Visiniu-Alb-Violet ::: luni 26 februarie 2007




rapidfans.ro


 Trimite prin Yahoo Messenger


     
      Duminica seara, ora 20.00, frig, ninsoare, departe, stadionul Municipal Ion Oblemenco din Craiova, RAPID-Poli Timisoara, derby, etapa 20. Un nou inceput, un nou sezon, sperante visinii de Champions League, visuri europene violete. Bani bagati in iarna, jucatori noi (Ganea, Shroj, Omoduemuke, etc). Karamian plecat din Grant in Banat, scandal, certuri, dorinte de razbunare.
      Stadion gol, 2000 RAPIDisti, 1000 timisoreni. Primii cantat, inghetat, penalty, gol Badoi, bucurat, iar cantat, iar inghetat, gol Zicu, bucurat, din nou cantat si inghetat si fluier final. Timisorenii, inghetat, cantat si iar inghetat, 2 suparari la golurile incasate, si iar cantat si inghetat si acelasi izbavitor fluier final.
      Meci frumos dar darz, arbitraj bun Sevastian Coltescu, 3 cartonase galbene pentru violeti Plesan, Cristea, Grigorie, si unul rosu Karamian, visinii “curati”.
      RAPID spectaculos, Zicu imperial, 1 pasa de gol si un gol, Poli dezamagire. Diferenta mare, de clasa, jucatori valorosi in revenire (Buga, Maldarasanu, si super Zicu), jucatori plafonati (Grigorie, Plesan), jucatori dezamagitori (Mansour, Bucur).
      RAPID revenit pe 3, apropiat de steaua la 1 punct, si de dinamo la 13. Moral bun, jucatori zambitori la final, conducatori veseli si pusi pe sotii si declaratii.
      Razvan Lucescu: “Mi-a fost teama de aceasta partida, deoarece Timisoara este un adversar puternic. Acum nu mai simt frigul, pentru ca sufletele noastre sunt incalzite de victorie.”
      Zotta: “Am jucat foarte bine si am dovedit ca suntem o echipa valoroasa. Cred cu tarie ca vom reusi sa ne comportam foarte bine în acest retur de campionat. Sunt mai multe echipe valoroase în acest moment în fruntea clasamentului, lupta este lunga, mai sunt multe etape. Cred insa in valoarea echipei noastre, in sansa de a ocupa locul 2. Mi-a placut toata echipa astazi si ma bucur mai ales pentru ca unii au intrat cu o stare gripala, am avut cativa jucatori accidentati, altii suspendati. Cei care au intrat astazi si-au facut datoria. Sunt foarte mandru si multumit de ei”
      Copos: “Este un scor corect, v-am zis ca veti vedea un alt RAPID in retur, baietii sunt pregatiti foarte bine si sunt foarte motivati, ma bucur pentru echipa lui Razvan care a construit un grup foarte unit, asa cum am mai spus. Nu uitati ca Poli are un lot foarte bun, eu am mult respect pentru Poli, pentru tot ce a facut Iancu la Timisoara, dar nu uitati ca azi RAPID a fost categoric, categoric mai buna.”
      Moldovan: “Patronul George Copos a fost foarte multumit de evolutia echipei. A venit la vestiare la finalul partidei si ne-a felicitat….Patronul doar ne-a felicitat, la RAPID se plateste performanta”
      Poli Timisoara pe 6, jucatori tristi, conducatori nedumeriti, milioane bagate - performanta nu iese, parasirea tribunei inainte de final, posibil antrenor Andone. Declaratii ponderate, cu substrat:
      Iancu: “A fost o victorie meritata a Rapidului. Nu conteaza daca a fost sau nu penalty la Moldovan. Rapidistii au fost cu o clasa peste noi si trebuie sa mai trecem multe examene ca sa fim la inaltime pentru acest campionat. “Nu ma gandesc sa-l schimb pe Artimon”
      Artimon: “Am oferit Rapidului doua goluri pe tava, iar infrangerea este din cauza erorilor individuale. Eu fac echipa singur, eu hotarasc si îmi asum responsabilitatea, dar nu ma gandesc la demisie”
      RAPID: 1. D. Coman - 21. Sapunaru, 24. Maftei, 6. I. Rada - 9. Badoi, 15.C. Lazar (5. I. Stancu ‘76), 17. Maldarasanu, 10. E. Dica - 7. Zicu (25. R. Stancu ‘90+2), 27. Mazilu - 99. V. Moldovan (29. Buga ‘57).
      Poli Timisoara: 12. M. Popa - 20. I. Matei, 4. McKain, 22. Mehmedovici, 6. Izvoreanu - 8. Caramarin (15. A. Cristea ‘74), 30. Srhoj (17. Omoduemuke ‘5), 10. Plesan (7. Grigorie ‘64), 77. Karamyan - 18. G. Bucur, 24. Mansour. Antrenor: Alin Artimon.
     
      Miercuri, deplasare Ploiesti, stadion Astra, Cupa Romaniei, sferturi, RAPID-FC Arges, obligatoriu calificare. Duminica, Bucuresti, Lia Manoliu, Craiova-RAPID, etapa 21, inchis gura mititelului cu ochelari de soare, care are gura mare: “A fost un meci fara emotii, am vazut un RAPID care a întâlnit o echipa deloc motivata, dar cu noi va fi mult mai greu, sambata viitoare veti vedea cu siguranta alt rezultat. RAPID a aratat o echipa bunicica, a avut un adeversar facil si nu ne putem da seama de valoarea giulestenilor, vom vedea sambata.”




DarkLadY^ ::: Echipa RapidFans.RO

  
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...