Stiri RapidFans.RO ::: 26 februarie 2007




rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger

     
      George Copos: "Mă bucur pentru echipa lui Răzvan"
     
      Patronul Rapidului s-a delimitat de echipă la finalul meciului cu Poli mărturisind că este bucuros că au învins jucătorii "lui Răzvan".
      "A fost un scor corect și s-a văzut că băieții sunt mult mai motivați acum. V-am spus că vom vedea un alt Rapid anul ăsta și în acest meci Rapidul a fost categoric mai bun decât Poli. Mă bucur pentru echipa lui Răzvan, pe care a construit-o aici", a afirmat George Copos.
      Declarațiile patronului vin după ce acesta le-a promis elevilor lui Lucescu jr., într-o discuție avută în cantonamentul de la Pro Rapid, că nu va mai pune presiune asupra lor și că le va fi alături acest retur de campionat. La ședință Copos nu l-a chemat însă și pe antrenor.
      Maine declaratii facute echipei RapidFans.RO la Craiova ...
legat de actiunile oferite de dl Valvis suporterilor ... de starea stadionului ... etc

     
      A revenit Romeo Stancu
     
      Mijlocașul de 29 de ani a bifat cu ocazia meciului de pe stadionul "Ion Oblemenco" primul său meci oficial de la recuperarea în urma unei operații de ligamente încrucișate. Romeo Stancu s-a accidentat la un antrenament din august 2006, devenind indisponibil încă de atunci și pregătindu-se separat la Pro Rapid în timp ce coechipierii săi disputau meciuri din turul de campionat sau Cupa UEFA.
      Astfel, după ce a fost luat și în cantonamentul din Cipru, Romeo pare să fie refăcut sută la sută, el fiind din nou apt de joc, motiv pentru care Răzvan Lucescu l-a trecut pe foaia de joc a meciului câștigat cu 2-0 în fața lui Poli Timișoara, echipă la care a mai evoluat și Stancu, introducându-l însă pe teren doar în ultimul minut de prelungire al meciului.




Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...