stire • 30 august 2007 • RapidFans.RO

TRANSFERUL LUI NICO IN IMPAS

ora 14:30 | Daniel Niculae: "Acum nu am ajuns la nici o înțelegere. Plec în Franța!"

Nico și-a vizitat foștii colegi la Pro Rapid

Fostul rapidist, Daniel Niculae, n-a ajuns la un acord cu Rapid, astfel că se întoarce în Franța. Nico a fost astăzi la Pro Rapid, pentru a-și vedea foștii colegi. Nico a asistat la antrenamentul giuleștenilor, întreținîndu-se cu jucătorii alături de care a evoluat.
Niculae se va întoarce la AJ Auxerre, echipă cu care este sub contract, el declarînd că este greu de crezut că mai există șanse să revină la Rapid.

sursa: rapidisti.ro


Victor Becali: "Niculae vroia un împrumut pe un an, dar Rapidul nu a fost de acord"

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, pentru NewsIn, că transferul lui Daniel Niculae la Rapid a căzut, principalul motiv fiind neînțelegerile privind perioada în care jucătorul urma să evolueze în Giulești.

"Transferul lui Daniel Niculae la Rapid a căzut. Au fost neînțelegeri în ceea ce privește perioada contractuală. Niculae vroia un împrumut pe un an, dar Rapidul nu a fost de acord, giuleștenii dorind o opțiune de transfer pe patru ani. Jucătorul se va întoarce la Auxerre și nu îi vom mai căuta o altă echipă", a declarat, pentru NewsIn, Victor Becali.

Daniel Niculae a declarat, joi, că transferul său la Rapid a intrat în impas și că, cel mai probabil, va rămâne la formația franceză, cu care se află sub contract. "Nu cred că se mai rezolvă transferul, mă întorc la Auxerre, ce să zic altceva, sper ca Rapidul să ia campionatul", a afirmat Niculae la ieșirea de la negocierile pe care le-a purtat cu George Copos.

Impresarul Victor Becali declarase joi, pentru NewsIn, că s-a ajuns la un acord între Daniel Niculae și Rapid, urmând ca jucătorul lui Auxerre să semneze joi un contract valabil pe un an cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

sursa: gsp


George Copos: "I-am oferit lui Nico de patru ori salariul pe care îl avea
în momentul în care a plecat de la Rapid, dar el tot nu vrea"

George Copos a precizat că dacă face un calcul reiese că i-a oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid.

"Noi avem niște principii de la care nu ne vom abate, nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai pățit-o și am format jucători pentru alții. Nu vrem să-și ia și el bagajele și să plece. În plus vrem să ținem totuși un echilibru în lotul echipei din punct de vedere al salariilor. De fapt, asta este o condiție pentru a forma un grup care să facă performanță. În momentul de față nu pot să spun cât i-am oferit, dar față de ceea ce discutasem la telefon i-am acordat un bonus suplimentar important. Acum dacă fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid, dar el tot nu vrea", a comentat Copos.

sursa: Mediafax


De ce a picat transferul lui Nico la Rapid!

Victor Becali a explicat de ce a picat împrumutul lui Daniel Niculae în Giulești: fotbalistul nu vrea să fie cumpărat de Rapid, ci doar împrumut, conform spuselor impresarului.

"Cei de la Rapid au dorit ca Niculae să vină împrumut cu opțiunea de cumpărare, dar acesta a vrut să revină în Giulești doar sub formă de împrumut. Șansele ca Nico să vină la Rapid sînt aproape nule."

sursa: rapidisti.ro


George Copos: "Nico a jucat un an de zile la Auxerre
și poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului"

Acționarul rapidist George Copos a declarat joi că Daniel Niculae, care încă nu a acceptat revenirea la formația giuleșteană, a jucat un an la Auxerre și poate a pierdut din spiritul Rapidului, precizând că i-a oferit de patru ori salariul pe care atacantul îl avea când a plecat.

"Din păcate, Nico refuză să semneze pentru moment cu Rapidul, deși noi ne-am înțeles atât cu Auxerre, clubul cu care am semnat și contractul, cât și cu el și cu impresarii. Doar poate că nu a dormit bine azi noapte, nu știu ce să zic. Noi îl prețuim foarte mult, ținem foarte mult la el, sunt de acord să investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid, dar el nu este de acord cu opțiunea de cumpărare definitivă. Asta deși inițial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfătuit de avocații lui, de domnii Giovanii și Victor Becali, iar acum când a ajuns la București are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an de zile la Auxerre și poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului", a spus Copos.

sursa: Mediafax


COPOS: "I-AM OFERIT LUI NICULAE DE PATRU ORI SALARIUL
PE CARE IL AVEA LA RAPID"

Acționarul rapidist George Copos a declarat joi, agenției MEDIAFAX, că Daniel Niculae, care încă nu a acceptat revenirea la formația giuleșteană, a jucat un an la Auxerre și poate a pierdut din spiritul Rapidului, precizând că i-a oferit de patru ori salariul pe care atacantul îl avea când a plecat.

"Din păcate, Nico refuză să semneze pentru moment cu Rapidul, deși noi ne-am înțeles atât cu Auxerre, clubul cu care am semnat și contractul, cât și cu el și cu impresarii. Doar poate că nu a dormit bine azi noapte, nu știu ce să zic. Noi îl prețuim foarte mult, ținem foarte mult la el, sunt de acord să investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid, dar el nu este de acord cu opțiunea de cumpărare definitivă. Asta deși inițial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfătuit de avocații lui, de domnii Giovanii și Victor Becali, iar acum când a ajuns la București are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an de zile la Auxerre și poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului", a spus Copos.

George Copos a precizat că dacă face un clacul reiese că i-a oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid. "Noi avem niște principii de la care nu ne vom abate, nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai pățit-o și am format jucători pentru alții. Nu vrem să-și ia și el bagajele și să plece. În plus vrem să ținem totuși un echilibru în lotul echipei din punct de vedere al salailor. De fapt, asta este o condiție pentru a forma un grup care să facă performanță. În momentul de față nu pot să spun cât i-am oferit, dar față de ceea ce discutasem la telefon i-am acordat un bonus suplimentar important. Acum dacă fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid, dar el tot nu vrea", a comentat Copos.

Acționarul FC Rapid a precizat că negocierile cu Daniel Niculae și cu impresarii lui nu s-au încheiat. "O să discutăm, avem timp, cred că sunt 50 la sută șanse ca el să joace din nou pentru Rapid. Să sperăm că va judeca altfel lucrurile când ne vom întâlni", a subliniat Copos.

sursa: ProSport


TRANSFERUL LUI NICO IN IMPAS

 

Desi la un moment dat transferul lui Daniel Niculae la Rapid parea rezolvat, se pare ca sansele fotbalistului de a reveni în Giulesti se apropie de zero.

"Nu se mai face niciun transfer. Domnul George Copos vrea împrumut cu optiune de cumparare definitiva, în timp ce Nico vrea doar împrumut", a declarat impresarul jucatorului, Victor Becali.

"Nu cred ca se va mai rezolva ceva. Poate mâine să se rezolve ceva, nu știu. O sa ma intorc la echipa cu care am contract. Ii doresc Rapidului sa castige titlul de campioana" a declarat Daniel Niculae vizibil dezamagit la iesirea de la negocieri. 

Niculae a venit în Romania in cursul acestei zile si a negociat la Crown Plaza detaliile tranzactiei. La discutii au mai participat George Copos, Victor Becali, Cristiano Bergodi si Grigore Sichitiu.

Daniel Niculae s-a transferat de la Rapid la Auxerre în vara anului 2006. În sezonul trecut, el a jucat în 30 de meciuri pentru formația franceză, însă nu a marcat decât patru goluri. 

sursa: ProSport


A picat împrumutul lui Nico la Rapid!

Daniel Niculae a revenit în această dimineață în țară și în acest moment se află la Crowne Plaza, alături de George Copos, Victor Becali, Cristiano Bergodi și Grigore Sichitiu. Fostul rapidist a ajuns ultimul la hotelul lui Copos, în jurul orei 14:00, unde își negociază întoarcerea în Giulești.

După 20 de minute de discuții, Daniel Niculae a părăsit Crowne Plaza declarând că nu s-a rezolvat împrumutul său la Rapid și că se întoarce în Franța.George Copos și Nico nu au ajuns la o înțelegere și momentan transferul său a intrat în impas.

sursa: rapidisti.ro


A CAZUT IMPRUMUTUL LUI NICULAE!

Trecerea lui Daniel Niculae la Rapid este in impas, si asta datorita divergentelor de opinie ale celor doua parti implicate: in timp ce atacantul isi doreste un transfer definitv la gruparea din Giulesti, Copos ar prefera un imprumut pe un an, cu optiune de cumparare. Jucatorul va parasi Romania in seara aceasta sau cel tirziu miine pentru a se alatura actualei sale echipe.

La cinci minute dupa ce Victor Becali a parasit negocierile, Daniel Niculae a iesit si el si a spus ca se va intoarce la echipa din Franta cu care este sub contract.

"Nu stiu daca se rezolva, nu cred. O sa ma intorc la echipa cu care sint sub contract. Altceva nu am ce sa mai zic. Sper ca Rapid sa ia campionatul", a spus Daniel Niculae.

sursa: FANATIK


VICTOR BECALI "RAPIDUL A VRUT OPTIUNE DE CUMPARARE DAR NICULAE S-A OPUS"

Impresarul Victor Becali a explicat pentru Fanatik motivele pentru care negocierile dintre Daniel Niculae si Rapid au esuat, precizind ca jucatorul nu a fost de acord cu o anumita clauza dorita de gruparea giulesteana.

"Rapidul a vrut imprumut cu optiune de cumparare a lui Niculae, iar jucatorul a vrut doar imprumut. In acest caz, sansele ca Nico sa revina in Giulesti sint aproape nule"

sursa: FANATIK


Răzvan Lucescu: "Nico este, a fost și va fi un simbol al Rapidului, fie că vor niște imbecili sau nu"
2007-09-02 11:49:00

Rapid

Răzvan Lucescu este furios pe suporterii care l-au criticat pe Daniel Niculae, după ratarea transferul său în Giulești. Fostul antrenor al Rapidului nu l-a iertat nici pe George Copos și i-a taxat comportamentul față de Nico, amintindu-i faptul că a luat foarte mulți bani pe vîrful rapidist, nu mai puțin de 3,3 milioane de euro.

"E putin spus nemulțumit, sînt furios pe cei care îl contestă pe Daniel Niculae. Nu știu să se compoerte și să se despartă de oameni care au făcut enorm pentru Rapid. Niculae este, a fost și va fi un simbol al Rapidului, fie că vor niște imbecili sau nu. Nu mi-a plăcut comportamentul patronului vizavi de Nico, să nu se uite că pe el s-au luat foarte mulți bani, în momentele dificile a știut să se sacrifice, să fie inima vestiarului.

În mare masura și datorită lui Rapid a avut rezultate importante în UEFA, datorită lui Nico Rapid joacă cum direct în tur 1 și a făcut multe puncte pentru România, datorită lui Rapid a devenit o echipă apreciată și cunoscută în Europa. Nu merita un astfel de tratament, toată suflarea rapidistă știe unde este locul lui Nico și ce înseamnă el pentru Rapid. Sînt convins de asta."

sursa: rapidisti.ro


 


Echipa RapidFans.RO



 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...