, ambii au avut si evolutii bune spre foarte bune, iar confirmarea in acest sens, in dreptul fundasului, a fost si convocarea la prima reprezentativa pentru meciul cu Turcia.

Revenind la atitudinea lui Marius din prezent, in teren, fac o precizare indrazneata, fotbalul nu e baschet, atat timp cat un jucator reuseste sa se bazeze pe forta fizica, pe tackling-uri "tari", dar exacte, fara sa fie abonat la cartonase, face parte din categoria jucatorilor de fotbal adevarati!

"23- Unicul spartan, Marius Constantin!"- Aceste cuvinte erau scrise pe un mesaj afisat de un grup de fani rapidisti la finala cupei din sezonul trecut! Adevarat .


 


Echipa RapidFans.RO



 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...